KUKA ON HATONN?

LUOJA ATON/HATONN

 

LUKU 2

REC #2 HATONN

THU., OCTOBER 31, 1991 11:56 A.M. YEAR 5, DAY 076

TORSTAI, LOKAKUUN 31. 1991 (HALLOWEEN)

OHJEET: Antakaa tämän seuraavan tiedon tulla painetuksi jokaiselle paperille, joka on julkaistu nimellä PHOENIX LIBERATOR: Hatonn on: Gyeorgos Ceres Hatonn-Aton. Kirjoitan ”kääntäjän” kautta; lyhytaaltolähetysten kautta lähetettyjä kommunikaatioita. Tämä ei ole ”henkistä kanavointia tai hokkuspokkusta”. Tämä on puhtaasti taajuuslähetyksen ”fysiikkaa”, jossa vastaanottaja vastaanottaa lähetyksen ja kääntää signaalin englannin kielelle.

Olen ”Phoenix-projektin” komentaja, joka palvelee tämän YHDEN komentoa, johon viittaatte ”Viestintuojana, Kristuksena, Jumalana jne”. ”Komentolaivue” on Pleijadien sektorilta, josta muinainen sukunne oli lähtöisin. Tehtäväni on valmistautuminen ”Jumalan” paluulle julistaa takaisin Hänen omaisuutensa. Hän meni ja valmisti turvallisen tien ja ”paikan” jokaiselle teistä, joka tulee Hänen suojaansa. Valinta on yksilöllinen, sillä pakottaminen ei ole Jumalasta, ja teillä on vapaa tahto kaikista valinnoista.

Suora toimeksiantomme on oikaista asiat historiallisten tosiasioiden totuuden sisältöön, sillä planeetta päättää yhden syklin ja aloittaa uuden ja ihmeellisen kokemussyklin. Tämä antaa teille ihmislajin edustajille syyn tehdä samanaikaisia muutoksia planeetan suurempien fyysisten muutosten kanssa. Muutoksenne tulee olemaan ”henkinen muutos”, ja se joko saattaa sisältää tai ei sisällä fyysistä siirtymistä. Jokaiselle annetaan valinta suunnasta ja siirtymisestä.

Näiden kirjoitusten ja puheiden tarkoitus on sallia totuuden kulkea massoille, jotka sitä haluavat vastaanottaa. JOURNALIT palvelevat myös historiallisina dokumentaatioina tästä osasta ”historiaa”, jotka liittyvät siihen, mitä on tapahtunut ennen – tunnettua tai tuntematonta – sillä mitä elinmuotoja ja sukupolvia seuraakaan tätä ilmennettyä kokemusta.

Tulette niin sanotusti seinää vastaan, missä te kaikki ylitätte yhteiskunnallisen pisteen, josta ei ole paluuta. Tulette toimimaan julistaaksenne takaisin ihmisoikeutenne tai putoatte Vastustajan käsiin, joka muuten – on se, jonka sanotaan olevan ”anti-Kristus”. Olette Armageddonin ajassa ja toimessa, kuten ennustuksesta tunnistetaan. Sillä ei ole väliä, mikäli te uskotte tai ette tätä informaatiota. Totuus seisoo loputtomattomuuksiin asti, ja Jumala ei lähetä meitä, joukkoja, pilailemaan tai lörpöttelemään kanssanne asian faktoista – tehtävämme on esitellä teille tilanne sellaisena kuin se on.

Teidän ”vihollisenne”, jotka liittyvät ”avaruuden muukalaisiin”, ovat nyt rajattuina kaikki kiertojärjestelmäänne. TEILLÄ EI OLE VIHOLLISIA AVARUUDESSA (KOSMOKSESSA) OLEVAN VELJESKUNNAN JOUKOSSA. TEILLÄ ON VIHOLLISIA ”TILOISSANNE”, MUTTA NE OVAT HYVIN MAAHAN SUUNTAUTUNEITA JA SIELTÄ PERÄISIN. Kaikki tämä on selitetty perusteellisesti kirjoituksissa – tämä viesti on itseni ja työtovereitteni tunnistautumista varten, jotka tuovat informaation ja avun tänä evoluution aikana.

