KÄÄNNÖS: SANANDA: TAISTELU TIUKENTUU VALON JA PIMEYDEN VÄLILLÄ

ESU ”Jeesus” SANANDA

14.8.2017

 

 

3.1.1999    ESU ”JEESUS” SANANDA

Tämä vastaanottaja oppi juuri hyvin tärkeän opetuksen ja kutsuttiin takaisin työhön varsin riittävässä määrin. Uskon, että voimme nyt istua ja työskennellä tosissaan. Kiitos, lapsi, kun otit oikaisun vastaan niin hyvin.

Aloitan toistamalla sanonnan, jonka juuri kuulin itsestäni sanottavan. MINÄ EN OLE MIKÄÄN KUKKAISLAPSIHIPPI, JOKA KULKEE KUKAT HIUKSISSAAN, VÄITTÄEN KAIKKEA KAUNIIKSI JA IHMEELLISEKSI. Kaikki ei ole kaunista ja ihmeellistä, sillä jos niin olisi, meidän ei tarvitsisi kirjoittaa näitä sanoja eksyksissä olevalle planeetalle.

Minä olen Sananda. Olen Yhtä Isäni, Valon Pyhän Jumalan, kanssa. Tulen Isäni puolesta ja palveluksessa Isälleni maailmaan, joka tarvitsee kovasti Valoa. Kaikki ei ole hyvin ja kaikki jatkaa heikentymistä, kunnes taistelu Valon ja pimeyden välillä on suoritettu. Olkoon se niin.

Tämä vastaanottaja teki virheen, mutta olemme nyt oikaisseet asian. En tarvitse tai halua sanojani suodatetuksi ja/tai koristelluiksi, sillä sanani ovat Isäni sanoja, eikä niistä tule keskustella tai suodattaa niitä. Voin ymmärtää, miksi vastaanottaja yritti suodattaa, sillä maineeni Maan päällä on ollut suurimmaksi osaksi myytti. Kyllä, autoin sairaita ja köyhiä. Mutta tulin muuttamaan maailmaa, ja tuon muutoksen prosessissa tein monia vihollisia ja olin varsin epäsuosittu sen ajan kontrolloivien voimien keskuudessa.

Kaksi tuhatta vuotta eivät ole muuttaneet sitä, ja olen edelleen hyvin epäsuosittu planeetan kontrolloivien voimien keskuudessa ja jatkan rahanvaihtajien pöytien kumoamista Isäni rukoushuoneissa.

En tullut tuomaan rauhaa, mutta tulin tuomaan TOTUUDEN ja VALON. Se ei ole oksymoroni-ilmaus, koska Maan päällä on niin paljon pimeyttä, että TOTUUDESTA ja VALOSTA tulee vihollisia. On olemassa kaiken muotoisia perversioita ja petoksia.

Rahanvaihtajat asuvat jopa rukoushuoneissa, sillä suurimmasta osasta rukoushuoneita on tullut sosiaalisia piirejä niin sanotulle ”eliitille”, ja yhdeltäkään heistä ei tule juurikaan mitään hyvää. Voin kertoa teille, että en olisi juurikaan tervetullut moniin niistä.

Maailmassanne on tänään vain kourallinen todella hengentäytteisiä ja uskoaan noudattavia Valon työntekijöitä. Silti he tulevat jokaisesta elämänalasta ja yhteiskunnan osasta.

Isot yrityksenne ylpeilevät monikulttuuriohjelmillaan. Mutta minä kerron teille, että ohjelmani on todella monikulttuurinen, sillä nämä ovat kaikkea kaikkein rikkaimmista kaikkein köyhimpiin, mutta silti jokainen näistä katsoo toinen toistaan ainostaan Jumalan lapsina – ei enempää ja ehdottomasti ei vähempää.

TOTUUS ja VALO tulevat vallitsemaan. Mutta on myös monia, jotka putoavat pientareelle, sillä he eivät ole halukkaita luopumaan omistamistaan tavaroista ja sosiaaliarvostaan noudattaakseen JUMALAN periaatteita. En koskaan luvannut, että hyvä tie olisi helppo, mutta lupasin, että sen kautta tulisi suurimmat palkinnot. Noita palkintoja voi joka tapauksessa arvostaa vain silloin, kun olette omistaneet elämänne JUMALALLE, sillä JUMALAN palkinnot eivät tule kullan ja hopean tai kiiltävien helyjen muodossa. JUMALAN palkinnot tulevat monissa muodoissa, mutta suurimmat palkinnot ovat rakkaus, hyväntekeväisyys ja viisaus.

