Käännös: SOLTEC: PITÄKÄÄ KATSEENNE PALKINNOSSA

Ceres Anthonious ”Toniose” Soltec

18.6.2012

Pitäkää katseenne palkinnossa

11.9.2011 – Ceres Anthonious ”Toniose” Soltec

Hyvää iltaa, ystäväni, ja kiitos signaalini kuulemisesta, huolimatta juuri nyt ilmassa olevasta ”värähtelyjen kalinasta”. Monet, jotka ovat heränneet ja eivät enää usko virallisia valheita liittyen 9/11:en, paheksuvat aina vihaisemmin noita myöntyväisen median esittämiä valheiden kiihdytettyjä uusintanäytöksiä tänä kymmenentenä vuosipäiväaikana. Todellakin, te kronikoitte monia näistä valheista julkaisukuukausienne aikana, heti tapahtuneen jälkeen. Nyt syylliset ovat huolissaan siitä, kuinka kauan heidän veneensä kelluu keskellä aina myrskyisämpää kasvavan epäilyn merta. Tällä rintamalla, talousrintamalla, terveys- ja energiarintamilla ja niin monilla muilla, suuri rutistus, johon viittasin viimeisessä viestissäni (27.6.2010) on hyvän matkaa tekeillään.

Tunnistaudun todellakin, ennen kuin kuljemme pidemmälle tämän viestin kera. Älkää koskaan tunteko sellaisen vaatimisen olevan loukkaus ketään Korkeammista Maailmoista olevaa kohtaan. Pimeät temppuilijat tekevät ylitöitä näinä päivinä, etenkin tässä hienovaraisten kommunikaatioiden ohuessa maailmassa. En odottaisi teiltä vähempää! Minut tunnetaan nimellä Ceres Anthonious ”Toniose” Soltec, tämänhetkisen Maan siirtymäprojektin geofyysinen komentaja, pitkäaikainen ystävä ja tieteellinen kollega. Olen Jumalan joukoista ja tulen Yhden, joka loi meidät kaikki, Valossa ja Valosta, olen iloinen palvellakseni tänä hyvin otollisena aikana.

Itse äiti-Maan tekemien luonnollisten säätöjen lisäksi on liikkeellä suurta pahantekoa kaikkialla ympäri planeettaanne tänä aikana. Katsokaa, esimerkiksi 50+ tulipaloa, jotka juuri syttyivät (ja raivoavat vieläkin) hyvin epätavallisen ”kuivan salaman” toimesta lähialueellanne, kirjaimellisesti muutaman tunnin sisällä yhdessä yössä. Tarkkailemme tätä huolella – nyt kaiken huipuksi tapahtui epäilyttävä lentokoneturma paikallisilla vuorillanne, vain viikko aikaisemmin, joka sytytti 17 000 eekkeriä ja asetti suurimman osan asuinyhteisöstä palamaan (toisena vuotena peräkkäin) toisella puolella kaupunkianne. Sitten oli sarja kummallisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä viime viikon aikana, jotka olivat suunnattu sysäämään sinut pois tästä kirjoitusprojektista – ja alustettu ennen kuin edes tiesit, että sinut kutsuttaisiin töihin. Kyllä, kaikkialla planeetallanne olevia haastetaan tavalla tai toisella tänä Pimeiden Energioiden ja niiden jäljellä olevien nukkekätyriensä ”viimeisen hurraahuudon” aikana.

Planeettanne energiatunnuksen taajuusalueen pitkään odotettu nouseminen ilmentyy ulospäin monenlaisena ihmisen levottomuutena ja kasvaneena geofyysisenä aktiviteettina. Valvontamme ja apumme avulla äiti-Maa tekee jatkuvasti säätöjä ja muutoin valmistelee itsensä sitä varten, mitä te nimitätte nousemiseksi. Mutta tarkemmin ottaen tämä summautuu hänen liikehdintänään takaisin korkeamman taajuuden maailmaan, jossa hän kerran oli, ennen kuin tarjoutui emännöimään uskaliasta henkistä matkaanne alaspäin matalataajuisen kaksinaisuuskokemuksen haasteisiin.

Valvoessamme joskus sekä planeetan että planeetalla tapahtuvia rauhattomia aktiviteetteja tänä aikana, kuulemme monia huolestuneita ja vilpittömiä pyyntöjä Valotyöntekijöiden joukossa Opastusta varten, kuinka olla parhaiten avuksi. On luonnossanne osoittaa sellaista suurta myötätuntoa ja halua palvella. Ja ylitse sen, se on myös jokaisen teistä luontonne haluta haastaa itsenne, ehkäpä jopa liioitella asioita ja muutoin ottaa enemmän taakaksi kuin on järkevää tai tervettä tai tasapainoista.

