Käännös: SOLTEC: VAALIEN JÄLKEISIÄ HAVAINTOJA SOLTECILTA: OTTAKAA KAIKKI IRTI TOIMINTATAUOSTA

Ceres Anthonious ”Toniose” Soltec

6.9.2019

Vaalien jälkeisiä havaintoja Soltecilta: Ottakaa kaikki irti toimintatauosta

10.11.1992 #1   SOLTEC

Soltec läsnä Luomakunnan Pyhän Jumalan Valossa. Olkoon kaikki vastaanottamanne siunaus teille.

Kirjoitamme tänään, yhden viikon jälkeen presidentinvaaleistanne, jotka saattoivat uuden hallituksen valtaan. Tänä päivänä te olette monien ja odotettujen poliittisten ja geofyysisten muutosten äärellä. Kun siirtyminen Bushin hallituksesta Clintonin hallitukseen tapahtuu, monista asioista tullaan keskustelemaan ja niistä päättämään tiukasti suljettujen ovien takana, mistä suurinta osaa ei koskaan tehdä julkiseksi. Älkää luulko hetkeäkään, että nämä kaksi eivät puhu toisilleen tai että Clintonin väki ei puhu Bushin väelle. Voitte olla myös varmoja, että silppurit ovat yötä päivää käynnissä Washingtonissa näinä päivinä, kun poistuva hallitus tuhoaa kiireisesti hirvittävää määrää raskauttavia todistusaineistoja.

Jotkut henkäisevät helpotuksesta, että George Bush jättää presidentin viran. Joka tapauksessa varoittaisin niitä, jotka uskovat kaikkien taloudellisten ja ekologisten ongelmien olevan nyt ratkaistu. Ensinnäkin tietäkää tämä: valtionne velka ja muiden maailmanne valtioiden velka yhdistettynä ovat sellaiset, ettei KUKAAN voi pysäyttää taloutenne vajoamista. Ainoat avoinna olevat vaihtoehdot hra Clintonille ovat nostaa veroja ja julistaa konkurssi. Maailmassa ei ole tarpeeksi rahaa ratkaisemaan kohtaamianne ongelmia. Vaikka olisikin, luuletteko hetkenkään ajan, että hra Clintonin sallittaisiin hänen niin halutessaan, maksaa velka pois? Ei elämänne aikana! Taloutenne on juuri oikealla tiellä eliittikontrolloijien toiveiden mukaisesti. Hra Clinton onnistuu vain saamaan teidät – kansan – enemmän vararikkoon ja viemään omaisuudet käsistänne ja hallituksien käsiin.

Se, mitä te näette tänä aikana, on ”höttö”, jonka tarkoitus on saada teidät luottamaan uuteen hallitukseen. Eliitin mielessä on, että teidän täytyy niellä ja hyväksyä uusi presidentti sekä hänen nimittämät henkilöt ja luottaa heihin. Keino saavuttaa tuo on näyttää hänen olevan ”oikea henkilö, jolla on oikeita ongelmia”. Hänet valittiin kauan ennen tätä äänestystä; hänen väkensä valittiin kauan ennen tätä viikkoa, ja hänen agendansa oli suunniteltu kauan sitten. Hänen kuvattiin köyhistä juurista peräisin olevana hyvää tehneenä poikana, joka muistaa, millaista oli olla köyhä. Sen täytyy näyttää hyvältä teille. Vaikkakin hänellä voi olla sitä ”poikamaista maalaisviehätystä”, älkää huijatko itseänne – Bill Clintonia on valmisteltu monien vuosien ajan vain tätä asemaa varten. He, joita te kutsutte ”suurten ikäluokkien edustajiksi”, pitävät hänestä, koska hän on heidän sukupolvestaan ja uskovat, että hän ymmärtää heitä ja ajattelee kuin he ajattelevat. Joka tapauksessa ottakaa huomioon valheet, joita hänen sukupolvelleen on opetettu. Heille on opetettu mittaamaan kaikki arvokas dollareissa ja senteissä ja kuinka monia materiaalisia esineitä he voivat omistaa. He nielivät ahneuden valheen ja tulevat maksamaan siitä nyt kalliisti – osa hengellään.

