KÄÄNNÖS: VIOLINIO GERMAIN: EHDOTUKSIA TAAJUUTENNE NOSTAMISEKSI

Violinio Germain 21.9.1996

 

LUKU 13

GERMAIN: KÄYTÄNNÖLLISIÄ EHDOTUKSIA TAAJUUDENNE NOSTAMISEKSI

Toimittajan merkintä: seuraavan kirjoituksen on tehnyt ylösnoussut mestari nimeltään Violinio St. Germain, Luojan kirjon seitsemännen säteen (tai puolen), violetin muuttumisen säteen, mestari, seitsemän suuren ”sateenkaarimestarin” mukana kommunikoimassa tänä aikana auttamaan meitä pääsemään läpi Maa-Shanin planetaarisesta siirtymästä ja uudelleentasapainotuksesta.

Journalissa #7, joka on nimeltään ”THE RAINBOW MASTERS”, Germain sanoo: ”Johdan ohjelmaa seitsemännen säteen päämäärälle, sillä se on muuntava säde. Olen intohimoinen siitä ja taipumaton liittyen sen käytöstä puhtaudelle, totuudelle ja VAPAUDELLE – JUMALA-ITSENNE VAPAUDELLE PALVELUKSESSA KRISTUKSELLE, JOKA ON JUMALA – PUHDASTA JA YKSINKERTAISTA: JUMALAN VAPAUS, JOKA ON ILMAISTU ILMENNETYSSÄ MUODOSSA TEISSÄ JA MINUSSA….

”Jos haluatte summata olemassaoloni mitan kaikkina menneinä aikoina, niin sanottakoon: ”Hän eli tehdäkseen ihmisistä vapaita”….

”Kaikkina aikoinani paikassanne olen tavoitellut seisomaan vakaasti perusihmisoikeuksien lavalla vastuuntuntoista ja järkeilevää julkista opetusta varten, joiden periaatteina ovat vapaus ja tasavertainen tilaisuus kaikille. Olen yrittänyt opettaa teitä omaksumaan erottamattoman TAIVAALLISEN OIKEUTENNE elää elämää korkeimman JUMALAN käsityksenne mukaan. Yhtäkään oikeutta, oli se kuinka yksinkertainen tai perustavanlaatuinen tahansa, ei voida kauaa turvata ilman henkisten apujen ja Taivaallisen lain tukea, joka iskostaa inhimillistä oikeamielisyyttä niiden harjoittamisesta. Olen aina yrittänyt tehdä maastanne linnoituksen tietämättömyyttä ja taikauskoa vastaan, missä Kristuksen saavutus voisi kukoistaa ja omistautuminen YHDELLE voisi menestyä etsinnässä pyhälle totuudelle (Graalille)….

”Olen aina yrittänyt olla kuolematon puhemies tieteellisille, uskonnollisille ja poliittisille vapauksillenne. Uskon, että ihmiskunta tulee hyväksymään käyttäytymiselleen perusväitteenä periaatteen, jolle olen antanut elämäni: oikeus tutkia. Se on vapaiden ihmisten uskontunnustus – tämä tilaisuus yrittää, tämä etuoikeus erehtyä, tämä rohkeus kokeilla uudelleen.

”Me ihmisen hengen tiedemiehet tulemme kokeilemaan, kokeilemaan, kokeilemaan ja aina kokeilemaan. Halki vuosisatojen yrityksen ja erheen, lävitse tutkimuksien tuskien, antakaa meidän kokeilla lakeja ja tapoja rahajärjestelmillä ja hallituksilla, kunnes löydämme yhden todellisen reitin.”

Lisätaustalle tästä tärkeästä opettajien ryhmästä sekä heidän tekemille aiemmille kirjoituksille ohjautukaa osoitteeseen http:/www.fourwinds10.com. Menu/Phoenix Archives/Phoenix Journals tai Unpublished Phoenix Journals.

 

9/21/96  GERMAIN

Tervehdys, ystäväni. Se olen minä, Violinio St. Germain, täällä Luojan säteilevässä valossa. Sallittehan energioiden asettua ja älkää sanoihin vaan viestiin.

