KÄÄNNÖS: SANANDA: ON AIKA HERÄTÄ VALHEESTA

ESU IMMANUEL SANANDA

3.9.2015

 

3.2.1998 ESU ”JEESUS” SANANDA

Phoenix Journal #227:stä, The Rise of Antichrist, luku 2.

”Esu Sananda läsnä Loisteessa. Tulen Palveluksessa ohjeistamaan teitä ja tarjoamaan vapaasti vastauksia kysymyksiinne. Tulen JUMALAN JOUKKOJEN KANSSA! Olen palannut mahtavalla aluksella, jota kutsumme nimellä Phoenix. Voi teitä pienimielisiä, hämykatseisia ja vailla uskoa! Teidän annetaan nähdä Luojan mahtavuus.

Te olette VALHEEN kansa! KAIKKI YHTEISKUNNASTANNE ON VALHETTA. OLETTE KADOTTANEET TODELLISET ARVOT, JOILLA ON MERIITTIÄ, JA OLETTE KORVANNEET NE SIIONIN VANHIMPIEN OPPINEIDEN PROTOKOLLIEN POHJAPIIRUSTUSTEN MUKAAN.

OLETTE NIELAISSEET SYÖTIN ETTEKÄ VÄLITÄ TARPEEKSI AHDINGOSTANNE, JOTTA VETÄISITTE ITSENNE YLÖS JA POISTAISITTE ORJUUTENNE LÄHTEEN.

ME EMME TEE SITÄ PUOLESTANNE. TULEMME OHJEISTAMAAN SANASSA, TOTUUDESSA JA VALOSSA. SE ON TEISTÄ KIINNI TEHDÄ OMAT VALINTANNE LIITTYEN OMAAN VAPAUTEENNE TAI OMAN ORJUUTENNE JATKAMISEEN.

ETTE VOI KÄSITTÄÄ RAJOITTUNEESTA NÄKÖKULMASTANNE SITÄ, MIKÄ JUMALA TODELLA ON JA MISTÄ JUMALASSA ON KYSE. KUUNNELKAA TARKKAAN! KUUNNELKAA TÄNÄ AIKANA ANNETTUJA VIESTEJÄ, SILLÄ NE OVAT OHJEITA JA SISÄLTÄVÄT AVAIMEN, JOKA AVAA SEN, JOKA ON PITÄNYT TEIDÄT ORJUUDESSA JA PIMEYDESSÄ.

Tulevina päivinä tarjoan useita otteita monista lähteistä; osan nimeän ja osan jätän nimettömiksi. Löydätte niistä kaikista totuutta ja löydätte myös siroteltuna kauttaaltaan JATKETTUA VALHETTA.

SE ON ERITTÄIN HIENOVARAISTA AIKA AJOIN, ETTÄ SE ASTUU SISÄÄN SUKKASILLAAN JA KUISKAILEE, KUNNES YHTÄKKISESTI TIETOISENA ASIASTA ON LIIAN MYÖHÄISTÄ TEIDÄN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ TEITÄ ON VEDÄTETTY!

KIINNITTÄKÄÄ HUOMIOTA TUOMIINI OPETUKSIIN, SILLÄ EN JOHDA TEITÄ HARHAAN. MONET OTANNAT, JOITA TULETTE LUKEMAAN, OVAT OMITUISIA KORVALLE, VIERAITA JA EPÄTAVALLISIA, KUTEN SANOIN AIEMMIN.

AH – MUTTA TARKOITTAAKO SE, ETTETTE VOI OPPIA SIITÄ, MITÄ ETTE OLE KUULLEET KOSKAAN AIKAISEMMIN? VOI VALHEEN LAPSET, KIINNITTÄKÄÄ HUOMIOTA! TUNTI VIIMEISILLE VALINNOILLE LÄHESTYY, JOKA MÄÄRITTELEE PAIKAN SIELUNELÄMÄNNE MATKAN LOPULLE OSALLE.

NÄMÄ ASIAT OVAT TÄRKEITÄ. ÄLKÄÄ SYSÄTKÖ SIVUUN PELASTUSRENGASTANNE KATSOAKSENNE TELEVISIOTA TAI JOTAIN MUUTA TOLKUTONTA TOIMINTAA. KIINNITTÄKÄÄ HUOMIOTA!

EN SANO, ETTÄ ÄLKÄÄ KATSOKO TELEVISIOTA; SANON, ETTÄ PRIORITEETIT LIITTYEN JUMALAAN JA ORJUUDESTA VAPAUTUMISEEN TULISI MENNÄ VIIHTEEN EDELLE.

AH – MUTTA KYSEESSÄ ON VAPAAN TAHDON PLANEETTA, JA NUO OVAT VALINTOJEN JOUKOSSA, JOITA TEETTE. KUINKA OTANTANNE ELÄMÄN KIRJASSA TULEE LUKEMAAN? OLETTEKO VARMOJA, ETTÄ PÄÄSETTE ELÄMÄN KIRJAAN? KYLLÄ, NÄILLÄ ASIOILLA ON TODELLAKIN VÄLIÄ. PELKO ON SE, JOKA PITÄÄ TEIDÄT ORJUUTETTUINA. TIETO = VAPAUS. VIISAUS ON JOTAIN, MITÄ TEIDÄN TÄYTYY SAAVUTTAA OIKEIDEN VALINTOJEN JA OPPIMANNE HYÖDYNTÄMISEN KAUTTA.

ON PALJON SELLAISTA, JOTA HALUAN TUODA, JA SE TULEE NÄIDEN KÄSIEN KAUTTA. SUURI OSA SIITÄ TULEE OLEMAAN UUDELLEENKIRJOITETTUA MATERIAALIA, LAINATTUA MATERIAALIA, MUTTA KUTEN MUIDEN VASTAANOTTAJIEN KANSSA, JOS YKSI VOI KIRJOITTAA SEN, NIIN TE TODELLAKIN VOITTE LÖYTÄÄ AIKAA LUKEA SITÄ.

Olkaa ystävällisiä toiselle. Olkaa ystävällisiä itsellenne. Olkaa aina valppaana, sillä pahuus on aina valmis ISKEMÄÄN KYNTENSÄ PIENIMPÄÄN HALKEAMAAN SUOJASSA. YLLÄPITÄKÄÄ VALOSUOJIANNE, SILLÄ SIINÄ ON TURVA JA VIISAUS.

OLEN SANANDA, kuittaan tältä erää.

RAUHAA JA SIUNAUKSET TEILLE.

Lähteet:

http://www.fourwinds10.net/journals/html/J227.html

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=2334e61966f1f6f36cc1806d26cd22e6