KÄÄNNÖS: SANANDA MAAN MUUTOKSISTA

ESU IMMANUEL SANANDA

30.12.2016

 

Lähde: CONTACT, The Phoenix Project, March 21, 1995, p. 33

[ Dharma vastaanotti seuraavan kirjoituksen keskiviikkona, 28.6.1989. Lainaten: ]

*******

Esu Jeesus Sananda läsnä, Dharma. Kiitos kun vastaanotat nöyrän itseni.

Te vähäuskoiset, kuinka voimme vallita, jos epäröitte ja epäröitte ja epäröitte? Keräätte uuden osion kaukaa ja pirstoatte ja levitätte energiaanne. Julistatte ”voimakasta” ja ”ihmeellistä” sekä annatte arvoa tuntemattomille.

Olen kertonut teille, että ”Uusia profeettoja tai ennustuksia ei ole.” Sanon teille, että teidän olisi parasta pitää huolta asioistanne ja lakata ”kiemurtelemasta”. En kommentoi uusia löydöksiä, joita olette tuoneet keskuuteenne. Se on vain vanhojen asioiden toistoa ja sisar Thedran, rakkaan palvelijattareni, dokumentaation käyttämistä. Sanoja otetaan ja teeskennellään niiden olevan uusia ja ihmeellisiä paljastuksia. Ne eivät ole uusia, nämä Douglas Schoefflerin sanat. Hän on piirtänyt karttoja siitä, minkä arvoisa Thedra oli tuonut. Se on dokumentoitu lisäksi Sipapu Odysseyn sivuille ja osioihin, jotka asetettiin sivuun sivumäärän pienentämiseksi.

Te ällistelette ja äimistelette ja valitsette sijaintinne toisen piirtämältä ja jakamalta kartalta sekä julistatte itsenne olevan vedenpaisumuksessa. Joten minä kysyn teiltä, onko mitään uutta? Enkö ole sanonut, että tulisitte olemaan eristettyjä saarelle? Uskotteko, etten välitä teistä? Uskotteko, etten lähettäisi venettä teille?

Olemme valmistautumassa tulemaan suurissa määrin samalla, kun valmistautumisenne sotaa ja holokaustia varten muodostetaan piilossa silmiltänne. Olemme sivussa valmiina vapauttamaan muilta aikajanoilta olevat. Te ja heidät kerätään ja vapautetaan niiden tapahtumien voimakkaan holokaustin kamalalta kokemukselta, joka tulee tapahtumaan aikananne. Me olemme valmistautuneet; oletteko te? Ei, te puhutte ja puhutte ja pohditte ja äimistelette – te ette ole valmiita! Te tulette olemaan siellä, missä te tulette olemaan, veljet, te tulette olemaan siellä, missä tulette olemaan. KUKAAN EI PÄÄSE KARKUUN SIIRTYMÄLTÄ; TÄYTYYKÖ NÄITÄ ASIOITA TOISTAA TEILLE UUDELLEEN JA UUDELLEEN? KUINKA KAUAN MENEE, ENNEN KUIN KUUNTELETTE JA KUULETTE SANANI?

Rakkain Sisareni kirjoitti esitykseni vuosina, jotka seurasivat 50-luvun vuosikymmentä. Kolmantena vuonna hänestä tuli minun luottavaisin kirjurini, ja vuotenanne 1954 keskivaiheilla hän kuvasi täydellisyydessä sen, mikä tulisi paikkaanne. Te ette tee kotiläksyjänne, sillä se kaikki on saatavilla teille, jos vain etsitte sen hyllyiltä. Te pyydätte ja pyydätte minulta antamaan enemmän; ei ole mitään enempää, paitsi tehdä työnne ja löytää se, mikä teillä jo on. Miksi ajattelette, että Sipapu on tärkeä? Se tuo nämä kyseessä olevat totuudet huomioonne kaikkein runsaimmalla tavalla. Lopettakaa valittamisenne ja ryhtykää töihinne, jotka teille ovat hahmoteltu.

On maan asioita, jotka täytyy suorittaa Douglas S:n kartan alueilla. Teille on annettu yksityiskohtaisia syitä, miksi tulette olemaan turvassa Tejas Shapessa [Tehachapi, CA], ja jos uskoitte aiemmin antamiani sanoja, te näkisitte välittömästi virheet hänen kartoittamisessaan ja näkemyksissään. Miksi valitsette uskoa muukalaista, joka on vain esittänyt sitä, johon hän törmäsi, Thedran kautta? Päästäkää irti kädestäni, niin päästätte irti elämänne Lähteestä, oppilaat, ja minä olen ärtynyt teistä.