Syy tälle viestille on pyytää huomiota tosiasialle, että kun äiti-Maa tietää täsmälleen, mitä hän tekee tänä aikana, me näemme monien Valaistuneiden tulevan häkeltyneiksi tapahtuvista tapahtumista ja tuntevat usein avuttomiksi, jonka jälkeen he ovat harhautuneina siitä, mitä TEIDÄN on itse asiassa kaikkein hyödyllisintä olla henkilökohtaisesti tekemässä jatkuvasti, avustamaan Kaikkien Parhaaksi. Tämä on jotain, jonka on näennäisesti niin yksinkertaista, että te jätätte huomaamatta sen voiman – joka on löytää keino, otti se mitä tahansa ja olosuhteista huolimatta, saavuttaa ja ylläpitää ja säteillä Ilon asennetta. Kyllä, niin yksinkertaista lausua, mutta ehkäpä ei niin yksinkertaista tehdä jatkuvasti, ilman harjoitusta.

Teillä on mahtava kannustus, joka menee näin: ”Pitäkää katseenne palkinnossa.” Palkinto on Nousu. Ja Ilo on voimakas energia-aalto, jota pitkin olisi hyvin viisasta ”surffata”, jottette jäisi kiinni moniin harhautuksiin, joita suunnittelevat ja heittävät eteenne epätoivoiset Pimeät Temppuilijat viimeisenä oljenkortenaan, sysätäkseen teidät alaspäin taajuudessa pelon tilaan, näennäiseen avuttomuuteen ja jopa kertakaikkiseen epätoivoon – olosuhteisiin, jotka energiatasolla ruokkivat näiden Pimeiden pyrkimyksiä sekä samanaikaisesti kytkevät teidät pois Korkeammasta Opastuksestanne ja jopa eräänlaisesta Maalaisjärjestä, joka muutoin muistuttaisi teitä, sanotaan vaikka varmistamaan hätätilavarusteet.

Monia opetuksia tapahtuu kaikkialla maailmassanne tänä kiireisenä aikana. Luottakaa, että nämä ovat räätälöity niille, jotka tarvitsevat noita kokemuksia heidän omia valitsemiaan henkisen kasvun syitä varten. Mitä TEIDÄN tarvitsee tehdä on olla varovaisia ottamasta toisen puolesta näiden opetuksia, etenkin heittäytymällä addiktoivaan sensaationtavoitteluun, jota huutavat liiankin usein niin sanotut uutismedialähteenne. Kyllä, sanokaa rukous niille, keihin näette ja kuulette vaikuttavan haasteet, jotka saattavat suuresti häiritä heidän normaaleja elämänrutiinejaan, ja ehkäpä jopa auttaa jollain suoremmalla tavalla, kun ja missä teitä todella tönäistään tekemään niin. Mutta olisi viisasta olla tulematta niin takertuneeksi siihen, mikä on pääasiassa HEIDÄN kokemustaan varten, että te unohdatte elää OMAA elämäänne.

Tämänlainen laskelmoitu, matalataajuuksinen mediapommitus – on itse asiassa hienovarainen ja hienostunut mielenhallinnan muoto – on kasvanut epidemian mittasuhteisiin. Suuri osa siitä on negatiivista ja sensaatiomaista, jota toitotetaan jopa luotetumpien ”vaihtoehtoisten” medialähteiden kautta, joiden tulisi tietää paremmin, mutta toivat nämä olemaan positiivisia luonteeltaan ja vastuuntuntoista vaikutusta tänä aikana. Ymmärrättehän, että jopa nämä lähteet kulkevat sivuraiteille, adrenaliinin ja suurempien luokitusten sekä asiaan liittyvän rahatulopalkintojen vetovoiman ajamina. Joten kiinnittäkää aina huomiota siihen, mitä ”aavistustutkanne” kertoo teille, kun pohditte MINKÄ TAHANSA uutislähteen, median tai vastaavan tuotantoa. Joka vie minut seuraavaan asiaani.

Sen lisäksi, että pyritte olla tulematta medianarkomaaneiksi, yritättehän välttää putoamasta ansaan, jonka havainnoimme osassa Valotyöntekijöiden joukosta, jotka keskittyvät epäterveellisissä määrin odottamaan levottomasti sitä, mitä seuraavassa tietokoneen sähköpostiin saapuvassa kanavoidussa viestissä kerrotaan Suuremman Kuvan tapahtumista, jotka ovat todella MEIDÄN huolenaiheemme – ja voivat olla tai eivät ole lopullisesti tarkkoja ”shakkipelin” syistä, joita pelaamme Pimeiden Energioiden kanssa. Hyvää tarkoittavat Valotyöntekijät, jotka ovat nyt sivuraiteilla joko median pelotteluhehkutuksen tai puoleensavetävien Isomman Kuvan ennustajien tähden (tai molempien), eivät tule vain pettyneiksi (”Miksi sellainen ja sellainen ei ole tapahtunut vielä!?”), mutta mikä tärkeämpää, unohtavat säteillä Iloa. Lisäksi näemme, että monet sellaiset tolaltaan olevat Valotyöntekijät jatkavat ”näennäisesti mitättömien” asioiden välttämistä, joita heidän Näkymättömät Oppaansa asettavat jatkuvasti heidän kotiovelleen ja juurikin HEIDÄN henkilökohtaisen kasvun tähden tänä erityisenä aikana. Arvostakaa sitä, että mitä Suuremman Kuvan suunnitelmia olemme kehitelleet, niiden täytyy toimia yhtä hyvin sellaisille Valotyöntekijöille, jotka ovat liian kiireisiä olemaan hyödyllisiä (ehkä jopa ymmärtämään, että he ovat Valotyöntekijöitä), saati vähemmän liimautuneihin siihen, mitä seuraavassa dramaattisessa kanavoidussa viestissä mahtaa lukea.

