Käännös: SANANDA: ANKARAN TESTAAMISEN AIKA LÄHESTYY

SANANDA

6.7.2019

Ankaran testaamisen aika lähestyy

7/6/93 #1   SANANDA

Tervehdys, Thomas, Sananda läsnä Valossa. Älkää olko levottomia jaottelun tuntina, sillä aika on käsillä, kun väkeni tullaan testaamaan kunnolla, ja heidän tulee pitää tiukasti kiinni mestariopettaja Hatonnin kattavasti esittämästä polusta. Hän on Aton, Yksi Valon Jumala, Olemuksenne varsinainen Lähde.

Eikö Isä toivo aina sitä, mikä on parasta hänen Pojalleen? Vaikuttavatko opetukset usein olevan kovia ja käsittämättömiä, kun ajan kulun myötä selviää, että opetus piti sisällään mahtavaa logiikkaa ja järkeä? Älä koveta sydäntäsi sekasorron tuntina, sillä lakiasiat ovat olleet vain suuri opetuksesi, ja sinulta piilossa ollut on tullut tietoon, kuten on mainittu hyvin selkeästi näitä aikoja varten. Älkää keskittykö tehtäviin, jotka vievät teidät sivuun teille osoitetusta tehtävästä, sillä häiriötekijöitä on monia, jotka vetävät ja työntävät teitä estääkseen teitä tekemästä sitä, jonka olette mielessänne aikoneet saada suoritetuksi. Te olette rakasta perhettäni, ja teitä vaalitaan mittaamattomasti. Olkaa hyvin ystävällisiä ja kiitollisia, että teidän sallitaan kokevan tässä kaikkien aikojen suurimmassa näytelmässä, todella mahtavimmassa tarinassa, joka on ikinä kerrottu.

Ah, Isän rakkaus ei tiedä rajoja Valon Loputtomissa maailmoissa. Se on VALOA, rakkaat, VALOA, joka on Lähteenne. Fyysinen ilmentymä, josta itsenne löydätte, on karkea illuusio, josta puuttuu Valaistujen maailmojen hienostuneisuus. En kerro teille näitä asioita, että etsisitte virheellisesti noustaksenne näihin maailmoihin, vaan että te TIEDÄTTE maailmojen olevan loputtomia määrältään ja että Taivaassa todella on Loistoa!

Pitäkää silmänne tavoitteessa, joka eteenne on asetettu. Kaikista suurin lahja, rakkaat, on antaminen. Antakaa rakkaudella ja ilman ajatusta itsellenne, niin loppu kulkee itsestään varsin hienosti. Pommitus teitä vastaan on ollut erityisen suurta pyrkimyksessä kasvattaa vihaa ja jakaantumista. Teidän täytyy pysyä valppaina signaaleille, jotta te voitte tietää, milloin lähteä pois pommituksen lähteen luota, vaikkakin se olisi vain 10 minuuttia ajastanne. Kuunnelkaa hyvin tarkkaan, jotta voitte tietää. Huolehdin ja tulen huolehtimaan väestäni hyvin tarkkaan. Teidän annetaan tietää, jos jokin on pielessä. Tasapainoa ollaan palauttamassa, ja tähän olemme hyvin tyytyväisiä. Ettehän aliarvioi painetta, jonka alla olette, ja teidän täytyy sallia itsellenne aikaa yksinkertaisesti keskittääksenne olemuksenne. Valon maailmoissa ei ole mitään muuta kuin Tasapainoa, rakkaat. Pyritään aina palauttamaan ja ylläpitämään Tasapainoa Rakkaudessa, rakkautta Palvelusta Isälle ja rakkautta Palvelusta toveri-ihmisillenne ja veljillenne, jotka palvelevat rinta rinnan vierellänne. Ne ovat perheen ja ystävyyden side, veli veljen kanssa, sisar sisaren kanssa, jotka vievät teidät perille kunnian kanssa.

Pitäkää Valoni lähellänne, sillä minä tiedän polun. Ottakaa käteni, niin kävelemme tietä pitkin yhdessä.

Salu. Olkaa rauhassa, sillä te olette rakkaitani.

Minä olen Sananda ja MINÄ OLEN VALOA!


Lähteet CONTACT: THE PHOENIX PROJECT, July 13, 1993, Volume 2, Number 3, sivu 28.

HTML-muoto: by R. Montana.

http://fourwinds10.com/siterun_data/spiritual/specific_channelings/sananda/news.php?q=1562429359