KÄÄNNÖS: VETTÄ VAIKO COKISTA?

Mahahappoa tarvitaan ruoan hajottamiseen

Ensinnäkin mahassanne on happoa, koska niin on tarkoitettu. Mahahappo tekee suuren osan syömämme ruoan hajottamisesta. Mahamme täytyy erittää paljon suolahappoa (HCI) joka kerta kun syömme, hajottaakseen ruoan keittoisaksi sekoitukseksi, joka kulkee pieneen suolistoon, missä ravintoaineet imeytyvät kehoon.

Ilman sopivia määriä happoa mahassa ruoka ei sula kunnolla.

Kuinka happoinen mahahapon tulisi olla? Happo mitataan pH mittaa käyttämällä.

PH skaala kulkee nollasta neljääntoista. 0 ollen kaikkein happoisin, kun taas 14 on kaikkein emäksisin. 7 on neutraali. Mahahappotasot ovat yleensä 1 – 3 välillä, ollen hyvin happoisia. Katsomalla taulukkoa voitte nähdä, että se vastaa vahvuudeltaan akkuhappoa! Antakaa minun toistaa tosiasia, että mahanne on tehty käsittelemään näin paljon happoa. Vaikea uskoa, että teillä voi olla sitä itse asiassa liikaa, vai mitä? Skaalalla vain 0 on vähemmän kuin 1. Onko myöskään mikään ihme, että jopa pieni määrä sitä siellä, mihin se ei kuulu, voi aiheuttaa suuria ongelmia.

Happo auttaa proteiinin sulamista. Pepsiini on entsyymi, jota tarvitaan proteiinin sulamiseen. Kun me syömme, mahan erittämä happo laukaisee pepsiinin tuotannon. Jos happotasot ovat tukahdutettu, niin ovat myös pepsiinitasot. Proteiinit eivät hajoa aminohapoiksi ja peptideiksi. Kehoillamme täytyy olla paljon näitä välttämättömiä aminohappoja pysyäkseen elossa ja terveenä. Jos haluaisitte oppia enemmän mahanhapon toiminnasta, suosittelisin korkeasti tätä kirjaa; Why Stomach Acid is Good for You.

Puolustus infektiota vastaan

HCI:n oikeanlaiset tasot vatsassa ovat myös ensimmäinen puolustuksenne taso bakteeri- ja virusinfektioita vastaan. Kaiken aikaa päivästä nielemme väistämättömästi kaikenlaisia bakteereja ja viruksia suun, nenän ja syömämme ruoan kautta. Nämä basillit eivät pysty selviytymään matkastaan vatsaan sen happoisen ympäristönsä takia. Terve vatsa pysyy olennaisesti steriilinä.

Normaalisti hyvät alempana ruoansulatuskanavassanne elävät bakteerit voivat liikkua myös vatsaan, jos siitä tulee emäksisempi. Oikeanlainen vatsan happotaso estää tämän ylikasvun. Älkää ajatelko olevan liian iljettävää oppia näistä hyödyllisistä bakteereista. Ne ovat oleellisia hyvälle ruoansulatukselle, ja itse asiassa ette voi selviytyä ilman niitä.

Kuten voitte nähdä, mahahapon esittämä rooli ruoansulatuksessa on erittäin tärkeä. Lääkkeiden ottaminen, jotka täysin tai melkein täysin sulkevat tai neutralisoivat mahahapon pitkien ajanjaksojen ajaksi, on kuin pyytäisi paljon terveysongelmia.

—– Alkuperäinen Viesti —–

The Principality of Snake Hill

Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary

Lee Emil Wanta

Postal Box No. 488,

Baulkham Hills, NSW 2153

Telefon : 202 379 2904 ext 001

Country Codes [3] :QS QSHand 923
”Blessed be God in His Angels and in His Saints ” St. Anthony

W O W ! ! !

Vettä vai Cokista?

