KÄÄNNÖS: VALHEEN KANSA: Kolloidihopea

Toukokuu 3, 2003 (uudelleenpainos)

Kirjoittanut Patrick H. Bellringer

VALHEEN KANSA: Kolloidihopea

Toukokuu 3, 2003

Kirjoittanut Patrick H. Bellringer

Kolloidihopea on luonnollinen antibiootti, jota on käytetty ympäri maailman vuosisatojen ajan, keinona tuhota kaikenlaisia mikrobeja ja korjata monia terveyteen liittyviä ongelmia. Se oli poistettu julkisesta käytöstä Yhdysvalloissa 1920- ja 1930-luvuilla ammattilääketieteen toimesta, liikkeessään puhdistaa luonnon terveyslääkkeet markkinoilta. Niin myöhään kuin elokuussa 1998, FDA määräsi kaiken kolloidihopean poistettavaksi kaikista Yhdysvaltojen terveyskaupoista, mutta yleisön pyynnöstä tuo määräys oli väliaikaisesti rauhoitettu. Tänä päivänä kolloidihopean käyttö leviää nopeasti lääketieteellisen yhteisön läpi palovammauhrien parantamisessa. Lääketieteen lääkärit eivät ole koskaan kiistäneet hopean ansioita hopeanitraattina bakteerien tappajana. Hopeanitraattia on rutiininomaisesti käytetty silmätipoissa, jota laitetaan vauvan silmiin syntymisen aikana, estääkseen sokeuden veneerisestä taudista.

Hopea toimii toisena immuunijärjestelmänä ihmisille, tuhoamalla kaikenlaisia bakteereita ja viruksia. Se on myrkyllinen bakteereilla, viruksille, hiivoille, sienille, alkueliöille ja loisille niiden munavaiheessa. Siispä kolloidihopea tuhoaa stafin ja streptobakteerit, jotka ovat hyvin yleisiä tämän päivän terveysongelmissa. Hopeakirjallisuudessa on listattu yli 650 tautia ja terveysongelmaa, joihin hopea kolloidimuodossa vaikuttaa hyvin positiivisin tavoin. Hopean taajuus on korkeampi kuin melkein kaikkien tiedettyjen vahingollisten kristallipäisten virusten taajuus, kuten AIDS, Ebola, West Nile ja SARS, joten se tuhoaa ne. Yleensä nämä virukset eivät ole ongelma henkilölle, jolla on vahva immuunijärjestelmä ja hyvä ruokavalio. Ketkä näihin tauteihin kuolevat, heillä ei ole yleensä kumpaakaan näistä.

Kolloidi on ultramikroskooppisten partikkeleiden aine. Kolloidihopea ei ole mitään muuta kuin hyvin pieniä partikkeleita puhdasta hopeaa leijumassa tislatussa vedessä elektrolyysiprosessin kautta. Mitä pienempiä partikkeleita kolloidihopeassa, sitä paremmin ne imeytyvät kehoon. Kolloidihopea on hajutonta ja mautonta, ja sille ei ole tiedossa negatiivista reaktiota mihinkään lääkitykseen, terveysongelmaan, ruokavalioon tai ihmiskehon keinotekoiseen muutokseen. Sitä pidetään kullan ja titaanin kanssa Luojan luonnollisena antibioottina, joka on annettu planeetta Maan ihmisille hyvää terveyttä varten. Kullalla on korkeampi taajuus kuin hopealla, kuin missä taas titaanin taajuus on korkeampi kuin kullan. Mikään mikrobimuodossa planeetta Maassa ei voi selvitä kolloidititaanin ja kolloidikullan taajuuksista, kun taas kolloidihopea tuhoaa lähes kaikki niistä.

Dr. Hulda Regehr Clark on tehnyt laajan tutkimuksen ja sovelluksen holistisen terveyden kentällä. Hän on julkaissut töitään monissa kirjoissa ja uutiskirjeissä. Antaakseni lisätietoa hopeakolloidista, näytän yhden Dr. Clarkin uutiskirjeen aiheesta.

[Lainaten]

Mitä Tiedämme Kolloidihopeasta? Kirjoittanut: Christine Doyle

Dr. Clarkin Uutiskirje: http://www.silverpuppy.com/drclarknews.html

Tämä artikkeli oli otettu, lyhennetty ja muunneltu artikkelista ”Dr. Clark Newsletter for practitioners, ’Finding the Way’” kirjoittajan luvalla, kliininen ravitsemustieteilijä ja harjoittaja, Christine Doyle, PO Box 33, Carmarthen SA33 6YE, UK, Tel/Fax +44-1994-484 682.

”Newsweek” -lehti vuonna 1994 sisälsi kuusisivuisen erityisartikkelin, ”Antibiotics, The End of Miracle Drugs?” kansijuttunaan. ”Lääkkeitä vastustavien taudinaiheuttajien nousu on vailla vertaansa kirjoitetussa historiassa” artikkelin mukaan. ”Penisilliini ja tetrasykliini kadottivat tehonsa stafille 1950- ja 60-luvuilla. Vielä yksi antibiootti, metisilliini, antoi tukea vähäksi aikaa, mutta metisilliiniä vastustava stafi on nyt yleinen sairaaloissa ja hoitokodeissa maailmanlaajuisesti. Yrittäen rikkoa bakteerin puolustus ei tee paljoa muuta kuin ostaa meille viidestä kymmeneen vuotta aikaa. Parempi strategia voisi olla hylätä kaikki antibiootit ja suosia toisenlaisia lääkkeitä.” Ei kovinkaan kaunis kuva: bakteereilla on suunnaton kyky mukautua aineisiin. Ne mutatoituvat hoidellakseen antibiootit. Kun antibiootit tuhoavat bakteerit, jotka ovat niille herkkiä, ne voivat putsata tien vastustuskykyisten bakteerien estottomalle liikehdinnälle.

