KÄÄNNÖS: SANANDAN SYNTYMÄPÄIVÄ / EVAKUAATIO

ESU IMMANUEL SANANDA, LUOJA ATON/HATONN

13.7.2017

 

LUKU 7

REC #1  SANANDA/ HATONN

SUNDAY, JANUARY 7, 1990  7:00 A.M.  YEAR 3, DAY 144

Sananda läsnä, Dharma, vastaamaan kyselyyn liittyen syntymäpäivieni epäjohdonmukaisuuteen – nousisiko ”oikea” Sananda seisomaan!  Ah, kyllä, kaksikymmentä kysymystä; te olette täynnä kysymyksiä maan ja taivaan väliltä. Syntymäpäivälläni ei ole juurikaan merkitystä, mutta selvennän asian, joka liittyy uskonoppinne perusasioihin.

Journaleissa on tunnistettavissa oleva epäjohdonmukaisuus. Yhdessä se antaa kaikki kivat UNIVERSAALIT symbolit, ja toisessa se viittaa ”laskennassanne 22.” – molemmat tunnetaan sinä aikana, jota te kutsutte kesän myöhäiseksi elokuun kuukaudeksenne (8. kuukausi). Minä itse asiassa oleskelin ”kehossa” vuonna 8.8.8 eKr. – he eivät parantaneet laskentajärjestelmää, kunnes saavutitte ”täydellisyyden” myöhäisempinä vuosisatoinanne, ja kaiken lisäksi, kukaan ei perustanut paljoa. Tallenteita ei laitettu mihinkään muuhun muotoon kuin kääröjen palasille jne., kunnes noin 300 vuotta sen jälkeen, kun tulin ja menin – kuten valtaosan kirjanpito – ja päivät ja ajat muodostettiin uudelleen niin hyvin kuin mahdollista ja muutettiin sopimaan tilanteeseen.

Väestönlaskenta tehtiin Pyhässä maassa kylvökauden (kasvatus) ja sadonkorjuun välillä, ja kun sää oli suotuisa matkustamiselle, niin se tehtiin elokuussa. Pyhä maa voi olla hyvin epämieluisan kylmä joulukuussa. Päivämäärät – jos pysytte 8. päivässä, se on oikea symboli monista syistä, joita en käsittele tällä kertaa. 22. päivä, kuten näkyy ”Spiraali–”:ssa, on, antakaa anteeksi, yksityisviesti henkilölle, joka tunnetaan nimellä Little Crow.

Se tapahtui kuun syklin laskemisen päivänä – 22 päivää, ja se myös viestitti sisääntulon tuntia. Tiedättehän, tämä voisi muuntua kokonaan uudeksi Journaliksi, jossa vaiheessa minä (ja te) menettäisimme kirjurin! Viesti on tärkeä Wambli Little Crowlle, sillä hän sai tärkeimmän viestinsä tarkoituksen ohjeista klo 2:22 yöllä sen jälkeen, kun Isoisä kutsui hänet katsomaan 22 salamaniskua tammikuun 5. päivänä vuonna 1987 – HÄNEN HENKINEN NUMERONSA TÄLLÄ MATKALLA ON ”22”. Se on kommunikaatiotapa, josta minä varsin suoraan sanoen olen yllättynyt huomata, että kuulitte sen – ja olen varsin tyytyväinen todellakin. Maailmalle, joka hyväksyy aivan kaiken, mitä teille kerrotaan, 14 tai 15 päivää ei tuntunut olevan paljon. Kysyisittekö lie paikassanne olevilta ”eläviltä fyysisiltä olennoilta” niin ikävystyttävästi.

