KÄÄNNÖS: TUTKIJOIDEN MUKAAN KOLLOIDIHOPEA PARANSI PÄÄ- JA KAULASYÖVÄN IHMISESSÄ

Tony Isaacs

23.11.2018

Kolloidihopean on osoitettu voittavan syövän oikeassa ihmiskokeessa ensimmäistä kertaa koskaan!

Kyllä, luitte aivan oikein. Lääkärit ovat nähneet kolloidihopean voittavan syövän ihmisessä. Ja tajutkaa tämä: kolloidihopea oli kotitekoista!

Kolloidihopean ja hopeananopartikkeleiden (SNP:t), joista kolloidihopea koostuu, on osoitettu kasvavasti olevan tehokkaita syöpäsoluja ja kasvaimia vastaan viime vuosina.

Itse asiassa on suoritettu yli 50 kliinistä koeputki- ja eläintutkimusta, jotka esittelevät hopean tehokkuutta sekä syöpäsoluja että kasvaimia vastaan.

Yksityiskohtia varten katso näitä 50:ä koeputki- ja eläintutkimusta, plus yli tusina anekdoottia kolloidihopeaa syöpään tai sitä vastaan käyttäviltä ihmisiltä, katso loistava Steve Barwickin kirjoittama kirja, Colloidal Silver and Cancer – A Surprising Look.

Joka tapauksessa meidän, jotka kirjoitamme kolloidihopeasta ja syövästä, on täytynyt aina sisällyttää huomautus, että kun hopeananopartikkeleiden ja kolloidihopean on osoitettu kerta toisensa jälkeen olevan tehokkaita syöpää vastaan kliinisissä tutkimuksissa ja kokeissa, tutkimukset ja kokeet olivat kaikki joko koeputki- tai eläinkokeita eikä ihmiskokeita.

Mutta se yksinkertaisesti ei ole enää totta!

Kliinisessä tutkimuksessa, josta kerron alla suoraan ja jonka suoritti lääkärien ryhmä maineikkaasta University of Texas Southwestern Medical Schoolista ja lähelläolevasta Teksasin Dallasin yliopistosta, saimme tietää potilaasta, jolla oli niin pitkälle ehtinyt pää- ja kaulasyöpä, että se alkoi levitä kauttaaltaan hänen kehoonsa. Lisäksi hänen syöpälääkärinsä olivat luovuttaneet hänen suhteen ja lähettivät hänet kuolemaan saattokotiin.

Mutta suureksi yllätykseksi hänen lääkäreilleen ja tutkijoille, jotka seurasivat hänen tapaustaan jälkeenpäin, hän kykeni täysin hävittämään pää- ja kaulasyöpänsä, kun hän oli tehnyt omaa kolloidihopeaa ja alkoi ottaa sitä joka päivä.

Lukekaa eteenpäin nähdäksenne jännittäviä yksityiskohtia tästä uraauurtavasta kliinisestä kokeesta…

Yksityiskohdat ihmiselle tehdystä kolloidihopean ja pää- ja kaulasyövän kliinisestä kokeesta

Kliinisen kokeen, joka oli nimeltään In-Human Activity and Pharmacology of Homemade Silver Nanoparticles in Highly Refractory Metastatic Head and Neck Squamous Cell Cancer, suoritti Teksasin yliopiston tutkijat alkaen vuodesta 2015.

Koe jatkui 18 kuukauden mittaisen seurantajakson läpi, ennen kuin tulokset julkistettiin vuoden 2017 toukokuussa maineikkaassa Journal of Clinical Oncologyssa.

On erittäin hyvä huomata, että korkeamaineinen lehti on hyvin pitkälti onkologian kultainen standardi onkologialehdille, ja se ei ole mikään muu kuin American Society of Clinical Oncologyn (ASCO) virallinen lehti. Joten tämä on todellakin ”ison luokan” informaatiota.

Kokeen tiivistelmässä ”tausta”-osiossa yksinkertaisesti luki seuraavasti:

”Hopeananopartikkelit (SNP) osoittavat korkeaa tehokkuutta kohdistettuna terapiana syöpäsolulinjoja vastaan, mutta sitä ei ole koskaan testattu kliinisissä kokeissa potilailla. Esitämme ensimmäisen ihmisessä tapahtuvan SNP-kokeen syöpäpotilaalla, josta seurasi dramaattinen lopputulos.”

Dramaattinen lopputulos todellakin, kuten alla voi nähdä!