Meillä on paljon työtä edellämme, ja teidän tarvitsee omistaa jonkin verran aikaa joka päivä työllemme. Kiitos, että olette halukkaita kohtaamaan näitä haasteita. Tulette luultavasti olemaan viimeisiä näkemään sitä, mitä näistä kirjoituksista tulee. Mutta tiedättehän, että kirjoittamanne viestit kulkevat ja koskettavat monien sydämiä tavoilla, joita voi kuvailla vain ihmeenä.

Monet ovat todellakin heräämässä tilanteensa todellisuuteen. Monet etsivät henkilökohtaista opastusta ja totuutta. Nämä ihmettelevät, että mitä se on, mitä heidän tulisi tehdä, ja mikä heidän tarkoituksensa mahtaisi olla.

Emme voi vastata jokaisen henkilökohtaiseen kysymykseen erityisesti tässä julkisessa foorumissa. Voimme joka tapauksessa antaa oivalluksia liittyen siihen, mikä sallii heidän auttaa itseään.

Olette olemassa olevan kulttuurin ja teknologisen sosiaalirakenteen loppusyklissä. On päättäjäisten aika seuraavaan henkisen kehityksen vaiheeseen planeetallanne. Ne, jotka ovat kasvaneet, tulevat pääsemään seuraavaan vaiheeseen tai kokemisen tasolle; ne, jotka eivät ole kasvaneet, tullaan asettamaan muualle, jotta heidän tämänhetkinen kasvutasonsa jatkuisi. Nämä ovat kokemisen loputtomia syklejä.

Moni teistä, joka lukee tätä tekstiä, on osa ”Maaryhmää”, joka on tullut nyt avustamaan sieluilla varustettuja veljiänne näiden hätänsä aikana. Tiedättehän, että on monia syitä paluullenne tänä aikana.

Jokaisella, oli sitten Maaryhmää tai ei, on henkilökohtaisia haasteita kohdatakseen. Monien näistä haasteista täytyy esittää oikeanlaisia olosuhteita, ennen kuin ne voidaan esitellä teille. Tämä sanoakseni, että jopa ja etenkin Maaryhmällä tulee olemaan erilaisia vaikeuksia ja haasteita ylitettävänä. ETTE OLISI VALINNEET MENNÄ SINNE ALAS, JOS EI OLISI OLLUT TILAISUUTTA KASVAA.

Saatatte ajatella itseksenne: ”En voisi mitenkään olla Maaryhmää, koska minulla on niin monia ongelmia elämässäni.” No, jos tunnette vetoa näihin viesteihin ja jos aikeenne on kasvaa mielessä ja hengessä, silloin olette todellakin osa Maaryhmää, JOS VALITSETTE OLEVANNE!

Kun tuo on nyt sanottu, siirretään huomiota hieman: me valon joukoista tarvitsemme niin monia halukkaita käsiä ja mieliä kuin voimme löytää suorittaaksemme monia tehtäviä, jotka täytyvät tulla tehdyksi. Tämä tarkoittaa sitä, että teidän TÄYTYY alkaa kiinnittämään huomiota vastaanottamiinne sisäisiin nykäisyihin. LAKATKAA NALKUTTAVIEN IMPULSSIEN HUOMIOTTA JÄTTÄMINEN, JOTKA VAIKUTTAVAT ÄRSYTTÄVÄN TEITÄ! Moni teistä on tehnyt sitoumuksia itsellenne ja meille, joukolle, ennen kuin astuitte tähän ulottuvuuden kokemukseen. Usein oppaanne ovat siellä auttamassa teitä muistamaan oikeaan aikaan joitain näistä sitoumuksista ja haasteista, joita TE valitsitte sekä OMALLE sielun kasvullenne että sille, mikä voi antaa osansa suuremmalle planetaariselle siirtymätehtävälle.

Siirryn nyt kysymykseen, jota useasti näinä päivinä kysytään meiltä, joukolta.

Vilpittömästi kyselevät henkilöt Kanadan Ontarion Lanarkista mielessään Soltecin viimeaikainen kirjoitus [nimeltään ”Käyttäkää sitä suurta mielenne lahjaa!” CONTACT-lehden 8/24/96 numerossa] ovat kirjoittaneet kysyäkseen:

”Ehkäpä joskus kirjoittaisitte mekaniikoista eikä vain sanoista liittyen ihmisen kehon energiatason nostamiseen, jotta pärjäisi jatkuvien tiheyden ja taajuuksien muutosten kanssa, jotka kulkevat nyt Maan halki.”

