Käännös: SOLTEC: PLANEETAN LUONNOLLISEN UUDISTUMISEN SYNNYTYSSUPISTUKSET

Ceres Anthonious ”Toniose” Soltec

30.03.2021

Planeetan luonnollisen uudistumisen synnytyssupistukset

4.5.1993   SOLTEC

Hyvää ilta, Toniose Soltec läsnä Pyhän Jumalan Puhtaassa ja Loistavassa Valossa. Luomakunnan Taivaallinen Suunnitelma jatkuu, lakkaamatta, hengittäen sisään ja ulos loputtomassa elämän syklissä, ja kaikki asiat Universumissa noudattavat tätä Luomakunnan Lakia – poikkeuksia ei ole. Maailmanne, Maa-Shan, joka on yksi osa tätä luovaa sykliä, noudattaa vastaavasti luonnon lakeja. Voitte kiistää ja julistaa luonnon lakien olevan vanhanaikaisia ja yliluonnollisia myyttejä, mutta silti kiistäminen tai väheksyminen ei poislue ketään laista – se vain tarkoittaa sitä, että tulette elämään tietämättömyydessä ja pimeydessä. Sillä eristys Jumalasta lepää täysin harteillanne, ei Jumalan. On mahdotonta, että Jumala eristäytyisi siitä, minkä Hän on luonut, sillä se vaatisi Jumalan katkaisevan Itsensä.

Totuuden kiistäminen tai hylkääminen ei kiellä Totuuden paikkaansapitävyyttä, eikä se saa sitä olemaan tehoton. Jumalan Lait ovat muuttumattomia vakioita, vaikkakin ihmisen näkökulmasta Universumi, jossa te olette, muuttuu alati. Syy on se, että Luomakunta on jatkuvassa uloshengityksen tilassa, muuttumassa; silti Laki pysyy aina vakiona. Onko se arvoitus? Jumalan kanssa ei ole arvoituksia. Se on vain arvoitus, koska te katsotte sitä rajoittuneesta verhotun kokemuksen näkökulmastanne.

Maan ihminen näkee elämän aikajanana, joka on suunnilleen seitsemänkymmentä vuotta – silti elämä jatkuu keskeytyksettä samalla tavalla kuin itse Luomakunta. Elämää ei voida täysin ymmärtää rajoittuneesta näkökulmastanne. Se ei koskaan lopu, vaan jatkuu niin kauan kuin Luoja luo fyysisen Universumin. Jopa silloin, kun fyysisen Universumin luomisprosessi näennäisesti loppuu, elämä pelkästään lepää ajanjakson, jonka jälkeen sykli alkaa uudelleen alusta. Elämä ei ole koskaan lakannut olemasta olemassa.

Kuolema on silloin vain leposykli, jonka läpi fyysisen elämän täytyy kulkea, ennen kuin sykli alkaa uudelleen. Se ei ole minkään loppu vaan elämän todellinen alku.

Onko kuolema sitten jotain sellaista, jota tulisi etsiä? Ei tietenkään. Elämä on Luojan ulospäin suuntautuva ilmaisu. Mutta kuolemaa ei tulisi myöskään pelätä, sillä te ette lakkaa olemasta ja palaatte uudelleen fyysisiin ulottuvuuksiin jatkamaan olennaisena osana luovaa sykliä.

Kun henkilö siirtyy ulottuvuudestanne kuoleman oviaukon kautta ja tekee niin pelon kera, tuo pelko kulkee sielun kanssa ja tekee matkasta vaikeamman. Teitä on niin paljon informoitu väärin fyysisestä olemassaolosta siirtymisestä, että te elätte elämäänne jatkuvasti kamppaillen Luonnollista sykliä vastaan. Ettehän ymmärrä väärin, en ylistä kuolemaa. Yritän vain näyttää teille, että se kaikki on osa Luomakunnan jatkuvaa sykliä.

Teidän tulisi elää fyysiset kokemuksenne kaiken tarmon ja ilojen kera, jotka ovat mahdollisia tässä ulottuvuudellisessa esityksessä. Vaalikaa ja varjelkaa aikaa, jonka vietätte fyysisessä ilmaisussa, sillä nämä ovat niitä aikoja, joissa te todella kasvatte tavoilla, jotka eivät ole muutoin mahdollisia. Ja koska olette kytköksissä oleva osa Luomakuntaa, kasvunne lisää muuhun osaan Luomakuntaa. Nimittäin te ette ole niin merkityksettömiä kuin olette saattaneet ajatella.

Nyt Maan muutoksiin. Kyllä, paljon on tapahtumassa ympäri planeettaanne. Te ette saaneet kauan odottamaanne ”ISOA TAPAUSTA” viime viikolla, mutta maailmanne on ehdottomasti ollut kiireinen näinä muutamana viime päivänä.