Vielä yksi ongelma, joka on leimannut lääketieteen alaa modernien antibioottien alusta asti, on ollut se, että hyvää tekevät bakteerit ja organismit suorittavat tärkeitä ja luonnollisia toimintoja kehossa. Antibiootit usein tekevät tuhojaan joidenkin ystävällisten organismien kanssa, tuottaen pitkäkestoisia sivuoireita, jotka voivat olla hankalia korjata.

Yksi syy, että antibiootit ovat olleet niin suosittuja lääkealalla, on se, että ne voidaan patentoida. Siispä farmaseuttiset yhtiöt havaitsevat sen olevan taloudellisesti kannattavaa pitää lääkärit koulutettuina lääkkeissään, missä taas muita tuotteita ei huomata. Hopea taas ei ole patentoitava, ja sillä ei tee huimia voittoja, joten se ei ole raskaan promootion arvoinen. Korkeampihintaiset tuotteet jyräävät matalahintaisten yli, yksinkertaisesti kannattavuuden takia. Kaikki tämä tapahtuu samaan aikaan, tautibakteerien kehittämässä immuuniteettia antibiooteille kaikkialla maailmassa. Lääketieteen ala on levoton.

Science Digest ehdotti vastausta näille kaikille katastrofaalisille ongelmille maaliskuussa vuonna 1978 kirjoitetussa artikkelissaan nimeltään ”Our Mightiest Germ Fighter”. Tämä Jim Powerllin kirjoittama artikkeli kertoi: ”Kiitos silmää avaavalle tutkimukselle, hopea on nousemassa nykyajan lääkkeiden ihmeeksi. Antibiootti tappaa ehkä puoli tusinaa erilaista tautiorganismia, mutta hopea tappaa noin 650. Vastustuskykyiset lajikkeet eivät pysty kehittymään. Lisäksi hopea on käytännössä myrkytön.”

Hopea on tunnettu bakteereja tappavana ainakin 1200 vuotta. Jopa muinaisina aikoina sen tiedettiin estävän sairauksia, ja oli kerrottu, ettei tauti voisi tarttua hopeisesta kupista juomalla. Oli yleinen tapa, että hopeakolikoita pudotettiin purkkiin maidon ja muiden juomien pilaantumisen ehkäisemiseksi, ja hopea-astioita käytettiin pidentämään ruokien tuoreutta ylipäätänsä. Varakkaat ihmiset ruokkivat vauvojaan hopealusikalla, jota pidettiin vahvan ja terveen kasvun syynä. Jopa nykypäivänä jotkut yleisesti kutsuvat kaikkea pöytäkalustoa ”pöytähopeaksi”, vaikkakin se on yleisesti ruostumatonta terästä. 1920-, 30- ja 40-luvuilla hopea jauhettiin hyvin hienoksi kuin jauho, kellutettiin vedessä ja käytettiin suun kautta moniin infektioihin ja tautitiloihin, ajankohtaisesti palovammoihin ja sieni-infektioihin. Melkein 1970-luvulle asti oli yleistä tiedemiesten laittaa hopeinen 10 sentin kolikko petrimaljaan steriloidakseen astian. Hopeaa oli pitkään käytetty kirurgiassa luiden korjaamiseen tarkoitetuissa laatoissa. Patentoitujen antibioottien kehittämisen jälkeen hopea oli unohdettu Yhdysvalloissa ja suurimmassa osassa muita paikkoja, vaikkakin antibiootit ovat tehokkaita vain bakteereja vastaan, mutteivät viruksia, hiivaa tai sieniä vastaan. Nyt paljon parannetuilla moderneilla kollodeilla ääni muuttuu kellossa, ja hopea voi olla kaikkein tehokkain hoito kaikista.

Mitä kolloidihopea tarkalleen ottaen on?

Yksinkertaisesti sanottuna, kolloidit ovat äärimmäisen pikkuruisia hopeapartikkeleita, jotka kelluvat vedessä positiivisen sähkövarauksen kera. Mitä pienempiä hopeapartikkelit ovat, sitä tehokkaampaa kolloidihopean on todistettu olevan. Paras kolloidihopea tuotetaan molekyylitasolla. Pieni DC virta kulkee hopeaelektrodien sisältämän elektrolyytin (tislattu vesi) läpi. Pikkuruiset, molekyylin kokoiset partikkelit poistuvat positiivisesta elektrodista, ja näillä on positiivinen sähkövaraus. Tämä sähkövaraus on ensisijaisen tärkeä paranemiselle ja antibakteerisille ominaisuuksille. Lataus häviää hitaasti, etenkin altistettuna valolle, ja siksi kolloidin tuoreus on tärkeää.