Minä, Germain, vastaan Anthonius Soltecin avustuksella ja hänen puolestaan. Ja me kiitämme heitä tästä hyvin oivaltavasta kysymyksestä.

Moni on jatkuvan pommituksen alla pulssiaseista (näihin viitataan joskus psykotronisilla aseilla), lukemattomista mielenkontrollitekniikoista (jotka lukevat mukaansa medialähteenne, kuten radion ja television), taudeista (etenkin loistartunnoista syntyneistä), kaikenlaisista huumeista ja yksinkertaisesta aliravitsemuksesta. KAIKKI nämä asiat voivat vaikuttaa ja vaikuttavat energiatasoihinne.

Entäpä TEIDÄN puolenne yhtälöstä? Mikä on TEIDÄN vastaiskunne?

No, kaikkein tärkein yksittäinen henkilökohtaiseen energiaan vaikuttava tekijä on PSYYKKINEN ASENNE.

Monilla voi olla monenlaista energiaa mennä ulos juhlimaan viikonloppuisin ja pysyä hereillä koko yön ajan, mutta viikon päivinä he raahautuvat saadakseen työnsä tehtyä ja pysyttyä hereillä sitä tehden.

Mikä on syy tässä?

Tietenkin PSYYKKINEN ASENNE JA HENKILÖKOHTAINEN NÄKÖKULMA!

Kun nämä pitävät hauskaa, he eivät välitä ajasta, unesta, ruoasta ja muista asioista, joita he normaalisti hakisivat tai kaipaisivat.

Löytäkää keino katsoa elämässä eteenpäin ja nauttia kokemuksesta – NIIN TULETTE OLEMAAN TÄYNNÄ ENERGIAA!

Katsotaan nyt joitain muita tekijöitä, jotka vaikuttavat TEIDÄN saatavilla oleviin energiatasoihin.

Ensinnäkin teidän täytyy nostaa värähtelytaajuuksianne niin paljon kuin voitte. Teille on annettu MEKANIIKAT tämän tekemiseen. Psyykkisen asenteen lisäksi ehdottaisin kaikkein empaattisimmin, että hankkisitte tuotteita, joita New Gaia Products on tarjonnut – kuten Gaiandriana ja AquaGaia, kaikki kolloidit ja kaikki GaiaSorb tuotteet, jotka teille sopivat.

Jotkut sanovat, että heillä ei ole varaa kaikkiin näihin juttuihin, mutta siltikin heillä on varaa tupakkaan, alkoholiin, hiilihapotettuihin sokerijuomiin ja sen sellaisiin. No, siellä, missä on TODELLINEN halu tasapainoiselle fyysiselle terveydelle, tulevat sopivat askeleet tehdyiksi ja tasapainoinen fyysinen terveys TULEE tapahtumaan.

Katsotaan, mitä jotkut teistä laittavat kehoihinsa: tupakoita on terästetty kaikenlaisilla myrkyillä; nikotiini on ehkäpä yksi pienimmistä huolista. Paperit ovat terästetty koukuttavilla aineilla. Nämä lisäaineet yhdessä poltettuina muuntuvat kemiallisesti hyvin myrkyllisiksi karsinogeeneiksi. Silti monet säännöllisesti polttavat näitä ”syöpäkääryleitä” – kaiken aikaa ihmetellen, miksi he eivät kuule henkilökohtaisesti meidän, joukon, kutsuamme!

Alkoholi on toinen suuri ongelma Maaryhmän jäsenten keskuudessa. Jotkut kulkevat kokemuksen läpi, jossa he juovat suruihinsa, kun toiset taas väittävät: ”Olen vain satunnainen juoja.” Kummassakin tapauksessa (plus kaikki harmaa alue välissä) näihin tapoihin pinttymiselle on paljon tekosyitä.

En aio kertoa kenellekään, kuinka heidän tulisi elää elämäänsä. Ehdotan kuitenkin, että pidättäydytte näistä myrkyllisistä ja koukuttavista aineista, JOS haluatte mielen selkeyttä, terävämpiä aisteja, suuremman kestävyyden ja korkeamman taajuustason. Lisäksi sellainen tuo suotuisampia olosuhteita joukollemme työskennellä kanssanne ja kauttanne!