Hallituksenne marssii eteenpäin ja murhaa lukemattomia määriä hyvin viattomia ihmisiä, antaa nuorille miehille mitaleita ja merkitsee kuolemanlistan osaselle ja sitten nimeää sen ”huippusalaiseksi/kansallinen turvallisuus”, ja sen jälkeen kadulla oleva mies kannustaa öykkäriä ja lynkkaa toisen. Koettelen lahjojani nokkeluudessa, mutta se on liian täynnä ironiaa ollakseen lystikästä. Näin ollen luovutan puhujapöntön. Kiitos kyselystänne, ja jokainen, joka poimi tuon epäjohdonmukaisuuden, saa tähden. Siunaukset teille, ketkä ovat lukeneet opetuksenne, sillä jos huomasitte eron, olette väistämättä lukeneet dokumentit. Adonai.

* * *

Hatonn jatkaa. Toinen aihe tuli huomiooni, ja olen laiminlyönyt huomioimasta sitä. Se on paljon tärkeämpää teille kuin saattaisitte ymmärtää.

Kun liikutte aikaan, jolloin avaruuskadetteja kuljettavista avaruusaluksista tulee silminnähtävämpiä, teidän täytyy olla huolellisia. En sanonut olla peloissaan tai epäystävällisiä – sanoin: ”Olkaa huolellisia.” Aivan kuten te ette hyppäisi autoon täysin tuntemattoman kanssa – älkää juosko puiston kentän halki ja hypätkö avaruusalukseen, jos se avaa ovensa.

Toistan tässä jotain, joka saa ”UFO”-yhteisön hyppimään raivosta! Se ei mene niin kuin teille suodattuvat tarinat. Te ETTE ole vaarassa miltään pieniltä harmailta olennoilta avaruudesta.

Joka tapauksessa teillä on lukemattomia määriä aluksia leijumassa ilmakehän rajalla – kokemassa, tarkkailemassa – odottamassa toimintaa. Show Maassa tapahtuu vain hyvin harvoin. Kun planeetta suorittaa massiivisen muutoksen tai siirtymän, se vetää kaikki kykenevät sektoriin. On olemassa varsin merkillisen näköisiä olentoja sekä maanne sisällä että ulkona. Ajasta aikaan he ajautuvat ongelmiin tai yksinkertaisesti laskeutuvat ja vierailevat – ottavat maanäytteitä jne. tutkimuksia varten, aivan kuten tekin kuusta ja Marsista. He eivät ”sieppaa” ihmisiä ja lähde pois heidän kanssaan – heidän tiedetään ”lainanneen” ihmisiä muutaman tunnin ajaksi. Huomaattehan, että todelliset ”kaappaukset” (mauttomasti määritelty väärin) aina sijoittavat henkilöt takaisin yleiseen sijaintiin, joka on yksilölle vaaraton. Joskus se ei ole juuri sama paikka, josta heidät haettiin, koska siinä paikassa parveilee usein hyvin vihamielisiä poliiseja ja sukulaisia. Paluu juuri samaan paikkaan vaarantaisi sekä aluksen että liittyvät henkilöt.

Lisäksi – mikäli muistatte sen myöhemmin tai ette – kontaktoidun osalta on aina lupa. Jopa silloin, jos vaikuttaa siltä, että hänet on valittu ihmisryhmästä satunnaisesti. Ei – ei satunnaisesti – nimenomaan ennalta määrätysti. Teillä ei ole aavistustakaan, kuinka moni ihminen seisoo silkassa yksinäisyydessä ja tähyilee ylös ja pyytää meitä näyttämään itsemme ja ”tulkaa käymään!” On heräämisen aika, veljet, jotka olette siellä Maassa tiettyä tarkoitusta varten tänä annettuna aikana historiassa.