Tällä menneellä viikolla tapahtui Filippiinien saarten alueella maanjäristys, joka tieteilijöidenne asteikolla oli 6.6. Tämä osa maailmastanne kokee jonkinlaista seismistä aktiviteettia päivittäin, joten medianne raportoi tapahtumista harvoin. Päivittäiset maanjäristysraportit eivät kelpaisi rahaa takoviin uutisraportteihin, ellei niihin liity menehtyminen tai tuhoutuminen. Teitä alkaisi kyllästyttää asiasta kuuleminen päivästä päivään, aivan kuten maailmanne kyllästyi tilanteeseen Teksasin Wacossa vain 51 päivän jälkeen.

Moni uutisasema pakkasi tavaransa ja lähti muutaman viikon jälkeen, koska katsojat menettivät mielenkiintonsa tapahtumaan. Kaikki halusivat nähdä jonkinlaisen ”villin lännen ammuskelun”, veikkaisin, ja kun tämä ei tapahtunut, katsojat tylsistyivät ja kääntyivät takaisin elokuvien ja saippuaoopperoiden väkivaltaan, himoon ja jännitykseen. Maailmanne on alkanut uskoa, että Hollywoodissa tehty on todellista elämää, ja kun todellinen elämä ei kohtaa sen kanssa, te petytte ja menetätte mielenkiintonne. Te haluatte nähdä jotain jännittävää tapahtuvan, ja kun niin tapahtuu, te paasaatte ja höpisette ja kuljette eteenpäin, mutta ette tee mitään muuttaaksenne asioita.

Sama on totta Maan muutosten kanssa, jotka tapahtuvat maailmassanne. Viime vuoden hurrikaanit olivat mahtavia mediatapahtumia, ja te istuitte liimattuina televisioidenne ääressä katsomassa, kun sadat perheet saivat traumoja. Persianlahden sotanne aikana te istuitte päivittäin katsomassa ohjuksien osumia Bagdadiin, mutta kun te näitte tuhon syvyyden, te kuvotti teitä.

Maanjäristykset, jotka vain heiluttavat asioita hieman, eivät ole kuumia uutisaiheita, ja niistä teidät pidetään pimeässä. Totuus asiasta on se, että nämä pienet järistykset jatkuvat alati ja ovat suurempien tapahtumien ennusmerkkejä. Jos te olisitte kunnolla koulutettuja, te havaitsisitte sen, mikä horisontissa siintää!

Jälleen, Alaska on järissyt kahden järistyksen voimalla yhdessä päivässä yli 6 pisteen verran Richterin asteikollanne. Ja Pohjois-Arizona on nostettu maanjäristystasolle 2, asteikolla 1–4, ja Kalifornia on tasolla 4, sitten huhtikuun kahden järistyksen jälkeen. Joka päivä on ollut vähintään 30 järistystä noiden kahden huhtikuun järistyksen jälkeen lähellä Grand Canyonia. Ja Iranissa on tulivuori purkautumassa.

Juuri tänä päivänä tapahtui kaksi kohtalaisen vahvaa maanjäristystä, jotka tapahtuivat lounaisessa Meksikossa, Tyynenmeren rannikolla. Nämä järistykset mitattiin asteikon välillä 5 ja 6. Tämä sekä Filippiineillä ja Alaskassa olleet tapahtumat ovat kaikki osa aktiivista Tyynenmeren laatan liikkumista. Kuten olemme kertoneet teille viime kuukausina, aktiviteetti ympäri tuota laattaa tulee vain kasvamaan tulevina kuukausina ja tulee vuorostaan yllyttämään aktiviteettia muissa paikoissa ympäri maapalloanne, missä ei ole tunnettu seismistä tai vulkaanista aktiviteettia aikoinanne.

Maanne on kuin synnyttämäisillään oleva nainen, ja hänen lihaksillaan alkaa olla varhaisia supistuksia, jotka valmistavat hänet synnytyshetkeä varten. Hän tulee synnyttämään uudistetun, uudelleen syntyneen maailman, jossa kaikki tulee muutetuksi, ja elämä kukoistaa jälleen harmoniassa, ymmärryksessä ja tietämyksessä ympäristöstään.

Joten tuo on se, mitä eliittikontrolloijanne eivät kerro teille. Maailmassanne tapahtuu niin monia asioita – asioita, joista tieteilijänne eivät aio kertoa teille. Sillä välin, kun planeetta valmistautuu uutta elämää varten, joka on syvällä hänen kohdussaan, Eliitti yrittää keskeyttää tämän uuden elämän. Eliitti tietää yhtä hyvin kuin te, että planeettanne on astunut muutoksen sykliin. He ovat myös hyvin tietoisia tämän tapahtuman seuraamuksista ja tietävät, että se ennustaa loppua tälle tietylle aikasyklille planeetallanne. Heidän tavoitteensa on voittaa planeetta omia nautintojaan ja ahneutta varten, ja niin kauan kuin he ovat voittajia, sillä ei ole väliä heille, kuinka he saavuttavat tämän tavoitteen.