Kun tätä vastaanottajaa, joka on ollut monien vuosien varrella julkisessa näkyvyydessä ammattimaisen kyvykkyyden kera ja meitä varten, on milloin pyydetty kommentoimaan erinäisiä pelkoa lietsovia mediatarinoita, tämä tykkää ilkikurisesti vastata: ”No, ettekö luule olevan mahdollista, että Olennot, jotka kykenevät luomaan ja ohjaamaan planeetoiden ja aurinkokuntien ja galaksien ja universumeiden evoluutiota, saattaisivat kyetä kävelemään ja jauhamaan purukumia samaan aikaan? Miksi oletatte, että ketään ei ole vahtivuorossa?” Toisin sanoen ehdotus menee siten, että teidän olisi viisaampaa keskittyä siihen, mikä on TEIDÄN edessänne – haasteet ja tilaisuudet palvella ja kasvaa henkisesti, jotka ovat juuri rappusellanne – sen sijaan, että jäätte kiinni huolehtimaan liikaa Nousun Suuremmasta Kuvasta, joka tapahtuu todellakin erittäin hyvin ohjauksessamme ja kontrollissamme. Luulitteko todellakin, että me sallisimme esimerkiksi jonkin harhateillä olevan asteroidin iskevän Maahan ja tuhoavan kaiken elämän sellaisen ainutlaatuisen opetusluokan päällä, jota olemme tarkkailleet iäisyyksien ajan?

Eikö mahtaisi olla hyödyllisempää irtautua siitä, mitä ikinä hehkutetaankaan mediassanne tai sähköpostissanne, ja mennä esimerkiksi tarkistamaan iäkästä naapuria, joka on väsyneesti omistautunut huolehtimaan vammaisesta aviomiehestään? Ehkäpä puutarhastanne peräisin olevien tuoreiden vihreiden papujen yksinkertainen tarjoaminen ison välittämistä viestittävän hymyn kera toisi suurta Iloa kaikille osallisille. Ja entäpä hetken ottaminen arvostamaan Iloisesti Luonnon ihmettä, joita nuo vihreät pavut edustavat, ja kiittää näkymättömiä Luonnon Henkiä avustaan puutarhanne hoidossa. Ja kun kävelette takaisin kotiin, varmasti mieliala kohonneena sellaisesta sydämellisestä käynnistä, kuinka koiranne tervehtii teitä? Puhtaan Ilon kanssa, totta kai! Kun opitte kiinnittämään enemmän huomiota sellaiseen, tulette havaitsemaan, että saatte usein lahjoja Taivaallisilta Viestintuojilta – kuten tuolta Nousuun sidotulta hauvalta, joka säteilee puhdasta Iloa päästä häntään.

Pääasiani tässä on yksinkertaisesti muistuttaa teitä tänä aikana, kun niin paljon voi vaikuttaa kaoottiselta ja järjettömältä, että ”katseen pitäminen palkinnossa” – joka on työskennellä säteilemään Ilon asennetta – on kaikkein tärkein yksittäinen asia, jonka TE voitte tehdä, energisesti puhuen, avustamaan koko Nousun prosessia. Antakaa meidän hikoilla Isojen Asioiden parissa; me todellakin tiedämme, mitä me teemme. Ja jos te lähdette pois sen television tai tietokoneen ääreltä ja menette ulos useammin ja pidätte silmänne auki, te varmasti löydätte joitain esimerkkejä läsnäolostamme itsellenne; nuo kiehtovat pilvimuodostelmat tai nuo häikäisevän kirjon tuikkivat tähdet selkeänä yönä eivät ole välttämättä niitä, mitä tietämättömät niiden olettavat olevan.

Joten ottakaa syvään henkeä, rentoutukaa, etsikää jotain ympäriltänne, josta olette todella kiitollisia, niin pian olette kulkeneet hyvän matkaa polulla elää Iloista elämää. Ilolla sydämestäni teidän sydämiin, minä olen Toniose Soltec, opettaja ja tiennäyttäjä, ystävä ja toverimatkustaja alati laajentuvalla Elämän Tiellä. Kunnioittakaamme jokainen meistä oman yksilöllisen Ilon ryöppyämisemme kautta Yhtä, joka niin Iloisesti meidät loi. Salu.

http://www.wisdomoftherays.com/11-9-11.html

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/soltec/news.php?q=1340033447