KÄÄNNÖS: Rypsiöljy on edellisvuoden margariini kouluttamattomille terveysintoilijoille vailla tietoa sen veren tukkimisesta ja dementian edistämisestä

Minkälainen ruoka ei ikinä pilaannu? Saat yhden arvauksen. Aivan oikein – sellainen, jota ei koskaan tulisi syödä. Joten miksi sitten ajattelet, että suurin osa terveysruokakaupoista käyttää rypsiöljyä sekoitettuna lähes jokaiseen paketoituun ja purkitettuun ruokaan hyllyillään? Rehellinen vastaus on se, että he yrittävät tehdä lisää rahaa. Hyönteiset eivät mene lähellekään rypsiöljyä – siinä on yksi merkki olla syömättä sitä. Sen hyllyikä on lähes ikuisuus. Sekoita rypsiöljyä salaattikastikkeisiin, majoneesiin, perunasalaattiin, makaronisalaattiin, hummukseen, muroihin tai maissisipseihin, niin niiden hyllyikä pidentyy melkein loputtomasti.

Lisäksi rypsiöljy on halvin ”ruokaöljy” planeetalla. Rypsiöljy saa hienoja ja vetoavia etikettejä myös, kuten ”kylmäpuristettu” tai ”sertifioitu luomu”, mutta sillä ei oikeasti ole väliä, jos värjäätte rypsiöljyn kuuman pinkiksi ja leimaatte siihen ”A-luokka”, koska se on sitä, mitä se on. Puhutaan nyt siitä, mitä se tekee ihmisolentojen terveydelle, ketkä syövät sitä säännöllisesti.

Luomua tai ei – rypsiöljy hyytyy aikaa myöten ja aiheuttaa terveysongelmia

Mitä tapahtuu ihmisille, kun heidän verensä paakkuuntuu ja ei virtaa kunnolla heidän sydämistään aivoihinsa ja muihin elimiin? Oletko koskaan kuullut sanoja lihominen, sydäntauti, sydäninfarkti ja dementia? Jopa juonikas American Heart Association on ottanut käsittelyyn pahan rypsiöljyn ja myönsi vastikäisessä tutkimuksessa, että rypsiöljy nostaa dramaattisesti veren hyytysmisarvoa, kasvattaen kuolemanriskiä sydäntaudista ja sydäninfarktista.

Kun ihmiset syövät rypsiöljyä, se johtaa veren korkeaan kolesterolitasoon ja valtimonrasvoittumiseen verisuonissa. Nämä ovat esteitä, jotka häiritsevät veren kulkua sydämestä ja sydämeen ja jotka laukaisevat aivo- ja sydäninfarkteja. Joten vaikka rypsiöljy olisi hyönteismyrkytön ja kemikaaliton, tuota hyytymistä siltikin tapahtuu. Sen takia sillä EI yksinkertaisesti ole väliä, mikäli rypsiöljy on luomua, kylmäpuristettua tai tarjoiltu viiden tähden ravintolan toimesta, lopputulos on siltikin sama.

Runsasrasvaisen aterian ja veren hyytymisen tutkimuksen suoritti tohtorinarvo-oppilas Tanskan Maatalousyliopistossa, jossa havaittiin, että jopa niin sanotut hyvät kertatyydyttymättömät rasvahapot kasvattavat sydänkohtausten ja aivohalvausten riskiä veren hyytymisen vuoksi. Tutkimusta ei oltu tehty rotilla tai apinoilla, vaan ihmisillä, joten kaikki rypsiöljyä markkinoivat puoskarit voivat heittää tuon vanhan väitteen roskiin, että ihmiset eivät ole sama kuin laboratorion testieläimet.

Tutkimus tehtiin 18:lla terveellä nuorella miehellä yhdeksän kuukauden aikana. Rypsiöljy oli veren hyytymisen ja suonitukosten pääsyyllinen, naudanlihan lisäksi. Muutokset miesten veressä osoittivat ”välittömän protrombiinin vaikutuksen”, sanoi johtava tutkija. Kuvitelkaa, mitä tapahtuu tällä hetkellä sydäntaudista kärsiville ihmisille, kun he syövät rypsiöljyä. Sitten on se tosiasia, että 90 prosenttia rypsiöljystä on geneettisesti muunneltua sisältämään myrkyllistä hyönteismyrkkyä. Se on kuin hieroisi suolaa haavaan.

Tiede myrkyllisen rypsiöljyn takana osoittaa sen lisäävän valtimonrasvoittumaa ihmisaivoissa ja edistää muistinmenetystä ja vähentää oppimiskykyä

Rappeuttavien tautien ominaispiirre, valtimonrasvoittuman kerääntyminen aivoihin, voi olla pelottavin osa rypsiöljyn syömisessä. Tuo trendikäs keittiön perustarvike, joka leimattiin ”sydänystävälliseksi” vuosikymmenien ajaksi, on juuri todistettu olevan täysin muuta. Se tulisi leimata ”aivoja tappavaksi” ja ”sydäntä tappavaksi”, mutta koska suuren ruokateollisuuden vedättäjät ja kaupustelijat pyörittävät FDA:a ja CDC:a, se ei koskaan tapahdu.

Lyhyen aikavälin vaikutus ja lopullinen punainen varoitusvalo siitä, että rypsiöljy on kammottavaa terveydellesi, on lihottamistekijä. Oletko koskaan törmännyt tiiliseinään ruokavaliosi kanssa? Oletko myös tuntenut itsesi vetämättömäksi ja aivokuolleeksi viime aikoina? Ehkä on aika tarkistaa nuo luomua olevat salaattikastikkeet verta hyydyttävän rypsiöljyn varalta.

Guy Crosby, ravintotieteen apulaisprofessori Harvardin Public Health Schoolissa, tutkii ruokaa ja kulinaarista kemiaa sekä kasviruokien soluseinämärakennetta. Hän varoittaa kaikkia ihmisiä rypsiöljyn syömisestä. Tässä on hänen lausuntonsa. Canola on rypsiöljyä, joka on jalostettu vähentämään ”epätoivottavia elementtejä”. Crosby mainitsee, että suurin osa rypsiöljystä on kemiallisesti uutettu käyttämällä heksaania (bensiinin ainesosa), jonka jälkeen siitä poistetaan hajuja muilla kemikaaleilla (koska rypsiöljy haisee).

Toisessa viimeaikaisessa tutkimuksessa jyrsijät, joita oli ruokittu roskatieteellisellä ruoka-aineella nimeltään rypsiöljy, kehittivät merkkejä dementiasta ja työskentelymuistin häiriöstä, ja se tapahtui vain ottamalla kaksi ruokalusikallista rypsiöljyä päivässä. Myös hiirien paino nousi merkittävästi rypsiöljyn syömisen jälkeen.

Odota, pelottavat uutiset eivät ole vielä ohi. Jyrsijöissä näkyi myös amyloideja valtimonrasvoittumia aivoissa. Lisäksi rypsiöljy oli tuhonnut peptidin, joka suojelee aivojen hermosoluja vahingolta. Tämä vahinko esti yhteydet hermosolujen välillä, osoittaen laajaa vauriota, kertoivat tutkimuksen asiantuntijat. Tuo tutkimus oli julkaistu lehdessä Scientific Reports.

Lähde:

https://www.naturalnews.com/2018-09-03-canola-oil-is-the-margarine-of-yesteryear-clogs-blood-dementia.html#