KÄÄNNÖS: VALHEEN KANSA: SYÖPÄ!

Patrick H. Bellringer

16.6.2018

 

Yksi tauti, joka vaikuttaa suurempaan osaan ihmisten elämää kuin koskaan ennen planeettamme tämänhetkisessä sivilisaatiossa, on syöpä. Sen syy ja parannus on tiedetty vuosisatojen ajan, mutta ”Kontrolloijat” ovat tarkoituksella piilottaneet tämän tiedon julkisuudesta edistääkseen kansamurha-agendaansa. Enemmän rahaa on kerätty valheelliseen syöpätutkimukseen kuin mihinkään muuhun tautiin, ja yleisölle kerrotaan, että mitään ”parannusta” ei ole koskaan löydetty.

Vain sellaisia uusia hoitoja löydetään, jotka edistävät syöpäuhrin tuhoa. Kemoterapia ja säteily takaavat syöpäpotilaan elämän nopean tuhon. Vain muutama on selvinnyt sellaisista heidän kehoonsa kohdistuvista radikaaleista lääkinnällisistä hyökkäyksistä, mutta ovat jääneet valtavien lääkärivelkojen kera, joita on mahdotonta maksaa minkään elinajan aikana. Lisää rahaa käytetään syöpähoitoon Medicaren ja muiden terveysvakuutusohjelmien sekä henkilökohtaisten varojen kautta kuin mihinkään muuhun tautiin, ikinä. Se kaikki on yhtä peliä huijaamaan ja tappamaan ihmisiä.

Monet tekijät aiheuttavat epätasapainoa ihmiskehossa nykypäivän yhteiskunnassa. Kemikaalinen epätasapaino tai viallinen immuunijärjestelmä jättävät kehon avoimeksi bakteerien, viruksien ja sienien hyökkäyksille. Kunnollisen ravinnon, nesteiden ja liikunnan puute sekä myrkkyjen ja stressin korkeat tasot palvelevat kaikki vioittamaan kehon luonnollista kykyä puolustautua tauteja vastaan.

Tohtori Tullio Simoncini [Rooma, Italia] on työskennellyt monien vuosien ajan syöpäpotilaiden kanssa, ja hän on havainnut, että kaikki syövät ovat sieni-infektioita, jotka ovat Candida-sienen aiheuttamia. Candida elää terveissä ihmisissä pienissä määrin, ja sen pitää kurissa terve immuunijärjestelmä. Kun immuunijärjestelmä on vioittunut erinäisillä tavoilla, Candida monistuu käyttämällä kehon soluja ruokana. Tämä saa aikaan solujen kuoleman. Keho vastaa rakentamalla soluseinämän Candida-sienen ympärille. Tämä sienimassa muodostaa kystan tai syöpäkasvaimen. Kun immuunijärjestelmä ei tuhoa sientä kasvaimen sisällä, sieni saattaa paeta muihin kehon elimiin ja toistaa syklin.

On olemassa joitain perusasioita, jotka meidän täytyy tietää ihmiskehon kemiasta. Modernin ajan ruokavalio, jossa on paljon sokeria, lihaa, viljoja, alkoholia ja hiilihapotettuja juomia, luovat happoisen ympäristön kehoihimme, joka edistää mikrobien ja sienten kasvua. Nämä taudinaiheuttajat eivät siedä emäksistä ympäristöä, ja tämä saa ne kuolemaan. Koska Candida ei voi sietää emäksistä ympäristöä, oikeanlaisella hoidolla se voidaan helposti ja täysin ja nopeasti poistaa kehosta.

Ph-asteikolla 0–14, 1 (yksi) on erittäin happoinen (auton akku), 7 (seitsemän) on neutraali ja 14 on erittäin emäksinen (lipeä). Tänä päivän ruokavalion ja ihmisen elämäntyylin myötä kehon verenvirtaus- ja lymfajärjestelmä on tyypillisesti hieman happoinen arvolla 6–6,5, mutta sen tulisi olla normaalilla alueella 7,2–7,5, jotta Candida tuhoutuisi. Tämä ph:n muutos tapahtuu helposti käyttämällä natriumbikarbonaattia tai ruokasoodaa. Koska Candida rakastaa sokeria ja saattaa nauttia niin paljon kuin 16 kertaa sen ruokamäärän, jonka yksi solu tarvitsee, sokeria käytetään kantoaineena natriumbikarbonaatille. Suositellut sokerin (glukoosi) lähteet ovat hunaja, melassi tai ruokosokeri (lettusiirappi). On parasta käyttää alumiinitonta ruokasoodaa.

