KÄÄNNÖS: MAAN AKSELI ON SIIRTYNYT – TAIVAS ON MUUTTUNUT

12.9.2017

Vuosina 1982–2005 tieteilijät havaitsivat, että pohjoisnapa ajelehti hitaasti etelään kohti Labradoria, noin 6–7 cm joka vuosi. Mutta vuonna 2005 pohjoisnavan liikkeet heittivät kolmella odottamattomalla tavalla. Ensin pohjoisnapa kääntyi vasempaan ja alkoi suunnata itään, päiväntasaajan mukaisesti. Se on edelleen matkalla itään. Toiseksi pohjoisnapa yli kolminkertaisti ajelehtimisvauhtinsa noin 24 senttimetriin per vuosi. Se ajelehtii vieläkin tällä vauhdilla.

Kolmanneksi Chandler huojunta muutti vaihettaan, ja tähän mennessä tieteilijöillä ei ole ollut selitystä tälle. Säätapahtumista tulee äärimmäisempiä ja säännöllisempiä. Äärimmäiset lämpöaallot ja rankkasademyrskyt tapahtuvat jo kasvavalla säännöllisyydellä maailmanlaajuisesti.

Kasvava seisminen ja vulkaaninen aktiviteetti. On olemassa todisteita, että tämä EI tapahdu globaalin lämpenemisen takia. ”Maa on siirtynyt” – inuiittien vanhimmat antavat varoituksen NASALLE ja maailmalle – inuiitit ovat alkuperäinen kansa, joka asuttaa Kanadan, Yhdysvaltojen ja Grönlannin arktisia alueita, ja kautta historian heidän elämänsä ovat olleet riippuvaisia kyvystä ennustaa säätä…. ja he varoittavat NASA:a ja maailmaa siitä, että globaali lämpeneminen ei ole se syy sille, jonka näemme äärimmäisessä säässä, maanjäristyksissä ja muissa tapahtumissa. Maa on siirtynyt, kallistunut tai kuten he sanovat, ”horjunut” pohjoiseen, ja he kaikki ovat samaa mieltä, että ”Heidän taivaansa on muuttunut!”

Vanhimmat väittävät, että Aurinko ei nouse sieltä, mistä se ennen nousi, ja että heillä on pidempään päivänvaloa metsästää ja Aurinko on korkeammalla kuin mitä ennen ja lämmittää nopeammin kuin ennen. Kaikki halki pohjoisen haastatellut vanhimmat sanoivat samaa, heidän taivaansa on muuttunut. Tähdet, Aurinko ja kuu ovat kaikki muuttuneet, joka vaikuttaa lämpötilaan ja jopa siihen, miten tuuli puhaltaa, koko ajan tulee vaikeampaa ennustaa säätä, joka on välttämätöntä arktisella alueella. Kaikki vanhimmat ovat samaa mieltä, että Maa on siirtynyt, huojunut tai kallistunut pohjoiseen.

Lähde:

http://fourwinds10.com/siterun_data/environment/earth_changes/news.php?q=1505224294