Käännös: SOLTEC: PITÄKÄÄ SILMÄNNE AUKI MAAN MUUTOSTEN KIIHTYESSÄ

Ceres Anthonious Soltec

3.9.2016

 

JULKAISEMATON PHOENIX JOURNAL NRO 111

LUKU 2

PITÄKÄÄ SILMÄNNE AUKI MAAN MUUTOSTEN KIIHTYESSÄ

Soltec  18.9.1994

 

Hyvää iltapäivää, Toniose Soltec läsnä Valon Pyhän Jumalan Valossa ja sen kera. Planeetallanne tapahtuu tänään on niin monia merkittäviä asioita, että olemme äärimmäisen kiireisiä valvomisosastolla. Ei ole vain kolmea olentoa Haitilla ”neuvottelemassa” sopimusta tuohon tilanteeseen, vaan teillä on edelleen sukkula kiertämässä planeettaanne, pelaamassa hieman ”laserhippaa”.

Nuo kolme ”neuvottelijaa” Haitilla ovat enemmälti ”lahjoittamassa koko kaupan” kuin neuvottelemassa rauhallista sopimusta mihinkään. Kuinka onkaan, että Jimmy Carter, joka oli katastrofi presidenttinä, on yhtäkkiä kallein kauppatavaranne liittyen neuvotteluun ulkomaansuhteista? Presidenttinne on niin suurissa ongelmissa ja niin osaamaton asemassaan, että jopa Jimmy Carter näyttää teistä nyt hyvältä. Joten asia ei ole niin, että Carter on parantunut yhtään, vaan että verraten siihen, mitä teillä on tänään Washingtonissa, Carter vaikuttaa siihen nähden pätevältä. Sen pitäisi TODELLA saada teidät tuntemaan itsenne olevan ”turvassa” tänä päivänä!

Entäpä avaruussukkula? Kyllä, tässä on teille toinen mielenkiintoinen uutinen: sillä välin, kun huomionne on kiinnitetty pienen Haiti-saaren sotilasuhkaan, teillä on sukkula tuolla ylhäällä ampumassa vihreitä lasersäteitä planeettaanne kohti. Eikös olekin hauskaa? Mitä tarkoitusta varten he käyttävät planeettaa harjoitusmaalitauluna? Onko Kaliforniassa järissyt viime aikoina? Onko ollut yhtään omituisia säätapahtumia? Oletteko tunteneet häiriöitä ympärillänne olevissa elektromagneettisissa kentissä? Onko tapahtunut viime aikoina selittämättömiä virtakatkoja? Entäpä pätkintää tai häiriöitä kommunikaatioverkoissa? Tietokoneet oikuttelevat? Ah, ajattelinkin niin. En usko, että minun tarvitsee sanoa enempää – luulen teidän ymmärtävän.

[Toimittajan merkintä: Muistakaa, että viime viikolla yhtenä päivänä tapahtui kokoelma SUURIA tietokone- ja kommunikaatio-ongelmia pelkästään Chicagon alueella. Nämä lukivat mukaansa vaaralliset O’Hare:n lentokentän lennonjohtotornin ja MCI:n puhelinjärjestelmien häiriöt. Mutta totta kai media sanoi ilmeenkään värähtämättä näistä asioista raportoidessaan, ettei näiden tapahtumien välillä ollut MITÄÄN yhteyttä!?!]

Puhutaan hieman Kaliforniasta ja vastikäisestä maan järisemisestä. Saitte hienon pikku muistutuksen tämänhetkisestä tilastanne viime viikolla – pienen 6.0:n tai 6.3:n, joka riippuu raportoijasta, siellä Kalifornian ja Nevadan raja-alueella. Tuo tapahtui syyskuun 12. päivä. Siitä päivämäärästä lähtien on ollut kirjaimellisesti TUHANSIA jälkijäristyksiä. Totta kai silloin teillä on ollut muutama pieni järistys Coloradossa ja Utahissa, joten nyt teillä on Pohjois-Amerikan laatan sisäalueet siirtymässä toimintaan.

