KÄÄNNÖS: VALHEEN KANSA: TAIVAAN VALTAKUNTA MAAN PÄÄLLÄ

Patrick H. Bellringer

16. marraskuuta v. 2016

 

 

VALHEEN KANSA: TAIVAAN VALTAKUNTA MAAN PÄÄLLÄ

Toimittanut Patrick H. Bellringer

Taas kerran tunnen tarpeen kirjoittaa Totuutta sitä kaipaavalle maailmallemme. Tämä aihepiiri on ollut monien ihmisten ajatusten ja keskusteluiden kärjessä näinä menneinä kuukausina, sillä sitä on korostanut eri puhujat, kirjoittajat ja niin sanotut henkiset gurut.

Kun heiltä kysytään, mitä he tarkoittavat sanoessaan Taivaan Valtakunta Maan päällä, he kuvailevat pian tulevan tuhannen vuoden rauhan ajan. Kaikilla tulee olemaan yltäkylläisyyttä. Sotia ei enää ole, ei tauteja, ei köyhyyttä, ei nälkää, ei kodittomuutta ja ei rikoksia. Uusia julkaistuja teknologioita käytetään poistamaan ydinsäteily, siivoamaan meremme ja ilmamme, antamaan ruokaa, vaatetusta ja terveyttä, kaikkea luomaan Taivaamme Maan päälle.

Tottakai raha on huomion keskipisteenä, keinona saada tämä prosessi muutoksesta Hyvyyteen aloitetuksi. Rahalla mitä tahansa voidaan saada aikaan. Joten vuosien ajan monet ihmiset ovat matkustaneet vuoristoradalla, että rahaa tulee, ei, se on pysäytetty, kyllä, ei, kyllä, ei – ja kolmekymmentä vuotta on kulunut! Monia henkisiä guruja on tullut ja mennyt, ja jotkut jatkavat kertomistaan uuden maailman toivon tarinasta.

Mistä tämä idea, Taivas Maan päällä, alkoi? Se löytyy judaismin uskonopista, satoja vuosia sitten. Väite oli, että juutalaiset olivat Jumalan valitsema kansa, jotka perustaisivat Valtakunnan hallitsemaan maata heidän luvatusta maastaan, Palestiinasta. Heidän Messiaansa tulisi ja hallitsisi yli tuhannen vuoden rauhan ajan. Esu Immanuelin aikaan 2 000 vuotta sitten varhainen kristillinen kirkko sisällytti tämän idean Taivaasta Maan päällä heidän uskonoppiinsa, joka sisällytettiin Kaanoniin (Raamattu), joka tuotettiin Nikean neuvostossa vuosina 323–325 jKr.

Juutalaiset fariseukset pimittivät gentiileiltä tosiasian, että heidän jumala Jehovansa oli Saatana, joka perustaisi valtakuntansa Maan päälle ”aikojen lopussa” tuhanneksi vuodeksi. Todellakin, siionistit Saatanan komennon alaisuudessa ovat valloittaneet planeettamme ja ovat pitäneet gentiili-goyimeja (karjaa) vankeina viimeiset kymmenen vuosisataa.

On tärkeää huomata, että fariseukset ovat talmudisia juutalaisia, joiden raamattu on talmud ja jotka ovat olleet täällä hyvin pitkän aikaa. Esu Immanuelin aikana ollut Saul/Paavali oli fariseus, jonka ohjeet olivat tuhota Esu Immanuel seuraajineen, heidän Totuuden opettamisensa takia ja vastarinnastaan pahan Rooman valtakunnan kontrollille heistä. Saul metsästi monia varhaisia kristittyjä ja tappoi heitä.

Tarina kulkee siten, että kun Saul kulki Damaskukseen tappamaan kristittyjä, kohtasi hänet Esu Immanuel, jolloin Saul koki kääntymisen. Saul muutti nimensä Paavaliksi, ryhtyi lähetyssaarnaajaksi ja matkusti laajalti levittäen ”kristillisyyttä” kaikkialle. Totuus on se, että Saulilla/Paavalilla ei ollut Esu Immanuelin opetusten Totuutta, ja häntä käytti fariseusjumala Saatana hämätäkseen ihmisiä. Saul/Paavali vaihtoi Esun nimen Jeesukseksi, joka tarkoittaa jumalallisuutta tai Jumalan Poikaa. Hän opetti, että Jeesus (Jumala) kuoli anteeksiantona tai lunnaina ihmisten synneistä. Tämä valhe kulki vastoin syyn ja seurauksen kosmista lakia, jonka Esu opetti – ”mitä kylvätte, sitä niitätte”. Teitä pidetään vastuussa ja tilivelvollisina kaikesta tekemästänne. Kukaan ei voi ”pelastaa” teitä! Valhe jatkui niin, että Jeesuksen paluun myötä kaikki tähän valheeseen uskovat nykäistäisiin johonkin taivaaseen, jossa elää aina onnellisesti.

