KÄÄNNÖS: SANANDA: JOULUHAASTE ESU SANANDALTA

ESU

17. joulukuuta 2011

 

12/18/94 ESU ”JEESUS” SANANDA

Rauhaa ja siunauksia tänä päivänä, Thomas. Esu Sananda läsnä loisteessa tuodakseen viestin veljilleni, jotka odottavat suuntaa ja opastusta. Monet ovat kuulleet kutsun ja odottavat ohjeita, kun taas toisista tulee uupuneita ja kärsimättömiä.

Ah, rakkaat, on suuren syklimuutoksen aika, ja kansakuntanne on kriisissä. Eikö ole sanottu, että lopun aikoina Saatana hallitsisi maailmaanne? Katsokaa ympärillenne – mitä näette? Sekasorto ja selkkaus selviytymisestä ovat iskeneet tämän kerran suuren kansakunnan ihmisten sydämiin. Patriootit kutsuvat toimimaan, ja monet tulisivat ja todellakin tulevat kulkemaan kuolemaansa vapaus huulillaan ja ase käsissään. Rakkaat, sitä ei tehdä tähän tapaan – muutosta ei tulla saavuttamaan aseella!

Teidän täytyy tulla tietoisiksi, tai kuinka todellakin toivotte johtavanne ja tarjotaksenne ratkaisuja nälkäisille ja etsiville ihmisille? Tämä maailma ei tarvitse enempää tekopyhiä johtajia turvonneine egoineen, jotka huutavat, että heillä yksinään on vastaus. Mitä tarvitaan tänä aikana, rakkaat, on yhtenäisyys ja joukkuepelaajat. Yhtenäisinä voitte seisoa ja tulette tekemään niin – mutta jakaantunut talo ei voi seistä. Eikä se ole todistettu lukemattomia kertoja kautta iäisyyksien?

Kuulen pyyntönne opastukselle, ja niin metsä vastaa kuin kutsutaan! Äänenne ovat kuultu, ja teille annetaan etsimänne.

Ajatteletteko tämän lomakauden aikana ensin veljeänne ja hänen tarpeitaan, vai pysyttelettekö omassa mieltämässänne vaikeudessa? Jaatteko vapaasti vähempiosaisten kanssa sen, mitä teillä on, oli se miten runsasta tai niukkaa – vai pidättekö tavaroiden varastonne lukossa, jotta ne pilaantuisivat ja mädäntyisivät? Kuka joukossanne auttaa veljeänne, kun teidät kohdataan suoraan avun kutsulla? Ja kuka joukossanne katsoo toiseen suuntaan inhossa ja torjuu vähempiosaisen?

Tulenko tänä päivänä asettamaan jonkinlaisen syyllisyyden ”taakan” yllenne? Ei, rakkaat, kysyn vain kysymyksen, jotta voitte ottaa hetken tauon heijastamista varten ja antaa kiitokset Luojalle kaikesta, jolla Hän on siunannut teitä joka päivä.

Kuinka moni joukostanne muistaa kiittää Jumalaa siitä, mitä teillä on? Ja ne teistä, jotka eivät ajattele kahdesti sellaista käsitettä – mistä luulette olemustenne Lähteen olevan peräisin? Satunnainen sattuma? Älkää viitsikö. Jumala on varsin todellinen, rakkaat, varsin todellinen todellakin, ja mitä pikemmin moni teistä tulee sinuiksi sen asian kanssa, sitä pikemmin voitte elää elämää Hänen tasapainon sääntöjensä mukaan – tasapainon lait.

Todellakin, ei ole vaikeaa elää Jumalan polun mukaan – sillä jokainen on syntynyt noiden lakien tietämys rinnassaan. Ajatteletteko, ettette tiedä oikeaa väärästä? Ei, kyllä tiedätte.

Nimittäin itsensä vastuusta ei ole pakenemista tämän planetaarisen kokemuksen sisällä. Sillä välin, kun on totta, että olette täysin vapaita tekemään mitä haluatte – olette myös vapaita tulla sidotuksi ikiajoiksi fyysisen tiheyden (materian) paikkoihin ja poistettuna Luojan läsnäolosta ja loisteesta. Eikö ole viisauden parempi puoli elää elämäänne tasapainoisen suunnan mukaan, jonka Hän on asettanut omaa täyttymystänne ja riemukasta kehittymistänne varten? Mikä se on ihmisessä, joka aiheuttaa sellaista kapinaa ja häijyä kiistämistä?

Jokainen on vapaa valitsemaan – mutta kuten sanoin aikaisemmin – olette joko kanssani tai minua vastaan. Ei ole välimuotoa.

Kun kokoonnutte perheidenne kanssa tänä lomakautena, ajatelkaa hyvyyttä ja anteliaisuutta sekä avointa ja iloista jakamista. Antakaa kiitoksia siunauksillenne, sillä ne ovat moninaisia. Älkää antako ahneuden ja kinastelun kulkea sydämiinne, vaan sen sijaan olkaa rauhassa tietäen, että Jumalan loiste loistaa vapaasti Hänen suunnitelmansa mukaan elävien yllä.

Kysykää, niin teille vastataan. Etsikää, niin tulette löytämään. Arvoitukset ovat edessänne, mutta ne eivät tule olemaan arvoituksia pitkään – sillä on tietämisen aika.

Palautetaan tämä suuruuden kansakunta Jumalan alaisuuteen, kun vielä on aikaa – sillä kello tikittää ja vuosi 2 000 on aivan nurkan takana.

Muistattehan tämän: myös Jumalalla on Suunnitelma 2 000.

Olkaa rauhassa ja ilossa sydämissänne, sillä olen valmistanut paikan teille, kuten oli luvattu.

MINÄ OLEN SANANDA

Salu.

http://www.phoenixarchives.com/contact/1994/1294/122094.pdf