”Colloidal Silver”:ssa, Association for Colloidal Research:in tuottamassa vihkosessa, on raportoitu: ”Medical Journal Reports ja dokumentoidut tutkimukset 100 vuoden ajalta eivät osoita tunnettuja sivuoireita hyvin valmistetun kolloidihopean suullisesti tai IV administraation mukaan otetuissa eläin- tai ihmiskokeissa. Kolloidihopeasta ei ole koskaan raportoitu reaktiota minkään reseptilääkityksen kanssa.”

Todistusaineisto näyttää tukevan teoriaa, että kolloidihopea on erittäin tehokas kaikkia patogeenisiä bakteerilajeja vastaan, missä taas mikä tahansa antibiootti on tehokasta vain muutamaa tiettyä bakteerilajiketta vastaan. Lisäksi antibiootit eivät ole ikinä olleet toimivia viruksia, hiivaa tai sieniä vastaan. Silti tutkijat kertovat meille, että kolloidihopea on tuottanut ilmiömäisiä tuloksia kudoksen parantumisessa ja uudelleenrakentumisessa sekä arpikudoksen vähentämisessä, kliinisissä testeissä. Vakavat haavat ja vammat ovat parantuneet paljon lyhyemmässä ajassa. Laboratoriotestit ovat osoittaneet kolloidihopean tappaneen yli 650 tuhoisaa bakteeria, virusta ja sientä minuuttien sisällä kontaktista.

UCLA suoritti joitain testejä kolloidihopealla, ja heidän raportissaan lukee: ”Hopealiuokset olivat antibakteerisia streptokokille (Streptococcus pyogenes), stafylokokille (staphylococcus aureus), Neisseria gonorrhealle, Gardnerella vaginalis:lle, Salmonella typhille, ja muille sisäelinten taudinaiheuttajille, fungisidiselle Candida albicansille, Candida globatalle ja M. furfur:lle ja se tappoi jokaisen laboratoriossa testatun viruksen”.

Muita ääniä:

Dr. Hirschberg, John Hopkins: ”…merkittäviä niiden hyödyllissä toiminnoissa infektiotiloissa” Dr. Henry Cooks: ”En tiedä yhtään mikrobia, joka ei olisi tapettu kuuden minuutin sisällä laboratoriotesteissä”. Dr. Gary Smith: ”Kun hopea oli läsnä, syöpäsolu oli epä-eriytynyt, ja keho oli toipunut”.

Tietyt bakteerit ovat välttämättömiä terveellisen kehon toiminnalle. Useat tutkijat väittävät kolloidihopean hyökkäävän vain epäystävällisiä taudinaiheuttajia vastaan, eikä vahingoita ystävällisiä, mutta sitä varmasti ihmettelee, kuinka se voi erotella. Selitys on se, että ystävälliset bakteerit ovat aerobisia, missä epäystävälliset ovat anaerobisia. Hopea ei hyökkää bakteeria vastaan suoraan, mutta sen sijaan hajottaa tietyt entsyymit, joita anaerobiset, virukset, hiivat ja sienet, vaativat. Hopea toimii katalyyttinä ja ei tuhoudu prosessissa. Se on luultavaa, että tämä epäsuora toiminta on myös syy sille, miksi bakteerit eivät pysty kehittämään vastustuskykyä hopealle, kuten ne tekevät antibiooteille.

Jotkut tutkijat kertovat meille kuitenkin, että pitkäkestoisissa ja hyvin suurissa annoksissa jotkin hopeayhdisteet jättävät harmaita laikkuja raskaammille ihopoimuille, kuten rystysille. Tämä tila tunnetaan nimellä ”argyria”. Ainoan ongelman näistä laikuista on kerrottu olevan kosmeettinen, ja tilan kerrotaan olevan harvinainen. Jotkut asiantuntijat sanovat, että tätä tilaa ei ole koskaan tiedetty tulevan kolloidimuodossa olevasta hopeasta. Toiset asiantuntijat kuitenkin varoittavat, että tämä voi olla ongelma äärimmäisen suurissa ja pitkittyneissä annoksissa (kuten juomalla monta litraa kolloidihopeaa per päivä ja kuukausien ajan). Kolloidihopean hyvin pieni partikkelikoko vaikuttaisi tekevän tämän mahdollisuuden etäiseksi. Argyria on korjattavissa laserhoidolla, kuten tatuointi. (Tulisi huomata, että maailmassa on ollut vain yksi argyrian tapaus viime 100 vuoden ajalta.)

Lääkitsemiskäyttö

1970-luvulla tohtori Carl Moyer, Washingtonin yliopiston kirurgian osaston puheenjohtaja, vastaanotti apurahan palovammauhrien paremman hoidon kehittämiseen. Tohtori Harry Margraf työskenteli tässä projektissa johtavana biokemistinä tohtori Moyerin ja muiden kirurgien kanssa. He testasivat 22 antiseptistä yhdistettä ja hylkäsivät ne kaikki. Ongelma oli se, että palovammoissa olevat infektiot useasti epäonnistuivat reagoimaan antibiooteille. Monet antiseptit oikeastaan tuhosivat herkät parannuskudokset vakavissa palovammoissa ja olivat hyvin kivuliaita. Suurin ongelma oli bakteeri Pseudomonas acruginose, joka on erityisen infektoiva palovammoille, eikä se suostu reagoimaan mihinkään yleiseen antibioottiin.

