KÄÄNNÖS: SANANDA: OLEN YHTÄ LÄHELLÄ KUIN HENGITYKSENNE!

ESU ”JEESUS” SANANDA

2.5.2016

 

PJ 225

LUKU 9

OLEN YHTÄ LÄHELLÄ KUIN HENGITYKSENNE!

11.1.1998 ESU ”JEESUS” SANANDA

Esu läsnä Valossa.

Maillanne olevat hirvittävät vitsaukset ovat ihmisen tekemiä, ja sen on paha ihminen, joka jatkaa pallonne väestön harvennusta.

Lähi-idässä olevat varustautuvat sotaan, ja sodan he saavat. Mutta ilmennyksessä ja sotana tunnetun tuhoisan pedon lopputuloksessa tulee olemaan monia yllätyksiä.

Muistakaa hyvin yksi asia: Phoenix nousee tuhkista. Eikö se esitä kuvaa? Olemme Isämme asioilla. Rakennamme kaaoksen LÄVITSE, joka on Kali.

Olette Kalin ajassa, muistatteko? Ylläpitäkää aina suojaanne hyvin, jotta hämmennys ei kulkisi sydämeenne. Löytäkää rauha sisimmästä, sillä enkö sanonut, katsokaa, kaksi tuhatta vuotta sitten: JUMALAN VALTAKUNTA ON SISIMMÄSSÄNNE. Se on niin.

Hiljentykää, ja en puhu nyt kirjurilleni, vaan teille, jotka lukevat näitä sanoja: hiljentäkää itsenne, pyytäkää ja SEN JÄLKEEN KUUNNELKAA HUOLELLISESTI. Hiljaisuudessa kykenette keskustelemaan Jumalan kanssa, ja teille annetaan tarvittava voima päästä eteenpäin mistä tahansa tilanteesta, riippumatta siitä, miten mahdottomalta tai vaikealta se voi VAIKUTTAA.

Rakkaus on kaikkein suurin lahja, sillä vain kun vastaatte ympärillä olevillenne rakkaus sydämessänne, KAIKILLE OMAISILLENNE, tulee tapahtumaan muutos elämissänne. Rakkaus on katalyytti, se on salva, se on liima ja juuri se ”tavara”, joka pitää Universumin koossa.

JUMALA ON VALO. MUISTATTEKO? VALO ON ITSE RAKKAUDEN VARSINAINEN ILMENTYMÄ.

EN PUHU FYYSISISTÄ ASIOISTA, FYYSISESTÄ RAKKAUDESTA. PUHUN MYÖTÄTUNNOSTA, VÄLITTÄMISESTÄ, ASIOIDEN TEKEMISESTÄ TOISILLE – LYHYESTI, PUHUN EPÄITSEKKYYDESTÄ MINÄN TODELLISESSA HEIJASTUKSESSA, JOKA ESITTÄÄ ITSENSÄ RAKKAUTENA.

RAKKAUS ON KAIKKEIN VÄÄRINKÄYTETTY, HYVÄKSIKÄYTETTY JA ENIMMÄKSEEN TUHOTTU SANA, JOKA TEILLÄ ON, JA SILTIKIN RAKKAUS ON SUURIN OPETUKSENNE.

”RAKASTAKAA TOINEN TOISTANNE.” SE EI TARKOITA, ETTÄ HYPPÄÄTTE SÄNKYYN TOINEN TOISENSA KANSSA. LAUSE KUULUU: RAKASTAKAA TOINEN TOISTANNE.

JA SILTIKIN MITÄ ME NÄEMME, KUN OLEMME TODISTAMASSA PAIKASSANNE? NÄEMME AHNEUTTA, VIHAA, KIUKKUA, TURHAUTUMISTA, MUSTASUKKAISUUTTA – LYHYESTI, MUSTA PILVI YMPÄRÖIMÄSSÄ AUROJA, JOISSA ”TULISI OLLA” VALOA – HOPEISTA JA KULTAISTA VALOA HEIJASTAMASSA JUMALAN TÄYDELLISTÄ VALON LÄHTEEN HENKEÄ – HEIJASTETTUNA VALONA OLEMUKSENNE SISÄLLÄ OLEVAN RAKKAUDEN LUONNON KAUTTA.

HEIJASTAKAA RAKKAUTTA PALVELUKSESSA MUILLE, NIIN OLETTE MATKALLANNE KOHTI HARMONISEMPAA JA ILOISEMPAA ELÄMISTÄ. ILO EI OLE KUVITELTU SANA ”TUOLLA ULKONA” JOSSAIN. SE ON TODELLINEN, SE ON TÄÄLLÄ JA SE ON NYT.