Syklinen aika on käsillä; ei enempää eikä vähempää. Mitä teille on kerrottu, joka olisi uutta? Sykli on tullut täyteen ympyrään. Edessä olevina päivinä tulee tapahtumaan suuri herääminen, joka on jo alkanut. Se on vain niin, että te ette kuule tai kiinnitä huomiota, kunnes kellonne on myöhäisessä ajassa valinnallenne nukkua ja pohtia sitä, mikä ”saattaisi” tulla. Toistan sen kaiken tässä sivuilla, jotta näette sen uudelleen, sen jälkeen tehdä valinnan piirtää omia karttojanne. Mutta varoitan teitä; älkää yrittäkö olla fiksumpia kuin Korkeampien Tasojen veljenne, sillä teistä huolehditaan, jos teette niin kuin pyydetään; juoskaa pitkin poikin, niin tuotte itsetuhon. Olette sopineet ja hyväksyneet käsillä olevan tehtävän, jätättekö minun nyt ihmisen sanasta? Ihmisen, joka vain ottaa kirjuriltani?

On olemassa monia, joille tämä informaatio annetaan, ja kun samankaltaisuuksia tulee huomioonne: kiinnittäkää siihen hyvin huomiota sen vahvistamiseksi, ei sen eroavaisuudelle tai mielletylle vaaralle. Älkää suunnitelko karttoja linjojen kera, jotka edustavat kehon tai maamassojen kuolemaa, ettette jää mielletyn tuhon ansaan. Suuria lupauksia on jo tuotu, on vain teidän ymmärrettävä niiden tarkoitus ja jatkaa töidenne kanssa, sillä aika on käsillä ja teidän täytyy tulla tasapainoon. Ei ole olemassa paikkaa, jossa voitte julistaa ”turvallisuutta” – vain MINUN kanssani! MINÄ OLEN TURVANNE JA OLEN TIE, JA YKSIKÄÄN EI TULE ISÄMME LUO MUUTA KAUTTA KUIN MINUN KAUTTANI. KIVEN ALLA TAI LUOLASSA PIILESKELEMINEN EI EIVÄT TEE MITÄÄN, SILLÄ MIKÄÄN PAIKKA EI JÄÄ MUUTTUMATTA. TIENNE JA TURVALLISUUTENNE OVAT MINUN KÄSISSÄNI, JA OLEN VALMIINA HUOLEHTIMAAN TEISTÄ. OLKOON SE NIIN, TULKAA JÄLLEEN TASAPAINOONNE JA ÄLKÄÄ KIINNITTÄKÖ ENEMPÄÄ HUOMIOTA NÄIHIN MUUKALAISEN SANOIHIN. TEILLÄ ON MINUT LÄSNÄOLOSSANNE, JA ON AIKA, ETTÄ TULETTE YMMÄRRYKSEEN JA KÄSITTÄMISEEN, SILLÄ TE SURETATTE SYDÄNTÄNI SILLÄ, ETTETTE TUNNISTA LÄSNÄOLOANI.

Olen kertonut teille, että Yhdysvaltojen maanne tulee revityksi kahtia Mississippin joen ja Kanadan Suurten järvien kohdalta, kuten niitä nimitätte, ja tuo joki tulee halkaistuksi Meksikonlahteen asti, Keski-Amerikkaan, ja kaikki tuo ympäristö tulee muutetuksi.

Lännessä oleva maa tulee olemaan suuri meri, jossa lootus kukkii taas jälleen. Näiden asioiden täytäntöaika on aivan käsillä, veljet. ”Lootuksen maa” on suuri maa, joka vajosi mereen kolmesti ja on pysynyt vesien alla, jota te kutsutte Tyynimereksi. Aivan kuten hänet syöstiin syvyyksien raivoon, niin hän vastaavasti nousee uuden aamunkoiton loisteeseen uutena järjestyksenä ja hedelmällisenä maana. Kun tämä on suoritettu, maanne keskialue tulee olemaan kuin hän, uponneena mereen ja vain muutama korkein vuorenhuippunne jääneenä saariksi, ehkäpä kolme ja ei viittä enempää. Vesien laantumisen jälkeen saattaa olla muutama lisää siroteltuna. Nämä tulevat olemaan Atlantin valtameren alueella.