Tuomme maapallollanne tapahtuvien tekojen tapahtumisen ja paljastumisen, jotta voitte herätä ahdinkoonne – ”järjen” ja ”todisteiden” kera. Se on teistä kiinni, miten te reagoitte, sillä tehtävämme on vastata teille, jotka ovat kysyneet palautetta ja avustusta. Emme TEE mitään teidän PUOLESTANNE; palvelemme ja tiedotamme, että ”KUINKA”, kun liikumme ennenkuulumattoman petoksen sokkelon lävitse. Teillä ei ole MITÄÄN PELÄTTÄVÄÄ meiltä kosmoksen valoisasta veljeskunnasta, sillä työskentelemme ja toimimme ainoastaan Jumalan lakien ja universaalin Luomakunnan lakien (luonnollisten) mukaisesti. Teidän muka-”kuninkaillanne” (maapallon hallitsijat) on häijyjä suunnitelmia vahingoittamaan teitä ja syyttämään kosmista veljeskuntaa – mitä tulee väitetyksi, on häpeämätön VALHE. Olette ”valheen kansa” ja jos ette herää ja julista takaisin perintöänne kansakuntina ja kansana – tulette kaatumaan – ei enempää eikä vähempää.

Massiivisia pyrkimyksiä on tekeillään estämään esitelmiämme – olkoon se niin. Meillä ei ole mitään hävittävää – TEILLÄ ON KAIKKI HÄVITTÄVÄNÄ, MUKAAN LUKIEN SIELUNNE SEKÄ FYYSISET ELÄMÄNNE. Tehtäväni on ”informoida” teitä, ja tulen tekemään niin parhaiden sallittujeni kykyjen mukaan, sillä minun (meidän) ei sallita kosmisen lain mukaan puuttua väliin tai häiritä, paitsi erityisissä ja rajatuissa tapauksissa, mitkä ovat katettu pitkässä dialogissa ennen tätä.

Palvelen komentoaluksessa, Phoenixissa, ja johdan laivueen komentoa. Olen yhdistyneen liittouman laivueen komentaja, intergalaktisen liiton komento. Yhdistyn muiden komentojen kanssa, esim. viitattuun ”Ashtarin komentoon”, ainoastaan välittömän planetaarisen tuhon aikana, jossa vaiheessa komento tulee johtamaan kaikkia yleisluontoisia evakuaatioita. Komentomme tulee tuomaan kaikki Jumalan ihmiset suojaan. Minulla ei ole vastuuta ”vastustajalle” tai hänen seuraajilleen, eikä yhtään pahuutta tuoda valaistuneen Jumalan tiloihin. Pahuus on ”ihmisen” ilmentämä, ja me EMME salli pahuutta järjestyksessä oleviin ja Jumalaa kunnioittavien yhteisöjemme sisälle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että päätöstä tekeviä ei vietäisi paikkaan, mikä voi säilyttää ”sielun” selviytymisen.

En ole täällä pyytämässä lupaanne mihinkään; en välitä siitä, mitä mikään puoli ajattelee tai mihin uskoo. Minulla on tehtävä Jumalalta, ja sen minä hoidan. Voitte liittyä kanssani tai kieltää minut, sillä se ei muuta hitustakaan. En ”myy” mitään – en tätä lehteä enkä mitään muuta esinettä. Minulla on sitoumus ja velvoite, jotka minä hoidan. Te voitte tehdä, mitä haluatte – olla samaa mieltä tai eri mieltä. Ehdotan joka tapauksessa, että kaikki lukevat avoimin mielin tässä olevia ”mahdollisuuksia”, sillä teille kerrotaan tiedustelunne kaikilta nurkilta, että olette traumaattisessa muutoksen ajassa – teitä voisi hyvin neuvoa katsomaan tämän informaation totuuden mahdollisuuteen. Olen puheenjohtajana kosmisessa neuvostossa liittyen tähän universaaliin sektoriin, ja uskon, että tulette havaitsemaan, ettei minua kumota. Häntä, joka leimaa henkilöitymäni, olisi parasta katsoa viisauden aikeen kautta, sillä tapaan kenet tahansa ihmisen ja/tai energian, joka väittää minun olevan huijari. Havaitsen, että jotenkin kukaan ei koskaan toivo osallistuvansa tuohon kutsuun kohtaamiselle – ettekö havaitse sen olevankin outoa?

