Käännös: SANANDA: PELON VOITTAMISESTA

ESU IMMANUEL SANANDA

30.10.1996 ESU ”JEESUS” SANANDA

Rauhaa, Thomas, Esu läsnä Loisteessa. Pelko riippuu kuin huntu planeettanne päällä, kuristamassa ajatuksen vapauden pois, rampauttamassa tekemättömyyteen. Se on tuo ”negatiivinen” voima, joka pitää ihmisen maassa, joka pitää silmät lukittuina paikoillaan, sydämen laukkaamassa, ja aina epäröinnit kulkevat mielen lävitse – tulevatko ”he” hakemaan minut kotiovelta; pysäyttävätkö ”he” minut kadulla; ammutaanko minut; pidätetäänkö minut; lista on loputon. Kuolenko yksin, on iso.

Pelon tilassa Jumala on aina lukittu ulos, kielletty pääsemästä suljetun mielen toimesta, jolla ei ole uskoa.

Sanonko, että pelokkailla ei ole uskoa Jumalaan? No, pohjimmiltaan, kyllä. Sillä kun te kerran todella tulette yhdeksi Jumalan kanssa, uskossanne Jumalan Luomakuntaan, niin silloin ei ole mitään asiaa tässä maailmassa pelättävänä. Pelkoa kuolemasta ei ehdottamasti tarvitsisi olla, sillä totuus on se, että Jumalan väellä on vain ikuinen elämä – joista jokainen näytellään uudella Luomakunnan näyttämöllä.

Ihminen lukitsee ulos kaiken mahdollisuuden pelolla, hänestä tulee liikkumaton ja lamaantunut, ja mikä pahinta, todellisessa pelon tilassa hänestä tulee luonnostaan hyvin yksinäinen. Jumala ei koskaan jätä väkeään, mutta Jumalan väki lukitsee Jumalan jatkuvasti pois, sulkee ja telkeää ovet, ja Jumala on jätetty odottamaan ihmisen heräämistä todelliseen asioiden laitaan, todelliseen tietoisuuteen Luomakunnassa, että todellakaan ei ole mitään muuta pelättävää kuin pelko itsessään!

Pelko estää liikkumisen; se estää muutoksen; se estää mahdollisuuden. Pelko on pahuuden asia, koska se vetää Valaistuneen olennon pois Jumalan luota, ei Jumalaa kohti.

Pelko on vastustajan työkalu toiminnassa. Olkaa aina valppaina näiden vastustajan laitteiden varalta, t.s. hajota ja hallitse ja pelko! Pelko edustaa uskon puutetta. Vahvistakaa uskoanne! Pyytäkää apua, niin sitä annetaan teille. Älkää pyytäkö, niin sitä ei anneta – se on laki!

On varteenotettavaa pohtia näitä asioita, sillä jos ihminen ei pääse näistä asioista ylitse, hän ei ole hyvin varustautunut kantamaan johtajuuden vastuita Jumalan valtakunnassa.

Seuraavan kerran kun löydätte itsenne pelosta, rakkaani, pyytäkää Jumalaa astumaan sisään ja puhdistamaan alue. Pyytäkää Valoa, niin sitä annetaan. Kaikki asiat avataan teille oikeassa järjestyksessä, jos vain pyydätte.

Teitä Jumalan väestä rakastetaan mittaamattomasti. Älkää sulkeko Jumalaa pois henkilökohtaisesta yhtälöstänne, ettette havaitse minän jääneen kaipaamaan. Sen sijaan kutsukaa Jumalan suojelusta, jota tarjotaan teille aina vapaasti, niin ette tule tietämään pelkoa.

Olkoon se niin ja Selah.

Minä olen Esu Sananda, kuittaan.


Lähteet: CONTACT: The Phoenix Project, November 5, 1996, Volume 14, Number 13, sivu 23.

http://www.phoenixarchives.com/contact/1996/1196/110596.pdf

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1382368784