KÄÄNNÖS: SANANDA: MAHTAVA LAINAUS TEOKSESTA ”SAATANAN RUMMUTTAJAT”

ESU IMMANUEL SANANDA

23.8.2018

 

KUN ASIOISTA TULEE NIIN EPÄTASAPAINOISIA UNIVERSAALIN OLEMASSAOLON OSIOSSA (LUOMAKUNNASSA), ETTÄ LAJIN JA LUODUN PLANEETAN TUHOUTUMINEN ON EDESSÄ, NIIN LUOMAKUNTA VAATII UUDELLEENTASAPAINOTTAMISTA, JA ASIAT ALKAVAT TAPAHTUA VÄLITTÖMÄSTI SITÄ LOPPUA KOHDEN. SE EI OLE MYSTISTÄ, SE ON VARSIN KÄYTÄNNÖLLISTÄ TODELLAKIN.

SE TAPAHTUU AINA IHMISEN VALTAAMILLA PLANEETOILLA, JA LOPULTA LUOJA LÄHETTÄÄ JOUKKONSA JA KRISTUKSEN VALON PYSÄYTTÄMÄÄN PAHUUDEN LAUMAT, Saatanan PIMEÄN VELJESKUNNAN.

ENSIN POISTETAAN LÄHETETYT VALON OPETTAJAT JA TYÖNTEKIJÄT, MIKÄLI SE ON SOVELIASTA. JOTKUT TOTTA KAI JÄÄVÄT YLLÄPITÄMÄÄN KULKUVÄYLÄÄ TURVAAN VALON PUOLELLA OLEVILLE. SITTEN LOPULLISESTI ON ERITTÄIN MAHTAVA KOHTAAMINEN KRISTUKSEN JA Saatanan ENERGIAVOIMIEN KANSSA. Saatana PITÄÄ PELIKENTÄSTÄ JA PYRKII RAKENTAMAAN JOUKKOJAAN TARPEEKSI VALLITAKSEEN – HÄN EI IKINÄ TEE NIIN, MUTTA HÄN EI KOSKAAN LAKKAA YRITTÄMÄSTÄ. TUON VOIMAKKAAN ENERGIAVAIHDON VAPAUTUMINEN ON KUVITTELEMATON, VELJENI, MUTTA TE TULETTE TODISTAMAAN SITÄ, SILLÄ YKSIKÄÄN IHMINEN EI TULE VALMISTUMAAN, KUNNES OLETTE KOKENEET SEN. SE, MIHIN OPPIMISEN TASOLLE TE VALMISTUTTE, ON TÄYSIN TEISTÄ KIINNI VALITA – EDISTYMINEN TAI TAANTUMINEN. OLKOON SE NIIN.

Lähteet:

Phoenix Journal 9, ”Satan’s Drummers”, luku 9, s. 61.

http://www.fourwinds10.com/journals/pdf/J009.pdf

http://www.fourwinds10.com/resources/uploads/files/PJ-009_Satan’s_Drummers%20_PDF.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1453997272