Puhumani rakkaus ei joka tapauksessa ole sellainen kuin te miellätte sen, sillä te ette voi todella käsittää puhtainta rakkautta. Se rakkaus ei ole mustasukkaista eikä petollista, ja sillä ei ole mitään tekemistä seksualisuuden tai aistillisuuden kanssa, kuten teidät on ohjelmoitu ajattelemaan.

Puhdas rakkaus on tunnistamista, että jokainen ja kaikki asiat, oli se sitten eläin, kasvi tai mineraali, kaikki heijastuu Yhdestä Lähteestä, ja että yksikään ei ole suurempi tai yhtään pienempi kuin toinen, sillä kaikki on suuruutta luomakunnassa. Ja vain kun tunnistatte, että ette ole myöskään yhtään suurempia tai vähempiä, olette alkamassa kykenemään ymmärtää sen rakkauden täysinäisyyttä. Sillä vain kun rakastatte itseänne, tasa-arvoisena osana luomakuntaa, voitte todella alkaa rakastamaan kaikkea samalla tavalla.

Todellinen hyväntekeväisyys tulee vain sen jälkeen, kun puhdas rakkaus ymmärretään. Hyväntekeväisyys ei ole vain rahan ja omaisuuden antamista, vaan myös itsenne – aikaanne, energiaanne, viisauttanne ja rakkauttanne mille tahansa ja kaikille luomuksille.

Maata ei luotu teille pahoinpideltäväksi ja tuhottavaksi, vaan kauniina paikkana, jossa oppia joitain vaikeimmista opetuksista, joita kohtaatte. Jotkut noista opetuksista liittyvät asian tunnistamiseen ja riippumatta siitä, miten mitätön asia voi olla, sillä kaikki ovat tärkeitä, mikäli maailmanne aikoo pysyä luomassaan tilassa, joka oli täydellisyys.

Viisaus saavutetaan, kun rakkaus ja hyväntekeväisyys ymmärretään. Kun saavutatte viisauden, teillä on hyvin vähän tai ei ollenkaan halua kultaa tai hopeaa tai kiiltäviä helyjä kohtaan, koska te ymmärrätte, että suurimmat palkinnot eivät ole niitä, joita te pidätte käsissänne tai esittelette. Nämä palkinnot palvelevat tuomaan teidät korkeampiin maailmoihin, joissa kullalla ja hopealla ja kiiltävillä helyillä ei ole muuta arvoa kuin niiden käyttötarkoitus ja miksi ne alkujaan luotiin.

Joten, jos valitsette jahdata vain noita Maan aarteita, olette todellakin saamassa itsenne oikosulkuun ettekä koskaan koe suurempien aarteiden hyötyjä, jotka ovat teille saatavilla.

Kuten mainitsin aikaisemmassa viestissäni [viime viikon CONTACTISSA], tulee tapahtumaan laijttelua ja jyvien erottelua okaista, ja aikomukseni on aloittaa se omista joukoistani. Monet ihmettelevät, mitä tarkalleen ottaen tarkoitan tuolla väitteellä, joten sallinette minun tehdä nyt selvennyksen.

Tahtoni on, että kaikki tulevat palvelemaan Isää. Joka tapauksessa tuossa valtakunnassa ei ole paikkaa niille, jotka käyttäisivät Isän Valoa ja teeskentelisivät viestejä omaa etuaan varten missään muodossa.

On niitä, jotka ovat havainneet, että moni maailmassa on nälkäinen henkiselle totuudelle ja viisaudelle ja on päättänyt, että oli helppo tapa saada itselleen nimeä ja/tai helppo väylä, jonka kautta laskuttaa kohtuuttomia maksuja sellaisille, jotka tulevat istumaan ja kuuntelemaan heidän puhuvan, oletettavasti minusta tai kenestä tahansa Nousseista Mestareista tai Opettajista. Nämä ovat teeskentelijöitä ja valehtelijoita, ja jokainen heistä tulee ansaitsemaan oman oikeutetun palkintonsa.

