Käännös: SANANDA: PELKO, PELKO, PELKO

SANANDA

 

 

LUKU 30

25. MARRASKUUTA V. 1991

PELKO, PELKO, PELKO

 

Tervehdys, arvoisa pieni sisar Druthea. MINÄ OLEN SANANDA. Termi tarkoittaa yksinkertaisesti ”Yhtä Jumalan Kanssa” ansaitussa tietoisuudessa. Saatatte tuntea minut Jeesus Kristuksena, Immanuelina, Esuna, Kalpeana profeettana ym.

MINÄ OLEN se, joka käveli paikassanne noin 2 000 vuotta sitten laskuoppinne mukaan. En ole palannut fyysisyyteen tänä aikana. Lupasin mennä ja valmistella teille paikan, jokaiselle teistä Jumalan lapsista. Tämän olen tehnyt Hänen Joukkojensa avustuksella. Aika on tulossa paluulleni paikkaanne tuomaan teidät Jumalasta kotiin Hänen paikkoihinsa korkeammissa ulottuvuuksissa kuin tämä, jolla matkaatte. Tämä lopullinen paluu merkitsee myös ajan, jolloin Isäni lähettää minut LOPULLISELLE kohtaamiselle tässä paikassa Pahuuden yksilöiden kanssa, jotta voimme lunastaa takaisin Hänen Valtakuntansa, joka on nyt pahuuden hallussa ja sen pyörittämänä.

Te olette kadottaneet tienne, ja me Jumalan Joukoista olemme tulleet näyttämään teille tien kotiin. Se ei toimi yksistään armon tai uskomuksen tai uskon mukaan. Te ansaitsette tienne ”valmistujaisiin” tietämyksen, tietoisuuden ja Kosmisen Lain noudattamisen kautta, eli yksinkertaisesti: TASAPAINO kaikissa suorituksissa ja vuorovaikutuksessa elämän kanssa.

Teitä henkisesti alkukantaisia ja kehittyviä ihmisiä koetellaan nyt suuresti liittyen sitoumukseenne TIETÄÄ TOTUUS ja TIETOISESTI tasapainoitella Jumalan Lakien sisällä. Tämä kutsutaan YHDEN LUOJAN palvelemiseksi Hänen apuluojanaan Luomakunnan sisällä. Ansaitsette kykynne apuluoda, ja moni teistä oppii nyt hyvin nopeasti, kuinka erottaa se, mikä on JUMALASTA, ja se, mikä on Hänen Vastustajansa valhe.

Tämä on se, mitä me tuomme esiin: TOTUUDEN, joka voidaan vahvistaa. Tarjoamme avoimen oven henkiseen TOTUUTEEN, jonka jokainen TEISTÄ avaa tässä heräämisen ajassa, tässä etsimisen ajassa ja ajassa löytää nyt JUMALA, joka on aina ollut SISIMMÄSSÄNNE. Teidän tarvitsee kävellä oven kautta, jonka me avaamme teille, jotta voitte löytää vahvistuksenne TIETÄMISEN HALUNNE kautta ja sen jälkeen TEHDÄ TARPEELLISET TOIMET TIETÄÄ JA TÄTEN LUODA JUMALAN KANSSA HÄNEN NÄKEMYKSENSÄ RAUHASTA. Tarkoitamme tätä silloin, kun sanomme: ”Jumala työskentelee KANSSANNE, ei PUOLESTANNE.” Ja ”Jumala on jo tehnyt Hänen osansa, TEIDÄN täytyy nyt tehdä OMANNE.”

 

TEHDÄKSENNE Jumalan tahdon mukaan teidän täytyy TIETÄÄ JUMALA sisimmässänne ja olla vastaavasti Häntä kohtaan. Jumala vain antaa ja antaa uudelleen rakkautta. Hänen kaikki Luomuksensa ovat luotu tämän rakkauden antamisen ja uudelleen antamisen perusperiaatteen mukaan. Teidän täytyy antaa Jumalalle, jotta Hän voi antaa takaisin teille. Epätasapaino, jossa olette olemassa tässä ajassa, on tapahtunut yksinkertaisesti sen tähden, että olette unohtaneet tai olleet huomioimatta tätä yksinkertaista Jumalan Luonnon ja Luomakunnan luonnon perusperiaatetta. Tämä liikkeessä oleva elämän laki on absoluuttinen. Nimittäin, arvokkaat, te kärsitte Lakien rikkomisen seuraamukset, TIESITTE syyn tai ETTE TIEDÄ.