Hoito

1.     Ylläpito-ohjelmana estämään Candidaa tulemasta tarpeeksi suureksi ja aiheuttamaan syöpäongelmaa.

Sekoita yksi teelusikallinen natriumbikarbonaattia (ruokasoodaa) 2,5 dl:an lämmintä vettä. Juo kaksi kertaa päivässä kolmen päivän ajan tehdäksesi kehosta emäksisen. Pidä kymmenen päivää väliä ja sen jälkeen toista kolmen päivän sykli. Voit välttää ruokasoodan maun ottamalla sitä kuivana suuhusi, pidättämällä hengitystä ja huuhtelemalla sen alas lämpimän veden kera.

 

2.     Keinona pysäyttää ja poistaa Candida-tulehdusongelman (syöpäkysta tai -kasvain).

Kun Candida on kukistanut immuunijärjestelmän kystan tai kasvaimen pisteeseen asti, Candidasieni vaatii suuria määriä ruokaa. Hunajaa, melassia tai ruokosokerisiirappia lisätään ruokasoodaan antamaan tämä ruoka, jonka Candida syö nopeasti ruokasoodan kera.

Sekoita yksi teelusikallinen hunajaa yhteen teelusikalliseen ruokasoodaa 2,5 dl lämpimässä vedessä. Juo tämä sekoitus kaksi kertaa päivässä ainakin kymmenen päivän ajan, tai minkä kehosi sietää. Kehon veri- ja lymfijärjestelmien täytyy muuntua hieman emäksisiksi ja tarpeeksi kauan tappaakseen Candida-sienen. Kun tämä tapahtuu, kysta/kasvain häviää.

Jos kyseessä on hyvin vakava syöpäongelma, käytä yhden teelusikallisen hunaja- ja yhden teelusikallisen ruokasoodaseosta niin usein joka päivä kuin mitä kehosi kykenee sietämään tappaakseen massiivisen Candidamäärän. Muita haitallisia sivuvaikutuksia natriumbikarbonaatin käytöstä ei ole kuin ripuli. Jos tämä tapahtuu, vähennä hunaja-ruokasoodaseoksen ottamista.

Jonkin aikaa internetissä ollut informaatio suosittelee vaahterasiirapin käyttöä keitettynä samassa ruokasoodan kanssa hoitamaan Candidaa. Tohtori Simoncini väitti haastattelussa George Noonyn kanssa vastikään, että vaahterasiirappi-ruokasoodahoito on huijaus, joka on lähtöisin Yhdysvalloista ja ei toimi Candidan hoitoon. Näiden ainesosien keittäminen yhdessä tuottaa erilaisen aineen, joka tekee ruokasoodasta tehotonta Candidan hoidossa.

Paperisia lakmustestiliuskoja käytetään testaamaan sylkesi tai virtsasi, jotta kehosi happoisuuden tai emäksisyyden (perus)taso määriteltäisiin. Näitä voi ostaa apteekeista, luontaistuotekaupoista ja kylpylän myymälöistä tai eläinlääkäriltä. Litmuspaperi muuttuu pinkistä punaiseen happoisesta ja vaalean sinisestä tummansiniseen emäksisestä tilasta.

 

Summattuna, kaikki syövät ovat Candida-tulehduksia. Candida voidaan tappaa helposti ja halvalla. Pitkälle kehittyneen syövän kohdalla voi olla tapahtunut paljon sisäelinvahinkoa, joka tekee parantumisesta epätodennäköistä, vaikkakin Candida poistettaisiin. Jotkut ihmiset väittävät, että ylläoleva Candidahoito ei toiminut heidän kohdallaan. Luultava syy on se, että he eivät muuttaneet kehonsa ph-arvoa oikeanlaiselle emäksiselle tasolle Candidan tappamiseksi ja että he eivät muuttaneet ruokavaliotaan meneillään olevan happoisuuden vähentämiseksi, että heidän kehoissaan pidettäisiin yllä emäksistä ympäristöä.

Sillä tiedolla, joka meillä on nyt liittyen ammattilääkärikunnan piilottamaan Totuuteen syövästä, voimme lakata olemasta Valheen Kansa! Ei ole ihan oikeasti mitään syytä pitää syöpää itsellään.

 

Lähteet:

REF:  Swanson Health Products:  http://www.swansonvitamins.com

Dr. Tullio Simoncini – http://www.curenaturalicancro.com/

Dr. Simoncini and George Noory – Coast to Coast radio interview:  http://www.curenaturalicancro.com/en/audio/coast-2-coast-am-radio

CANCER IS A FUNGUS… … AND IT IS CURABLE  – http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/disease/news.php?q=1328641794

CANCER, CANDIDA, YEAST AND FUNGUS — THE CURE BAKING SODA — INTERVIEW WITH DR. SIMONCINI  – http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/disease/news.php?q=1417884461

CANCER, THE FORBIDDEN CURES  – http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/disease/news.php?q=1417884588

http://fourwinds10.com/siterun_data/bellringers_corner/people_of_the_lie/news.php?q=1328765003