Olen kertonut teille, että kaikki liittyy toisiinsa ja että järistykset noilla alueilla ovat suora seuraus maanjäristyksistä, jotka ovat tapahtuneet Kalifornian rannikkoalueita pitkin. Kun Tyynimeren laatta hioutuu Pohjois-Amerikan laatan ohitse, se luo suuren määrän rasitusta ja painetta. Silloin Pohjois-Amerikan laatan täytyy vapauttaa tuo energia jonnekin, sillä se alkaa antamaan periksi Tyynimeren laatan jatkaessa sen painamista. Pohjois-Amerikan laatta liikkuu pohjimmiltaan läntiseen suuntaan, kun Tyynimeren laatta liikkuu koilliseen suuntaan. Teillä on kaksi vastakkaista voimaa, jotka kohtaavat toinen toisensa kanssa, ja jonkin täytyy jossain antaa periksi.

Tuo vuorien ketju nimeltään Kalliovuoret muodostuivat täsmälleen tämän kaltaisesta toiminnasta – joten mitä mahtaisi tapahtua nyt? No, missä maamassa antaa periksi, siellä tapahtuu yleensä vuoren rakentuminen. Missä ovat Kalliovuoret? Coloradossa ja Utahissa, ehkäpä? Vuoret rakentuvat yleensä hyvin hitaasti monien satojen ja tuhansien tai miljoonien vuosien aikana, joten älkää odottako uuden vuoren muodostuvan yhdessä päivässä. Se on vain syklin alku, joka aikanaan puskee nuo vuoret korkeammalle ja ehkäpä muodostaa muutaman uuden pienen mäen ja harjanteen. Se on vain osa alati muuttuvia planeettanne kasvoja.

Nyt Japaniin. Japani ei ole millään muotoa ulkona kuvioista, sillä jopa tänä päivänä siellä tapahtuu merkittävää seismistä toimintaa ympäröimässä noita pieniä saaria. Joku päivä nämä pienet maamassat antavat tietä ja häviävät meren syvyyksiin, aivan kuten on ollut sykli tässä samassa planeetan osassa iäisyyksien ajan. Kuitenkin tässä tapauksessa se ei saata viedä satoja tai tuhansia tai miljoonia vuosia – sillä yksi kunnon täräys tuon syvän merenpohjan syvyyksissä voisi saada veden alla olevan maan liukumaan, ja yläpuoli yksinkertaisesti tippuisi MINUUTTIEN TAI TUNTIEN aikana vetiseen hautaan. Ei, oppilaat, Japani on juuri nyt hyvin hatarassa asemassa. Tuolla asuvia muistutetaan säännöllisesti siitä, miten paljon planeetta hallitsee tilannetta.

Japanilaisten pitämät maanjäristyskatastrofiharjoitukset ovat rankimpien joukossa planeetallanne, sillä he ovat täysin tietoisia tulossa olevasta katastrofista ja että kyse ei ole siitä, tuleeko sellainen, vaan että milloin se tulee, sillä varoittavat merkit ovat läsnä ja he tietävät, että tulee olemaan massiivista tuhoa, kuolemaa ja vahingoittumista.

Kaupungit Japanissa, kuten Tokio, ovat niin ylikansoitettuja ihmisistä ja rakennuksista, että 8.0 voimakkuuksinen maanjäristys kirjaimellisesti tuhoaisi kaupungin. Kun rakennukset sortuvat ja ihmiset murskautuvat kuoliaaksi ja hautautuvat elävältä, vielä enemmän menehtyy jälkivaikutuksissa. Sen jälkeen tapahtuu tätä seuraava tsunamiaalto, joka kirjaimellisesti huuhtelee ylitse koko laajan maapinta-alan. Se tulee olemaan tuhoa, jollaista ette ole ikinä kuvitelleet olevan mahdollista.