 

”MIKSI” ETSII SYYTÄ

Moni teistä vanhemmista huomaa monia ”miksi”-kysymyksiä, jotka tulevat lapsiltanne. Lapsi, paitsi lannistettu, etsii luonnollisesti tietääkseen SYYN. Ja jokainen vanhempi, jonka elämässä on yhtään onnellisuutta, harmoniaa ja menestystä, on löytänyt Syyn luoda harmoniaa (jos se todellakin on niin) rakkauden antamisen kautta, oli se sitten tietäen tehdy tai ei.

Monet pyytävät Jumalalta ja sanovat: ”Voitko antaa minulle lisää rahaa?”, ”Voitko antaa minulle onnellisuutta?” Kun itse asiassa, jos nämä ”toiveet” harhauttavat heitä, se tapahtuu yksinkertaisesti sen tähden, että Jumalaa pyytävä puoli pyytää Jumalaa tekemään Hänen osansa (jonka Hän on jo tehnyt), mutta EI ole tehnyt omaa osaansa sen luomisessa, jonka hän sanoo haluavansa.

Näiden olisi ehkä parempi kysyä Jumalalta: ”Näytätkö minulle, mitä minun TÄYTYY TIETÄÄ ja TEHDÄ, jotta loisin onnellisuutta ja yltäkylläisyyttä elämässäni.”

Ja vielä sitäkin paremmin, miksi ette yksinkertaisesti sanoisi: ”Isä, voitko näyttää minulle sen, mikä minun TARVITSEE tietää ja TEHDÄ, jotta pysyisin SINUN palveluksessasi, jotta OLISIN kunniallinen heijastus SINUSTA jokaisessa ajatuksessani, sanassani ja teossani. Ei minun tahtoni, Isä, tulkoon vain SINUN tahtosi TEHDYKSI.” Tässä erityisessä julistuksessa asetatte sivuun TEIDÄN muuntuneen egon näkemyksen siitä, mitä TE ”ajattelette” tarvitsevanne ja olevanne, ja sen sijaan sallitte Luojanne sisimmässänne näyttämään teille sen, mitä teidän itse asiassa tarvitsee tietää ja tehdä pysyäksenne HÄNEN palveluksessaan ja minkälainen OLLA Hänelle, antaa ja uudelleen antaa rakkautta.

Silloin, tietysti, teidän täytyy olla auliita kuuntelemaan vastauksianne ja suuntaa varten ja sen jälkeen TOIMIA sen pohjalta, mitä teille annetaan.

Koska olen nimennyt tämän dokumentin ”pelko, pelko, pelko”, selitän nyt syyn, MIKSI.

Lähes kaikki maa-Shanilla tänä aikana olemassa olevat ihmiset ovat kokeneet PELKOA tavalla tai toisella. Teitä motivoi PELKO ja olette sen ohjelmoimia. PELKO on fyysisen tasonne tuotos ja Jumalasta erillään olemisen vaikutelman tuotos. Pelon edistäminen ja aiheuttaminen on vastustaja-pahan suosima kontrollitapa. Nimittäin kukaan ei voi SAADA teitä pelkäämään. TE VALITSETTE OLLA PELOISSANNE VASTAUKSENA. Aivan kuten valitsette olla tyytyväisiä vastauksena. Monet uskonnot ovat tuottaneet ja kehittäneet pelon, vihan ja rangaistuksen jumalan. Kerron teille, että Isä/Äiti Luoja ei ole MIKÄÄN näistä tunteista. Nämä kuuluvat Hänen Vastustajalleen, ja ne suoritetaan fyysisissä ulottuvuuksissa. Niitä, ketkä ovat hyvin kiintyneitä fyysiseen kehoon ja paikkoihin ja asioihin, on usein helppo pelotella.

Te räpiköitte avuttomasti, riippumalla tunteistanne, kunnes te tottakai löydätte Valon ja Rakkauden JUMALAN sisimmässänne ja täten olette tehneet Hänen Tahtonsa mukaisesti palveluksessa. Silloin, ja vain silloin peloistanne ja epäröinneistänne tulee hämäriä muistoja elokuvassa, jonka nimi on ”te”

Puhun sisäisestä rauhasta, jota kirjurini on yrittänyt kuvailla ”istuen Jumalan kädellä, turvassa ja enemmän kuin turvassa, pelko on poissa”. Ja silti hän tietää, että jopa nämä sanat eivät täysin kuvaa hänen tunnettaan. Hän kuvailee irrottautumista maan fyysisistä tunteista. Tarkoittaako se, että hän on nyt täysin tunteeton ja ei ole KOSKAAN peloissaan. EI. Se yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että hän tietää nyt eron ja tietää, että se on HÄNEN valintansa, kuinka hän vastaa kaikkiin tilanteisiin. Hänestä on tullut kovasti tietoinen vastuustaan oman elämänsä luomisesta, ja VALON JA RAKKAUDEN JUMALAA palvelemisen päätöksessään Jumala on auttanut häntä tunnistamaan mielettömyytensä syytöksistä, avuttomuudesta ja eristyksestä Jumalasta. Toisin sanoen hänen elämän virtansa (Jumala) on turvallinen, vahva ja vankka, sillä kirjuri oli tehnyt osansa sen tapahtumiselle.