Lisää Atlantin valtameren alueista; pohja upottaa rannikon maan. Noussut maa tulee olemaan uusi vuoristo itäisessä osassa; jylhä ymmärryksenn ylitse heijastaen Himalajan mahtavuutta; ne seisovat korkeimmasta pisteestään 18 000 jalan korkeudessa ja maa kantaa vanhojen aikojen kaupungin, jota tiedemiehet voivat tutkia. Tuo maa tulee olemaan yhtä kylmä kuin tämänhetkiset korkeimmat huippunne ja asuinkelvoton. Tämä tietty vuoristo jatkuu päiväntasaajavyöhykkeelle asti.

Englantina tunnettua paikkaa ei tulla enää näkemään; Ranskan alue tulee olemaan Atlantin valtamereksi kutsutun alueen pohjassa. Suuri alue nimeltään Venäjä tulee olemaan meri, joka tunnetaan nyt Mustamerenä ja Välimerenä. Pohjoisessa se virtaa yhtenä paikkaan, joka tunnetaan Siperiana.

Ei ole lakia Maan lakia, veljet, joka muuttaa siitä hitustakaan tai saisi sen pysymään.

NYT KUULKAA MINUT HYVIN, IHMISTEN LAPSET JA ROTUJENNE VANHIMMAT, KUULKAA MINUT HYVIN. KUN NÄMÄ KAIKKI ASIAT OVAT TAPAHTUNEET, TULEE PLANEETAN LEPO NOIN 3 000 VUOTENNE AJAKSI. RAUHA TULEE OLEMAAN KUIN TYYNEYS JA HILJAISUUDEN ERISTYNEISYYS SIUNATUN MAAN PINNALLA SYKLIN LOPPUUN ASTI, JONKA JÄLKEEN HÄNET ASUTETAAN ENSIMMÄISESTÄ ALKAEN AURINKOKUNTIENNE HENKILÖILLÄ. MAAILMANKAIKKEUDESSA ON AURINKOKUNTIA AURINKOKUNTIEN SISÄLLÄ. TE JOUKOSTANI OLETTE TÄÄLLÄ TÄSSÄ SYKLIEN SULKEUTUMISESSA SAADAKSENNE AIKAAN JA AVUSTAAKSENNE HÄNTÄ IHMEELLISESSÄ SIIRTYMÄSSÄÄN HÄNEN OIKEUTETTUUN LOISTEEN PAIKKAANSA JA TUODA JÄLLEEN VALO ISÄMME LUOMUKSELLE – KAIKILLE ELINMUODOILLE.

EI, PAIKASSANNE EI OLE LAKIA, JOKA KYKENISI VIIVYTTÄMÄÄN LUOJAN KÄTTÄ, SILLÄ HÄN LÄHETTÄÄ MINUT JÄLLEEN LUNASTAMAAN LUOMUKSENSA. EN TULE UUDELLEEN SELLAISENA, JOHON EI TARVITSE KIINNITTÄÄ PALJOA HUOMIOTA; TULEN UUDELLEEN LUNASTAMAAN ISÄLLENI KUULUVAT JA NE, JOTKA OVAT ISÄNNE PERIJÄT. TULEN TAPAAMAAN LANGENNEEN VELJENI JA TULEN VALLITSEMAAN. HÄNEN PIMEÄN POLKUNSA VALINNEET TULLAAN SYSÄÄMÄÄN TYHJYYTEEN HÄNEN ENKELEIDENSÄ KERA.

TEIDÄT JOUKOSTANI TULLAAN NOSTAMAAN YLÖS NIIHIN ALUKSIIN, JOTKA KULKEVAT UNIVERSUMIN ENERGIOIDEN AALLOILLA JA LEPÄÄVÄT AVARUUDEN PILVILLÄ. MENIN VALMISTELEMAAN PAIKAN TEILLE; VALMISTELUT OVAT VALMIINA. KUKA TEISTÄ TULEE KANSSANI?

Teidän pelastustyöntekijöinä palvelevat ovat hyvin koulutettuja. Pelastustyöntekijöitä on paljon, ja te teette osanne maamassoilta. Te ette ole tulleet takaisin tähän paikkaan pelataksenne omia hauskoja ja itsekeskeisiä pelejänne; te olette täällä tekemässä sovitun työnne, jotta ihminen ei häviä lajina tällä rakkaalla pallolla. AVATKAA SILMÄNNE JA LOPETTAKAA VÄITTELEMISENNE JA TYPERÄT POHDINTANNE. TOTUUS ON EDESSÄNNE; LAKATKAA ETSIMÄSTÄ SITÄ VAKKANNE ALTA.