Siinä taas vanha Soltec yrittää säikytellä ihmisiä. EI! MINÄ EN ESITÄ NÄITÄ SKENAARIOITA PELOTELLAKSENI TEITÄ, SILLÄ ME EMME TYÖSKENTELE NIIN. PELKO EI OLE TAVOITTEEMME – HYVIN INFORMOIDUT IHMISET OVAT MEIDÄN AINOA TAVOITTEEMME! JÄRJESTELMÄNNE EI OPETA TEITÄ, JA MILJOONAT TULEVAT MENEHTYMÄÄN TIEDON PUUTTEEN TAKIA! PAINAKAA SE MIELEENNE TÄSSÄ JA NYT, ETTÄ MANIPULOINTI JA KONTROLLOINTI PELON KAUTTA ON TEIDÄN LUOMUKSENNE – EI MEIDÄN.

Kuvailemani skenaario Japanille on yhtä mahdollinen Amerikan Yhdysvaltojen länsirannikkoalueille, kuten se on myös kautta Tyynimeren. Te San Andreaksen siirroksen länsipuolella asuvat elätte erillisen maamassan päällä erotettuna niistä, jotka asuvat tuon siirroslinjan itäisellä puolella. Nämä kaksi maamassaa EIVÄT ole kytköksissä toinen toiseensa, ja ainoa niitä paikoillaan pitävä asia on näiden maamassojen sijainti.

Yksi liikkuu, ja toinen tulee reagoimaan – se on yksinkertainen fysiikan laki. Te suuremmalla Los Angelesin alueella elävät elätte hyvin liikkuvalla osalla maamassoja. Se on Tyynimeren laatan itäinen reuna. Menkää itään ja San Andreaksen siirroksen ylitse, niin olette Pohjois-Amerikan laatalla – erillisellä maamassalla. Rannikkoalueet ovat täynnä siirroksia, koska ne ovat maamassan reunalla, jossa suurin osa seismisestä ja vulkaanisesta toiminnasta tapahtuu.

Totta kai Los Angeles on siirroslinjojen massa – mitä muuta odottaisitte? Tietysti uusia siirroksia muodostuu, koska Tyynimeren laatta on uudessa aktiviteetin ja liikehdinnän syklissä, ja kun se liikkuu Pohjois-Amerikan laatan ohitse, rasituksia tapahtuu ja paineen täytyy vapautua jonnekin; joten halkeamia muodostuu. Nämä halkeamat ovat murtumia Maan kuoressa ja heikentyneitä alueita, joihin vaikuttaa maamassojen liike.

San Andreas ei ole ”mörkö”, jonkalaisena kaikki sitä pitävät. Se on yksinkertaisesti kahden maamassan jakava merkki, ja kun yksi tai molemmat näistä maamassoista liikkuvat, tätä rajalinjaa pitkin tulee tapahtumaan aktiviteettia.

Joka tapauksessa juuri nyt suurempi uhkanne muodostuu kaikista noista muista pienistä siirroslinjoista, kuten siitä, mikä herätti aktiviteettia tammikuussa Northridgessä. Muuten, energia kasvaa tuolla alueella, ja Los Angelesin allasalueella on muita pieniä eri tyyppisiä siirroksia risteilemässä. Se muistuttaisi, jos kykenisitte katsomaan pinnan alapuolelle, halkeamalinjojen hämähäkinverkkoa. Ne kulkevat kaikkiin suuntiin ja risteävät toinen toisensa kanssa ja lohkovat koko alueen pieniin osiin.

Pieni järistys tammikuussa (ja kyllä, sanoin PIENI, sillä se oli täsmälleen sitä) oli vain varoitus suuremmista tulevista asioista. Siellä myös kyse ei ole siitä, että MIKÄLI, vaan KUN – ja juuri nyt tuo KUN voisi tapahtua minä hetkenä tahansa! Siirroksien lajityypit tuolla kulkevat työntösiirroksesta, kuten minkälainen antoi tietä tammikuussa, sivuttaissiirrokseen. Työntösiirrokset kykenevät suurempaan vahinkoon, koska ne työntyvät pystysuoraan, kun taas sivuttaissiirrokset työntyvät vaakasuoraan.