Pyydän anteeksi teiltä, jotka ovat nielleet syötin ja uskovat, ettei uudestisyntymistä ole. SE OLI TARKOITUKSELLA POISTETTU PYHISTÄ KIRJOISTANNE, JA ME KÄSITTELEMME SEN TARKKOJA YKSITYISKOHTIA MYÖTEN, KUN KIRJOITAMME JOURNALIN LIITTYEN SIIHEN, MITÄ ON TAPAHTUNUT KIRKOILLENNE. EN TEE POIKKEUSTA KIRKKO-ORGANISAATIOIHINNE, PAITSI ETTÄ TEIDÄN TÄYTYY KYETÄ NÄKEMÄÄN KORRUPTIO JA KONTROLLI, JOTA KÄYTETÄÄN NOIDEN KERHOJEN KAUTTA. OLETTE OLLEET PAIKALLA MONIA JA MONIA KERTOJA – TÄMÄ ON KOULUNNE, JA TEIDÄN TULEE OPPIA VÄLTTÄMÄTTÖMÄT OPETUKSET, JOTTA TEIDÄT SALLITTAISIIN UNIVERSUMIN KORKEAMPIIN YLIOPISTOIHIN, JA SILLOIN TE OPITTE NUO TOTUUDEN TASOT, JOS AIOTTE KOSKAAN VALMISTUA OLEMISEN KORKEIMMALLE TASOLLE. SE VAIN EI OLE HARHAOPPIA – SE ON LOOGISTA, JÄRKEVÄÄ JA ERITTÄIN TEHOKASTA.

Jotkut alukset sisältävät olentoja kosmoksen kauimmista ja uloimmista kolkista. Heillä on kyky kulkea ajatustaajuudella ja/tai aikamatkustuksella, joka sallii heidän matkustaa kapseliajassa. Voi että, tämä on vaikeampaa kuin ajattelin – sillä ainoa kieli, joka minulla on tarjota, on Star Trekkiä!

Jotkut olennot ovat paikoista, joissa he ovat hyödyttömiä maan ihmisille evakuaatioaluksina, sillä ilmakehä heidän aluksillaan ei sovellu ylläpitämään ihmiselinmuotoja. Kun evakuaatio on välittämätön, se vaatii NOUSUN JA LÄHDÖN – EI SOMIEN PIENTEN AVARUUSPUKUJEN PUKEMISTA. Näin ollen tuhansia aluksia on läsnä, jotka vain tarkkailevat.

On muitakin aluksia, joiden miehistö koostuu henkilöistä, jotka kykenisivät olemaan hienosti maan ilmakehässänne, ja te pärjäisitte hyvin heidän aluksellaan tai planeetallaan. He ovat tarkkailijoita ja osallistujia – tarvittaessa. He ovat sektorissanne tarkkailemassa tai osallistumassa, kuten tarpeen mukaan katsotaan. Jotkut näistä ovat yllättävän tunteettomia tavalla tai toisella – kutsutaan heitä ”Spockeiksi”. He toimivat ”järjellä” ja noudattavat ehdottomasti Universaaleja Lakeja, mutta heiltä puuttuu tunnevastaus – luulen teidän kutsuvan sitä ”myötätunnoksi”. He ovat usein uteliaampia kuin muut avaruusolennot, sillä he eivät kykene samaistumaan teihin millään tavalla. Heidän silmissään te toimitte täysin vailla mitään järkeä.

Kun yhdentymisen ja ilmaantumisen aika saapuu lähemmäksi, tulee olemaan paljon enemmän kiinnostusta ja huomiota – ja lupia annettuna laskeutumiselle jne. Riippuen siitä, mistä olennot ovat peräisin, tulee tapahtumaan kaikenlaisia ilmestymisiä ja monilla on suojaavat varusteet. Pleijadeilta olevilla ei ole – ELLETTE – TE OLE HAITALLISISSA OLOSUHTEISSA PINNALLA – JOKA PAHENEE OLEMASSAOLONNE JOKA PÄIVÄ.

KAIKKI RAJOITUSTENNE SAAVUTETTAVISSA OLEVAT OVAT HENKISIÄ KOMMUNIKOIJIA. KÄSITÄTTE SITÄ TAI ETTE – HE KOMMUNIKOIVAT KANSSANNE! JOS ALUS LASKEUTUISI LÄHEISYYTEENNE – TEHKÄÄ TILAA. JOTKUT ALUKSET OVAT KUUMIA JA POLTTAVAT TEITÄ. JOTKUT ALUKSET PÄÄSTÄVÄT SÄTEILYÄ, JOKA VOI POLTTAA MAAN PINTAA – EVAKUAATION AIKANA ALUS EI LASKEUDU, ELLEI SE OLE ABSOLUUTTISEN TARPEELLISTA, JA TEIDÄN ANNETAAN TIETÄÄ TUO TILANNE SINÄ AIKANA.