Joten, hra Gore on suuri ekologi? Hänen puhumansa sanat saattavat kuulostaa siltä, mitä te haluatte kuulla, mutta lopputulos tulee yksinkertaisesti olemaan lisää veroja teille niin sanottujen ekologisten ohjelmien kautta, jotka ovat tulossa teille. Sademetsien hakkaamista tullaan jatkamaan rahan nimissä. Joka tapauksessa teidät pakotetaan käyttämään tuhansia muuntamaan tämänhetkiset freonia käyttävät laitteistonne vaihtoehtoiseen järjestelmään. Teitä verotetaan teille pakotettujen niin sanottujen kierrätysohjelmien etuoikeudesta. Mutta moni teistä uskoo, että tästä on hyvä verottaa. Ai? Lopettaako se todellakin ongelman, vai tarkoittaako se vain sitä, että eliittien taskut täyttyvät vieläkin enemmän kovalla työllä ansaitsemastanne rahasta? Kohdatkaa se, Oppilaat, ainoa kierrätys tapahtuu siten, että raha kiertää taskuistanne heidän taskuihinsa. Teiltä on saatavana suuria rikkauksia planeetan pelastamisen nimissä, ja se, hyvät, on pelin henki. Tuletteko te tai lapsenlapsenne hyötymään siitä? Mitä luulette? Jos minun täytyy vastata tuohon, teidän tarvitsee ottaa pakkia ja lukea lisää 64:stä JOURNALISTA, koska te ette ole lukeneet läksyjänne.

Planeettanne on ekologisesti ongelmissa. Vain hölmö väittäisi mitään muuta. Mutta jos luulette, että poliitikkonne pyrkivät muuttamaan tätä suuntaa, erehdytte pahasti. He sääntelevät vain valmiiksi sorrettuja kansalaisia tavalla, joka vetäisi vertoja Adolf Hitlerille. On olemassa monia keinoja tuottaa puhdasta ja turvallista energiaa, mutta kaikkivoivan dollarin kontrolloijat eivät salli asioita, kuten tuulivoima, aurinkovoima ja Teslan ”ilmaisen energian” löydöksen käyttöä. Jokainen, joka on löytänyt tai keksinyt vaihtoehtoisia voimanlähteitä, on joko ostettu tai päätynyt kuolleeksi, koska öljyntuottajat ja eliitti vaativat koko markkinat, ja jakaminen tai kompromissien tekeminen ei vain kuulu heidän agendaansa.

Niin sanotut ”valinnan vapauden” aktivistit ovat innoissaan siitä, että Bill Clinton istuu tammikuussa presidentin toimistossa. Kysymys abortista, joka on muuten tappamista, piditte siitä tai ette, on kulkenut höyryveturin lailla valtionne halki koston kera. Kyllä, te olette täällä vapaan tahdon toimijoina, ja Jumala sallii teidän tekevän sitä, mitä te haluatte, jopa jos se tarkoittaa tuhoanne. Jos se on valintanne, Jumala sallii sen. JOKA TAPAUKSESSA TUO EI TEE SIITÄ OIKEIN OLEVAA! Elämän vieminen, joko ennen fyysistä syntymää tai sen jälkeen, on rikos Luomakuntaa vastaan. Ihmisen fyysinen elämä alkaa hedelmöityksestä – kun siittiö ja munasolu yhtyvät. Joten sillä, että tapahtui abortti kahden päivän tai yhdeksän kuukauden jälkeen, ei ole mitään väliä. Se on siltikin elämän viemistä. Jos haluatte väittää vastaan, niin väittäkää vastaan Jumalalle. Se ei ole Soltecin idea – vaan Jumalan!  Sattuu vain olemaan niin, että olen samaa mieltä Jumalan kanssa.

Meiltä kysytään, onko maanjäristysten, tulivuorten ja massiivisten myrskyjen uhka kulkenut ohitsenne? Minun täytyy toistaa jälleen. Mitäpä luulette? Te olette siirtymän ajanjaksossa, kun uusi hallitus haluaa kaiken pysyvän ”status-quona”, ainakin tammikuun virkaanasettajaisiin asti. Teillä saattaa olla armon ajanjakso. Tämä tosin ei tarkoita sitä, että voitte laittaa pois selviytymistarvikkeenne ja ripustaa alas kaikki nuo ärsyttävät mustekalanarut. Ei ole aika tulla laiskaksi omahyväiseksi. Jos olette tarpeeksi onnekkaita, että teille on annettu yksi tai kaksi kuukautta helpotusta, niin suosittelisin käyttämään tuon ajan hyödyksenne valmistautumalla lisää. Jos on olemassa asioita, joista teitä on kehotettu huolehtimaan, niin tämä on aika tehdä ne, sillä teillä ei välttämättä ole sellaista tilaisuutta uudelleen. Suunnitelma kohti maailmanherruutta vuoteenne 2 000 mennessä on edelleen meneillään. Vain nukke on vaihtunut. Nukkemestari on edelleen kontrollissa eikä ole muuttanut mieltään. Te olette vain lyhyessä hiljaisuuden ajassa, geologisesti puhuen. Aktiviteetti jatkuu aivan liian pian, todennäköisesti lisätyn kiihtymisen kera. Eroavaisuus tällä kertaa tulee olemaan siinä, että mitään ei enää pidätellä. Pienet alkavat muutokset, joiden on alkaa sen jälkeen, kun hra Clinton istuu turvallisesti presidentin istuimella sekä poliittisella että geofyysisellä kentällä, ovat itse asiassa yksi ja sama asia.

