Käännös: Tutkimus vahvistaa ihmisen aikaansaaman ilmastonmuutoksen olevan täyttä huijausta (se siitä yksimielisyydestä…)

22. heinäkuuta, v. 2019, kirjoittanut Ethan Huff

Kuinka suuri uhka on ihmisen tekemä ilmastonmuutos planeettamme olemassaololle viimeisimmän tieteellisen datan mukaan? On tullut ilmi, että se ei ole itse asiassa uhka ollenkaan, koska ihmisen tekemää ilmastonmuutosta ei ole olemassa.

Tämä on uuden suomalaisen tutkimuksen johtopäätös, jossa tutkijat Turun yliopistosta ovat määrittäneet, että ihmisten osuus maailmanlaajuisesta lämpötilan kasvusta viime vuosisadan ajalta on lähes mitätön.

Kun planeetan lämpötilojen on sanottu nousseen noin 0,1 Celsiusta viimeisen 100 vuoden aikana, ihmisaktiviteetin osuus on vain noin 0,01 Celsiusta tästä, tai noin 10 prosenttia.

Otsikoltaan ”Merkittävästä ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta ei ole mitään kokeellista todistusaineistoa” oleva paperi toistaa, että maailmanlaajuisiin lämpötilan vaihteluihin vaikuttaa pääasiassa sellaiset asiat kuin pilvipeitto, jolla ei ole kerrassaan mitään tekemistä lihaa syövien, autoilla ajavien tai pierevää karjaa kasvattavien ihmisten kanssa.

”Vain pieni osa”, kirjoittavat Jyrki Kauppinen ja Pekka Malmi, tutkimuksen kaksi päätekijää, kasvavasta hiilidioksidin (CO2) tasosta on ihmisen aikaansaamaa – joka tarkoittaa, että kaikki jenkkivasemmiston pelottelu ihmisistä, jotka oletetusti ”tuhoavat planeetan”, ei ole mitään muuta kuin valeuutisia.

Nämä johtopäätökset ovat suoraan vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin virallista kantaa, joka väittää, että ihmisen aktiviteetti on pääasiallinen tekijä ympäri maailmaa vaihteleville ilmasto-olosuhteille.

”Siinä missä tutkimuksen menetelmistä ja tuloksista voidaan väitellä, tämä jälleen havainnollistaa sen, miten ylivoimaista yksimielisyyttä ihmisen tekemästä maailmanlaajuisesta lämpenemisestä ei ole, kuten media usein väittää olevan”, kirjoittaa Paul Joseph Watson Infowars-sivustolla.

”Todellisuudessa on tusinoittain merkittäviä tieteilijöitä, jotka uskovat, että ilmastonmuutosta ajavat luonnonvoimat tai että Yhdistyneiden Kansakuntien ilmastoesitykset ovat epäluotettavia”, hän lisäsi.

Ei, tiede EI ole selvittänyt ilmastonmuutosta

Nämä uusimmat löydökset ehdottomasti haastavat virheellisen mielikuvan, että tiede olisi selvittänyt ilmastonmuutoksen tai että ”yksimielisyys” olisi jotenkin saavutettu asiassa.

Totuus on, ettei ilmastonmuutoksesta ole ollut koskaan tieteellistä yksimielisyyttä, koska jopa ilmastoyhteisö itsessään ei kykene sanomaan varmasti, mitä ihmiset tekevät erityisesti, jos yhtään mitään, joka vaikuttaa hyvin vakavasti planeettamme säähän.

Ne, mitä ilmastofanaatikot eivät rutiininomaisesti huomioi, ovat luonnolliset ilmiöt, kuten tulivuoret ja auringonpurkaukset, jotka ”lämmittävät” planeettaa paljon enemmän kuin karja ja polttomoottoreilla ajaminen.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö ihmisten pitäisi yrittää innovoida paremmin negatiivisen vaikutuksen minimoimiseksi, joka meillä kaikilla on kollektiivisessa kodissamme. Mutta se, mitä me emme tarvitse, on hallituksia levittämässä pseudotieteellistä pelkoa ja hysteriaa sellaisten asioiden tarpeesta kuin päästökiintiöt, Pariisin ilmastosopimus ja muita rahankeruuhuijauksia, jotka ovat puhtaasti tarkoitettu luomaan maailmanlaajuinen hallinnon järjestelmä, ja sillä ei ole mitään tekemistä maapallon säilyttämisen ja suojelemisen kanssa.

”Aurinko sanelee ilmastonmuutoksen maassa”, kirjoittaa yksi kommentoija Infowars-sivustolla, havainnollistaen tosiasiaa, että ihmisillä on enintäänkin mitätön vaikutus maapallon säähän.

”Kuka tahansa voi tarkistaa jääkairausnäytedatan navoilta viimeisten 10 000 vuoden ajalta. Paras todistusaineisto. Koko ihmiskunta voi heittää triljoonia dollareita ilmastonmuutokseen, ja aurinko jatkaa edelleen toimintaansa. Olemme elossa auringon, komeettojen ja aurinkokunnassa olevan meitä ympäröivän ympäristön armoilla. Rahan kuluttaminen ei muuta mitään.”

Lähteet:

Infowars.com

https://www.naturalnews.com/2019-07-22-study-confirms-that-man-made-climate-change-is-completely-fake-so-much-for-consensus.html