Tohtori Margraf löysi tutkimuksessaan lääketieteen historiasta lukuisia viitteitä hopeaan antimikrobisena aineena. Siispä hän kokeili hopeanitraattia, samaa ainetta, jota käytetään vastasyntyneiden vauvojen silmiin syntymän aikana, sokeuden estämiseksi sukupuolitaudista. Se toimi! Hän kuitenkin havaitsi sen häiritsevän kehon suolojen tasapainoja, tahrasi kaiken mihin se oli kosketuksissa, ja se oli korkeissa pitoisuuksissa syövyttävää ja kivuliasta. Lisätutkimuksen jälkeen hän havaitsi, että kaikki nämä ongelmat olivat ratkaistu kolloidihopealla. Hän kehitti salvan käyttäen kolloidihopeaa pohjana, joka on ollut äärimmäisen tehokas infektioiden ja vakavien palovammojen parantamisessa. Kolloidihopeaa käytetään rutiininomaisesti vakavien palovammojen uhreihin, jonka tuloksena on suuri arpeutumisen väheneminen ja vahva väheneminen kuolemaan johtaneista laajista ja vakavista palovammoista.

Science Digestin artikkeli, päivätty maaliskuu 1978, kertoo asiaan liittyen: ”Ylinopeutta ajava auto kääntyi katolleen ja räjähti liekkeihin. 18 vuotias ajaja kärsi palovammoista kasvoissaan, kaulassaan, käsivarsissaan, käsissään, selässään, vatsassaan ja jaloissaan. Palovammat peittivät yli 80 prosenttia hänen kehostaan. Tämä olisi ollut kuolemantuomio, kunnes vastikään. Lääkärit tiesivät, kuinka palauttaa elintärkeät kehon nesteet ja suolot, mutta heillä ei ollut keinoa taistella infektiota vastaan, joka on pääasiallinen syy kuolemaan palovammatapauksissa. Tämän nuorukaisen onneksi uusi hopea-aine tappoi kuolettavat bakteerit ja mahdollistivat hänen parantumisensa. Hän pääsi sairaalasta neljän kuukauden sisällä.”

Toinen tutkimuksen haara, joka johti tähän ajattelun muutokseen, on kuvattu best sellerissä: ”The Body Electric”, jossa Robert O. Becker, johtava tutkimustiedemies luun regeneraation alalla, sanoo: ”Hopean taudinaiheuttajia tappava toiminta on tiedetty jonkin aikaa. Neuvostoliittolaiset käyttävät hopeaioneja steriloidakseen kierrätetyn veden avaruusasemillaan. Se tappaa jopa antibiootille vastustuskykyiset lajikkeet ja toimii myös sieni-infektioihin.” Hän jatkaa: ”Se stimuloi luita muodostavia soluja, parantaa kaikenlaiset kaikkein yleisimmät ja jääräpäiset bakteeri-infektiot sekä stimuloi ihon ja muiden pehmeiden kudoksien parantumista.”

Tuo on ehdottomasti laaja väite, mutta tohtori Becker kertoo lisäksi kiehtovan tarinan, joka vaikuttaisi tukevan hänen väitettään. Miehen rikkoutunut oikeanpuoleinen sääriluu ja pohjeluu eivät kytkeytyneet toisiinsa, ja iho ei parantunut suuressa osassa jalkaa puolentoista vuoden ajan. Jalka oli infektoitunut viiden bakteerityypin kera, joista yksikään ei reagoinut antibiootteihin. Viime keinona ennen amputaatiota, tohtori Becker hoiti tilaa hopealla, joka oli ladattu hyvin pienellä sähkövirralla. Tämä tuotti hopeaioneja luun ja pinnan alueella. ”Puhdistin haavan poistamalla kuolleen kudoksen ja kaiken inhottavasti infektoituneen tai kuolleen luun. Paljoa ei jäänyt jäljelle sen jälkeen. Se oli suunnaton kaivaus, joka kulki melkein polvesta nilkkaan asti. Leikkaushuoneessa liotimme ison palan hopeanailonia suolaisessa nesteessä, ja laitoimme sen haavan päälle. Pakkasimme kankaan paikoilleen suolassa uitetulla sideharsolla, kiedoimme jalan ja kytkimme akun kiinni.”

”Noin kaksi viikkoa myöhemmin”, tohtori Becker kertoo meille, ”kaikki bakteeriviljelmämme olivat steriilejä – kaikki viisi niistä olivat kuolleet. Pehmeä parantuva kudos nimeltään granulaatiokudos, levisi ja peitti luun. Kahdessa viikossa haavan koko perusta, joka oli ollut yli kahdeksan neliötuumaa luuta, oli tämän ystävällisen pinkin maton peitossa. Myös iho alkoi kasvaa päälle, joten voisimme unohtaa ihosiirrännäiset, joita ajattelimme tehdä. Päätin ottaa röntgenin nähdäkseni, kuinka paljon luuta hän oli kadottanut. Hän oli odottanut luun vetäytyvän ennen neulontaprossin alkua. ”Pystyin vaivoin uskomaan kuvaa. Oli nähtävissä selvästi luun kasvua! Poistin tukisiteen, tunnustelin jalkaa ja havaitsin, että kaikki palaset sopivat yhteen. Kun oli valmista, hän katsoi ja nosti jalkansa ilmaan riemuvoiton merkiksi.”

