KÄÄNNÖS: SANANDA: KAHLEET TULLAAN AVAAMAAN!

ESU IMMANUEL SANANDA

6.12.201812-6-18

6.12.2001 – Esu ”Jeesus” Sananda

Esu läsnä Valossa ja Palveluksessa Yhdelle Jumalalle. Tulen vastauksena pyyntöösi KAIKEN enemmäksi parhaaksi.

On olemassa niitä, jotka pyrkivät pitämään ihmiskunnan orjuutettuna tietämättömyyden ketjuihin. Olen tullut tänä päivänä, jotta kahleet saataisiin avattua, mieli voisi olla vapautettu ja että sielu voisi liitää kotkien kanssa.

Yhden maailmanjärjestyksen eliitillänne on kiire, ja tuo kiire on PITÄÄ HEIDÄN ASEMANSA, sillä se on lipumassa heidän otteestaan ja joka päivä enemmissä määrin. Mitä kovemmin he yrittävät suorittaa valtasuunnitelmiaan, sitä nopeammin heidän suunnitelmansa menevät pieleen. Tämä tulee jatkumaan; jep, se yltyy.

Jumalan Suunnitelma on KOKO ihmiskunnalle olla VAPAA kansa. Kaikki suunnitelmat orjuuttaa Jumalan kansa tulevat aina epäonnistumaan. On uhkarohkeaa ajatella muutoin.

Mutta niin asia on isojen egojen kanssa valta-asemissa. He ovat vain sätkynukkeja tanssimassa Pimeyden Veljeskunnan rytmejä. Koko ajan, kun Petoksen Mestari nauraa tempuille, jotka ovat niin ennustettavissa ja niin tuomittu epäonnistumaan.

Ihmisen herääminen kollektiivisesti kulkee SUUNNITELMAN MUKAISESTI. Te ette kuule siitä kontrolloidun medianne kautta. Ehkäpä jokin päivä tulette kuulemaan. Sanoin: ehkäpä jokin päivä tulette! Sillä vapaassa yhteiskunnassa on myös VAPAA TOTUUDENMUKAISEN INFORMAATION VÄLITYS. Ja niin se tulee olemaan niille ihmiskunnasta, jotka tekevät VALINNAN elää ihmisen sielussa olevan Hyvyyden mukaan.

Minä ja maanmieheni pyörittelemme päitämme, kun katsomme armeijanne ja politiikan niin sanottujen johtajienne temppuja. He ovat kuin rotat sokkelossa. Miksi on niin, että ihmisen, EGOSSAAN, täytyy pyrkiä HALLITSEMAAN JA TUHOAMAAN kaiken ympäriltään? Te ette voi pommittaa viattomia naisia ja lapsia ja vanhoja miehiä ilman seuraamuksia. Luulitteko todellakin, että sellaisille teoille ei olisi seuraamuksia? Kuulkaahan nyt.

Tämä jäljennös on oikeasta valokuvasta, joka otettiin kesäkuun 1. päivä v. 1961 Chichén Itzássa, Jukatanin niemimaalla, ja jonka otti yksi kolmenkymmenen arkeologin joukosta, ketkä työskentelivät alueella siihen aikaan. Esu Sananda ilmestyi näkyvässä ja aineellisessa kehossa ja salli valokuvansa otettavan.

Tulen Jumalan Valon edustajien kanssa. Ja kyllä, meidän täytyy sallia ihmiselle hänen valintansa. MUTTA MEIDÄN EI TARVITSE SEISOA PAIKOILLAAN JA KATSOA, KUN IHMISKUNNAN TEURASTUS ON PÄÄSTETTY VALLOILLEEN PLANEETALLA.

VAROITAN TEITÄ NYT: ÄLKÄÄ VIEKÖ TÄTÄ LIIAN PITKÄLLE, SILLÄ TE TULETTE KATUMAAN PÄIVÄÄ, JONA ANNOITTE SELLAISIA VÄKIVALLAN KÄSKYJÄ.

TE ETTE OLE MAAILMAN RAUHANTURVAAJIA; TE OLETTE MAAILMAN SODANTEKIJÖITÄ.

TE TUOTTE KUOLEMAA JA TUHOA PERÄSSÄNNE, JA SUUNNITELMANNE KONTROLLOIDA KOKO POPULAATIOTA EIVÄT TULE KULKEMAAN NIIN, KUIN OLETTE SEN NÄHNEET. KOETELKAA SANAANI, JOS USKALLATTE, MUTTA TE TULETTE MYÖS NÄKEMÄÄN JUMALAN SUUNNITELMAN TAPAHTUMISEN SILMIENNE EDESSÄ JA TULETTE SEISOMAAN AVUTTOMINA JA VASTUUSSA SEKÄ SYVÄSSÄ KUNNIOITUKSESSA!

MERKITKÄÄ SANANI HUOLELLA.

Olen sanonut sen aiemmin ja toistan sanani: teitä ihmisiä petetään ja teille valehdellaan. Medianne on kontrolloitua eikä kerro teille totuutta. PETOKSEN VERHO TULLAAN PIAN NOSTAMAAN, JA NE, JOTKA OVAT VALEHDELLEET TEILLE, TULEVAT SEISOMAAN VASTUUSSA TEOISTAAN.

Tiedänkö paluuni tunnin? En, minä en tiedä paluuni tuntia. Mutta voin kertoa teille, että olen oikeamielinen suuttumuksessani ja kun palaan, silloin tulee tapahtumaan tilinteko.

Älä ole peloissasi, kirjuri, sillä mitään vahinkoa ei tule sinulle. Nämä sanat täytyy kirjoittaa, jotta ihmiset voivat nähdä sanani ja ottaa nuo sanat sydämiinsä. Kuulen pyyntönne, ja nuo rukoukset eivät jää ilman vastausta.

Siunatut ihmiset, te olette rakastettuja ylitse kykynne ymmärtää. TIETÄKÄÄ, että te ete ole yksin tässä mahtavassa universumissa. Apua on olemassa, ja me olemme täällä!

Pitäkää tämä lähellä sydäntänne ja levätkää tiedon kanssa, että Jumalan Suunnitelma on todellinen ja että oikeus tulee vallitsemaan.

Olen Esu Immanuel, jonka moni teistä on tuntenut Jeesuksena. Olen tunnettu nyt Sanandana, joka on saavutuksen taso ja tarkoittaa ”Yksi Jumalan kanssa”. Kulkekaa rauhassa.

Lähteet:

www.wisdomoftherays.com

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/spectrum/volume3/S0307.PDF

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1405180504