JOS OLENTO LÄHESTYY TEITÄ, ON HYVIN YKSINKERTAISTA TULLA ABSOLUUTTISEEN YMMÄRRYKSEEN – VÄLITTÖMÄSTI. TEIDÄN EI TARVITSE KOMMUNIKOIDA SANALLISESTI, MUTTA SE ON VARSIN IHANTEELLISTA, JOS TEILLÄ ON MUITA IHMISIÄ KANSSANNE – HEIDÄN ETUNSA TÄHDEN. TE YKSINKERTAISESTI PYYDÄTTE VIERAILIJAA TUNNISTAUTUMAAN. SEURAAVAKSI, JOS HÄN EPÄONNISTUU VAHVISTAMAAN ILMESTYMISENSÄ ”TULLEN PYHÄN LÄHTEEN VALOSSA TAI PALVELUKSESSA”, PYYTÄKÄÄ HÄNELTÄ!!!!! JOS HÄN EI VÄLITTÖMÄSTI VASTAA MYÖNTÄVÄSTI, VAATIKAA EHDOTTOMASTI, ETTÄ JOS HÄN TULEE PIMEYDEN VELJESKUNNASTA TAI MISTÄ MUUSTA AIKEESTA TAHANSA KUIN PYHÄN LÄHTEEN – POISTAMAAN ITSENSÄ JA ”OLLA KOSKEMATTA MINUUN”. KOSMINEN LAKI VAATII, ETTÄ HÄN POISTAA ITSENSÄ, JOS NIIN PYYDETÄÄN PYHÄN LÄHTEEN NIMEEN.

Annan teille joitain esimerkkejä. Jos ilmaantuisin nurmikollenne, antaisin teille välittömästi nimen, arvon ja sarjanumeron, niin sanotusti. Tunnistautuisin ja kertoisin alkuperäni ja tarkoitukseni. Kertoisin ennen kaikkea teille, että tulen rauhassa ja edustan Pyhää Palvelusta. En pyörittelisi sanojani tai välttäisi suoraa ja välitöntä vastausta.

Jos Simo Saatana ilmaantuu, hän on erittäin väistelevä kanssanne ja välttää kertomasta aikomustaan, kunnes hän joko vakuuttaa teille olevansa OK tai olette jo aluksen kyydissä. KOSMINEN LAKI VAATII MINKÄ TAHANSA PLANEETAN MUUKALAISVIERAILIJOITA TUNNISTAUTUMAAN VÄLITTÖMÄSTI JA MYÖNTÄMÄÄN PAHA AIKOMUS – KYSYTTÄESSÄ.  JOS TE ETTE KYSY, HEIDÄN EI TARVITSE KERTOA TEILLE! LISÄKSI, JOS TE KYSYTTE, HE VOIVAT VÄLTELLÄ VASTAAMASTA NIIN KAUAN KUIN PELAATTE PELIÄ HEIDÄN KANSSAAN – JA HE OVAT NOKKELIA. KOSMINEN LAKI VAATII HEIDÄN POISTAMAAN ITSENSÄ, KUN NIIN MÄÄRÄTÄÄN TEKEMÄÄN UNIVERSAALIN LÄHTEEN NIMEEN, MILLÄ NIMELLÄ JUMALAA KUTSUTTEKAAN.