Kyllä, meriaallot huuhtoutuvat aavikkohiekkamaiden ylitse ja vyöryvät Kalliovuorten uusille rannikoille – tämä uusi ja suuri Tyynimeren virta. Maa tulee olemaan läpimärkä, VAIKKAKIN EI UPONNUT – mutta rannikkolinjojen suuria paikkoja ei enää ole.

Voi kyllä, niitä tulee olemaan, jotka heräävät ja löytävät sänkynsä vettyneinä noista mahtavista Tyynimeren vesistä. Tämä tulee olemaan asioiden laita, meren vesirajassa, ja tämä kulkee Washingtonin osavaltiosta Chilen rannikkoalueille, jossa suuret ja mahtavat aallot vyöryvät kivisiin vuoriin. Noita suuria paikkoja, jotka tunnette nyt rannikkoalueena, ei enää ole.

Voi kyllä, veljet, pelastustyöntekijänne ovat mahtavasti koulutettuja. Komennossamme ovat valon voimat (jotka tunnistetaan valonsäteinä). Käytämme valonsäteitä magneettisena impulssina tuodaksemme sellaiseen impulsiin kuin taajuus vaatii. Meille annetaan mikä tahansa energiavalovoimien taso, joka on tarpeellinen sellaiseen kuljetukseen aluksen suojiin, joka on valmisteltu tarpeitanne varten. Tämä tiede ei ole tuntematonta kaikkein tietävimmille tieteilijöillenne, mutta valovoiman impulssiajoitusta ei ymmärretä. Minä, Sananda, kontrolloin taajuusalueen ajoitusta eri tiheyksissä.

Aavikon paikka tulee olemaan avoin paikka ”Ajattomille” nostaa lastinsa. Sillä he ovat lukumäärältään kuin suuri lintulauma. He eivät tiedä, minne ihminen on menossa, sillä ihmiset täytyy ryhmitellä ja ajaa valmisteltuun alukseen. He tulevat olemaan kuin tulvien ja voimakkaiden luonnonmullistusten kuolleet; kuolevat kiljuvat silloin kauhusta ja hysteriasta Kristukselle – miksi ihmisen täytyy odottaa tuhoutumiseensa asti pyytääkseen kuljetusta? Kukaan ei pääse pakoon mullistuksia; miksi te odotatte?

Puhutaan paikasta Yhdysvalloissa, jota te kutsutte Kaliforniaksi. Tuossa osavaltiossa ei tule olemaan paikkaa, joka jää sellaiseksi kuin on,  sillä siellä tulee tapahtumaan suuri puhdistus ja suuri tulviminen; massojen vellomista ja kiehumista vesien alla sekä yläpuolella olevan suuri uppoaminen; yksikään paikka Maassa ei jää koskematta. Mutta suoja-alueita tulee olemaan, joissa maamassat sysäytyvät ylöspäin korkeuksiin syöksyvien vesien yläpuolelle. Saaria työntyy ja jää vesien yläpuolelle. Alun siemen pidetään turvassa näiden osioiden täydennykselle. Te, ketkä ette luota minuun, tulette löytämään itsenne suuressa tulipalossa. Teidän olisi parempi saada uskomuksenne järjestykseen ja lakkauttaa sisäinen riitely. Miten on, veli? Miten se on? Suuri määrä tulee löytämään itsensä uimassa sängyssään – ja pyörremyrsky saa heidät kiinni. Olkoon se niin, sillä niin se on.

Mihin käännytte turvaan suurten mullistusten päivinä, jonkalaisia maailma ei ole koskaan kokenut? Se tapahtuu tämän lain täytännössä aikananne, arvokkaat. Muistutan teitä, että yksikään henkilö, joka on kulkenut viimeiseen vaiheeseen, ei tule olemaan keskellä mullistusta; näin ollen yksikään henkilö ei tule olemaan väärässä paikassa eikä hän tule olemaan muualla kuin omassa paikassaan, ja se tulee olemaan oikea paikka. Tiedän, missä te olette; tulen tietämään. Te joukostani riemuitsette, sillä merenpohjassa lepää kehto seuraavalle sukupolvelle Maan päällä, ja te tulette todistamaan sitä, jos kävelette kanssani. Voitte kävellä suojelukseni tyynessä hiljaisuudessa, jos tulette kanssani. Mutta jos otatte itsenne pois ja keskelle rähinään, niin tulette löytämään ”helvetin”.