Jälleen kerran, tuo työntösiirrosjärjestelmä on vastuussa vuoristojen rakentamisesta, sillä se sysää ylöspäin. Tällä tavoin nuo vuoret tuolla alueella syntyivät alkujaan, ja Luonto yksinkertaisesti jatkaa luovia prosessejaan. Luonto ei ole tuhoamassa ihmisiä; sen sijaan se luo planeetan kasvoja jatkuvasti uudelleen, jotta se voi asuttaa elämää. Se on vain ihmisen kyvyttömyys (tai tarkemmin kieltäytyminen) elää tasapainossa ja harmoniassa tämän planeetan ja muun luomakunnan kanssa, mikä aiheuttaa hänelle tuhoa.

Jotkut tiedemiehistänne ovat viimein tajuamassa, että koko Los Angeles, San Francisco ja muut alueet ovat niin täynnä aktiivisia siirroksia, että tämä koko alue pitäisi nimetä vaara-alueeksi. Totta kai ne tulisi, ja niille teistä, ketkä ovat yhteyksissä ympäristöönne – planeettaanne – se on vain tervettä järkeä!

Silti se on tiedemiehillenne joillain tavoin jättimäinen harppaus eteenpäin myöntää lopultakin se tosiasia, että he ovat törmänneet johonkin heitä itseään suurempaan. He alkavat ymmärtää, ettei ole tehtävissä mitään ennustamaan ennustamatonta tai kontrolloimaan kontrolloimatonta.

Tämä on jättimäinen harppaus tieteelle planeetallanne. Kaikki ”high-tech”-laitteet, kaikki tutkimukset, kaikki vaatimukset ovat johtaneet vain jatkokysymyksiin ja tietämättömyyden levottomuuteen. Ainoa keino, jolla he ovat löytäneet suurimman osan näistä ”hautautuneista” siirroslinjoista, on se, kun yksi siirroksista ”herää ja venyttelee”; ja koska aktiviteettia tapahtuu jatkuvasti syvällä planeetan sisällä, uusia pieniä murtumia ja halkeamia muodostuu aina, sillä liike jatkuu alati.

Jos olen sanonut sen kerran, olen toistanut itseäni teille tusina kertaa: elätte elävän organismin päällä nimeltään planeetta Maa. Se on elossa ja muuttuu ja luo itseään uudelleen jatkuvasti, aivan kuin kaikki Jumalan Universumissa. Teidän TÄYTYY ymmärtää, että kaikki muuttuu luomisen prosessissa – planeetat, tähdet, jokainen elävä olento, mukaan lukien ihminen. Kaikki on osa kaikkea muuta, ja näin ollen kaikki liittyy toisiinsa ja on olemassa symbioottisessa suhteessa kaiken muun kanssa. Se kaikki on niin hyvin yksinkertaista, vaikkakin vaikeaa Maan ihmisen tajuta, koska suurin osa kiistää suhteensa yhtään mihinkään. Se on Maan ihmisen itsekeskeinen asenne, joka tulee aiheuttamaan hänelle suurimmat vaikeutensa.

Kohdatkaa se, oppilaat, planeettanne tulee muuttumaan. Työnne on päättää, kuinka te käsittelette sen muutoksen. Teillä on kaksi vaihtoehtoa, ja ne ovat joko olla muutosten virran kanssa tai yrittää taistella virtausta vastaan ja uida vastavirtaan.

Jos haluatte jatkaa elämistä näillä seismisestä aktiviteetistaan tunnetuilla alueilla ja pelätä jatkuvasti hengen tai omaisuuden menetystä, niin silloin se on valintanne. Joka tapauksessa älkää syyttääkö ketään muuta kuin itseänne, jos pelkonne toteutuvat. Kun maa liikkuu allanne ja kotinne sortuu, niin muistakaa, että teitä on varoitettu sellaisista asioista, ja valitsitte joko olla piittaamatta varoituksesta tai jäädä sinne asumaan riskeistä huolimatta. Joka tapauksessa se oli valintanne, eikä kukaan pakottanut sitä teille.

