ESU SANANDA KERTOO PELON VOITTAMISESTA

ESU IMMANUEL SANANDA

24. lokakuuta v. 2013

 

30.10.1996   ESU ”JEESUS” SANANDA

Rauhaa, Thomas, Esu läsnä Loisteessa. Pelko roikkuu kuin käärinliina planeettanne yllä, ja se kuristaa ajatuksen vapauden ja rampauttaa tekemättömyyteen. Se on se ”negatiivinen” voima, joka pitää ihmisen maassa ja pitää silmät lukittuina paikoilleen sekä sydämen tykyttävänä, ja aina epäröinnit kulkevat mielen lävitse – tulevatko ”he” ovelleni, pysäyttävätkö ”he” minut kadulla, ammutaanko minut, pidätetäänkö minut, lista on loputon. Kuolenko minä yksin – on yksi isoista.

Jumala on lukittu ulkopuolelle aina pelon tilassa, suljettu sisäänkäynniltä suljetun mielen toimesta, jolla ei ole uskoa.

Sanonko minä, että pelkäävät eivät usko Jumalaan? No, periaatteessa kyllä. Sillä kun kerran tulette yhdeksi Jumalan kanssa uskossanne Jumalan Luomakuntaan, tässä maailmassa ei ole mitään pelättävää. Kuolemasta ei ehdottomasti tarvitsisi olla pelkoa, sillä tosiasiassa Jumalan kansalla on vain ikuinen elämä – joista jokainen esiintyy uudella Luomakunnan näyttämöllä.

Ihminen lukitsee ulos kaiken mahdollisuuden pelolla, hänestä tulee liikkumaton ja pysähtynyt, ja mikä on pahinta kaikesta, todellisessa pelon tilassa hänestä tulee luonnollisesti hyvin yksinäinen. Jumala ei koskaan hylkää ihmisiään, mutta Jumalan ihmiset jatkuvasti lukitsevat Jumalan ulos, ovet laitettuina kiinni ja tukittuina, ja Jumala on jätetty odottamaan ihmisen heräämistä asioiden todelliseen laitaan, todelliseen tietoisuuteen Luomakunnassa, ettei ole todellakaan muuta pelättävää kuin pelko itsessään!

Pelko estää liikkumisen, se estää muutoksen ja mahdollisuuden. Pelko on pahuuden asia, koska se vetää Valaistuneen olennon pois Jumalan luota eikä Jumalaa kohti.

Pelko on vastustajan työkalu toiminnassa. Olkaa aina valppaita näistä vastustajan laitteista, esim. hajota ja hallitse sekä pelko! Pelko edustaa uskon puutetta. Vahvistakaa uskoanne! Pyytäkää apua ja se annetaan teille. Älkää kysykö ja sitä ei anneta – se on laki!

On varteenotettavaa pohtia näitä asioita, sillä jos ihminen ei pääse ylitse näistä asioista, hän on varustautunut väärin kantamaan harteillaan johtamisen vastuita Jumalan valtakunnassa.

Seuraavan kerran, kun havaitsette olevanne pelossa, niin pyytäkää, rakkaat, Jumalaa tulemaan ja puhdistamaan alueen. Pyytäkää Valoa ja se annetaan. Kaikki asiat avautuvat teille sopivassa järjestyksessä, jos vain pyydätte.

Teitä Jumalan ihmisiä rakastetaan mittaamattomasti. Älkää sulkeko Jumalaa ulos henkilökohtaisesta yhtälöstänne, ettette havaitsisi olevanne vajavaisia. Sen sijaan kutsukaa Jumalan suojelusta, jota tarjotaan teille aina ilmaiseksi, niin ette tule tietämään pelkoa.

Olkoon se niin ja Selah.

Minä olen Esu Sananda ja kuittaan.

Lähde:  CONTACT: The Phoenix Project, November 5, 1996, Volume 14, Number 13, Page 23.

http://www.phoenixarchives.com/contact/1996/1196/110596.pdf