Käännös: ”Tunnistaudutte” te minkälaisena tahansa – on vain kahdentyyppisiä aivoja: miespuolinen ja naispuolinen

Lance D. Johnson

2.10.2017

 

Sukupuoli on luonnolliselta suunnittelultaan binäärinen, jonka osoittavat XX- ja XY-kromosomit ja jota vahvistaa aivojen oma johdotus. Tieteilijät NYU School of Medicinessä vahvistavat, että on kahdenlaisia aivoja, miespuolisia ja naispuolisia, ja ne ovat johdotettu luonteenomaisesti eri tavalla liittyen aggressioon ja paritteluun.

Miespuoliset ja naispuoliset aivot eivät ole luonnostaan samanlaisia, ja tätä suunnittelua ei voida vaihtaa, eikä sillä ole väliä, mitä on tehty sukupuoli-identiteetin muuttamiseksi. Tämä saattaa tulla yllätyksenä niille, jotka ovat nielleet valheen, että sukupuoli on kirjava. Jotkut koulut opettavat, että sukupuolia on kuusi tai enemmän.

 

Eroavaisuudet miespuolisen ja naispuolisen aggression ja parittelun välillä löydetty hypotalamuksesta

Solut aivoissa, jotka kontrolloivat aggressiota ja parittelua, ovat johdotettu eri tavalla miehessä ja naisessa. Naispuolisten aivojen ventromediaalisen hypotalamuksen ventrolateraalisessa osassa solut ovat aktiivisia parittelua varten rajan ympärillä. Solut, jotka ovat aktiivisia aggressiota varten sijaitsevat keskellä, erillään soluista, jotka ovat vastuussa paritteluvaistosta. Miehessä johdotus on erilainen. Kun miehen solut ovat aktiivisia parittelua varten, ne ovat kauttaaltaan hajallaan. Miespuolisissa aivoissa aggressiota kontrolloivat solut limittyvät parittelusta vastuussa olevien solujen kanssa.

Miespuolisiin aivoihin on sisäänrakennettu kilpaileminen ruoasta, elintilasta ja kumppanista, kun taas naispuolisiin on sisäänrakennettu kyky erottaa aggressio ja parittelu, hoitaakseen ja rakastaakseen. Tämän takia miehet luonnostaan haluavat kunnioitusta ennen rakkautta ja naiset haluavat rakkautta ennen kunnioitusta. Heidän aivoihinsa on sisäänrakennettu kyky nähdä maailma täysin erilaisten linssien läpi. Näitä eroavaisuuksia ilmaistaan kauttaaltaan kaikissa yhteiskunnan ja ihmissuhteiden muodoissa.

”Tutkimuksemme lisää ymmärrystämme siitä, kuinka nämä käyttäytymiset organisoituvat eri tavoin naaras- ja urospuolisissa hiirten aivoissa”, kertoo tutkimuksen vanhempi tutkija, Day Lin, Ph.D., apulaisprofessori NYU Langone Healthin Neuroscience Institutessa.

Hypotalamus on myös vastuussa kehon lämpötilan kontrolloimisesta, nälästä, unesta ja monista erilaisista hormonitasoista. Ryhmä ei tutkinut sitä, kuinka terveyttä ja hypotalamuksen toimintaa voidaan häiritä ja joka johtaisi muutoksiin siinä, kuinka miespuoliset ja naispuoliset aivot toimivat. He sanoivat, että heidän tutkimustaan voitaisiin käyttää tulevaisuudessa kehittämään hoitoja tukahduttamaan äärimmäistä aggressiivisuutta miehissä.

Hormonihäiriö saattaa aiheuttaa muutoksia sukupuolen ilmaisussa

Sillä ei ole väliä, kuinka pukeudutte, kuinka paljon meikkiä on yllänne tai kuinka kuljette, sukupuoli on binäärinen ja sisäänrakennettu. Sillä ei ole väliä, mikäli olette uteliaita tuntemaan, millaista on olla vastakkainen sukupuoli. Sillä ei ole väliä, kuinka ”tunnistaudutte”. Sukupuolenne oli osoitettu teille äitinne kohdussa. Tämä on se, kuka te olette. Sillä ei ole väliä, kuinka monta leikkausta käytte läpi muuttaaksenne sen, sukupuolenne on sisäänrakennettu. Osa niistä, jotka ovat kosmeettisesti tehneet kokeita sukupuolensa kanssa, yrittävät saada myöhemmin takaisin sisäisen sukupuolensa. Toiset takertuvat vasta löydettyyn identiteettiinsä ylpeydellä, heidän ottamiensa peruuttamattomien sukupuolta tuhoavien askelten johdosta.

Joten miksi jotkut sitoutuvat tunnistautumaan vastakkaisena sukupuolena? He taistelevat omia aivojaan ja biologiaan vastaan käyttämällä keinotekoisia hormoneja ja kosmeettista kirurgiaa, jotta he näyttäisivät ja tuntisivat olevansa vastakkainen sukupuoli. Kuinka saattaisi huono endokriinisen järjestelmän terveys liittyä asiaan, vaikuttamalla siihen, kuinka he tuntevat ja hahmottavat? Kuinka saattaisivat vaikuttaa endokriinia häiritsevät kemikaalit ja kehon hormoneja tuottavien rauhasten tukahduttaminennen vaikuttaa miesten ja naisten kehitykseen? Hyönteismyrkky atratsiinin on tieteellisesti tutkittu muuttavan sammakkoeläinten sukupuolta. Sukupuoli ei ole kirjo, mutta ulkoiset kemikaalivaikutteet voivat vaikuttaa hormonitasoihin. Hormonit voivat heilahdella ja vaikuttaa siihen, kuinka me tunnemme ja ilmaisemme itseämme intiimisti, mutta se ei tule koskaan olemaan luonnollista.

Lähteet sisältävät:

ScienceDaily.com

NaturalNews.com

FoxNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2017-10-02-however-you-identify-there-are-only-two-types-of-brains-male-and-female.html