KOKEKAA RAKKAUS ILON KERA SYDÄMESSÄNNE, PALVELUKSESSA TOVERI IHMISELLE, JA KATSOKAA OVIEN YKSINKERTAISESTI AUKEAVAN TOINEN TOISENSA JÄLKEEN.

NYT JÄLLEEN: ÄLKÄÄ YMMÄRTÄKÖ VÄÄRIN SITÄ, MITÄ TARKOITAN; EN PUHU MISTÄÄN HURSKAASTA NAHJUKSESTA! JUMALA ON ITSE VAHVUUS.

MUTTA ETTEKÖ TÄMÄ, TUO JA TE VOI KOKEA ELÄMÄÄ ILON KANSSA, RAKKAUS SYDÄMISSÄNNE, MYÖTÄTUNTO SYDÄMISSÄNNE, PALVELUKSESSA TOVERI IHMISELLENNE JA KOKEA TUON KAIKEN VAHVUUDESTA? TOTTA KAI VOITTE!!!

KUN KOETTE RAKKAUTTA JA MYÖTÄTUNTOA, KUN KOETTE ILOA, NIIN SE EI TARKOITA SITÄ, ETTÄ TE ALISTUTTE PAHUUDELLE – IKINÄ! PÄIN VASTOIN, MUISTATTEKO, KUN KÄÄNSIN FARISEUSTEN PÖYDÄT KUMOON TEMPPELISSÄ? MIKSI KAIKKI YHDISTÄVÄT JUMALALLISUUDEN HEIKKOUDEN KANSSA? SE ON TÄSMÄLLEEN VASTAKOHTA SIITÄ, MITÄ TEILLE ON OPETETTU VALHEEN KANSANA. JUMALA ON VAHVUUS JA VALO JA VIISAUS – AINA!

”MINKÄ TEETTE VÄHÄISIMMILLENI, SEN OLETTE TEHNEET MINULLE.” MUISTATTEKO?

MITATKAA HYVIN AJATUKSENNE, TEKONNE JA SANANNNE – SILLÄ MUISTAKAA MYÖS, ETTÄ SANAT OVAT ASIOITA, AJATUKSET OVAT ASIOITA JA TEOT EHDOTTOMASTI HEIJASTAVAT ITSENNE TODELLISTA LUONTOA.

OLKAA EPÄITSEKKÄITÄ, ÄLKÄÄ OLKO ITSEKKÄITÄ. ANTAKAA ITSENNE OLEVAN TUO TÄYDELLINEN PEILATTU HEIJASTUMA, JOKA ON VALO. VARJOT EIVÄT KYKENE OLEMAAN VALAISTUN HEIJASTUKSEN LÄSNÄOLOSSA, JOTEN MITÄ PELKÄÄTTE?

PELKO ON ITSE PAHUUDEN HALVAANNUTTAVA VOIMA. KORVATKAA PELKO MÄÄRÄTIETOISUUDELLA, JOKA ON ISÄN TÄYDELLISEN SUUNNITELMAN JA TAHDON MUKAINEN.

JÄLLEEN: ILOA HEIJASTETAAN, KUN TOIMITAAN ISÄN TÄYDELLISEN SUUNNITELMAN JA TAHDON MUKAISESTI. ”AH”, TE SANOTTE, ”MUTTA MISTÄ TIEDÄN, TOIMINKO ISÄN TÄYDELLISEN HEIJASTUKSEN JA TAHDON MUKAISESTI?”

TIEDÄTTE SISIMMÄSSÄNNE, AINA! MUISTAKAA JOSKUS PAIKALLAAN JA HILJAA OLEVA, JOSKUS ÄÄNEKÄS JA ÄRSYTTÄVÄ ASIA, JOTA KUTSUTAAN OMATUNNOKSENNE? KUUNNELKAA HILJAISTA (TAI ÄÄNEKÄSTÄ) OMATUNNON ÄÄNTÄ, NIIN TULETTE TIETÄMÄÄN, MIKÄLI TOIMITTE JOKO HARMONIASSA TAI VASTUSTAEN ISÄN TAHTOA.