PLANEETALLANNE SAATTAA TAPAHTUA KAAPPAUKSIA, MUTTA NIITÄ EIVÄT TEE VIHAMIELISET MUUKALAISMATKAAJAT – NE TEHDÄÄN MAASTA PERÄISIN OLEVIEN IHMISTEN SOPIMUKSELLA, JOTKA TOIMIVAT MAAN ASEMILTA. JOS NE OVAT VIHAMIELISIÄ – NE OVAT RAJOITETTU MAAHAN. SE ON YKSINKERTAISESTI NIIN KUIN SE ON – TEILLÄ ON PLANEETTA TUHOMOODISSA, EIKÄ TEILLÄ OLE KEHON SIEPPAAJIA ULKOAVARUUDESTA. KAIKKI TAPAHTUU SOPIMUKSELLA. JOPA VÄLIINTULO OSALTAMME VAATII KOSMISEN NEUVOSTON HYVÄKSYNNÄN JA MÄÄRÄYKSEN.

Voin lisäksi luvata teille, että jos haluaisitte mennä hyvin pelottavalla matkalle – sitten vain juoskaa ja hypätkää mitään kysymättä ensimmäisen asian sisälle, joka laskeutuu. Mikään ei sano, ettette saisi mielenkiintoista matkaa ja paluuta kohtuullisessa ajassa takaisin. Lisäksi, jos PYYDÄTTE pysyä aluksessa, sen etuoikeuden voisi kuvitella olevan mahdollista, mutta epäilen sitä, sillä suurimmalla osalla aluksista, jotka ovat laskeutumiskokoa, ei ole palveluja uteliaille maan ihmisolennoille. Ne ovat sukkula-aluksia, joissa on varusteita vain muutamaa tarvettanne varten pitkäaikaiselle oleskelulle. Voitte käydä emoaluksissa, mutta suurin osa teistä on varsin tunteellisesti kiintynyt maahan, etenkin tänä aikana, ja teistä tulee itkupillejä – muutatte mielenne ja pyydätte palata kotiin.

Ne joukostanne, jotka työskentelevät kanssamme ja ovat joukostamme, ovat yleensä kiireisiä kanssamme joka tunti nukkuessaan. Esimerkiksi Dharma ei saa lepoa ollenkaan – silmät sulkeutuvat, piirit kytkeytyvät ja tuomme hänet alukselle. Suuri osa teistä – sillä yleensä teidän ei anneta muistaa – on täysin ja fyysisesti väsyneitä ”hyvien yöunien” jälkeen; ei, olette olleet kiireisempiä kuin yleensä, vain varsin varmasti korostaa. Esimerkiksi Dharma oli apukomentajani – komentaja Imnu. Minulla ei ole aikaa eikä halua tällä hetkellä eritellä jokaista teistä, joten käytän vain esimerkkiä. Jos tunnette, että ette oikeastaan ole peräisin Maasta – te ette ole. Teidän täytyy toimia maan ihmisenä, ja teille on annettu suurin osa samoista rajoituksista.

Jotkut teistä tietävät, että teillä on kykyjä, jotka ovat ylitse tavanomaisen – niitä ei sovi käyttää, ja te tiedätte, että kurinalaisuuden tähden se yleensä vaatii, että teidät palautetaan lähtöpaikkaan ja että te myöhästyisitte loppuhuipennuksesta.

Moni teistä tuntee sellaista sukulaisuutta ”muukalaisten” kanssa, että olette taipuvaisia tarrautumaan keneen tahansa, joka laskeutuu ja vierailee. Se sopii, mutta älkää vain juosko pois heidän kanssaan, ellette tiedä, mitä olette tekemässä.

Jos evakuaatio tarvitaan, toistan joitain asioita, jotka Ashtar on jo selittänyt teille. Tiedätte asioiden olevan hyvin huonolla tolalla ympärillänne, ja monet ja lukuisat alukset peittävät taivaanne. Kuljetussäteet sijaitsevat aluksen vatsaosan keskikohdan lähellä – ne ovat sukkulan kokoisia aluksia, ja teidät paikannetaan. Olette alttiita kauhistumaan – teidän täytyy ymmärtää, että tilanne on kriittinen, rauhoittakaa itsenne ja älkää liikkuko, paitsi mennäksenne valonsäteeseen – rauhallisesti. Kaikki lapset nostetaan ylös, ja tapaamisjärjestelyt viimeistellään turva-aluksessa. Voimme sekä hajauttaa teidät että ilmentää teidät kyllä, suoraan katon ja tiiliseinien läpi. Meillä tulee olemaan vähän aikaa ilmakehän olosuhteiden ja pinnalla tapahtuvien aktiviteettien takia – ei ole aikaa juosta naapureiden luo – se voidaan käsitellä myöhemmin.