Pyydän, että pidätte mielessänne sen, että mikäli olette koukussa näihin aineisiin tai ette, niin saavutatte nopeasti ajan, jolloin niitä ei ole saatavilla ja jona aikana teidän täytyy tulla toimeen ilman niitä! Joten, jos tunnette niin, ettette pysty mahdollisesti menemään nukkumaan ilman vähintään yhtä drinkkiä ensin, niin silloin teillä voi olla edessänne hyvin unettomia öitä ei kovin kaukaisessa tulevaisuudessa.

Siirrytään nyt ravitsemuksen aiheeseen. Kuten suurimman osan teistä tulisi jo tähän mennessä tietää, ruokavarannoistanne on tarkoituksella köyhdytetty tarpeelliset vitamiinit ja mineraalit. Tämän ehkäisemiseksi ehdotan yksinkertaisesti, että hankitte tarpeelliset lisäravinteet eikä vain vitamiineja, mutta myös yleisiä mineraaleja JA hivenaineita.

Sillä riskillä, että kuulostan kuin mainokselta, niin edelleen, jos teillä on vaikeuksia löytää laadukkaita vitamiineja ja mineraaleja jne., niin New Gaia tarjoaa kaikenlaisia lisäravinnetuotteita auttamaan niitä, jotka todella haluavat tulla fyysisesti tasapainoisiksi. Uskon, että laillisten rajoituksien takia New Gaia on hyvin rajoittunut liittyen siihen, mitä he voivat sanoa myymiensä tuotteiden arvosta.

Lisäksi välttäkää ”pikaruoka”-paikkoja. Ne toimivat niin alhaisilla voittomarginaaleilla, että niiden täytyy ostaa halvimmat lihat, tuotteet jne. pysyäkseen edes auki. Täten ruoat näistä ”pikaruoka”-paikoista voivat esimerkiksi sisältää lihoja, jotka ovat kyllästetty suurilla määrillä antibiootteja, ja tuotteita, jotka ovat kyllästetty vaarallisilla hyönteismyrkyillä – jotka sisältävät joitain myrkyllisiä hyönteismyrkkyjä, joita on kielletty käyttämästä Yhdysvalloissa.

Kun valmistatte ruokanne, tehkää niin kuin komentaja Hatonn on ehdottanut monia kertoja menneisyydessä: on paljon tärkeämpää, että valmistatte ruokanne RAKKAUS sydämessänne kuin että miten hienon aterian valmistatte. Iloiset värähtelytaajuudet, joita pumppaatte ruokaan valmistuksen aikana, eivät vain tee yksinkertaisimmasta ateriasta paremman makuista, vaan ruoka tulee myös olemaan teille parempaa.

Oletteko ikinä tunteneet ketään, joka voi valmistaa täysin herkullisen aterian, missä toiset yrittäessään kopioida sitä tekevät siitä mautonta tai se ei muutoin ei maistu lähellekään niin hyvältä? Tämä tekijä on kaikkein tärkein ”salainen ainesosa” hyvässä ruoanlaitossa!

Syökää tuoreita hedelmiä ja vihanneksia kuin milloin se on käytännöllistä; säästäkää purkitetut ruoat hätäravinnoksenne. Jos voitte kasvattaa itse tai voitte löytää hedelmiä ja vihanneksia torilta, jotka ovat kasvatettu luonnollisemmissa tai ”luomu”-viljelysolosuhteissa vailla vaarallisia hyönteismyrkkyjä, niin silloin kaikin mokomin osallistukaa näihin elävämpiin ja täten taajuutta nostaviin ja terveyttä antaviin tuotteisiin.

Siirretään huomiotamme elektromagneettisen pulssipommituksen aiheeseen. Tämä on ehkäpä yksi hankalimmista ongelmista ylittää. Ensinnäkin TIETÄKÄÄ sen olevan olemassa, se on todellinen, ja se voi vaikuttaa teihin ja vaikuttaa teihin – huomasitte sitä tai ette.