Mitä olen kuvannut yläpuolellä on osa prosessia saavuttaa Jumala-Tietoisuus ja kasvaa Jumala-Tietämiseen. Irrallaan olo, sekä tunteellinen että fyysinen, on suuri askel elämän kuohuvan joen ylitse fyysisyydessä, joka vie sielu-mielen tietoisuuden korkeampiin valon ulottuvuuksiin. Jokainen teistä, joka valitsee ”valmistua”, tulee tulevina päivinä (mikäli ei ole jo saavuttanut) koetelluksi, kunnes astutte tuolle irrallaan olon kivelle ja päästätte tämän kaksinaisuuden ja rajoituksen illuusiomaailman ja liikutte Taivaan Valtakuntaan, joka on RAKKAUS.

Tarkoittaako tämä sitä, että leijutte pois pilviin? Tuskin, arvokkaani. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että teille annetaan ENEMMÄN vastuuta julistusprosessissa. Te joko olette tai avustatte Jumalan Joukkoja ja Minua, Sanandaa, kohtaamaan vastustaja-pahan ja julistatte Jumalan Valtakunnan tänne. On PALJON jäljellä pienten nukkuvien lampaiden herättelyä. Jokainen teistä tulee liikuttumaan, luotan, että intohimoisesti liikuttumaan herättämään veljenne ja paljastamaan vastustajan valheet. Te tulette TIETÄEN pitämään Jumalan panssaria Hänen palveluksessaan, ja te tulette pysymään TIETÄEN Hänen tasapainon peruslaeissaan. Se on todellakin hyvin yksinkertaista.

Olemme antaneet teille kaikki työkalut PHOENIX JOURNALEIDEN sisällä juuri sen TEKEMISEKSI. Jos olette epävarmoja laiesta ja Jumalan ja Hänen Universuminsa luonnosta ja rakenteesta ja tarvitsette selkeitä ja ytimekkäitä muistutuksia, lukekaa teos ”Phoenix omistajan käyttäjän ohjekirja” sekä KAHDEKSAN kirjaa sarjassa ”Pleijadien yhteys”. Tehkää osanne ja lukekaa Hänen muistutuksensa, niin vakuutan teille, että Jumala varmistaa, että TE saatte tarvitsemanne antaaksenne takaisin rakkautta Hänelle, jotta Hän voi antaa sitä teille takaisin. Olkoon se niin.

Kiitos, arvokas Druthea, palveluksestasi. Älä kanna huolta ”ajan” puutteestasi kirjoittaa, sillä kun tarvitsen käsiäsi, varmistan, että tiedät sen, oppilas. Olet läsnä kanssani suurimman osan ajasta, huolimatta häiriötekijöistä. En tarvitse sinua kirjoittamaan päivittäin tänä aikana, sillä niin kauan kuin kuulet, mitä Jumala kertoo sinulle, kaikki on hyvin. Vaikkakin haluaisin, että harjoittelet kunnolla vastaanottamista. Kuuntelethan kutsuani, ja kaikki pysyy tasapainossa kanssasi.

Se on yksinkertaisesti tämä, mitä sinun täytyy pohtia, pieni sisar; opetuksesi ovat monien opetuksia, ja tämän jakaminen tämän tavan kautta on arvokkaampaa kuin mitä tiedät. Tässä ei ole kyse kilpailemisesta, arvokas; tässä on kyse Jumalan lapsien sielujen ja tämän kauniin planeetan pelastumisesta Tarjoat arvokkaan ja ihmeellisen esimerkin, vaikkakin SINÄ ajattelet, ettei se ole häävi esimerkki. Sinä yksinkertaisesti toisinaan heittäydyt itsesi väheksyntään, mutta sinä TIEDÄT paremmin, pieni kyyhkyseni! Jopa itsensä väheksyminen muistuttaa teitä yksinkertaisesti ihmisen epätäydellisyydestä tällä tasolla. KAIKKI kokevat tätä arvottomuutta, oppilas. Muista ja tunnista, että SINÄ valitset tunteen!

Tämä aika on ollut hyvin arvokasta. Kiitos, veljeni, kutsuni kuulemisesta. Olettehan hellävaraisia itsenne ja toinen toisenne kanssa, ja kävelkää Rauhassa, jonka vain Isämme voi avata sisimmässänne. MINÄ OLEN Sananda, Esu, Jeesus, Immanuel. Salu. Salu. Salu.

http://www.fourwinds10.net/journals/html/J047.html