Käännös: VALHEEN KANSA: SYÖPÄ! (Päivitetty)

Patrick H. Bellringer

21.10.2016

 

Ainut tauti, joka vaikuttaa enemmän ihmisten elämiin kuin koskaan aiemmin planeettamme tämänhetkisessä sivilisaatiossa, on syöpä. Sen syy ja parannuskeino on tunnettu vuosisatojen ajan, mutta ”Kontrolloijat” ovat tarkoituksella piilottaneet tämän tiedon julkisuudesta, jotta he edistäisivät kansanmurha-agendaansa. Lisää rahaa on kerätty valheelliseen syöpätutkimukseen varten kuin mitään muuta tautia varten, eikä ”parannusta” ole koskaan löydetty, kerrotaan yleisölle.

Löydetään vain uusia hoitomuotoja, jotka edistävät syövän uhrin kuolemaa. Kemoterapia ja säteily takaavat syöpäpotilaan nopean kuoleman. Vain muutama on selvinnyt sellaisista radikaaleista lääketieteellisistä hyökkäyksistä kehojaan kohtaan, mutta heille on jäänyt jäljelle valtavia lääkevelvoja, joita on mahdotonta maksaa elinaikana. Enemmän rahaa kulutetaan syövän hoitamiseen Medicaren ja muiden terveysvakuutusohjelmien kautta ja henkilökohtaisista varainnoista kuin mihinkään muuhun tautiin, koskaan. Se on kaikki peliä huijatakseen ja tappaakseen ihmiset.

Monet tekijät aiheuttavat epätasapainoa ihmiskehossa tänäpäivän yhteiskunnassa. Kemiallinen epätasapaino tai heikentynyt immuunijärjestelmä jättävät kehon avoimeksi bakteeri-, virus- ja sienihyökkäyksille. Kunnollisen ravinnon, nesteiden ja liikunnan puute sekä korkea myrkkyjen ja stressin taso palvelevat kaikki heikentämään kehon luonnollista kykyä puolustautumaan tauteja vastaan.

Tohtori Tullio Simoncini [Rooma, Italia] on työskennellyt monien vuosien ajan syöpäpotilaiden kanssa, ja hän on havainnut, että kaikki syövät ovat sieniperäisiä tulehduksia, jotka aiheuttaa sieni nimeltään Candida. Candida elää terveissä ihmisissä pienissä määrin ja pysyy kurissa terveen immuunijärjestelmän avulla. Kun immuunijärjestelmä on heikentynyt erinäisten keinojen kautta, Candida monistuu käyttämällä kehon solujen ruokaa. Tämä aiheuttaa solujen kuoleman. Keho reagoi rakentamalla solujen seinämän eristämään Candida-sienen. Tämä sienimassa muodostaa kystan tai syöpäkasvaimen. Kun sieni ei tuhoudu kasvaimessa immuunijärjestelmän toimesta, sieni saattaa paeta muihin kehon elimiin ja toistaa syklin.

Meidän täytyy ymmärtää joitain periaatteita ihmiskehon kemiasta. Modernin ajan ruokavalio, jossa on paljon sokeria, lihaa, viljoja, alkoholia ja hiilihapotettuja juomia luo happoisen ympäristön kehoomme, joka johtaa mikrobien ja sienten kasvuun. Nämä tautitekijät eivät kykene sietämään emäksistä ympäristöä, ja se saa ne kuolemaan. Koska Candida ei kykene sietämään emäksistä ympäristöä, se voidaan poistaa kehosta kokonaan oikeanlaisella hoidolla helposti, nopeasti ja täysin.

1 (yksi) on ph-asteikolla 0–14 erittäin happoinen (auton akku), 7 (seitsemän) on neutraali ja 14 on erittäin emäksinen (lipeä). Ruokavalion ja ihmisten tänäpäiväisen elämäntyylin takia kehon verenvirtaus ja lymfajärjestelmä on tyypillisesti hieman happoinen arvolla 6–6.5, mutta sen tarvitsee olla normaalilla alueella 7.2–7.5 tuhotakseen Candidan. Tämä ph:n muutos tehdään helposti käyttämällä natriumbikarbonaattia tai ruokasoodaa. Koska Candida rakastaa sokeria ja voi nauttia niin paljon kuin 16 kertaa sen, minkä yksittäinen solu tarvitsee, sokeria käytetään usein kantajana natriumbikarbonaatille. Suositellut sokerin lähteet (glukoosi) ovat hunaja, melassi tai sokeriruoko (pannukakkusiirappi).