Laajien kokeiden jälkeen tohtori Becker tuli tulokseen: ”Positiivisille hopeaioneille altistuneet solut stimuloivat parantumista perusteellisesti tavalla, jota ei ole missään muussa tiedetyssä luonnollisessa prosessissa. Mikä lieneekään sen tarkka toimintatapa, sähköisesti tuotetut hopeaionit voivat tuottaa tarpeeksi soluja blastoomiin; se palautti uskoni, että raajojen ja muiden kehon osien täysi regeneraatio on mahdollista ihmisillä.

Tohtori Beckerin kokeet vaikuttavat näyttävän, että kolloidihopea ei vain tapa taudinaiheuttajia, vaan tuottaa myös kudoksen dramaattisen parantumisen, kuten hänen lausunnossaan jalan ihon kasvusta edellisessä kappaleessa. Hopeaioni tuottaa joitain soluja ilman differentaatiota. Nämä solut voivat muuttua miksi soluksi tahansa kuin mitä tarvitaan. Vain näitä epädifferentoituja soluja voi käyttää luomaan soluja, jotka ovat välttämättömiä korvaamaan haavassa olevia tuhoutuneita soluja tai uudelleenrakentamaan puuttuvaa kudosta. Vaikuttaisi siltä, että tämän perustelun pohjalta kolloidihopea parantaa vammat ilman arpeutumista tai viimeistäänkin vähentää paljolti arpeutumista, mutta se myös suuresti kiihdyttää haavojen uudelleenrakennusta tai yleistä parantumista. Arpikudos kehittyy, kun epädifferentoituja soluja on vähän saatavilla. Siksi vaikuttaisi näiden todisteiden valossa, että kolloidihopea voisi vähentää tai estää sisäistä arpeutumista ja edistää sisäistä parantumista leikkauksen jälkeen.

Muita lääketieteellisiä käyttökohteita:

Tekstissä ”Report: Colloidal Silver, Health Consciousness, Vol. 15, No. 4” sanotaan, ”Hopea auttaa kehittyvää sikiötä kasvussa ja terveydessä sekä helpottaa synnytystä ja palautumista.” Sairaalat käyttävät sitä säännöllisesti vastasyntyneiden vauvojen silmiin estääkseen ’infektion aiheuttamaa’ sokeutta. Hopea vaikuttaa olevan vielä lupaavampi aidsia vastaan, ja siksi ei ole epäilystäkään, että hopea tukee T-soluja taistelussaan vieraita organismeja vastaan veressä. Se käytännöllisesti katsoen muodostaa toisen immuunijärjestelmän suojelemalla ja puolustamalla T-soluja. Tutkimustiedemiehet, kuten tohtori Gary Smith, esittävät vahvasti, että hopeaionit ovat välttämättömiä immuunijärjestelmälle. Marvin Robey on henkilökohtaisesti käyttänyt vahvaa kolloidihopean annostusta (4 oz / 500 ppm (parts per million)) ’vilustumista’ vastaan sen varhaisessa vaiheessa. Se antoi helpotuksen kahdessa tunnissa ja paransi vilustumisen täydellisesti 24 tunnissa. Muut sanovat, että se parantaa nopeasti heidän vilunsa paljon kehittyneemmissä asteissa.

Fysiologista tietoa kolloidihopeasta

Kehon kyky prosessoida kolloidihopean pieniä atomeita tekee hopean kertymisestä kehoon mahdottomaksi. ”The Enviromental Protection Agency Poison Control Center” raportoi kolloidihopean ’ei myrkylliseksi’. Jos partikkelit ovat tarpeeksi pieniä, voit juoda jopa arsenikkia! Kolloidimineraalipulloa tutkimalla paikallisessa terveyspuodissa saatat huomata tuoteselosteessa nikkelin, arsenikin ja lyijyn muiden mineraalien joukossa.

Kolloidihopea on ainoa hopean muoto, jota voi käyttää turvallisesti lisänä. Se imeytyy kudoksiin tarpeeksi hitaalla tahdilla, ettei se ärsytä kudoksia, toisin kuin hopeanitraatti, mikä reagoi rajusti kudoksiin sen syövyttävän toimintansa takia.

Keholla on elintärkeä tarve hopealle tuottaakseen uusia terveitä soluja. Kun veremme on myös kolloidi, niin harmonisella tavalla kehoon tulevat kolloidit voivat hyvin tehdä kolloidihopean turvallisimmaksi lääkkeeksi maapallolla.

Tohtori Robert O. Becker, MD, sanoo, että hopean puutos ruokavaliossa myötävaikuttaa tauteihin. Itse asiassa hän havaitsi, että ne keillä oli vähäinen määrä hopeata kehossaan, oli säännöllisesti vilustumisia, flunssia ja pahoinvointeja. Hän on sitä mieltä, että hopean puute voi olla syy immuunijärjestelmän sopimattomaan toimintaan.