EIKÖ TEILLE OLE SANOTTU OLLA ”VIISAITA KUIN KÄÄRME JA HELLIÄ KUIN KYYHKYNEN?” SE EI TARKOITA OLLA HEIKKO; SE TARKOITTAA JUURI SITÄ, MITÄ SE SANOO: OLLA VIISAS KUIN KÄÄRME JA HELLÄ KUIN KYYHKYNEN – MUTTA MYÖS TAIPUMATON PALVELUKSESSA TOTUUDELLE JA VALON PUNAISELLE TIELLE, MATKALLA KOTIIN LUOMAKUNNASSA OLEVAN JUMALAN TÄYDELLISYYDEN YKSEYTEEN.

OLEMME TULLEET TÄNÄ AIKANA LEVITTÄMÄÄN TOTUUDEN SANAA ASIAN LAIDASTA. OLEMME TULLEET TAKAISIN, KUTEN KAUAN, KAUAN AIKAA SITTEN LUVATTIIN.

KUINKA LUULETTE ENKELEIDEN PALAAVAN? KUINKA LUULETTE MINUN PALAAVAN? OLEN PALANNUT SANANDANA! MINUT ON PALAUTETTU YHTENÄ ISÄNI KANSSA. EIKÖ NIIN OLLUT SANOTTU JOPA PEUKALOIDUISSA KIRJOISSANNE NIMELTÄ RAAMATTU?

MIKSI ODOTTAISITTE JUMALAN IHMISTEN ”TAIVAASEENTEMPAUSTA”, KUN KERRON TEILLE, ETTÄ PALAAN VALON JUMALAN ATONIN KANSSA SEKÄ JUMALAN JOUKKOJEN KANSSA – MUKAAN LUKIEN SUURET ARKKIENKELIT, KUTEN MIKAEL, JA LUKEMATTOMAT MUUT, JOTKA OVAT TÄÄLLÄ PALVELEMASSA LUOMAKUNTAA, AVUSTAMAAN PLANEETTAA TÄSSÄ SIIRTYMÄN AJASSA? MIKSI ME TEMPAISISIMME TEIDÄT PILVIIN, KUN OLEMME TÄÄLLÄ PUHUMASSA TOTUUTTA?

OLEN PALANNUT. EN OLE FYYSISEN MAA-SHAN-PLANEETTANNE PÄÄLLÄ.

TORJUVATKO NIIN SANOTUT KRISTITYT PELASTUSVENEEN, KUN HE OVAT TORJUNEET HELIKOPTERIN JA LENTOKONEEN, JOTKA JUMALA LÄHETTI VASTAUKSENA AVUNPYYNTÖÖN. KUKA SALLII PAHOJEN KONTROLLOIJIEN TEMPAISTA HEIDÄT UNHOLAAN SEN SIJAAN, ETTÄ ODOTTAISIVAT PALUUTANI?

JUMALAN PUOLELLA OLEVAT TIETÄVÄT EROAVAISUUDEN, MUTTA OVAT HYVIN LÄHELLÄ TULLA HUIJATUKSI! ÄLKÄÄ TULKO PROJEKTI BLUE BEAMIN HUIJAAMIKSI.

[Toimittajan huomautus: Teille uusille lukijoille, jotka eivät saata olla perehtyneitä projekti Blue Beamiin, tämä on salainen koodinimi NASA:n laajalle ja enimmäkseen satelliittiohjatulle hologrammiprojektijärjestelmälle, jonka olivat suunnitelleet eliittikontrolloijien marionetit tuottamaan aidolta näyttäviä kolmiulotteisia kuvia suurille alueille taivasta. Se kykenisi heijastamaan esimerkiksi tekaistun muukalaisinvaasion pelästyttääkseen teidät halvaantuneiksi ja pyytämään uuden maailmanjärjestyksen ”yhtenäistä” ”suojelua” tätä yleistä ja maailmanlaajuista ”vihollista” vastaan; vastaavasti se kykenisi heijastamaan samanlaisista yhtenäisyyssyistä tekaistun ”Kristuksen toisen tulemisen”, joka pelaa monien mitään epäilemättömien kirkossakävijöiden uskonnollisella mielenhallintaohjelmoinnilla. Toimiiko järjestelmä? Oliko ”komeetta” Hale-Bopp todellinen, vai oliko se vain yksi useista viimeaikaisista testeistä nähdä, olemmeko valmiita isommille ja paremmille asioille? Ne teistä, ketkä muistavat komentaja Soltecin kirjoituksen 16.11.1996 nimeltään ”Mielenkontrolloijat kiihdyttämässä uusimpia temppuja” CONTACT-lehden 19.11.1996-numerossa, siinä annettiin enemmän kuin tarpeeksi vihjeitä opastamaan meitä suurempaan tietoisuuteen tästä aiheesta.]