Onneksi Jumalalla on muita suunnitelmia maailmaanne varten. Joka tapauksessa Vastustaja on hyvin voimakas planeetallanne, ja hänen tyhjät lupauksensa ovat hyvin vietteleviä niille, jotka uskovat tyhjiä valheita. Nimittäin Totuus on vähemmän haluttava ahneille, sillä Totuudessa ei ole ahneutta omistaa tai hallita. Tuo on se syy, miksi vastustajan joukot kamppailevat niin teitä vastaan, jotka yrittävät tuoda Totuuden Valon maailmaan. Valon Totuus paljastaa sen, mikä on ollut piilotettuna pimeään, ja te alatte nähdä nämä valheet ja rikotut lupaukset sellaisina kuin ne ovat.

Kun Valo kasvaa aina vahvemmaksi ja voimakkaammaksi, se valaisee jopa pimeimmät nurkat ja kaapit, joihin kaikki valheet ja viha ovat piilotettu. Te saatte muutoksen aikaan, sillä salaliittoja paljastetaan, ja lisää tulee seuraamaan niin kauan kuin ette luovuta taistelussanne pimeyttä vastaan. Tämä pieni julkaisu kerää huomiota maailmassanne – tuomalla Totuutta niille, jotka ovat tienneet kauan aikaa, että on olemassa erilainen tie. Te tuotte eturintamalle tietämyksen siitä, mitä niin sanotut maailman johtajanne ovat tehneet teille. Te opetatte ihmisiä tieteen Totuudesta ja paljastatte heille muutokset, joita planeettanne on käymässä läpi. Te näytätte heille, että Luonnon Järjestystä – Luonnon muutoksia ei pidä pelätä; silti te näytätte heille, ettei kaikki heidän näkemänsä johdu Luonnon syystä. Te näytätte heille myös sen, kuinka erottaa nämä asiat.

Eikö sellaisille asioille ole aika tapahtua? Eikö ole aika Valon loistaa maailmaanne? Eikö ole aika Totuudelle? Kun teitä vastaan ryhdytään, niin tietäkää, että olette juurikin kohteessa ja tähtäimessä, sillä vain kun Totuus iskee herkkään kohtaan, vastustaja kavahtaa. Te olette tekemässä jotain oikein, päätellen kaikista yllenne pudonneista ongelmista!

Hyvin vähän on koskaan saatu aikaan maailmassanne ilman ponnistelua, ja tämä ei ole poikkeus. Ainoa eroavaisuus on se, että tällä kertaa maailmanne tulevaisuus on kyseessä.

Te ette välttämättä ymmärrä sitä, mutta planeettanne on huomion keskipiste tänä aikana, koska olette lähellä ajassa seuraavan ilmaisun tasolle siirtymisen pistettä. Maailmanne siirtymän rinnalla riippuu monien muiden maailmojen siirtymät. Ihmettelettekö koskaan kaikkia aluksia, joita näette joka päivä?

Taivaassa tulee tapahtumaan paljon iloitsemista päivänä, kun tämä siirtymä Valoon tapahtuu. Vastaavasti tulee tapahtumaan paljon itkemistä pimeydessä Vastustajan toimesta, sillä aika hänen vaikutukselleen ja kontrollilleen maailmastanne on loppunut.

Aivan kuten planeettanne on tehnyt muutoksen tuhat kertaa aikaisemmin, niin se tulee tekemään jälleen. Ei, se ei ole helppo aika, jossa te elätte, mutta siltikin se on yksi kaikkein jännittävimmistä ajoista, joita tulette koskaan tietämään. Te seisotte suuren tapahtuman ovella ja te tulette kasvamaan runsaasti kokemuksesta, sillä on monia opetuksia, joita te opitte kokemuksestanne tässä elämän syklissä.

Joten, kun myrsky puhaltaa ylitsenne ja sää vaikuttaa olevan eri kaudessa ja maanjäristykset vavisuttavat planeettaanne ja tulivuoret sylkevät uuden luodun elämän lupauksen, pitäkää sydämissänne ja mielissänne, että Jumala ei nuku ruorissa. On olemassa Taivaallinen Suunnitelma käynnissä, ja te, Oppilaat, olette osa Taivaallista Suunnitelmaa! Jokin päivä te tulette ymmärtämään nämä asiat täysinäisemmin, ja pimeyden verho tullaan nostamaan, kun katsotte ylös ja näette Luomakunnan laajentumisen sellaisena kuin se todella on.

Pitäkää tiukasti kiinni Totuudesta ja pyrkikää eteenpäin maailmassanne Pyhän Jumalan Valon avulla. Yhdessä pääsemme perille!

Saatetaan tämä päätäntöön. Jumalan joukot ovat aina läsnä kanssanne, pitämässä vahtia Jumalan asioista. Jätän teidät Valon ja Totuuden loistossa.

Toniose kuittaa. Salu.


Lähteet:  CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, May 18, 1993, Volume 1, Number 8, sivut 22–23.

http://phoenixarchives.com/contact/1993/0593/051893.pdf

HTML-muoto: R. Montana.

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/soltec/news.php?q=1554478057