Hoito

1.     Hoito-ohjelmana estämään Candidan kasvamisen niin runsasmääräiseksi, että se aiheuttaa syöpäongelman.

Sekoita yksi teelusikallinen natriumbikarbonaattia (ruokasoodaa) yhteen kupilliseen lämmintä vettä. Juo kaksi kertaa päivässä kolmen päivän ajan tehdäksesi kehon emäksiseksi. Odota kymmenen päivää ja sen jälkeen toista kolmen päivän sykli. Voit välttää ruokasoodan maun ottamalla sitä kuivana suuhun, pidättämällä hengitystä ja huuhtomalla sen alas lämpimällä vedellä.

2.     Keinona pysäyttää ja poistaa Candidatulehduksen aiheuttama ongelma (syöpäkysta tai kasvain).

Kun Candida on rasittanut immuunijärjestelmän pisteeseen, jossa muodostuu kysta tai kasvain, Candidasieni vaatii suuria määriä ruokaa. Hunajaa, melassia tai sokeriruokosiirappia lisätään ruokasoodaan antamaan ruokaa, jonka Candida nielee nopeasti ruokasoodan kera.

Sekoita yksi teelusikallinen hunajaa yhden teelusikallisen ruokasoodaa kanssa yhteen kupilliseen lämmintä vettä. Juo tämä sekoitus kaksi kertaa päivässä ainakin kymmenen päivän ajan tai minkä kehosi sietää. Kehon veri- ja lymfajärjestelmän täytyy muuttua hieman emäksiseksi tarpeeksi pitkän ajan, jotta se tappaa Candida-sienen. Kun tämä tapahtuu, kysta/kasvain katoaa.

Jos syöpäongelma on hyvin vakava, käytä sekoitusta, jossa on yksi teelusikallinen hunajaa ja yksi teelusikallinen ruokasoodaa, niin usein joka päivä kuin kehosi kykenee sietämään tappaakseen massiivisen Candidan populaation. Natriumbikarbonaatin käytöstä ei tule muita haitallisia sivuoireita kuin ripuli. Jos tämä tapahtuu, vähennä hunaja-ruokasoodasekoituksen syönnin määrää.

Jo jonkin aikaa internetissä ollut informaatio suosittelee käyttämään vaahterasiirappia, joka on keitetty ruokasoodan kanssa, hoitamaan Candidaa. Tohtori Simoncini haastattelussa George Nooryn kanssa viime aikoina väitti, että vaahterasiirapin ja ruokasoodan hoito on huijaus, joka on lähtenyt Yhdysvalloista, ja että se ei toimi Candidan hoidossa. Näiden ainesosien keittäminen yhdessä tuottaa erilaisen aineen, joka saa ruokasoodasta tehottoman Candidan hoitoon.

Lakmustestiliuskoja käytetään määrittelemään kehosi happoinen tai emäksinen luonne, testaamalla sylkeä tai virtsaa. Näitä voi ostaa apteekeista, luontaistuotekaupoista ja kylpyläliikkeistä tai eläinlääkinnällisistä paikoista. Lakmuspaperi muuttuu pinkistä punaiseen hapon kohdalla ja vaaleansinisestä tummansiniseen emäksisessä tapauksessa.

Päätäntö on, että kaikki syövät ovat Candida-infektioita. Candida voidaan tappaa helposti ja halvalla. Pidemmälle edenneen syövän kanssa on voinut sattua paljon vahinkoa elimille, josta toipuminen on epätodennäköistä, jopa Candidan poiston tapauksessa. Jotkut ihmiset väittävät, että ylläoleva Candidahoito ei toiminut heidän kohdallaan. Todennäköinen syy on se, että he eivät muuttaneet kehonsa Ph:ta oikeanlaiselle emäksiselle tasolle tappaakseen Candidan, ja he eivät muuttaneet ruokavaliotaan vähentääkseen sen hetkisen happoisuuden, jotta ylläpitäisivät emäksistä ympäristöä kehossaan.

Sen tiedon kanssa, joka meillä on nyt ja joka liittyy siihen, että ammattilääketiede piilottelee Totuutta syövästä, voimme kyetä lakkaamaan olemasta Valheen Kansa! Todellakin, ei ole mitään tekosyytä sille, että omaa syövän.

Lähteet:

REF:  Swanson Health Products:  http://www.swansonvitamins.com

Dr. Tullio Simoncini – http://www.curenaturalicancro.com/

Dr. Simoncini and George Noory – Coast to Coast radio interview:  http://www.curenaturalicancro.com/en/audio/coast-2-coast-am-radio

CANCER IS A FUNGUS… … AND IT IS CURABLE  – http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/disease/news.php?q=1328641794

CANCER, CANDIDA, YEAST AND FUNGUS — THE CURE BAKING SODA — INTERVIEW WITH DR. SIMONCINI  – http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/disease/news.php?q=1417884461

CANCER, THE FORBIDDEN CURES  – http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/disease/news.php?q=1417884588

http://fourwinds10.com/siterun_data/bellringers_corner/people_of_the_lie/news.php?q=1328765003