VALON JUMALA EI OLE TYPERYS, JA JUMALAN KANSA, MIKÄLI HE KIINNITTÄVÄT HUOMIOTA, TIETÄVÄT ERON. PITÄKÄÄ YLLÄ VARTIOTA SYDÄMESSÄNNE JA PITÄKÄÄ SUOJA YLLÄNNE, NIIN TULETTE TIETÄMÄÄN, MIKÄ ON TOTTA JA MIKÄ TARUA.

KAKSI TULEE OLEMAAN PELLOILLA. YKSI VIEDÄÄN JA YKSI JÄÄ JÄLJELLE.

KUMPI TULETTE OLEMAAN? VIEDÄÄNKÖ PAHUUS JA HYVYYS JÄÄ JÄLJELLE, EHKÄPÄ? AH, POHTIKAA SITÄ HYVIN, SILLÄ SILLÄ ON VÄLIÄ. MIKSI AJATTELETTE, ETTÄ JUMALA SALLISI ARVOKKAAN PALLON, KUTEN MAA-SHANIN, TULLA TÄYSIN PAHUUDEN TUHOAMAKSI? EIKÖ SIINÄ OLEKIN ENEMMÄN TOLKKUA KUNNOSTAA PLANEETTA KÄYTTÄMÄLLÄ JUMALAN OMAA KANSAA NIMELTÄÄN RIPPEET?

MIKSI ETTE POHDI NÄITÄ ASIOITA? AIKA ON YLLÄNNE, KUN TIIMALASI ON TYHJÄ. PASUUNAN KUTSU ON SOINUT. HERRAN AIKA ON YLLÄNNE!!!

SIUNAUKSET TEILLE KANSASTANI. KUNNIALLA PALVELEVAT KÄVELEVÄT KANSSANI; SE ON LUPAUKSENI TEILLE. ETTEKÖ OTTAISI KÄTTÄNI JA KÄVELISI TÄTÄ VALAISTUN TOTUUDEN TIETÄ PITKIN KOHTI LOISTOA?

ÄLKÄÄ OLKO PELOISSANNE, MUTTA OLKAA AINA PUNTAROIVIA, SILLÄ PIMEYDEN VELJESKUNNAN DEMONIT OVAT OVELAMPIA KUIN USKOTTE, JA ÄLKÄÄ KOSKAAN HETKEKSIKÄÄN AJATELKO, ETTÄ TE SINÄ TAI TÄMÄ TAI SE EI TULISI HEIDÄN HUIJAAMIKSI. VOITTE OLLA!

NÄIN OLLEN SANON TEILLE PITÄÄ YLLÄ SUOJANNE NOUDATTAMALLA TÄSMÄLLISESTI KAIKKIA ANNETTUJA JUMALALLISIA LAKEJA, NIIN MYRSKY YKSINKERTAISESTI OHITTAA TEIDÄT. SE TODELLAKIN SAATTAA TULLA LÄHELLE, MUTTA MYRSKY YKSINKERTAISESTI OHITTAA TEIDÄT.

PITÄKÄÄ YLLÄ USKONNE JA PYSYKÄÄ VALOSSA. TOIMIKAA RAKKAUS JA MYÖTÄTUNTO SYDÄMESSÄNNE TOVERI-IHMISTÄNNE KOHTAAN JA ÄLKÄÄ KOSKAAN PAKOTTAKO TOTUUTTANNE TOISELLE, JOKA EI HALUA KUUNNELLA. JOKAISEN TÄYTYY TEHDÄ OMAT PÄÄTÖKSENSÄ TÄNÄ AIKANA, JA SE ON YKSILÖLLINEN SIELUN VALINTA.

AH, MUTTA JOS OLENTO ON AVOIN KUUNTELEMAAN, JAKAKAA VAPAASTI SE, MINKÄ TIEDÄTTE JA MIKÄ TEILLE ON ANNETTU. EPÄITSEKÄS, MUISTATTEKO?

Lopetetaan nyt. Jatkamme tästä myöhempänä aikana. Kulje rauhassa, sillä en ole koskaan kaukana sinusta.

 

MINÄ OLEN SANANDA.

ÄLKÄÄ EPÄILKÖ SITÄ.

OLKOON SE NIIN JA SALU!