”On käytetty avaruussukkulassa”

Milloin näemme hopean jokapäiväisessä elämässämme muussa kuin lääketieteellisessä käytössä? Vaikuttaa siltä, että se pistää silmään elämissämme enemmän kuin mitä moni ihminen aavistaakaan. Lehdessä Health Consciousness, Vol. 15, No. 4, Pg. 5 lukee: ”Entisessä Neuvostoliitossa hopeaa käytetään avaruussukkuloilla olevan kierrätetyn veden sterilointiin. NASA on myös valinnut hopeavesijärjestelmän avaruussukkulaansa varten. Monet lentoyhtiöt käyttävät kansainvälisesti hopeisia vesisuodattimia taatakseen matkustajaturvallisuuden vedestä syntyviä tauteja, kuten punatautia, vastaan. Sveitsin hallitus on hyväksynyt sellaiset hopeavesisuodattimet koti- ja toimistokäytössä. Yhdysvalloissa jotkut kaupunginhallitukset käyttävät hopeaa viemäriveden hoitoon. Hopea toimii niin hyvin veden puhdistuksessa, että sitä käytetään joskus puhdistamaan uima-altaan vettä. Se ei pistä silmiä, kuten kloori tekee, ja se tappaa itikan toukat. Nebraskassa tehty koe esittelee sen toimivuutta. Viisikymmentä gallonaa raakaa viemärivettä pumpattiin altaaseen ilman mitään desinfiointiainetta. Saastuneisuuden standardi mittari on E. colin määrä, bakteeriorganismi, joka löytyy suolistosta. Pudotus oli 7000 E. coli soluun millilitrassa vettä. Kun vesi oli altistunut hopeaelektrodeille, kolmen tunnin sisällä se oli täysin puhdas E. colista.”

Kuinka sinä voit käyttää kolloidihopeaa

Lisää kolloidihopeaa juomaveteen lomalla tai retkeilyllä. Steriloi kaikki hammasharjoista kirurgisiin välineihin, suihkuta roskiin ehkäistäksesi mädäntymishajuja, desinfioi pöytäliinat, leikkuulaudat; lisää, kun tölkität, säilöt tai pullotat hedelmiä ja vihanneksia; suihkuta kenkiin ja varpaiden väliin tappaaksesi sienet; desinfioi kylpyvesi, käytä kurlausvetenä, huuhteluun, paksusuolen ärsytykseen, nenäsuihkeena; tiputa siteisiin ja laastareihin nopeuttaaksesi parannusaikaa; liota hammasproteesit; suihkuta jääkaappi ja pakastin sekä ruoan säilöntärasiat pysäyttääksesi härmäsienen, homeen, puumädän ja sienet. Käytä ja suihkuta lemmikin sänkyyn; käytä puhdistus- ja moppausaineissa. Suihkuta avoinna olevien hillopurkkien ja ruokakansien päälle estääksesi homeen synnyn. Suihkuta ilmaventtiilit; käytä viimeisessä pesukoneen huuhteluvaiheessa ja astianpesukoneissa. Suihkuta kasvien juurien ympärille estääksesi mädäntymisen; suihkuta lehdet poistaaksesi kirvat ja homeen; käytä käsineiden sisällä ja kynsien alla, huuhdo hedelmät ja vihannekset, käytä shampooissa ja huuhteluvedessä; suihkuta lemmikit ja käytä lemmikkien juomaveteen; suihkuta matot, pyyhi puhelimien luurit, kuulokkeet, kuulolaitteet; suihkuta patjat ja anna niiden kuivua tappaaksesi pölypunkit; puhdista kammat ja lasit. Käytä vauvaan vaippaihottumaan ja suihkuta vaippojen sisäpuolelle. Siivoa kylpyhuoneet, keittiöt, lattiat, alusvaatteet, tyynyliinat, jne., jne.

Purskuttamalla ainetta pikaisesti kielen alla ennen nielemistä varmistaa nopeamman sulamisen ja tuhoaa suun bakteereja. Muutamassa päivässä kolloidihopea on kertynyt kudoksiin riittävästi, jotta hyödyt alkaisivat näkyä. Se poistuu munuaisten, imusolmukkeiden ja suoliston kautta kolmen viikon sisällä.

Kolloidihopea on kivuton haavoissa ja hiertymissä, avoimissa haavoissa, sieraimissa poskionteloiden täyttämään nenään ja jopa vauvojen silmissä, koska toisin kuin ansiseptit, se ei tuhoa kudossoluja. Hopea ei muodosta myrkyllisiä ominaisuuksia kehon sisällä. Se ei voi reagoida mihinkään muuhun lääkitykseen tai häiritä sitä.

Tohtori Hulda Clark on sitä mieltä, että kolloidihopeaa saa riittävästi hampaiden puhdistuksesta. Ehkä enemmän tarvitaan tietyissä olosuhteissa. Muut lääkärit ehdottavat yhtä tai kahta teelusikallista päivittäin. Ulkoiselle käytölle ei ole rajaa. Yleisesti otten moderni kolloidihopea on paljon parempilaatuista kuin mitä se oli 1930- ja 1940-luvuilla, modernin tietämyksen ansiosta, kuinka sitä valmistetaan. Vieläkin parempi uutinen on se, että sinä voit tuottaa hienoimman laatuista kolloidihopeaa itse muutamalla sentillä pullo. Tällä tavalla tiedät, että se on tuoretta ja sinulla on parempi tietämys sen vahvuudesta ja laadusta.

