KÄÄNNÖS: Tieteellinen tutkimus: kasvava CO2-pitoisuus tuottaa ”ihmeenomaisia” uudelleenvihertäviä vaikutuksia ympäri planeettaa samalla kun maailmanlaajuinen puusto LAAJENEE

Mike Adams

Keskiviikko, 5. syyskuuta v. 2018

(Natural News) Ilmastonmuutosmyyttiä toitottavat ovat tieteellisesti sivistymättömiä propagandisteja, jotka ovat aivopesseet itsensä kaikkea tieteellistä todellisuutta vastaan uskomalla jotenkin, että hiilidioksidi on myrkkyä kasveille. Totuus on se, että se on planeetan ”viherryttävä” molekyyli, kuten olen toistuvasti selittänyt useissa ilmastovideoissa, -podcasteissa ja ilmastoartikkeleissa. Naturessa julkaistu uusi tiede havainnollistaa, että maailmanlaajuinen puupeitto laajenee nopeasti ympäri planeettaa, kun CO2-pitoisuudet ilmakehässä kasvavat terveellisemmälle, puita tukevalle tasolle, joka tukee metsän kasvua ja terveyttä.

Kyllä, luitte sen oikein: planeetta Maan metsäalue laajenee eikä kutistu, kuten valehteleva globalistimedia kertoo meille päivittäin. (Sama epärehellinen media, joka väitti, että New York olisi nyt veden alla sulavien napajäiden luonnonmullistuksesta… mene ja tiedä.)

”Näytämme, että – vastoin valloillaan olevaa näkemystä, että metsien alue on vähentynyt maailmanlaajuisesti – puupeitto on kasvanut 2,24 miljoonalla neliökilometrillä (+7,1 % suhteessa v. 1982 tasoon)”, raportoivat tiedetutkimuksen tekijät tutkimuksessa nimeltään ”Global land change from 1982 to 2016.”

Tutkimuksen rahoitti pääasiassa Nasan ”Making Earth System Data Records for Use in Research Environments” (MEaSUREs). Se nautti myös tukirahoista, jotka olivat peräisin World Resources Instituten Global Restoration -aloitteesta ja Nasan Land-Cover and Land-Use Change (LCLUC) -ohjelmasta.

”Analysoimme tässä 35 vuoden arvosta satelliittidataa ja annamme kattavasti maailmanlaajuisen maanmuutosdynamiikan tallenteen aikajaksolla v. 1982–2016”, selittävät tekijät. ”Maailmanlaajuinen paljaan maan kattavuus on pienentynyt 1,16 miljoonalla neliökilometrillä (-3,1 %), huomattavimmin Aasian maatalousalueilla.”

Voit nähdä tutkimuksen yhteenvedon tästä linkistä.

 

Hiilidioksidi tuo Maa-planeetan takaisin elämään tukemalla metsiä, kasveja ja ruokasatoja

Tutkimus dokumentoi tieteellisen todellisuuden siitä, että hiilidioksidi tukee metsien laajentumista ympäri planeettaa. Se käy järkeen, koska CO2 on kasvielämän ”happi”. Ilman CO2:ta lähes kaikki kasvielämä planeetalla kuolisi, jota seurasi nopeasti ruokaverkoston, eläinten ekosysteemin ja ihmissivilisaation täysi romahdus.

Tällä hetkellä CO2:n pitoisuus on ilmakehässä noin 408 ppm, joka on vaarallisen alhainen lukema kasveille (ja metsille), joka aiheuttaa puiden, ruokasatojen ja jopa ruohon massakuolemia. Ilmastonmuutoshullut valehtelevat yleisölle ja yrittävät väittää, että CO2:n tasot eivät ole olleet koskaan näin korkeat. Jopa Nasa liittyy salaliittoon valitsemalla valikoivasti julkisuuteen näytettävää dataa ja vääristämällä CO2:n todellista historiaa planeetta Maassa. Todellisuudessa CO2:n tasot ovat olleet yli kymmenen kertaa korkeampia menneisyydessä (yli 4 000 ppm). Tänä päivän CO2-tasot ovat lähellä pienintä, missä ne ovat olleet planeetan historiassa, ja kun ne nousevat, kasvielämä ympäri Maata tulee hitaasti palautumaan.

Vasemmistolainen tieteen vastainen media asettaa nyt pannaan kaiken sisällön, joka kyseenalaistaa ilmastonmuutoksen tekaistun tieteen, ja toivoo sensuroivansa kaiken todellisen väittelyn aiheesta, kun samalla edistää omaa hullua CO2-”myrkyn” tiedehuijaustaan.

Vasemmalla olevat tiede-idiootit, jotka puskevat CO2:n eliminoimista, ovat itse asiassa vaatimassa omaa massaitsemurhaansa ja sukupuuttoa suurimmalle osalle Maan elämästä. Se on itsetuhoisen ja idioottimaisen aseman laatu, jota voi tavoitella vain tieteellisesti lukutaidottomat ja röyhkeät liberaalilaumat, jotka eivät tiedä mitään todellisuudesta, vaan ovat takertuneet harhaiseen satutarinaan, jota tuputtaa Al Gore, tieteenvastainen hullu, joka hyötyy ”hiilifobiasta”.

Naturessa julkaistuun tutkimukseen osallistui Xiao-Peng Song, Matthew C. Hansen, Stephen V. Stehman, Peter V. Potapov, Alexandra Tyukavina, Eric F. Vermote & John R. Townshend. Sitaatti: Nature 560, sivut 639–643 (2018)

Lähde:

https://www.naturalnews.com/2018-09-05-science-study-rising-co2-producing-miracle-re-greening-effects-across-the-planet.html#