Tulee olemaan niin suuri tuulien ryntäys ja Maan mullistus, ja tuli hyppää syvyyksistä, suurimpana kaikista. Se tulee olemaan kuin sula massa, ja tulette olemaan iloisia ollaksenne vuorten huipuilla. Tuho ja myrskyt tulevat olemaan hyvin voimakkaita Kalifornian Los Angelesissa. Siellä tulee olemaan tuhansia ja tuhansia suuressa tragediassa olevia kodittomia, ja tämä tulee kulkemaan etelään ja pohjoiseen koko rannikkoalueiden pituudelta.

Sen jälkeen tulee suuri voima Maan sisältä, joka on kuin maan jakautuminen, joka kulkee pohjoisesta etelään; ja se tulee olemaan Pohjanmeren ja Meksikonlahden välillä; ja se tulee tapahtumaan aikana, jolloin puut taivuttavat oksansa maahan.

Niin voimakkaita tuulia tulee, että ne pyyhkäisevät pois kaikki paikat, jotka eivät ole suurten avointen paikkojen säteellä, jotka tunnette nimillä Yhdysvaltojen Oregon ja Washington. Tuulet kasvavat, ja niistä tulee suurempia ja suurempia, kunnes ne osuvat suuriin vuoriin, joita te kutsutte Kalliovuoriksi; sen jälkeen ne vaihtavat suuntaa ja liikkuvat New Mexicon, Arizonan ja Teksasin maille ja tuhoavat suurimman osan kaupungeista ja kylistä. Niissä se puhaltaa ja puhaltaa sekä vie henkiä. Niin moni heistä on ollut itselleen pettureita ja pettureita Isä Luojalle.

Maa tulee täten uudistetuksi, ja hänet tullaan tekemään uudeksi, veljet, ja hän tulee olemaan uudessa ryhdissä, mutta häntä ei tuhota, sillä hän syntyy uudelleen. Hän ei enää ole kuin vanha, sillä hän tulee loistamaan kaikessa kunniassaan, sillä hänet uudistetaan puhdistuksessa.

Dharma, tämä on tarpeeksi tälle osiolle, sillä olet vielä ”kesken”. Pyydän, että et käsittele Maan asioita tänä päivänä, sillä minun täytyy keskustella kanssasi. Oberli voi tehdä liikeasioita ja yhteydenpitoa, sillä tämä on työsi, oppilas; näitä asioita täytyy toistaa, sillä jopa ne, jotka ovat lukeneet prioriteetilla lähetetyt sanat, ovat unohtaneet. Olkoon se niin ja selah. Ihminen herää tai ihminen tuhoutuu, sillä mikään ei muuta virtauksia. Ihmiselle on täten kerrottu iäisyyksien ajan, että he tulisivat tietämään sen, mikä tulisi tapahtumaan: on kirjoitettu, että tulisi olemaan kulkutauteja, tulisi olemaan nälänhätää ja tulisi olemaan kauhistuttavaa sotaa. Ja he kutsuvat rauhaa, mutta mistä he rauhaa löytävät? He tulevat olemaan kuin sellainen, jolla ei ole paikkaa mennä maaten, ja he tekevät sänkynsä reikiin ja tulevat olemaan kuin kaivautuvat olennot, jotka etsivät suojelusta siltä, mikä heille on koittanut. Olkoon se niin, sillä se on kirjoitettu Sanaan.

EN OLE HYLKÄÄMÄSSÄ TEITÄ, SILLÄ TE OLETTE RAKKAITANI JA MINÄ KÄVELEN KANSSANNE SYKLIN LOPPUUN ASTI, SILLÄ MYÖS TE OLETTE ISÄMME ASIALLA. OLKOON SE NIIN JA SELAH; SIUNAUKSET PYHÄN LUOJAMME/LUOMAKUNNAN VALOSSA; SE, JOKA ON KAIKKI KAIKELLE.

MINÄ OLEN KRISTUKSEN KULTAISEN SÄTEEN ESU JEESUS SANANDA NÖYRÄSSÄ PALVELUKSESSA ERITTÄIN VAALITULLE ISÄLLENI JA TEILLE VELJESKUNNASTANI. OLEN TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ.

[ Lainauksen loppu. ]

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/valley_of_radiance/part_5_truth_shines_despite_justice/news.php?q=fc5d4e5ed49f9d52a504cd0feb799a33

 

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1374590548