KÄÄNNÖS: UFO hälytys: konstaapeli näkee muukalaisia peltokuviolla

Alastair Jamieson

Lokakuu 20, 2009

Konstaapeli otti yhteyttä brittiläisiin UFO asiantuntijoihin kun oli nähnyt kolme muukalaista tutkimassa tuoretta peltokuviota lähellä Aveburya, Wiltshiressä.

Ylikonstaapeli, jota ei ole nimetty, oli virkavapaalla kun hän näki hahmot seisomassa pellolla lähellä Silbury Hilliä, ja pysäytti autonsa tutkiakseen asian.

Monet peltokuviot, mukaanlukien tämä toukokuussa 2009, ovat ilmestyneet lähelle Silbury Hilliä, Wiltshiressä. Valokuva: APEX

Joka tapauksessa, kun hän lähestyi ’ihmisiä’ – kaikki olivat yli 6 jalkaa (käänt. n. 183cm) pitkiä vaaleilla hiuksilla – hän kuuli ”staattisen sähköisyyden äänen” ja kolmikko juoksi pois ”nopeammin kuin yksikään ihminen hän oli koskaan nähnyt”.

Konstaapeli palasi kotiinsa Marlboroughissa, Wiltshiressä, ja otti yhteyttä paranormaali asiantuntijoihin ja kertoi heillä nähneensä UFO:n.

Wiltshiren poliisi on pidättäytynyt kommentoimasta tapausta, sanomalla että se on asiaan liittyvän konstaapelin ”henkilökohtainen asia”.

Peltokuviotutkija Andrew Russell, joka tutkii merkillistä näkyä konstaapelin puolesta, kuvasi hetkeä jolloin hänen havaintonsa oli tehty.

Hän sanoi: ”Ensiksi hän ajatteli he olivat rikosteknisiä virkamiehiä, kun he olivat pukeutuneet valkoisiin haalareihin. Hän pysäytti autonsa ja lähestyi peltoa.

”Hahmot olivat kaikki yli 183cm ja heillä oli vaaleat hiukset. He vaikuttivat olevan tutkimassa viljaa. Kun hän saapui pellon reunalle hän kuuli minkä uskoi olevan staattista sähköä vastaava ääni.

”Tämä rätisevä ääni vaikutti kulkevan pellon läpi ja vilja liikkui hellävaraisesti, lähellä sitä mistä ääni kuului.

”Hän huusi hahmoille jotka, aluksi, eivät kiinnittäneet häneen huomiota eivätkä katsoneet häneen. Kun hän yritti mennä pellolle he katsahtivat ja alkoivat juosta.

”Hän sanoi; ’He juoksivat nopeammin kuin yksikään ihminen jonka olen nähnyt. En ole laahustaja, mutta he liikkuivat niin nopeasti. Katsoin toisaalle sekunniksi ja kun katsoin takaisin he olivat poissa.

’Sitten pelästyin. Ääni oli vieläkin paikalla, mutta sain epämukavan olon ja suuntasin autolle. Lopun päivästä minulla oli jyskyttävä päänsärky josta en päässyt eroon.”

Eriskummallinen tapahtuma tapahtui heinäkuun 6. päivä aamulla kun konstaapeli oli ajamassa.

Konstaapeli väittää että kolme hahmoa tutkivat peltokuviota, joka oli ilmestynyt useampi päivä aikaisemmin, kun hän pysäytti autonsa ja alkoi kävellä heitä kohti.

Kuitenkin, mysteeriset olennot hävisivät kun hän ”katsoi toisaalle sekunniksi” ja hän otti yhteyttä UFO asiantuntijoihin todistettuaan muuta paranormaalia aktiviteettia.

Puhemies Wiltshiren poliisille sanoi: ”Konstaapeli oli ilmeisesti virkavapaalla kun tämä tapahtui, joten meillä ei ole kommenttia koska se on henkilökohtainen, ei poliisiasia.”

Pelkokuvio asiantuntija Colin Andrews, joka tutki tapahtuman Andrew Russellin ohella, sanoi että hän on ”vakuuttunut” konstaapelin tarinasta.

Hän sanoi: ”Olen melko vakuuttunut että konstaapelilla oli kokemus sinä päivänä ja sellainen jota emme ole täysin tutkineet.

”Luulen olennon epätavallisen liikehdinnän ja poltergeist kokemuksien kanssa että on liian paljon lisätietoa sanoa että se on jotain tyhjässä.”

www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/6394256/UFO-alert-police-officer-sees-aliens-at-crop-circle.html