SANANDA: ÄLKÄÄ KOSKAAN LUOPUKO TOIVOSTA

ESU IMMANUEL SANANDA

Marraskuu 21, 2013

 

24.10.1993   ESU ”JEESUS” SANANDA

Rauhaa ja siunauksia, Thomas, Esu Sananda täällä Loisteessa.

Ah, on todellakin suurta meille katsoa Maan ihmisen näkemyksiä tällaisina aikoina – sillä fyysinen tiheys painaa niin raskaasti tietoisuuttanne vasten, että se hämärtää näön ja tylsyttää näkemyksen. Olen hyvin tyytyväinen osallistumisestasi eilen, Thomas, sillä maailma ansaitsee tietää, mitä tapahtuu valtapankkiirien piireissä, jotka kutsuvat itseään ex-presidenteiksi. Todellakin, valtionne oli kerran mahtavin valtio Maan päällä, Jumalan siunaama, luvattu maa – ja itseään juutalaisiksi kutsuvat huoraajat ja valehtelijat ovat mustamaalanneet tämän kerran mahtavan maan siten, että siitä on tullut Suuri Saatana maailman silmissä – on paljon syytä olla isänmaallinen, kun kuulee niiden tarjoamasta innoituksesta, jotka ovat palvelleet julkisessa virassa, ja siltikin juuri heistä on tullut työkaluja itsessään valtapankkiireille ja rahoittajille, jotka todella kontrolloivat maailmaanne.

Teidän täytyy rakastaa maatanne kuin itseänne – sillä se on niin kuin Jumala sen haluaisi olevan – ja niin myös teidän täytyy nähdä selvästi, että valtionne on myyty pilattavaksi niille, jotka eivät ole edes tästä maasta peräisin. Tämä on asian surullinen totuus.

Ette saa koskaan luopua toivosta – täytyy aina pyrkiä ponnistelemaan parantaakseen itseään ja maataan – siltikin kansakunta on tuuditettu syvään horrokseen vuosien ajaksi, joten peruste, jolla suuria päätöksiä tehdään, on tehty virheellisesti – silti yksi ääni erämaasta pystyy ohittamaan monet? Eikö kansakunta, joka kollektiivisesti valitsee toimintalinjan, ole velvoitettu kokemaan seuraamukset ja opetukset sellaisista valinnoista? Kuka riistäisi opetukset monilta, vaikkakin ne olisivat todellakin vaikeita ja kivuliaita? Ei Jumalan kansa, ei Jumalan kansa – me tulemme SANAA kantaen – Totuus vapauttaa teidät.

Olkaa iloisia, sillä tehtävämme edistyy – työntekijämme ”ottavat paikkansa” näytelmän seuraavaa kohtausta varten.

Olkaa rauhassa, sillä Totuus tulee tiedetyksi. Säilyttäkää kurssi.

Siunaukset lepäävät maaryhmälläni, jonka työ on tallennettu Taivaan Valtakuntaan. Pitäkää se sydämessänne.

Salu, Minä Olen Sananda.

Lähde:  CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, October 26, 1993, Volume 3, Number 5.

http://www.phoenixarchives.com/contact/1993/1093/102693.pdf