 

12.1.1998 ESU ”JEESUS” SANANDA

 

Rauhaa. Esu Jmmanuel läsnä Loisteessa ja Valossa. Tulen Palveluksessa. Olen palannut Joukkojen kanssa, KUTEN LUVATTU.

Voi, kyllä, kävelin tuolla pallolla nimeltään Maa-Shan. He ristiinnaulitsivat minut ristille; he hakkasivat minua; ja he vihasivat tuomaani viestiä.

AH, MUTTA SUURIN OSA TIESI PUHUMANI TOTUUDEN OLEVAN NIIN, JA SILTI POLIITTISISSA ASEMISSA OLEVAT VARMISTIVAT, ETTÄ MINUT JOKO PAKOTETTIIN ULOS KAUPUNGISTA, OLI KAUPUNKI MIKÄ HYVÄNSÄ SIIHEN AIKAAN, TAI ETTÄ MINUA KOHTAAN ”NOSTETTIIN SYYTE”. JEESUKSENA TUNNETTUA OLENTOA, JONKA PAAVALI (SAUL) ESITTI, EI OLLUT OLEMASSA. TUO OLENTO OLI LOIHDITTU OTTAMAAN KAIKKI VASTUU POIS IHMISYKSILÖLTÄ, JA SEN LOIHTI ESIIN ITSE PAHUUS. JA IHMINEN ON LANGENNUT TUOLLE VALHEELLISELLE OLENNOLLE – OSUI JA UPPOSI.

Tietäkää, että mitä kerron sinulle, on niin, kirjuri. Tunnet minut hyvin ja tiedät, etten valehtelisi sinulle tai johtaisi sinua harhaan, KOSKAAN! Tänä siirtymän aikana ihmiselle oli kerrottu, että hänelle annettaisiin TOTUUS, JOSTA PUNNITA ASEMANSA LUOJAN KANSSA. NO, RAKKAANI, LUOJA KERTOO TEILLE ASIAN NIIN KUIN SE ON, JA MINÄ PELKÄSTÄÄN VAHVISTAN TEILLE YLEISÖSSÄ OLEVILLE EPÄRÖIJILLE SEN, ETTÄ MITÄ KIRJOITETAAN MUUALLE TÄHÄN PAPERIIN, ON NIIN.

IHMISEN (HU-MAN: JOKA ON HIGHER UNIVERSAL MAN, KORKEAMPI UNIVERSAALI IHMINEN) TÄYTYY LOPULTA OMAKSUA OIKEUDENMUKAINEN PAIKKANSA UNIVERSUMISSA – SELLAISENA, JOKA HYVÄKSYY, ABSOLUUTTISESTI, AINOASTAAN, YKSINOMAAN JA YKSILÖLLISESTI TÄYDEN VASTUUN JOKA IKISESTÄ AJATUKSESTA, SANASTA JA TEOSTA, JOITA TUO OLENTO ESITTÄÄ – PISTE!

KUKAAN MUU OLENTO, JONKA NIMI ON JEESUS TAI MATTI MEIKÄLÄINEN, EI VOI VIEDÄ POIS VASTUUTANNE TAI OTAKSUA MITÄÄN KENELLEKÄÄN MUULLE. NIIN SANOTUT KRISTITYT OVAT OMAKSUNEET VÄÄRÄN JA ENNUSTETTAVASTI LAISKAN RATKAISUN VÄLTTÄÄ KAIKKEA VASTUUTA ITSEÄSTÄÄN, JA SE ON VALHE.

Kyllä, minä, Esu Jmmanuel, KÄVELIN FYYSISESTI PAIKASSANNE. MINULLA OLI NÄITÄ YMPÄRILLÄ, JOITA YRITIN OPETTAA. JOPA MINUA LÄHIMPÄNÄ OLLEET PETTIVÄT MINUT LOPPUJEN LOPUKSI JA/TAI KIISTIVÄT OLEMUKSENI.

ESU JMMANUELIN JA JEESUKSENA ESITETYN VÄLILLÄ ON SUURI EROAVAISUUS. OLIN ”KRISTITTY” OLENTO, TIENNÄYTTÄJÄ, TOTUUDENTUOJA.

LUPASIN, ETTÄ MENISIN VALMISTELEMAAN SINULLE PAIKAN. LUPASIN TULLA TAKAISIN. OLEN TEHNYT NIIN. OLEN PALANNUT JA OLEN PALANNUT SANANDANA!