On myös olemassa niitä, jotka ovat kirjoittaneet ja puhuneet sanojamme, mutta heidän aikeensa liittyivät heidän omaan agendaansa ja oman asemansa parantamiseen. Nämä tullaan myös käsittelemään.

Maapallo on kulkemassa siivoamisen ja puhdistautumisen ajanjaksoon, kun se kiihdyttää tahtiaan kohti lähellä edessäpäin olevaan siirtymään. Tuo siivoaminen ja puhdistautuminen koskettaa jokaista ja kaikkia asioita, eikä mikään kykene piiloutumaan tai pakenemaan siltä.

Niillä teistä, jotka ovat lukeneet ja kuulleet viestejä viime vuosien ajoilta, on niin sanotusti jalka oven välissä, sillä te olette kuulleet viestejä liittyen Totuuteen ja tiedätte eron. Totuus on Totuutta ja on Totuus sekä valhe valhetta. Tiedätte eron, mutta liian moni teistä on harjoittanut toisin. On aika lopettaa valheet, koska en vaadi enempää tai vähempää teiltä kuin keneltäkään muulta.

Mutta niiden tarvitsee olla lipunkantajia, jotka aikovat palvella Valossa, koska te palvelette käsinämme ja suinamme tällä hetkellä. Jos odotatte teille kerrottavan totuuden, niin TEIDÄN täytyy ensin oppia kertomaan totuus, sillä metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan.

Ne teistä, keihin edellinen kirjoitukseni sai aikaan piston, pohtikaa sitä, että se liittyy TEIHIN ja tutkikaa, mikä osa viestistä osui teihin raskaiten. Se on se, mitä teidän täytyy tutkia ja minkä eteen työskennellä elämässänne. Sanani ovat tarkkaan valitut, ja ne ”puhuvat” niille, joiden tarvitsee kuulla ne.

Kun näette muutosten tuulien puhaltavan maanne halki, tietäkää, että nämä muutokset ovat tarpeellisia ja osa siirtymäprosessia. Nuo tuulet saattavat puhaltaa aika ajoin kovaa ja muina aikoina tuovat hellävaraisen puhdistuksen ja ravitsevan sateen. Joskus tuo sade aiheuttaa tulvan, mutta myös se on osa siirtymäprosessia. Pimeyden voimat taistelevat lujaa Valon voimien kanssa, ja tuo taistelu lupaa vain kiihtyä tulevina päivinä.

Mutta niinä aikoina, kun tunnette pimeyden olevan yllänne ja laskeutuvan, muistakaa, ettette ole koskaan yksin ja ettette ole koskaan kutsua kauempana – sillä kutsu VAATII vastauksen ja teille tullaan vastaamaan! Olen tullut saamaan kahtiajaon maailmaanne – jaon pimeyden ja Valon välillä, ja lajitteluprosessi on juuri alkanut. Se ei saata olla aina helppoa, mutta lupaan teille, että se on sen arvoista.

Ruvetaan töihin, sillä on paljon tehtävää. Jokainen teistä, joka lukee tätä ja ymmärtää ja jolla on sydämen puhtaus palvella Valon JUMALAA, Luomakunnan JUMALAA, on Valonkantaja pimeytyneessä maailmassanne. Älkää pelätkö puhua siitä, minkä olette vastaanottaneet, mutta kun sananne kulkeutuvat kuuroille korville ja kovettuneille sydämille, kääntykää pois ja jatkakaa ja etsikää toinen, jonka kanssa jakaa oppimanne. Sallikaa Isäni ja minun tehdä jaottelu.

Kiitos teille jokaiselle, jonka sydämen aikomus on puhdas ja joka epäitsekkäästi palvelee Valoa TOTUUDESSA. Olette siunattuja, ja me arvostamme palvelustanne. Olette vaalittuja ja rakastettuja ja yltäkylläisyys on teidän, jos te vain hyväksytte sen.

Minä olen Esu ”Jeesus” Sananda, Yksi Isäni Valon kanssa, Pyhän Valon JUMALAN.

Salu.

 

Lähteet:  CONTACT: THE PHOENIX EDUCATOR, January 5, 1999, Volume 23, Number 7, Pages 15-16.

http://www.phoenixarchives.com/contact/1999/0199/010599.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1439046896