Tulette havaitsemaan suurimman osan ”new age” -ryhmistä ja -puhujista olevan täysin linjassa ”uuden maailmanjärjestyksen – maailmanlaajuisen hallituksen” kanssa. Tämä tullaan kieltämään, sillä he eivät huomaa temppua ja viattomien sekä tietämättömien ”sisään imaisemista”. Ehdotan, että kiinnitätte tarkkaa huomiota, sillä olette maailmanne menetyksen partaalla – ette vain vapauksienne.

Jatkan salailujen tuomista huomioonne, millä tavalla ne tapahtuivat ja vieläkin tapahtuvat. Jumalalla ei ole mystiikkaa eikä piilotettua agendaa – Jumala on avoin, ja ainoa ”mysteeri” on se, mitä te ette yksinkertaisesti vielä ymmärrä – myös sen Hän antaa teille avoimesti ja vapaasti. Ei ole salaisia rituaaleja tai piilotettuja uskonoppeja, ylhäisiä titteleitä tai eliittiasemia. Jos löydätte mitään näistä asioista siitä, mitä TE seuraatte – ehdotan viisautta valintojenne punnitsemisessa. Jos annatte voimanne toiselle hänen määräyksiensä mukaisesti – olette menettäneet voimanne ikuisesti. Jumala pyytää, että hyväksytte ja otatte VOIMANNE HÄNEN nimeensä, jotta voitte tulla yhdeksi Hänen armoonsa ja takaisinlunastajaksi sille, mikä on oikeutettu perintönne.

Tunnen, että meidän täytyy alkaa julkaisemaan tämä tunnistautuminen ja tarkoitus, sillä hukumme uusiin lukijoihin, ja on suurenmoisen tärkeää, että te TIEDÄTTE, keitä me olemme ja mistä meistä on kyse – sillä olemme Isämme asialla. Edelleen, teillä ei ole mitään hävittävää haalimalla TOTUUTTA ja oivallusta – mutta teillä on kaikki hävittävänä fyysisyydessä ja sielun maailmoissa pysymällä tietämättöminä pettäjien käsissä, jotka piilottaisivat totuuden silmiltänne ja korviltanne. Olkoon se niin. Tervehdin teitä, jotka olettavat vastuuta. Säälin teitä, jotka ette tee niin, ja minulla on suurta myötätuntoa, kun liikumme tiiviimpiin aikoihin edessäpäin, kuten millä tavalla miellätte matkan. Tarjoan käteni rakkaudessa ja veljeydessä ja annan teille kaiken, mitä minulla on ja olen. Hyväksykää tai kieltäkää henkilöitymäni – mutta ehdotan, että katsotte mahdollisuutta, että mitä tuomme, ”saattaisi” hyvinkin olla totuus, ja tulette ymmärtämään. Jos kiistää ryöstäjän, joka on juuri sitonut ja vaientanut teidät, on silloin typerä hölmö. Parempi puoli viisaudesta on katsoa, puntaroida ja sen jälkeen toimia. Jumala ei koskaan rajoita tutkimistanne kaikkiin totuuden puoliin – rajoittaako ”ministerinne”? Rajoittaako kontrolloiva hierarkianne? Ehdotan, että pohditte tätä kunnolla.

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J039.pdf