”Menetelmät”-osiossa lääkärit selittivät, että potilas oli 77-vuotias mies, joka oli lähetetty saattokotiin kuolemaan oltuaan kaksi vuotta ”platina- ja taksaanipohjaisessa kemoterapiassa, säteilytyksessä kahdesti ja 2:ssa kirurgisessa taaksepäinleikkauksessa”.

Toisin sanoen potilaan hoito koostui kokonaisesta usein epäonnistuneesta valtavirran lääketieteen väliintulon triosta, joka yritti joko myrkyttää, polttaa tai leikata syövän pois.

Lopulta kaikki kolme näistä perinteisistä lääkehoidoista epäonnistuivat tämän potilaan kohdalla, kuten usein tapahtuu. Kuten lääkärit kirjoittivat: ”Suuria maksaan ja keuhkoihin liittyviä etäpesäkkeitä havaittiin PET-, MRI- ja CT-kuvauksessa; hänelle aloitettiin saattohoito.”

Toisin sanoen, valtavirran hoidot eivät olleet vain epäonnistuneet tuhoamaan syöpää, vaan syöpä oli levinnyt potilaan maksaan ja keuhkoihin.

Kun lääkärit myöntävät tappion…kun syöpä on levinnyt muihin kehonosiin…ja kun potilas lähetetään saattohoitoon elämään kurjasti muutaman viimeisen viikon elämästään…se, ihmiset, on niin hirvittävää kuin voi vain olla.

Mutta potilas yllätti (ehkäpä minun pitäisi sanoa häkelsi) lääkärit ja ei kuollut.

Miksi? Koska hän alkoi tekemään ja ottamaan kotitekoista kolloidihopeaa. Kuten tutkimus raportoi: ”Hän alkoi myöhemmin valmistaa ja nauttia SNP-liuosta [ts. hopeananopartikkeliliuosta], informoimatta asiasta hänen onkologilleen.”

Tulokset eivät olisi voineet olla dramaattisempia!

Tutkijat, jotka seurasivat tätä potilasta noin 18 kuukauden ajan sen jälkeen, kun hän alkoi ottaa kotitekoista kolloidihopeaansa, sanoivat:

”Potilas nautti liuosta 120 ml päivittäin 3:n kuukauden ajan, joka johti kliiniseen parantumiseen ja syövän täydelliseen päättymiseen kaikissa kohteissa, joissa se pysyi 18 kuukauden ajan.”

Tutkijat jatkoivat: ”Myrkyllisyyksiä ei huomattu tämän hopealiuoksen kanssa, eikä ollut merkkejä myeloomasta, maksan tai munuaisten poikkeavuuksista toistuvissa kokeissa.”

Toisin sanoen iäkkään potilaan kolmen kuukauden mittainen päivittäinen itsehoito käyttämällä kotitekoista kolloidihopeaa ei tuottanut yhtään myrkyllisyyksiä, eikä se nujertanut hänen valkosoluja ja verihiutaleita (kuten usein tapahtuu kemoterapiassa), eikä se tuottanut mitään maksassa tai munuaisissa olevia poikkeavuuksia.

Tutkijat mainitsivat lisäksi, että ”Potilaalle tehtiin rekonstruoiva leikkaus, ja hänen haavansa paranivat erinomaisesti ja suorituskykynsä jatkaa paranemista.”

Mitäs sanotte?

Kirjaimellisesti hänen kuolinvuoteeltaan kohti täydellistä elpymisvaihetta ja toipumista ja jatkuvasti paranevaa toimintakykyä – kaikki kliinisten tutkijoiden dokumentoimana kahdesta suuresta lääketieteen yliopistosta, ja kaikki julkaistu yhdessä maailman huippusyöpälehdistä!

Ja se kaikki johtui kotitekoisesta kolloidihopeasta, jota voi tehdä helposti muutamalla sentillä per desilitra!

Voin vain kuvitella, mitä kokonaiskustannukset olivat kemoterapialle, säteilytykselle ja leikkauksille, jotka mies oli käynyt läpi, ennen kuin hän päätti kokeilla turvallista, luonnollista (ja ällistyttävän halpaa) kolloidihopeaa!

Kolloidihopea ei hämmästyttänyt lääkäreitä ensimmäistä kertaa

Tämä kliininen koe muistutti minua toisesta julkaistusta kliinisestä raportista, jossa kerrottiin lapsesta, jonka lääkeresistentit ja kystiset sekä fibroosiset keuhkotulehdukset pääsivät hallinnasta siinä määrin, että antibioottiset lääkkeet eivät kyenneet enää pysäyttämään niitä.

Lapsen vanhemmat valitsivat antaa hänelle hyvin pieniä määriä kolloidihopeaa joka päivä, kun he eivät kyenneet vain istumaan ja katsomaan lapsensa kuolevan – noin puoli teelusikallista kaksi kertaa päivässä suun kautta.