Ja kyllä, kuulen teidät, kun sanotte olevan riskialtista lähteä ja muuttaa jonnekin, josta ette tiedä yhtään mitään – kuinka tulette toimeen ja saatte katon päittenne päälle? Totta kai se on riskialtista – ELÄMÄ ON RISKIALTISTA! KUKAAN EI KOSKAAN LUVANNUT SEN OLEVAN RUUSUISTA ILMAN PIIKKEJÄ.

Muistakaa vain, että eläminen tunnetun ja aktiivisen siirroslinjan päällä on myös hyvin riskialtista. Teidän täytyy vain päättää, minkä riskin olette halukkaampia ottamaan ja käsittelemään. Olemme täällä antamassa teille tarpeellisen tiedon, jotta voitte tehdä omat päätöksenne, sillä ilman kunnollista tietämystä ette kykene tekemään päteviä päätöksiä. Muistakaa, että tieto on voimaa, ja kun teillä kerran on tietoa, teillä on tarpeelliset työkalut suorittaa päätöksentekoprosessit.

Tietämyksenne taso on tähän mennessä ollut hyvin rajoitettu, ja tästä seuraten teillä ei ollut kunnollisia työkaluja suorittaa tehtävä. Joka tapauksessa nyt tarina on toinen. Kun te kerran opitte asian, teitä pidetään vastuussa tiedosta. Se tarkoittaa, että kun te ette tiedä, teitä ei pidetä vastuullisina, mutta sen kerran kun olette siirtyneet tietämättömyydestä tiedon valoon, niin tietämistänne asioista teitä pidetään vastuussa.

Jotta te kykenette lajina ottamaan evoluutioaskeleen eteenpäin, teidän täytyy tulla tiedon valoon ja olla vastuussa tiedosta, joka teillä on. Se on vain yksi Universumin laeista, joita teidän täytyy noudattaa.

Kolmannen tiheyden olemassaolon kokemus, jossa tänä aikana olette, on kaikkein vaikein, jonka tulette kokemaan. Se on viimeinen niistä, joihin viittaan puhtaasti fyysisinä olemassaoloina, neljännen tiheyden ilmaisujen ollessa jotakuinkin portti eteerisempiin maailmoihin. Näitä termejä käytetään tämänhetkistä käsitystänne varten, vaikkakin ne eivät ole täysin täsmällisiä, sillä kaikki ilmaisut fyysisessä universumissa ovat joillain tavoin fyysisiä luonnoltaan, mutta mitä lähemmäs pääsette Lähteeseen palaamista, sitä vähemmän fyysisiä ja enemmän eteerisiä ilmaisunne ovat.

Kun liikutte lähemmäs tulevaa muutosta, tietämys tulee teille suurempina annoksina ja paljon nopeammin, sillä alatte siirtyä tämän hetkisestä ajan ja avaruuden rajasta.  Kaikissa fyysisissä ilmaisuissa on aina ajan ja avaruuden rajat, mutta jälleen kerran, mitä lähempänä olette Lähdettä, sitä vähemmän vaikutusta näillä fyysisillä rajoituksilla on fyysiseen kokemukseenne. Se on vain toinen osa koko matkassanne Lähteestä, läpi kaikkien fyysisten kokemusten ja paluustanne Lähteeseen, kun olette saattaneet valmiiksi kaiken, mitä tulitte alun perin suorittamaan. Olette tehneet jokaisen valinnan alusta asti, ja tulette jatkamaan noiden valintojen tekemistä. Se oli valintanne tulla nykyisen kokemuksenne verhottuihin kokemuksiin, ja valintanne on siirtyä eteenpäin.

Käsitän, että suuri osa tästä on paljon tämänhetkisen käsityskykynne ylitse, mutta silti on tärkeää, että alatte myös haalia tätä tietoa, sillä myös se on tarpeellinen työkalu teille nyt.