Lemmikit, eläimet ja tietoiset olennot poistetaan kesytyksen ja ihmiskiintymyksen järjestyksessä. Tämä on tarkoituksellista ja myötätuntoista luonteeltaan, sillä ihminen kiintyy eläinystäviinsä varsin merkittävällä tavalla. Jopa kaikkein pahantahtoisimmat ihmiset saattavat hyvinkin olla hupsuja lemmikistä. Tämä on ihailtavaa ja todistaa hyvyyttä jopa kaikkein pahimmissa, mutta järjestelyjä sallitaan tuolle emotionaaliselle yhteydelle, jos lainkaan mahdollista.

Joka tapauksessa teidän täytyy ymmärtää, että monet fyysiset olennot eivät selviydy fyysisessä muodossa. Joko ne eivät yksinkertaisesti kykene sietämään taajuutta tai valitsevat vaihtaa ulottuvuutta ja olla tuomatta kehoa. Jos suunniteltua paluuta pinnalle tai uudelleensijoittamista ei ole, silloin keho tulee luultavasti karistetuksi. Miten päin tahansa, te tulette nauttimaan matkastanne.

Ne, ketkä valitsevat pysyä pimeyden veljeskunnan kanssa, jätetään – me emme pakota tai käytä voimakeinoja ja emme salli enempää kuin 5–10 minuuttia parhaimmillaan viime hetken päätöksille. PÄÄTTÄKÄÄ JA VALMISTAUTUKAA NYT!

Älkää haaskatko aikaanne huolehtimalla valmennusjaksostanne, ellette suunnittele olevanne pahoja poisnostoon asti. Ketkä tahansa, jotka ovat suuntautuneet kohti planeettanne uudelleensyntymää tasapainoon, siirtyvät hänen kanssaan taajuudessa ja ovat hyvin paljon taajuusalueen välillä – olemme työskennelleet hyvin tunnollisesti tuossa taajuusvastaamisen tehtävässä.

Jos sijaitsette vaara-alueella ja työnne (Mestariopettajalle ja siirtymälle) pitää teidät sillä alueella tällä hetkellä – teitä suojellaan tai teidät sijoitetaan tehtävän tarkoituksen mukaan. Olette säteeseen kiinnitettyjä (kuten pieni hopeajohtonne) ja teidät pidetään turvassa. Se ei tarkoita sitä, että jos teitä on ohjeistettu siirtymään ja ette halua teitä häirittävän jne. ja että ette päätyisi kolhituiksi ja loukkaantuneiksi, niin pohtikaa uudelleen. Esimerkiksi me luultavasti pitäisimme Dharman sormet ehjinä, mutta se ei tarkoita sitä, että hänen jalkansa eivät menisi rikki, jos rakennus romahtaisi hänen niskaansa. Meille on annettu hyvin täsmälliset rajoitukset liittyen väliintuloon. Lapset vastuullisuuden ikään asti ovat ainut rajoittamaton liikkumavara. Välttämättömässä evakuaatiossa kaikki lapset poistetaan.

Se ei tarkoita sitä, että kaikki lapset nostetaan pois vaaravyöhykkeiltä, esimerkiksi L.A:sta maanjäristyksessä – sillä ei ole mitään tekemistä evakuaation kanssa. On kuitenkin olemassa poikkeuksia, joita myönnetään myös noille alueille.