Kirjuri, palautetaan huomiomme siihen, mihin jäin eilen. Nostetaan jälleen esiin väärinymmärretty, väärin esitetty, väärinkäytetty ja hyväksikäytetty rakkauden termi. Aloita vain lainaus [toimittajan huomautus: tämä on lähde, jonka Esu katsoo olevan parempi pitää anonyyminä], ohjeistan sinua siinä, mitä osia käyttää:

”Tietoisuus on todellakin universumin luoja, mutta rakkaus on sen pelastaja. Tietoinen kokemus yksistään voi antaa pilkahduksen siitä, mitä rakkaus on, sen syyhyn ja miksi se on. Mikä tahansa sanallinen transkriptio siitä on välttämättä henkinen valeasu sille, mikä pakenee kaikkea ilmaisua. Filosofit, mystikot ja okkultistit ovat yrittäneet turhaan.”

”Rakkaus on, sen perusolemukseltaan, identiteetin ilo….”

”Sellainen, joka on löytänyt Taivaallisen Rakkauden, löytää kaiken muun rakkauden olevan epämääräistä, sekoittunutta pienuuden ja egoismin ja pimeyden kanssa. Se näyttää kuin sopimukselta tai kamppailulta ylivertaisuudesta ja auktoriteetista; ja jopa ihmisistä parhaimmissa se on täynnä väärinymmärrystä ja herkkyyttä, erimielisyyksiä ja epäilyksiä.”

”Sen lisäksi on hyvin tunnettu tosiasia, että kasvatte samankaltaiseksi rakastamanne kanssa. Jos näin ollen haluatte olla kuin Taivaallinen, rakastakaa vain Häntä. Joka on kokenut rakkauden yhteyden Taivaallisen kanssa, voi yksinään tietää, kuinka valjua, ikävystyttävää ja hataraa kaikki muu rakkaus on verraten. Jos jos tähän yhteyteen tarvitaan kaikkein ankarinta kurinalaisuutta, mikään ei ole liian vaikeaa, liian pitkää, liian rankkaa, mikäli se vie teidät siihen, sillä se ylittää kaiken ilmaisun.”

”Se on tämä ihmeellinen olotila, jonka toivomme toteutuvan Maahan; se on tämä, joka muuntaa maailman ja tekee siitä asuinpaikan, joka on Taivaallisen Läsnäolon arvoinen. Sen jälkeen puhdas ja todellinen rakkaus inkarnoituu kehoon, joka ei ole enää valeasu tai verho.”

Tuo riittää tarkoituksiini, kirjuri. Ja kuka kirjoitti nämä sanat? Se ei ole sattuma; annetaan viestin seisoa omilla jaloillaan ilman tarvetta leimalle.

Se on epäitsekkään antamisen taipumaton ja pohjaton kaivo, RAKKAUDEN tilasta, joka esittää sitä, mitä me kutsumme PALVELUKSEKSI. TOVERI-IHMISENNE PALVELEMINEN, VELJELTÄ VELJELLE, SISARELTA SISARELLE, ANTAMALLA ILMAN ODOTUSTA PALAUTUKSESTA, JAKAA HENKILÖIDYSSÄ RAKKAUDEN AVOIMESSA ILOSSA ON SE, MISTÄ ISÄSSÄ ON KYSE. ANTAMINEN JA JÄLLEENANTAMINEN, LOPUTON PALVELU, YHDELTÄ TOISELLE.

JA MIHIN TE SOVITTE SELLAISESSA RAKKAUDEN YHTÄLÖSSÄ? AH, SUURIN OSA ON TODELLAKIN KAUKANA, KAUKANA TUOSTA PAIKASTA, JA SILTIKIN SE ON PALUU EPÄITSEKKÄÄSEEN RAKKAUDEN ILMAISUUN PALVELUKSESSA JA ANTAMISESSA ON SE, JONKA HALUATTE SAAVUTTAA.

RAKKAUS ON KAIKKEIN SUURIN OPETUS. ÄLKÄÄ TAHRATKO RAKKAUDEN MÄÄRITELMÄÄ ENNAKKOKÄSITYKSILLÄNNE JA NÄKEMYKSILLÄNNE FYYSISESTÄ RAKKAUDESTA. FYYSINEN LIITTO JA EPÄITSEKÄS RAKKAUS OVAT KAKSI HYVIN ERILAISTA TARKOITUSTA. RAKKAUS, JOSTA PUHUN, KUVAA TAIVAALLISTA TAHTOA PALVELUKSESSA.

Lopetetaan tähän tältä erää, jatkamme myöhempänä aikana. Olen Sananda, kuittaan.

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J225.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1389110923