Ja mitä tapahtui? Hänen keuhkotulehduksensa yhtäkkiä hävisivät!

Hänen lääketieteen asiantuntijat – varsin ällistyneinä – valvoivat tilannetta jonkin aikaa, jonka jälkeen he kirjoittivat kliinisen dokumentin, jossa kuvailtiin tarkemmin lapsen tekemää ällistyttävää edistystä, kiitos päivittäisten kolloidihopea-annosten.

Tuo kliininen raportti julkaistiin v. 2008 maineikkaassa Journal of the Royal Society of Medicinessä. Voitte lukea enemmän tuosta kliinisestä raportista tästä. Tai voitte nähdä itse tutkimuksen tästä.

Siltikin vielä, tähän päivään asti, FDA, NIH (National Institutes of Health), Mayo Clinic ja muut lääketieteelliset asiantuntijat ja instituutiot jatkavat valheen levittämistä, että kolloidihopeasta ”ei ole kliinisiä raportteja” auttamaan minkään tautitilan kanssa.

Ilmeisesti heille on hyvin vaikeaa jatkaa tuon valheen kertomista, etenkin kun useampi ja useampi ihminen löytää ylläolevat kaksi kliinistä raporttia.

Kolloidihopea ja syöpä

Niin ihmeellisiä kuin yllä kuvatun ihmisessä tapahtuneen syöpäkokeen tulokset olivatkin, ne eivät tulleet yllätyksenä tälle kirjoittajalle.

Kuten mainitsin aiemmin, on ollut lukuisia in vitro -laboratoriotutkimuksia ja kokeita, sekä myös useita eläintutkimuksia, jotka ovat havainnollistaneet hopeananopartikkeleiden tehokkuuden syöpää vastaan.

On ollut jopa tutkimuksia, joissa on havaittu, että hopeananopartikkelit ovat tehokkaampia syöpäsoluja vastaan kuin kemoterapialääkkeet ja että ne ovat tehokkaita kuolettavia syöpäkantasoluja vastaan, joiden uskotaan olevan syövän kasvun ja leviämisen takana. Nähkää esimerkkiä varten kaksi viimeaikaista artikkeliani (englanniksi):

Saatette kysyä, että miksi ihmiskokeita ja -tutkimuksia kolloidihopeasta ja syövästä ei ole ollut, ennen kuin nyt?

Vastaus, ystäväni, on varsin yksinkertainen:

Asia on näin, koska maksaa sadoista miljoonista dollareista miljooniin dollareihin suorittaa täysmittaisia FDA-kokeita, jotka vaaditaan saamaan mikä tahansa aine tai uusi lääke FDA:n hyväksymäksi. Ja kukaan ei aio käyttää tuollaista rahasummaa johonkin, jota he eivät voi yksilöllisesti patentoida, monopolisoida ja josta saada voittoa.

Sadat miljoonat dollarit ovat kamalan korkeita panoksia pöydällä – niin korkeita, että vain suurilla lääketeollisuuden yhtiöillä ja pääomasijoittajilla, jotka hakevat suuria voittoja, on varaa istua pöydässä. He eivät varmasti käytä sellaista rahaa täysin luontaiseen aineeseen, kuten kolloidihopea, jota voit helposti tehdä kotona muutamalla sentillä per desi!

Mutta nyt meillä on viimeinkin, kiitos hyvin rohkealle syöpäpotilaalle ja eräille rohkeille syöpätutkijoille, jotka halusivat dokumentoida hänen kokemuksensa, ihmisessä tapahtunut todiste siitä, minkä moni meistä on tiennyt tai ainakin vahvasti arvellut vuosien ajan: kolloidihopea on syöpää vastaan kuolettavaa, ja se voi todellakin toimia syöpää vastaan ihmisissä.

Todisteet hopeasta syöpää vastaan ovat hämmästyttäviä

Jotta näkisitte lisää todisteita kolloidihopean ja hopeananopartikkeleiden tehokkuudesta syöpää vastaan, suosittelen seuraavien artikkeleiden lukemista, jotka kuvaavat joitain koeputkitutkimuksia laboratorioissa, jotka havainnollistavat hopean olevan tehokasta syöpäsoluja ja kasvaimia vastaan (englanniksi):

Tai loistavaa ja yksityiskohtaista katsantoa yli 50:ssä kliinisestä kokeesta ja tutkimuksesta hopeasta ja syövästä – mukaan lukien koeputkitutkimukset ja eläintutkimukset – suosittelen kovasti Steve Barwickin kirjaa nimeltään Colloidal Silver and Cancer – A Surprising Look. Voitte lukea lisää tästä kirjasta täältä.