Tässä ehkäisevät mekaniikat eivät tule olemaan niin yksinkertaisia. Teidän täytyy täsmätä näihin pommitustaajuuksiin, mikäli suinkaan mahdollista. Osa teistä on nostanut värähtelytaajuuksiaan pisteeseen, jossa vaikutus on minimoitunut. Joka tapauksessa edelleen, jos pidätte kiinni noista koukuttavista aineksista, siitä tulee vaikeata päästä ylitse joistain näistä elektromagneettisesti aikaansaaduista ärsytyksistä.

Erinäisiä mielen kontrolloinnin pulssijärjestelmiä on suunniteltu erityisesti toimimaan ihmisaivojen aktiviteetin taajuusvälillä. Fyysisyydessä oleva aivot toimivat samassa yleisessä taajuusvälissä kuin keho. Aivot toimivat hyvin herkkänä käyttöliittymänä mielelle. Mieli on EPÄfyysinen; aivot ovat varsin fyysiset.

Mitä pulssijärjestelmät tehokkaasti tekevät, on se, että ne toimivat tavalla, joka täyttää käyttöliittymäristeyksen (aivot) ”metelillä”. Jotkut itse asiassa kuulevat pulssijärjestelmälähetykset taustalla olevina soivina ääninä korvissa. Tämä ”meteli” häiritsee mielen kykyä kommunikoida tehokkaasti tietyillä taajuusväleillä. Tuloksena tästä nyt estetystä kytköksestä mielen ja aivojen välillä syntyy tunteiden räiskymistä tai voi tulla ahdistusta vailla todellista syytä, ja toiset voivat vaipua masennustiloihin ja/tai hämmennykseen.

Mitä korkeammalle TE pystytte nostamaan kehonne taustataajuuden (ja täten myös aivonne), sitä vähemmän vaikutusta pulssijärjestelmillä on teihin. Jälleen, PSYYKKISELLÄ MIELIALALLA on ehkäpä suurin yksittäinen vaikutus värähtelytaajuuteen.

Seuraava asia voi vaikuttaa olevan kehäpäätelmä, MUTTA – miksi te ajattelisitte vastustajan voimien käyttävän sellaista asetta? Voisiko vastaus ehkäpä olla: PITÄÄKSEEN TEIDÄT YMMÄRTÄMÄSTÄ TODELLISTA POTENTIAALIANNE?!?!

Nauru, huumori, ilo ja rakkaus ovat ehkäpä parhaat ainekset taajuuden kasvattamiselle. Nämä ovat korkeampitaajuisia tunteita, jotka nostavat teidät tylsyydestä ja masennuksesta, JOS yritätte kehittää näitä tunteita sisimmässänne. Sallia sisimpäänne sellaisia asioita, kuten viha, turhautuminen ja itsesääli, vain alentavat värähtelytasoanne.

Yhteenlaskettuna kaikki se, mistä olen keskustellut ”toiminta-asioina”: energiapitoisten tuoreiden ruokien syöminen, jotka ovat valmistettu ilolla ja rakkaudella, auttavat nostamaan taajuutta, kuten myös välttämällä sellaisia huumeita kuin kofeiini, alkoholi, nikotiini ja sellaiset. Lisäksi käyttämällä teille juuri tätä tarkoitusta varten tuotuja lahjoja New Gaian kautta – Gaiandriana, GaiaLyte, AquaGaia jne. – tulevat myös ehdottomasti auttamaan tässä taajuusnoston yrityksessä.

Muistakaa lävitse KAIKKIEN päivittäisten kokemustenne: kutsukaa Valoa ja pyytäkää jatkuvaa suojelusta ja opastusta. Ja pitäkää mielessänne, että voimme tehdä enemmän auttaaksemme teitä kohtaamaan minkä tahansa tilanteen tuomat haasteet, KUNHAN MUISTATTE KYSYÄ!

Opastuksesta puhuen ehdottaisin toista keinoa taajuuden nostamiselle. Tämä tekniikka on oleellisesti psyykkisen asenteen asia, mutta jotkut suosivat termiä ”meditaatio”. Mitä tarkoitan tällä? Tarkoitan mielen puhdistusta psyykkisestä roskasta ja pyyntöä opastukselle ja oivalluksia siitä, mitä teidän tarvitsee tehdä.