Kun virtaa johdetaan aineessa olevaan hopeaan, irtoavat partikkelit ovat aina samankokoisia: 1.26 angstromia (.000126 mikronia). Tämä on niin pientä, että sen lähin kilpailija on atomi. Hyvin yksinkertainen, halpa, helppokäyttöinen ja huollettavissa oleva laite on nyt saatavilla useilta valmistajalta, tehdäksesi omaa hienointa laatua olevaa ja täysin tuoretta kolloidihopeaa. Valmiiksi tehty kolloidihopea on erittäin kallista. Tehdäksesi sitä itsellesi pienen laitteen kautta maksaa vain senttejä. Tärkeää: Dr Clarkin kommentit liittyen kolloidihopeaan: ”Hopean puhtaus on tärkeä asia. Hopean valmistajan tulisi paljastaa tämä. Käytä vain 99.99% puhdasta hopeaa.

[Lainauksen Loppu]

Sisällytän tähän listan kolloidihopean lääketieteellisistä sovelluksista, jotka ovat koottu useista lääketieteellisistä lähteistä.

Lääketieteelliset sovellukset Kolloidihopealle

Akne

Hilse

Borrelioosi

Verenmyrkytystilat (silmät, korvat, suu ja kurkku)

AIDS

Ekseema

Lymfangiitti

Allergiat

Diabetes

Malaria

Vyöruusu

Umpilisäkkeen tulehdus

Kurkkumätä

Aivokalvontulehdus

Ihosyöpä

Niveltulehdus

Punatauti

Luomet

Ihottumat

Jalkasieni

Korvatulehdukset

Neurastenia

Kurkkukipu

Bakteerit, kaikenlaiset

Ebola

Tulehdukset loisista

Stafylokokki infektiot

Virtsarakkotulehdus

Ekseema

Parvo virus

Vatsaflunssa

Vuotavat ikenet

Aivokuume

Kasvien virukset ja sienet

Mahahaava

Luomitulehdus

Sidekudostulehdus

Keuhkopussintulehdus

Streptokokkitulehdus

Veriloiset

Flunssa

Keuhkokuume (virus, sieni & bakteeri)

Kuppa

Verenmyrkytys

Paisetauti

Eturauhanen

Sammas (hiivatulehdus)

Paiseet

Mahakatarri

Kutina

Kilpirauhanen

Paiserutto

Ientulehdus

Hilsetystauti

Nielurisatulehdus

Palovammat

Tippuri

Silmätulehdus

Hammaskaries (neutralisoi)

Syöpä

Pahanhajuinen hengitys

Hampaan juurikalvon tulehdus

Raskausmyrkytys

Candida, (hiivatulehdus)

Heinäkuume

Kurkkupaise

Trakooma

Koirien Parovirus

Peräpukamat

Reumatismi

Juoksuhautajalka

Afta

Hepatiitti

Nuha

Tuberkuloosi

Kylmänkyhmyt

Herpes

Silsa

Haavainen Vatsa (Vatsahaavat)

Kolera

Märkärupi

Ruusufinni

Sukupuolitaudit

Krooninen uupumus

Ruoansulatushäiriöt

SARS

Virus, kaikenlaiset

Vilustumiset

Sarveiskalvon tulehdus

Syyhytauti

Syylät

Haavainen paksusuolen tulehdus

Spitaali

Tulirokko

West Nile Virus

Sidekalvontulehdus

Leukemia

Hinkuyskä

Virtsarakon tulehdus

Talinvuoto

Hiivatulehdus

Voit tehdä omaa kolloidihopeaasi kolloidihopeageneraattorilla, hyvin paljon halvemmalla kuin ostamalla kolloidihopeaa terveyskaupasta $10 per unssi. Kolloidihopeageneraattoreita kotikäyttöön valmistavat useat yhtiöt internetissä. Ostin kolloidihopeageneraattorin, jota käytän, osoitteesta http://www.robeysilver.com. Suosittelen kotigeneraattorin deluxe mallia $180 dollarin hintaan, koska siinä on automaattinen virrankatkaisukontrolli ja parts per million (ppm) kontrollimittari.

Automaattinen virrankatkaisukontrolli mahdollistaa suuremman lasiastian käytön, kuten yhden tai kahden 1/4 gallonan purkin, joten voi tehdä suurempia määriä kolloidihopeaa. Laite sammuttaa itsensä kun neste saavuttaa ppm määrän, joka on asetettu ppm kontrollimittarissa, yleensä yhdessä tunnissa. Yksi varoituksen sana, kolloidiaineet elektrolyysiä käyttäen täytyy tehdä vain tislattuun veteen. Mikä tahansa muu vesi sisältää mineraaleja, jotka tekevät läpikulkevan sähkövirran tehottomaksi tehdä kolloidiainetta.

Ihmiskeho käyttää kolloidihopeaa kolmesta viiteen ppm määrällä. Suuremmat hopean määrät eivät ole haitallisia millään tavalla, mutta ne eivät tapa sisäisiä mikrobeja tehokkaammin. Kolloidihopean ajankohtaiselle käytölle tarvitaan hopean tiheys 60 ppm tai enemmän. Tällä tasolla kolloidihopea on tehokas partavetenä, deodoranttina, suuvetenä, kurlaukseen ja palovammoihin, haavoihin, hyönteispuremiin ja muihin ihon ärsytyksiin.