Esu Immanuel on sanonut, että Saul/Paavali oli hänen suurin vihollisensa, koska hän vääristi Totuuden, ja hän on monien Raamatussa olevien kirjoitustensa (Paavalin kirjeet) kautta johtanut miljardeja ihmisiä harhaan väärän uskonnon kautta, jota kutsutaan kristinuskoksi. Asian ydin on se, että fariseukset hyvin varhaisista ajoista jumalansa Saatanan, valehtelijoiden kuninkaan, opastuksella ovat valheidensa kautta johtaneet maailmamme ihmiset tuhon ja kuoleman polulle. Siionistit talmudijuutalaiset (fariseukset) kontrolloivat maailmaamme tänään kaikin tavoin, ja he ovat johtaneet ihmisiä, ja etenkin kristittyjä, uskomaan kolmannen ulottuvuuden Taivaaseen Maan päällä.

Jos tämä tulee perustetuksi tänne ja nyt, niin kuinka se on mahdollista? Jos siinä tulee olemaan Hyvyys, kuinka pääsemme eroon pahuudesta? Kuinka poistamme itsekkyyden ja ahneuden ja valheet ja petoksen sekä egon vallan ja kontrollin janon? Kuinka muutamme ihmissydämen? Onko luultavaa, että kykenemme perustamaan sellaisen Taivaan Valtakunnan vuoden ajaksi, puhumattakaan tuhannesta vuodesta? Voimmeko tehdä sen rahalla? Voimmeko rakentaa, ostaa ja antaa rahalla siihen pisteeseen, jossa kaikilla on tarpeeksi kaikkea ja ovat tyytyväisiä tuhannen vuoden ajan? Olisivatko kaikki silloin takuulla hyviä, iloisia ja rauhanomaisia ja tyytyväisiä? Voisimmeko saavuttaa utopian, nirvanamme? Voidaanko ihmisten vapaan tahdon valinnat tuoda sellaiseen harmoniaan?

Esu Immanuel opetti oppilailleen Taivaan Valtakunnan tulevan Maa-Shanille, mutta se ei tulisi perustetuksi, ennen kuin planeettamme tekisi siirtymänsä viidennen ulottuvuuden taajuuksiin, jossa pahuutta ei sallita. Ongelma on siinä, että harva ihminen tänään uskoo tähän, ja harva uskoo Valon Luoja Atonin esittämää Totuutta Phoenix Journaleissa. He ajattelevat, ettei Jumalan olisi mahdollista esittää Totuutta joissain tuntemattomissa taskukirjajulkaisuissa, puhumattakaan internetin elektronisessa muodossa.

Kyllä, Maa-Shanin päälle tullaan jälleen kerran perustamaan Taivaitten Valtakunta, mutta ei kolmanteen ulottuvuuteemme, kuten henkiset gurut väittävät. Se tulee olemaan mahdollista vain viidennen ulottuvuuden taajuuksissa ja vain silloin, kun Shan on valmistunut sille tasolle. Tämä ei tarkoita sitä, että meidän ei tulisi tehdä mitään tehdäksemme asioita paremmaksi tässä ja nyt. Mitä teemme auttaaksemme kuolevaa planeettaamme ja hänen kansojaan kulkeutuu sielumme kasvuun. Ja kyllä, Shan on kuolemassa. Esu Immanuel on sanonut, että planeettamme on tällä hetkellä parantamiskykymme ulottumattomissa, ja hän voi pelastaa itsensä vain siirtymällä puhdistumisen kosmiseen sykliinsä totaalisilla ja dramaattisilla maan muutoksilla. Hänen vesiensä suolavedet tulevat jälleen kerran puhdistamaan hänen maansa ja ilmakehänsä kolmen tuhannen vuoden ajaksi. Kaikki kolmannesta ulottuvuudesta pyyhkäistään pois fariseusten, siionistien, talmudijuutalaisten, ”jälleensyntyneiden” kristittyjen, henkisten gurujen potaskansa kera ja kaikki muut, jotka eivät ole eläneet Luomakunnan ja Jumalan Lakien mukaan. Vain silloin Hyvyyden Taivaan Valtakunta luodaan Shanille.

Olemme todellakin valheen kansa!

http://www.fourwinds10.com

VIITE: The 18 Laws of God and Creation: PHOENIX JOURNAL 27 ” THE PHOENIX OPERATOR-OWNER MANUAL”

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J027.pdf

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/phoenix_journals_in_new_pdf/news.php?q=1452645052

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/phoenix_journals_in_new_pdf/news.php?q=1455649253