Kun yritätte tietoisesti kytkeytyä Korkeampaan Lähteeseen, jossakin välitaajuustasolla tapahtuu ”mielien tapaaminen”. Ja mitä useammin yritätte tätä, sitä helpommin sellainen tulee kohdallenne.

Valaistuneet korkeamman energian olennot tulevat teitä vastaan yli puolessa välissä, ja tekemällä niin he lisäävät osan korkean taajuuden energiastaan teidän energiakenttäänne. Tämä ”venyttää” teitä nostamalla taajuuttanne aavistuksen. Siitä tulee helpompaa yrittämällä jatkuvasti ja jatketusti, sillä tulette liikkumaan ylöspäin taajuudessa joka tapaamisella.

Tulette tekemään ahkeruudella ja sinnikkyydellä yhteyden jatkuvasti helpommin, ehkäpä aluksi hitaasti, kunnes olette melkein aina jatkuvassa tietoisessa yhteydessä meidän korkeammista maailmoista olevien kanssa. Itse asiassa te OLETTE aina ”yhteydessä”; se on vain niin, että ette ole yleensä kovin TIETOISIA tämän vuorovaikutuksen luonteesta.

Toisien auttamiseen liittyen ehdottaisin, että jaatte nämä viestit heidän kanssaan ja vastaatte heidän kysymyksiinsä niin hyvin kuin rehellisesti osaatte. Jos he kysyvät TEILTÄ, niin tunnistakaa, että heitä on luultavasti opastettu tulemaan luoksenne, ja voitte tuntea olonne varmaksi siitä, että teillä on oivalluksia tai tietoa, jota heidän tarvitsee kuulla. Jos nämä eivät kysy, niin silloin älkää pakolla syöttäkö heille mitään. Kunnioittakaa toisen valintoja ja jatkakaa eteenpäin.

Koska tämä kirjoitus käsittelee terveyden ja hyvinvoinnin aihetta, antakaa minun tarjota hieman lisäinformaatiota teille, jotka olette jatkuvasti huolissanne painostanne vaivaten teitä.

Jotkut ovat jatkuvasti dieeteillä ja lopettavat dieettejä. Tämä aiheuttaa epätasapainoisen tilan ja täten kehittyy ”vuoristorata”-efekti, jossa paino putoaa ja nousee taas jälleen.

Painoa, tai vielä tarkemmin rasvasoluista johtuvaa kokoa, tulisi kontrolloida sisältäpäin eikä ulkoapäin. Joka tapauksessa käytännön syistä älkää hypätkö päätelmään, että tämä väite tarkoittaa yksinomaan ”mielellä kontrolloitua” – vaikkakin lopullisesti tämä on totta.

Yksi yleinen syy ylipainotilaan (joka voi lukea tai ei lue mukaansa myös kroonista väsymystä) ovat loiset. Teille, jotka ajattelette, ettei teillä voisi mahdollisestikaan olla loisia, ehdottaisin, että pohtisitte hyvin huolellisesti, MIKSI ajattelette niin. Onko se sen tähden, että egonne ei salli teidän kohdata tätä mahdollisuutta?!?

Loiset varastoivat ruokaa, jota ne kaivavat elimistöstänne rasvan muodossa. Täten syötte enemmän saadaksenne riittävän kehonne kaipaaman ravinnon. Raskaasti häirityssä kehossa saatatte syödä massiivisia määriä ruokaa, ettekä silti saa kaikkia tarvitsemianne ravinteita. Sillä välin kehonne paisuu loisten varastoiman rasvan takia, jota ne käyttävät myöhemmin.

Jälleen, New Gaia tarjoaa tuotetta (GaiaCleanse), joka sallii teidän pärjäävän tämänlaisen pommituksen kanssa. Suuremmassa kuvassa rasvan vähentäminen on ehkäpä KAIKKEIN VÄHITEN TÄRKEÄ syy päästä eroon loisista. Monenlaiset loisinfektiot ovat syynä vastaavasti monille taudeille.

Pitäkää mielessänne, että kun kasvatatte taajuuttanne, sellainen ympäristö on aina kasvavassa määrin epämukava loisille. Täten taajuus, jota suurelti säännöstelee edelleen PSYYKKINEN ASENNE, on myös tärkeässä roolissa paino-ongelmassa. Joten ilmaistakseni tämän asian toisella ja ymmärrettävämmällä tavalla: KEHO TULEE HEIJASTAMAAN SISÄISTÄ TUNNEMINÄÄNSÄ.