Hyvin mielenkiintoista

VESI

#1. 75% amerikkalaisista kärsii kroonisesta nestehukasta.
(Todennäköisesti pätee puoleen maailman väestöstä)

#2. 37% amerikkalaisista: janomekanismi on niin heikko, että sitä luullaan näläntunteeksi.

#3. Jopa pieni nestehukka hidastaa aineenvaihduntaa 3%.

#4. Yksi lasi vettä lopetti keskiyön näläntunteen dieetillä olleista opiskelijoista lähes 100% Washingtonin yliopistossa.

#5. Nestehukka, numero #1 laukaisija päiväväsymykselle.

#6. Alustava tutkimus osoittaa, että 8-10 lasia vettä päivässä voi huomattavasti helpottaa selkä- ja nivelkipuja yli 80% niistä kärsiville.

#7. Pelkkä 2% vajaus kehon vedestä voi aiheuttaa sekavan lähimuistin, ongelmia perusmatematiikassa ja vaikeuttaa katseen tarkentamista näyttöön tai paperiin.

#8. Juomalla 5 lasia vettä päivässä vähentää 45% paksusuolisyövän riskiä, alentaa 79% riskiä saada rintasyöpä ja virtsarakon syöpä kehittyy 50% epätodennäköisemmin.
Juotko niin paljon vettä päivässä kuin sinun tulisi juoda?

COKIS

#1. Monissa valtioissa maantiepoliisi pitää mukanaan kaksi gallonaa Cokista takakontissaan poistaakseen veren tieltä autokolarin jälkeen.

#2. Voit laittaa T-luu pihvin kulhoon Cokista, ja se katoaa kahdessa päivässä.

#3. Vessan puhdistus: Kaada pullollinen Coca-Colaa wc-pönttöön, ja anna sen seisoa siellä tunti ja huuhtele puhtaaksi. Sitruunahappo Colassa poistaa lian.

#4. Poistaaksesi ruosteen kromisesta autonpuskurista: Hankaa puskuria alumiinifoliolla, joka on kostutettu Coca-colalla.

#5. Puhdista korroosio auton akunnavoista: Kaada tölkki Coca-colaa akunnapojen päälle poistaaksesi korroosion.

#6. Löysää ruostunut ruuvi: Pidä Coca-colassa uitettua liinaa ruostuneen ruuvin päällä muutama minuutti.

#7. Paista mehukas kinkku: Tyhjennä tölkki Coca-colaa pellille, kiedo kinkku alumiinifolioon ja paista. Puolentunnin kuluttua kinkku on valmis, poista folio ja anna valua sekoittuen colaan ylelliseksi ruskeaksi kastikkeeksi.

#8. Poistaaksesi rasvan vaatteista: Tyhjennä tölkki Coca-colaa rasvaisiin vaatteisiin, lisää pesuaine ja pyöritä tavallisen pesuohjelman läpi. Coca-cola auttaa irrottamaan rasvatahroja. Se myös puhdistaa tiepölyn tuulilasista.

TIEDOKSESI:

#1. Aktiivinen aine Cokiksessa on fosforihappo.
Se liuottaa naulan noin neljässä päivässä. Fosforihappo myös imee kalsiumin luista ja on suurin syy lisääntyvälle osteoporoosille.

#2. Kuljettaaksesi Coca-Cola siirappia (!) (tiivistettä), rekkojen täytyy käyttää vaarallisten aineiden paikkakortteja, jotka ovat varattu suuresti syövyttäville materiaaleille.

#3. Cokiksen jakelijat ovat käyttäneet sitä puhdistamaan rekkojen koneita noin 20 vuoden ajan!

Kysymys on, haluaisitko lasin vettä?

Vaiko Cokista?

Nopeasti! Lähetä tämä auttava tieto ystävällesi, oli hän terveystietoinen tai ei!!!!

Maaliskuu 11, 2010

Osoitteesta: sxyflrda@bellsouth.net

Lähde: http://www.fourwinds10.com/siterun_data/health/food/news.php?q=1268420303