Kaikki huomio valtiossanne on käännetty kohti taloutta, ja kun selkänne kääntyvät, he kärkkyvät kannoillanne ja nappaavat teidät. Kuten olemme kertoneet teille aikaisemmin, katsokaa sitä, mikä ei ole niin ilmeistä, sillä sieltä tulette näkemään sen, mitä todella tapahtuu. Sen, mitä te ette lue sanomalehdistänne ja mitä te ette näe epäuutisistanne, tulisi olla vihjeenne siihen, mitä todellisuudessa tapahtuu. Amerikan alkuperäiskansa ja muut alkuperäiskansat katsovat Luontoa Dan Ratherin sijasta. Luonto on paljon parempi raportoija. Jos teillä on lemmikkieläimiä tai jos elätte alueella, jossa on villieläimiä, kiinnittäkää tarkkaa huomiota niiden tapoihin. Kiinnittäkää huomiota niiden syömisjaksoihin, parittelujaksoihin, muuttotapoihin ja pesintätapoihin. Oppikaa lukemaan, milloin ne ovat muuttaneet rutiineitaan. Jos näette niiden tekevän tavallisesta poikkeavia asioita, niin tietäkää, että jotain on tapahtumassa. Katsokaa lehtiä puissa ja muissa kasveissa. Tuntekaa niiden normaali väritys, kasvujaksot ja niin edelleen. Kun te näette jotain tavallisesta poikkeavaa, niin jälleen, tietäkää että jotain on tapahtumassa. Luonnolla on vain Luonto kertomaan asiasta. Nämä eivät katso CNN-kanavaa ja odota reagoidakseen, kunnes maanjäristys on tapahtunut. Eläimet tietävät, milloin taajuudet muuttuvat, ne aistivat sen tapahtuvan ja reagoivat vastaavasti. Ihmisestä on tullut niin tunnoton hienovaraisille muutoksille hänen ympäristössään ja on kadottanut luonnollisen kyvyn kommunikoida ympäristönsä kanssa. Mutta, Oppilaat, jos huomaatte villieläinten puuttuvan alueeltanne tai jos lemmikkinne alkavat astella edestakaisin tai niistä tulee levottomia, teidän on parempi olla valmiita toimimaan. Voitte olla varmoja, että jotain epätavallista on tapahtumassa. Tämä voi olla yksi suurimmista opetuksistanne – tuntea ympäristönne niin hyvin, että myös te kykenette punnitsemaan, milloin maan muutokset tapahtuvat välittömästi.

On olemassa niin paljon opittavaa vain tutkimalla maailmaanne ja kiinnittämällä huomiota pieniin muutoksiin, joita suurin osa ihmisistä ei huomioi. Sillä voi olla merkitystä selviytymisenne ja tuhonne väliltä. Voitte esimerkiksi päätellä tulevan talven ankaruuden tutkimalla eläimen turkin paksuutta syksyllä. Linnut palaavat kotiin ennen tornadoja ja rajuja säitä. Monet eläimet siirtyvät pois alueelta ennen maanjäristystä. Juuret ja kasvit ovat syvemmällä kuivuuden aikana. Miksi? Koska kasvit ja eläimet ovat olemassa symbioottisessa suhteessa planeetan kanssa. Kaikkien planeetallanne olevien lajien sukupuuton aiheuttaa ihminen, koska ihminen ei elä symbioottisesti planeetan kanssa. Hän aiheuttaa oman tuhonsa tuhoamalla maailmansa, ja hänellä ei ole ketään muuta syyttää kuin itseään, ja vain ihminen voi muuttaa sen.