Vanhemmille, jotka ovat Komennossamme ja joilla on osasia ripoteltu ympäriinsä ja jotka ovat pyytäneet huomiota, annetaan poikkeus vastuunsa alla olevia kohtaan – esim. – Dharmalla saattaa olla lapsenlapsia, lapsia, perhettä tai ystäviä tietyllä alueella. Jos pyydetään – kuten päästä listalle – heidät evakuoidaan ELINVOIMAN suojaan. Meidän sallitaan tuoda heidät turvaan välittömästi. Jos he ovat täysikasvuisia, niin heidät kohdataan ja heidän annetaan valita sijoituspaikka, sillä meidän ei sallita käyttää enempiä pakkokeinoja.

Jos läheisenne eivät halua olla aluksessa, heidät sijoitetaan uudelleen. Teidän täytyy hyväksyä tuo valinta, kuka tahansa olettekaan. Nämä ovat joka tapauksessa poikkeukset, sillä kiireisimpiä työntekijöitämme ei sovi häiritä kaikkein keskeisimpinä aikoina henkilökohtaisilla huolilla. Vanhemmilla ei ole suurempaa huolta kuin heidän lapsensa hyvinvointi. No, se oli aikanaan niin, ja sen puute massoilla on nyt se asia, josta tässä siirtymässä on kyse.

Jos olet sitoutunut työntekijä Komentojemme kanssa, tehkää nuo järjestelyt nyt – se ei vaadi paljoa. Esimerkiksi Ormly antaa minulle listan ja siirrän heidät – sen jälkeen sallitaan päätökset, mutta me kunnioitamme lupaustamme hänelle ensin! Hän tulee tietämään sitten, että hänen perheensä jne. on turvassa, ja hän voi jatkaa työtään. Jos he valitsevat toisin – hänen täytyy hyväksyä heidän valintansa. Listalla olevia lapsia hoidetaan joka tapauksessa ja pidetään turvassa suureen lajittelupäivään asti. On olemassa muita poikkeuksia nousukkaista – jos näillä on paha tahto ja ovat ilman positiivista tarkoitusta – heitä ei nosteta pois juuri mainitussa tilanteessa. Pahuutta ei tuoda Luojan maailmoihin, mutta Hän on erittäin hyvä punnitsemisessa, ja suurin osa pahoilta vaikuttavista eivät ole sellaisia. VASTAAVASTI – TSILJOONAT VARSIN PUHTAILTA JA VALAISTUILTA VAIKUTTAVAT OVAT ITSE ASIASSA HYVIN PAHOJA. SE ON JUMALAN PUNNITTAVANA, EI TEIDÄN EIKÄ MINUN.

No, Dharma, otaksun käyttäneeni sekä itseni että Nikolan ajan. Olen pahoillani, sillä tiedän, ettei sinulla ole ollut aikaa vierailla lastesi ja lastenlapsiesi luona. Työ on niin kiireellistä, oppilas, että sinun täytyy yksinkertaisesti ymmärtää, ja hetken päästä voimme antaa sinulle muutaman päivän vapaaksi rentoutua ja viettää aikaa ihmisenä. Mutta päästän sinun nyt ja ehkäpä voit jakaa aamiaisen heidän kanssaan.

Charlesin täytyy osallistua näihin uusiin opetuksiin, sillä hänen täytyy olla synkronoidussa tietoisuudessa muiden insinöörien ja tutkijoiden kanssa, jotka työskentelevät Nikolan kanssa. Häntä ei lähetetty sähkötekniikkaan heppoisesta syystä. Olkoon se niin.

Luotan siihen, että olemme vastanneet mukavuuden rajoihin asti. Ymmärrän, että vaikutelma on se, että teen liikaa – varmasti, mutta joka tapauksessa näen, milloin ymmärryksen valo menee päälle ja pelko menee ”pois”.

Siirryn valvomaan ja sallin sinun mennä.

Salu,

Hatonn

Lähteet:

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J012.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/bellringers_corner/vital_articles/news.php?q=1393435266