KÄÄNNÖS: LUOJAN/ATONIN/HATONNIN ESITTELY

GYEORGOS CERES HATONN

14.2.2016

 

Komentaja Hatonnin esittely

 

13.1.1992 #1    HATONN

Olen Gyeorgos Ceres Hatonn, ylipäällikkö, Maan siirtymäprojekti, Pleijadien sektorin lentokomento, intergalaktisen liittouman laivasto. Voitte kutsua minua nimellä Hatonn. Olen tullut palveluksessa Valaistun Luomakunnan YHDELLE JUMALALLE ja ”joukkona” Hänen kansalleen, joka tuodaan Hänen paikkoihinsa, joita on valmisteltu teille pitkään. Oma ”kapteenini” on Sananda, Kristitty Olento, jota olette kutsuneet monilla nimillä – on nyt täysin Luojan/Luomakunnan kanssa. [Sananda: tarkoittaa yksinkertaisesti Jumalasta/Jumalan kanssa.] Emme ole ”mystisiä” tai edes ”mysteerisiä” muukalaisia. Olemme ”joukko”, joka on lähetetty valmistautumisena Hänen paluutaan varten, totuuden tuojia Hänen lupauksensa mukaisesti, ja paljastamaan valheet, joita teille on sysätty viemään sielunne fyysisille pahuuden eliittikontrolloijille. Tulemme totaalisessa rakkaudessa ja vailla aikomusta pakottaa, taivuttaa tai tuomita. ”Tuomitseminen” on itsensä arvioimisen tila Luojan ollessa läsnä, missä teot fyysisessä kokemuksessa arvioidaan. Informaatio Totuuden paljastavissa dokumenteissa, PHOENIX JOURNALEISSA JA LIBERATORISSA, on valheiden ja piilotettujen tosiasioiden yleiskatsaus, joista voitte löytää vahvistuksen. Jos ette tiedä ongelmia ja niiden lähdettä, teillä ei voi olla ratkaisuja.

Minä en ”kanavoi”; lähetän taajuudella, joka on viritetty ”vastaanottajalleni”, kuka yksinkertaisesti kääntää pulssit englannin kielelle. Tämä on tosiasia kaikille vastaanottajille, jotka vastaanottavat keneltä tahansa tästä komennosta, joka on tullut Jumalan kanssa tätä lajien ja planeetan siirtymää varten.

Vastaanottajilla ei suurimmaksi osaksi ole lähdeviitteitä annettua materiaalia varten, kunnes ne annetaan, ja silloinkin se on vain heidän omaansa ja teidän vahvistustanne varten. Pyyntöni on, ettette kiinnitä huomiota tähän lähteeseen, jos se on hämmentävää ja epävarmaa teille – ANTAKAA TOTUUDEN SEISOA YKSIN ESITYKSESSÄÄN – LOPUT SEURAAVAT OIKEANLAISESSA JÄRJESTYKSESSÄ.

***

 

Lähde: THE PHOENIX LIBERATOR, 14.1.1992, teossarja 17, numero 13, sivu 2.

http://www.phoenixarchives.com/liberator/1992/0192/011492.pdf

Lähde: http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/creator_source/hatonn_-_aton/news.php?q=1445086067