Mutta muuttaakseen tämän suunnan ihmisen täytyy oppia ajattelemaan muuta kuin itseään. Hänen täytyy päästää irti ahneudesta ja itsekkyydestä tarpeeksi kauan, että hän ymmärtää jokaisella teolla ja ajatuksella olevan suora vaikutus kaikkeen. Te elätte yhteiskunnassa, jossa on taloudellisesti halvempaa suurimmaksi osaksi ostaa uusi esine vanhan korjaamisen sijaan. Kaikki on suunniteltu pois heitettäväksi. Se voi olla terveellistä taloudelle, mutta se on kuolettavaa maailmallenne. Te kaivatte malmia metalleja varten maasta, muutatte ne autoiksi, ajatte niitä, kunnes ne eivät enää toimi ja sitten heitätte ne romumetallivuorten päälle ruostumaan ja mätänemään. Te hakkaatte puita tuottaaksenne miljardeja tonneja paperia käyttöön ja heitettäväksi pois. Ai, te kierrätätte paperia? Uskoisitteko, että vain noin 5 % vuosittain tuotetusta paperista kierrätetään? Jos te haluatte saada jatkossakin happea planeetallanne hengitettäväksi, Maassa olevan metsien harventamisen määrän täytyy pysähtyä, tai teillä ei tule olemaan mitään hengitettäväksi, paitsi myrkyllisiä kaasuja. Miksi tämä jatkuu? Koska kaivostoiminta ja hakkuut ovat rahaa tekeviä teollisuuksia, koska jatkatte uusien autojen ja paperituotteiden vaatimista. En edes käsittele muoveja tällä kertaa, sillä se on itsessään oma kokonainen ongelmavyyhtinsä.

Pohtikaa tätä, arvokkaat, sillä te olette vastuussa planeettanne huolenpidosta ja hoivasta. Nämä kaikki ihmisen tavat ovat suoria syitä maailmanne saasteisiin ja tuhoon. Se voi vaikuttaa liian suurelta taakalta, mutta te voitte muuttaa asioita joka päivä vain muuttamalla elintapojanne hieman. Älkää yrittäkö muuttaa kaikkea kerralla, sillä se olisi musertavaa. Aloittakaa yhdellä tai kahdella asialla, jotka ovat ilmeisiä, ja muuttakaa nuo asiat ensin, jonka jälkeen siirtykää seuraaviin asioihin. Se on todellakin vain maalaisjärkeä. Jos se voidaan korjata, vaikka se olisi hieman kalliimpaa, niin korjatkaa se sen sijaan, että heittäisitte sen pois. Jos sitä voidaan käyttää hieman kauemmin, niin jatkakaa sen käyttöä. Jos se ei ole kulunut rikki, älkää vaihtako sitä uuteen. Omaksukaa motto: ”Käytä sitä, kuluta se loppuun asti ja saa se kestämään hieman pidempään.” Käyttäkää useamman kerran käytettäviä astioita muovin tai paperin sijaan. Ottakaa omat uudelleenkäytettävät vaatekassinne kauppaan. Ne ovat yleensä niitä ajattelematta tekemiänne pieniä asioita, joilla on väliä.

Oppikaa olemaan hieman ystävällisempiä planeetallenne, niin planeetta tulee olemaan hieman ystävällisempi teitä kohtaan. Jos se kuulostaa yksinkertaiselta, niin arvatkaapa mitä? Se on! Se ottaa vain hieman ajattelua ja tapojen uudelleenohjelmointia. Tulkaa vastuullisiksi omasta olemassaolostanne. Tuntekaa maailmanne – kokonaan. Oppikaa, mikä saa sen toimimaan ja mikä aiheuttaa sen ongelmat. Maanne on planeettana kuin jalokivi – yhteiskuntanne ei ole, siltikin planeettanne kärsii asukkaidensa vastuuttoman käyttäytymisen seurauksista.

Saatamme tämän kirjoituksen loppuun. Ottakaa kaikki irti tästä hiljaisuudesta ja käyttäkää aikanne viisaasti. Kuten mainitsin aiemmin, teillä ei välttämättä ole toista tilaisuutta kuin tämä. Älkää erehtykö ajattelemaan, että kaikki on paremmin ikuisesti, sillä aika on vähissä ja sirppi on valmis putoamaan.

Huomenna on veteraanien päivänne. Ottakaa tuona päivä aikaa kunnioittaaksenne noita veteraaneja, jotka eivät ole vieläkään palanneet koteihinsa ja perheidensä luo. Hallituksenne unohtaisi heidät. Me emme.

Soltec kuittaa.  Salu.


Lähteet:  THE PHOENIX LIBERATOR, November 17, 1992, Volume 21, Number 5, sivut 24–25.

http://phoenixarchives.com/liberator/1992/1192/111792.pdf

HTML-muoto: R. Montana.

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/soltec/news.php?q=1567784044