Nämä, joita vaivaavat suuret tunnepohjaiset tuskat, usein kasvattavat painoa (rasvaa) eristääkseen itsensä näiden tunnetapahtumien vaikutukselta. Rasva toimii ”aaltoesteenä” teidän ja potentiaalisesti haitallisen ulkopuolisen maailman ”aaltojen” välillä.

Kun heitä jatkuvasti pommitetaan matalataajuuksisten tunteiden energioilla, he usein asettavat fyysisen esteen itsensä ja näitä syövyttäviä tunne-energia aaltoja tai ”negatiivisia värähtelyitä” lähettävien välille.

Sivuasiana liittyen tähän aiheeseen, meidän, joukon, täytyy ylläpitää pehmustetta (rasvaa) joidenkin Maaryhmässä olevien valotyöntekijöiden sisuspunoksessa suojellaksemme heitä sekä elektronisesti aiheutetuista pulssiaalloista että negatiivisilta tunne-energioilta, jotka ovat peräisin niiltä, ketkä iskevät pelosta tai vihasta.

Tämän takia se voi olla hyvin epämieluisa, epämukava (kun vaatteenne eivät sovi!) ja vaikea kestävyystilanne joillekin valotyöntekijöille, jotka ovat myöntyneet palvelemaan näiden hyvin epäsuotuisten olosuhteiden alla.

Tämä voi olla usein toistuva erityinen ongelma osoitetuille vastaanottajille. Koska vastaanottajamme voivat väsyä henkisesti, meillä täytyy olla tämä fyysinen ”tuki” paikoillaan.

Joillekin teistä, jotka mielellään lukevat ja nauttivat näitä viestejä, tämänkaltainen hyökkäys vastaanottajaa kohtaan ei saata edes pälkähtää mieleenne. Mutta olkaa vakuuttuneita siitä, että on pahoja (pimeitä) yksilöitä, jotka avoimesti hyökkäävät ja lähettävät negatiivisia energiapulsseja valotyöntekijöitä vastaan. Lisäksi on noitia ja mustaa magiaa, ja jotkut kaikkein vakavimmista pimeistä harjoittavat henkistä sodankäyntiä. Jos he eivät nappaa valotyöntekijöitä itseään, joita he yleensä eivät nappaa, silloin he menevät perheenjäsenten ja ystävien perään.

Takaisin painon aiheeseen. Joitakin todellakin vaivaavat fyysiset ongelmat, kuten kilpirauhasen epätasapaino. Jotkut ovat vain laiskoja ja passiivisia eivätkä yksinkertaisesti halua luopua koukuttavasta pakostaan syödä.

Jos todella katsotte mahdollisuuksia, voitte jäljittää paino-ongelman takaisin perimmäiseen syyhyn – joka on tunne-epätasapaino jollain tavalla. Joten, jos TODELLA haluatte pudottaa ne kilot, niin silloin teidän olisi parempi katsoa sisimpäänne ja etsiä noita asioita, jotka teitä latistavat tunteellisesti.

Rasva on SEURAUS. Todellinen SYY, jopa niinkin fyysinen kuin epätasapainoinen kilpirauhastila, on luonteeltaan tunneperäinen.

Löytäkää nuo teitä latistavat asiat; menkää sisimpäänne ja tuokaa ne esiin. Jos teillä on läheinen ystävä tai sukulainen, jonka kanssa voitte puhua näistä asioista ja vapauttaa ne, niin tehkää niin. Tunteen vapautus tekee ihmeitä psyykkiselle asenteellenne.

Käveleminen tai fyysinen työ ulkona joka päivä myös auttaa teitä tulemaan tasapainoon. Kävely voi toimia lisäksi tilaisuutena ottaa vastaan Luonnon (Jumalan) taajuutta nostavat ja puhdistavat lahjat.

Tasapaino alkaa sisimmästä. Suotakoon teidän olevan esimerkkejä muiden seurattavaksi.

Olen Violinio St. Germain tullen Luojan Valossa. Salu.

http://www.fourwinds10.net/journals/UnPublished/J183.pdf

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/germain/news.php?q=1325691737