Sivuhuomautuksena Yhdysvaltojen vanhan lännen varhaiset pioneerit olivat laittaneet hopeadollarin ämpäriin tuoretta maitoa ja pitivät sen pilaantumatta ilman jääkaappia kahdesta kolmeen päivään. He käyttivät myös oikeita pöytähopeita ja hopea-astioita, jotka auttoivat heidän terveyttään. Monien vuosisatojen ajan maailman kuninkaallisia sukuja on kutsuttu siniverisiksi heidän verensä korkean hopeapitoisuuden takia. He säilyttivät ruokansa hopeaastioissa, söivät hopeisilta lautasilta ja kupeista sekä käyttivät oikeita pöytähopeita. Heillä ei ollut modernia lääkitystä ja tohtoreita, mutta pysyivät terveinä. Aatelittomilla ei ollut varaa hopeisiin välineisiin ja olivat yleensä sairaita.

Monien vuosien ajan perheeni ja minä olemme käyttäneet kolloidihopeaa suurella menestyksellä. Suosittelemme yksi neljäsosasta yhteen puoleen kupilliseen kolloidihopeaa päivässä huolto-ohjelmaksi, jos voit tehdä omaa kolloidihopeata. Voit laittaa sitä juomaveteesi ja käyttää läpi päivän tai otettuna ateria-aikoina pitääksesi kehosi jatkuvasti ravittuna. Ajan mittaan valo vähentää hopea ionin positiivista latausta, aiheuttaen suistumisen suspensiosta. Silloin hopea kiinnittyy astian seinämiin ja tekee siitä käyttökelvotonta. Tämä ongelma korjaantuu säilömällä kolloidihopea ruskeankeltaisiin lasipulloihin. Tämä antaa sille rajattoman säilyvyysajan.

Kolloidikultaa on lähes mahdotonta saada Yhdysvaltojen terveyskaupoista, kuten myös kolloidikultageneraattoreita internetistä. Kullan hinta tekee kolloidikullan ostamisesta hyvin kalliin. Yhdysvaltojen hallitus on tehokkaasti estänyt kolloidikultageneraattoreiden valmistuksen, mutta yksi lähde on löydettävissä osoitteessa http://www.biophysica.com. Kolloidititaania ja kolloidititaanigeneraattoreita on lähes mahdotonta löytää markkinoilta.

Iso valhe on se, että kaikki paraneminen voi tapahtua vain lääketieteellisen yhteisön lääkkeiden, lääketieteellisten tekniikoiden ja asiantuntemuksen kautta. Lääkäreitä kunnioitetaan parantamisen jumalina, ja heille maksetaan sen mukaisesti. Esiripun takana lääkeyhtiöt kontrolloivat kaikkea. He rahoittavat lääketieteellisiä stipendejä yliopistoissa kontrolloidakseen tuloksia ja lahjovat lääkärit käyttääkseen heidän lääkkeitään ja tekniikoitaan, sallimalla lääkäreiden olla osakkeenomistajia heidän lääkeyhtiöissään. Tämä kaikki tapahtuu niiden kustannuksella, jotka kärsivät sairauksista, ja monet sairaana olleet ovat tulleet sairaiksi lääketieteellisen yhteisön lääkityksistä ja tekniikoista.

Lääketieteen teollisuus on pitänyt kolloidihopean salaisuutena kahdesta hyvin tärkeästä syystä. Ensimmäisen syy totta kai on se, että kolloidihopean tehokkuus ja saatavuus leikkaisi pahasti voittoja, joita lääkeyhtiöt tekevät nykyään kaikenlaisilla antibiooteilla ja flunssa- ja vilustumislääkkeillä. Toinen syy on se, että kolloidihopeaa ei voi patentoida. Food and Drug Administration on luokitellut kolloidihopean varhaisemmaksi kuin 1938 vuoden lääkkeeksi, mikä tekee siitä vapautetun tämänhetkisiltä patenttilaeilta. Jos tuotetta ei voi patentoida ja pitää monopolia yllä markkinoilla, se ei voi vaatia korkeaa hintaa. Siispä kolloidihopea on arvoton lääketieteen kiskureille. Itse asiassa he pelkäävät, että kolloidihopea palaisi yleiseen käyttöön ja ovat työskennellyt kovasti pitääkseen sen piilossa.

Onko mikään ihme, että kolloidihopea, joka voi pysäyttää virukset, kuten West Nile, AIDS, Ebola, paiserutto ja SARS, on pidetty piilossa julkiselta käytöltä? Jokin niin halpa, niin helppo tehdä ja niin saatavissa oleva yleisölle kuin kolloidihopea aiheuttaisi niin paljon hyvää terveyttä pyyhkäistäkseen kokonaisia lääketieteellisiä alueita tuhansissa sairaaloissa ja apteekeissa. Sellainen on triljoonan dollarin lääkevalhe. Voitko kuvitella maailman ilman nuhaa, ilman AIDS:ia, ilman flunssaa, ilman sukupuolitauteja, ilman SARS:ia? Se on kolloidihopean maailma. Me todellakin olemme valheen kansa!

— Bellringerin Kirjoitukset ja NESARA informaatio ovat osoitteessa —

http://www.fourwinds10.com

— Phoenix Journal/Contact Lehti Arkisto sivusto on osoitteessa —

http://www.phoenixarchives.com