On monia, jotka alkavat nähdä ajatusenergioiden ja valintojen hedelmät, sillä seisotte muutoksen kynnyksellä. Planeettanne on vain yksi muutoksen ilmaisu, joka on osa kaikkinaista kokemustanne ja matkaanne ja opetuksianne. Olemme tietoisia ajoista, joissa elätte, ja havaitusta hämmennyksen verhosta. Olemme täällä tuomaan teille tietämyksen valon, joka auttaa teitä poistamaan sen verhon ja saamaan teidät muistamaan.

Ei, te ette tule aina pysymään tietämättömyyden pimeydessä, ellei se ole valintanne – ja tulee olemaan joitain, jotka valitsevat pysyä tuossa pimeydessä, ja se tulee olemaan heidän valintansa, ja me emme tule pakottamaan ja emme voi pakottaa heitä tekemään toisin. Joka tapauksessa näiden ei sallita pysyä tietämättöminä, että he yksinkertaisesti välttäisivät vastuun.

Viestit ovat ihmisen keskuudessa, ja hyvin, hyvin vähäinen joukko ovat ne, jotka eivät ole todella kuulleet. Tehtävämme on levittää informaatiota niin monelle kuin vain vastaanottavat. Kun kerran informaatio vastaanotetaan, tehtävä lepää niiden käsissä, jotka ovat vastaanottaneet tiedon. Sen jälkeen heidän täytyy ottaa se tieto ja tehdä päätöksensä kaikkien tosiasioiden pohjalta, sillä vain kaikkien tosiasioiden kanssa kyetään tekemään laadukkaita päätöksiä.

Kyllä, kaikki se tapahtuu nyt hyvin nopealla vauhdilla, ja mielletty nopeus, jolla muutokset tapahtuvat, tulee vain kasvamaan. Aina tällä tavoin tapahtuu muutoksen ja siirtymän aikoina. Tietäkää, että mitä enemmän tietämystä vastaanotatte ja ymmärrätte, sitä enemmän tulette vetämään puoleenne; ja mitä enemmän tietämystä teillä on, sitä paremmin olette varustautuneet suorittamaan kaikki edessänne olevat tehtävät.

Kulkekaa nyt rauhassa ja ymmärryksessä, sillä kaikki tarvitsemanne tullaan antamaan. Kiitos huomiostanne. Pitäkää Valo yllänne tulevina päivinä ja pitäkää silmänne sekä korvanne auki, sillä se tulee lujaa ja vauhdilla. Se tulee olemaan suuri seikkailu niille, jotka ovat halukkaita hyväksymään haasteet, mutta surun ja itkun aika niille, jotka seisovat paikoillaan.

Kiitos teille huomiostanne. Toniose Soltec kuittaa. Salu.

Toimittajan huomautus: Hälytys! Aikaisin tänä maanantaiaamuna 19.9.1994 uutiset alkoivat kertoa SUURISTA tulivuorenpurkauksista Tyynimeren laatan lounaisessa nurkassa. Tarkemmin ottaen aktiiviset tulivuoret sijaitsevat Rabaulissa, Uusi-Britannian saaren koillisessa nurkassa Uusi-Guinean saariryhmässä. ON RAPORTTEJA TUHKAPILVISTÄ, JOTKA NOUSEVAT 60.000 JALKAAN ASTI! Ensimmäiset (vähemmän siistityt) raportit kuvailivat 6 tulivuoren sarjan räjähtämässä, kun taas myöhemmät raportit alensivat luvun kahteen tai kolmeen. Tuhka on pimentänyt koko alueen, peittänyt Rabaulin kaupungin tuhkaan ja mutaan, ja lisäksi raportoidaan vulkaaniseen toimintaan liittyvien myrskyjen olevan varsin voimakkaita. Kaikki tämä oli helposti nähtävissä astronauteille sukkulassa.

http://www.fourwinds10.net/resources/uploads/files/PJ-111.pdf

 

Lähde: http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spiritual/specific_channelings/soltec/news.php?q=1472665280