SITRUUNASTA JA RUOKASOODASTA IHMEENOMAINEN YHDISTELMÄ: 10 000 KERTAA VAHVEMPI KUIN KEMOTERAPIA!?

Drew Canole

Syyskuun 1. päivä v. 2015

Hei ystävä, törmäsin tähän artikkeliin yhdellä seuraamistani sivustoista ja halusin jakaa sen kanssasi. Tätä ei ole tarkoitettu korvaamaan jotain, mitä lääkärisi neuvoisi käyttämään. Keskustele aina lääkärisi kanssa.

Miksi emme tiedä tästä?

Koska on olemassa organisaatioita, jotka tienaavat jatkuvasti sairaudesta. Se on niin yksinkertaista.

Tiedättekö, kuinka moni ihminen kuolee sillä välin, kun tätä salaisuutta pantataan yksinkertaisesti rahallisen hyödyn tähden?

Sitruunan on jo todistettu sisältävän vahvoja antikarsinogeenisiä ominaisuuksia. Tämän lisäksi on monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Sitruunalla on vahva vaikutus kystiin ja kasvaimiin.

Sitrushedelmä voi parantaa syövän. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että sitrushedelmien, etenkin sitruunoiden, syönti on estänyt ja joissain tapauksissa parantanut syövän. Ja lisäämällä ruokasoodaa normalisoit kehon pH:n, joka ei salli syövän jatkavan leviämistään.

Äskettäinen kontrollitapaustutkimus Euroopassa osoitti, että syömällä 150 gramman sitrushedelmäannoksia neljä tai useampi kappaletta viikossa vähensi kurkkusyövän riskiä 58 prosenttia, suu/nielusyöpää 53 prosenttia, vatsasyöpää 31 prosenttia ja peräsuolisyöpää 18 prosenttia. Tämä tutkimus ei havainnut sitrushedelmän suojaavaa vaikutusta rintasyöpää vastaan, mutta vastikäinen amerikkalainen tutkimus osoitti, että 75 grammaa päivittäin greippiä (hedelmää tai mehua) kuluttavat naiset kokivat 22 % pienenemisen rintasyöpäriskille, jos he eivät olleet koskaan käyttäneet hormonienvaihtoterapiaa. On merkittävää, että sitrushedelmän syönnin suojaava taso oli lähes identtinen näissä molemmissa tutkimuksissa (525–600 grammaa viikossa), ja sen voisi tulkita olevan pienin käyttömäärä merkitykselliselle syöpäsuojaukselle. Joka tapauksessa on tärkeää tietää parhaat limonoidien lähteet, jos ne ovat avain sitrushedelmän syöpävastaisiin ominaisuuksiin.

Sitruunalla on hyvin vahva mikrobien vastainen vaikutus ja erittäin laaja toiminnan kirjo bakteerien ja sienien aiheuttamiin tulehduksiin. Sitruuna tehoaa sisäisiin loisiin ja matoihin, se säätelee verenpainetta ja on tehokas masennuksen estäjä, vähentää stressiä ja hermokriisejä.

Mikä on tämän tiedon lähde? Se tulee yhdeltä suurimmista lääkkeiden valmistajista, joka väittää, että 1970-luvulta alkaen suoritettujen 20:n laboratoriotestin jälkeen he ovat todistaneet seuraavaa:

Sitruuna tuhoaa karsinogeenisiä soluja 12:n eri lajin syövissä. Sitruuna estää karsinogeenisten solujen leviämisen, ja sillä on 10 000 kertaa vahvempi vaikutus kuin lääkkeillä, kuten Adriamycin, kemoterapia ja huumaavat tuotteet.

Kemoterapialla on kammottavia sivuvaikutuksia, joista pahin on se, että se tuhoaa terveitä soluja, eli on yksinkertaisesti tappava. Sitruunamehu ja ruokasooda toisaalta vain tappavat syöpäsolut.

Tekijä: Drew Canole

Aineosat

  • 2 teelusikallista luomusitruunamehua (tuorepuristettua)
  • puoli teelusikallista ruokasoodaa (ei saa sisältää alumiinia)
  • 2,4 dl vettä

Ohjeet

  1. Potilaiden tulisi juoda 4 kertaa päivässä.
  2. Varmistakaa, että sitruunat ovat luomua.

 

Olettehan varmoja, että käytätte luomusitruunoita. Luomusitruunat ovat 100 kertaa tehokkaampia kuin kemikaalilannoitteilla kasvatettu sitruuna, jota on suihkutettu kemikaaleilla.

Lähdesivu: http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/holistic_alternative_medicine/news.php?q=1441115952