Syöpäkatti on nostettu pöydälle

Kyllä, hyvä väki, ”kolloidihopea ja syöpä” -katti on nostettu pöydälle, isosti. Ja koko maailma (ja oma terveytenne) voivat paremmin sen myötä!

Voimme nyt vain odottaa syöpätutkijoita alkaa ottamaan tämän aiheen vakavammin sekä aloittaa tekemään enemmän ihmisissä tapahtuvia kokeita – mukaan lukien heidän paljon leuhkimansa ”tuplasokeat, plasebo-ohjatut” tutkimukset – jotta tietyt annostukset ja menettelymetodit voitaisiin dokumentoida, jotka voisivat toimia erilaisiin syöpiin.

Loppujen lopuksi kiitokset menevät tästä asiasta suurilta osin itseään palvelevalle ja jalkojaan raahaavalle lääketieteen yhteisölle ja lääketieteen byrokraateille, että annostus, käyttämisen määrä ja muut hoidon avaintekijät ovat edelleen tuntemattomia, liittyen ihmiskehon auttamiseen parantamaan itsensä erilaisista syövän muodoista käyttämällä hopeaa.

Ja ettehän kiinnitä huomiota kaikkeen valtavirran lääketieteelliseen misinformaatioon, jossa kolloidihopean sanotaan olevan ”tehotonta”, ”riskialtista” ja/tai ”vaarallista”.

Vaikkakin tätä virheellistä tietoa jaetaan edelleen valtavirran lääketieteellisillä nettisivuilla ja blogeissa, näin tapahtuu riippumatta monista tutkimuksista, kokeista, tieteellisistä papereista ja tuhansista ensikäden todistajanlausunnoista ja kokemuksista, jotka todistavat tuollaisten väitteiden olevan suoria ja itseään palvelevia valheita.

Vaikkakin ei ole epäilystäkään siitä, että väärinkäyttävä ja pitkäaikainen kolloidihopean käyttö voi todellakin johtaa ihon tilaan nimeltään argyria (eli ”sinisen ihmisen syndrooma”), vastuullisen kolloidihopean käytön on havainnollistettu olevan täysin turvallista, ja kirjaimellisesti miljoonia pulloja kaupallisia kolloidihopeatuotteita myydään joka vuosi kautta maailman.

Kuten saatatte muistaa yltä, herrasmies, joka paransi oman syöpänsä, joi neljä unssia kotitekoista kolloidihopeaansa päivässä kolmen kuukauden ajan, ja kliiniset tutkijat eivät löytäneet mitään todisteita myrkyllisyydestä tai vahingoista!

Neljä unssia päivässä on reilusti yli normaalin, päivittäiseen käyttöön suositellun kolloidihopea-annostuksen, joka on noin yhdestä teelusikallisesta yhteen unssiin per päivä, riippuen kehon painosta. Silti jopa tuolla suhteellisen korkealla annostuksella ei löydetty vahinkoa yli kolmen kuukauden aikajaksolla.

Pidättehän mielessänne, etten suosittele tai ”määrää” tätä annostusta kenellekään, mihinkään tilaan. En ole lääkäri. Olen vain luontaistuotetoimittaja. Ja raportoin vain faktoista, jotka oli dokumentoitu tässä kliinisessä kokeessa.

Steve Barwickin kirjassa, Colloidal Silver and Cancer: a Surprising Look, löydätte anekdootteja ihmisiltä, jotka sanovat parantaneensa omia syöpiään käyttämällä paljon pienempiä annoksia, lukien mukaansa kertomuksia keuhkosyövän parannuksesta käyttämällä vain muutamaa teelusikallista kolloidihopeaa päivittäin.

Tämän takia on hyvin tärkeää, että kliiniset tutkijat asettavat ennakkoasenteensa sivuun luontaisia parannusmodaliteetteja vastaan ja tekevät tarvittavat tutkimukset määritelläkseen oikeanlaiset annostukset eri tyyppisille syöville. En voi korostaa tuota tarpeeksi.

Pysyn teidän ystävällisenä ja urheana reportterinanne, joka levittää totuutta parhaansa mukaan kolloidihopeasta ja muista luonnon vaihtoehdoista valtavirtalääketieteelle, seuraavaan kertaan asti.

Eläkää pitkään, eläkää terveellisesti ja eläkää iloisesti!

Tony M. Isaacs

Lähde: http://fourwinds10.com/siterun_data/health/holistic_alternative_medicine/news.php?q=1542985070