Käännös: PIDEMPI ELÄMÄ RUOKASOODALLA

Tohtori Sircus

26.5.2016

Hiljattain julkaistu tutkimus lehdessä ”Clinical Journal of the American Society of Nephrology” havaitsi, että kun kehossa on tasapainoinen bikarbonaattitaso, se vähentää aikaisen kuoleman riskiä. Tutkimus tutki dataa, joka oli kerätty ”Health, Aging and Body Composition Study” -tutkimuksessa, johon osallistui 2 287 henkilöä.

Tohtori Kalani Raphael, apulaisprofessori ja nefrologian sekä hypertension erikoislääkäri Utahin yliopistossa, sekä hänen kollegansa tutkivat pH:ta, hiilidioksidia ja bikarbonaattia liittyen pitkäaikaiseen selviytymiseen. Utahin yliopiston mukaan ”Kriittisesti sairailla potilailla, joilla on vakavia happopohjaisia poikkeavuuksia, on hyvin pieni mahdollisuus selvitä sairaudestaan.”

Tohtori Raphael havaitsi, että alhaiset bikarbonaatin tasot lisäävät ennenaikaisen kuoleman riskiä 24:llä prosentilla. ”Havaitsimme, että yleisesti ottaen terveillä vanhemmilla ihmisillä, joilla on matala bikarbonaattitaso, oli suurempi riski kuolla”, sanoi Raphael. Tutkimuksen löydökset avustavat kliinikkoja määrittelemään paremmin potilaan ennenaikaisen kuoleman riskin analysoimalla heidän bikarbonaattikertymänsä tarkemmin, jota jotkut lääkärit eivät koskaan tee. Hänen sanomansa tarkoittaa, että salaisuus terveyteen on riittävässä bikarbonaattitasossa. Vanhemmat aikuiset, joilla on vähäiset määrät bikarbonaattia veressään, riskeeraavat itsensä ennenaikaiselle kuolemalle.

”Kudosten emäksisen puskurin kasvattaminen saa sairaat potilaat tuntemaan itsensä terveemmäksi yhdenmukaisesti. Kuten yllä oli mainittu, tämä on etenkin totta kemikaalisesti herkillä potilailla ja voi olla ”parannuskeino” siinä mielessä, että kasvatamme kehon kykyä reagoimaan terveellä tavalla haitalliselle ärsykkeelle. Jos käytän suonesisäistä ruokasoodaa sellaisiin potilaisiin, sitä annetaan yleensä kaksi kertaa viikossa ajanjaksolla, joka on 4–5 viikkoa. Ruokasooda on hyvin tehokas tapa parantaa suoraan solujen terveyttä tekemällä kudoksen emäksisemmäksi”, toteaa tohtori Eric Chan lopuksi.

Ruokasoodalla on ominaisuus imeä raskasmetalleja, dioksiineja ja furaaneja. Vertailu syöpäkudoksen ja terveen kudoksen välillä samasta ihmisestä osoittaa, että syöpäkudoksella on paljon korkeampi myrkyllisten kemikaalien, tuholaismyrkkyjen jne. pitoisuus. Kun elimistössä on tarpeeksi bikarbonaattia, se kykenee vastustamaan paremmin kemikaalisten hyökkäysten myrkyllisyyttä.

 

Hapokkaan tilan hoitaminen bikarbonaatilla

Ylihappoisuus, joka on tänä päivänä hyvin yleistä, on vaarallinen tila, joka liittyy koko joukkoon vakavia terveysongelmia, mutta silti lääkärit eivät suostu testaamaan pH-arvoja (paljon parempi ja halvempi tehdä kotona) ja vastustavat antamasta natriumbikarbonaattia, joka on yksinkertaisesti ruokasoodaa, korjaamaan tätä yleistä tilaa. Hapokas sisäinen ympäristö on täydellinen paikka sairauksien menestymiselle, ja se lukee mukaansa syövän. Normaalin pH:n ympäristöt vastustavat tauteja ja syövän muodostumista. Natriumbikarbonaatti on vanha kunnon keino ”nopeuttaa” kehon bikarbonaattitason palautumista normaaliksi. Natriumbikarbonaatti on vahva luonnonlääke, yksi vahvimmista; se ajaa pH- sekä happitasot nopeasti ylös läpikotaisin suurimmassa osaa kudoksia, ja sen takia se on niin tehokas.

Happomyrkytys on äärimmäisen yleinen yhteiskunnassamme, pääasiassa amerikkalaisen ruokavalion ja elämäntyylin myötä. Vaikkakin munat, maitotuotteet ja lihat ovat happoisia, pääasiallinen ongelma on prosessoitujen ruokien kanssa. Nämä lukevat mukaansa valkoisen vehnän, sokerin, kahvin ja virvoitusjuomat, jotka luovat happoisen ympäristön. Liian nopea hengittäminen aiheuttaa myös happoisuutta sekä lääketehtaiden lääkkeet, keinotekoiset makeutusaineet, säteilylle altistuminen (lääketieteelliset kokeet) ja altistuminen kaikille kemikaaleille ja torjunta-aineille ja jopa saastuneelle ilmalle, jota hengitämme, ja vedelle, jota juomme.

Kun meistä tulee happoisia, keho varastaa mineraaleja, kuten natriumia, kaliumia, magnesiumia ja kalsiumia luista ja elimistä, neutralisoimaan happoa. Tämä rasittaa kehoa ja voi valitettavasti mennä huomiotta monien vuosien ajan ja etenkin sen tähden, koska lääkärit määräävät happoisuuden oireiden peittämiseksi lääkkeitä, jotka muodostavat lisää happoa.

Kun pH-arvomme tulee happoiseksi, koemme yleisesti väsymystä, tulehduksia, lihavuutta, masennusta, kuivaa ihoa, vatsahaavoja, sokeritautia, immuniteetin vajavaisuutta, hormooniongelmia, ennenaikaista vanhenemista, heikkoja luita, hiivaa, hidasta ruoansulatusta, virtsarakko-ongelmia, munuaisongelmia, verisuonivahinkoa ja nivelkipua maitohapon kerääntymisen takia. Brittiläiset tiedemiehet Lontoon Royal Hospitalissa osoittavat, että natriumbikarbonaatti voi hidastaa dramaattisesti kroonisen munuaissairauden etenemistä.

Natriumbikarbonaatti on paras, nopein ja turvallisin keino auttaa kehoanne tasapainottamaan pH-arvon ja näin ollen pidentäen elämää vähentämällä vakavien tautien muodostumista. Se on myös yksi parhaista lääkkeistä (ruoista) syövän hoidossa.

 

Bikarbonaatti ja syöpä

Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että solun ulkopuolinen pH-arvo syövissä on tyypillisesti matalalmpi kuin normaalilla kudoksella ja että happoinen pH-arvo edistää leviävää kasvaimen kasvua primääri- ja etäpesäkesyövissä. Kiinteiden kasvainten ulkoinen pH-arvo on happoinen seurauksena glukoosin kasvaneesta aineenvaihdunnasta ja huonosta läpivirtauksesta. Happoisen pH-arvon on osoitettu kiihdyttävän kasvainsolun tunkeutumista ja etäpesäkettä in vitro -kokeessa ja soluissa ennen häntäsuoneen pistoa in vivo -kokeessa.

Tohtori Robert J. Gillies lehdessä ”Wayne State University School of Medicine” kertoo: ”Kasvaimen kehittämä happoisuus mikroympäristössä ajaa paikalliseen tunkeutumiseen. Kiinteiden kasvainten pH on happoinen kasvaneen käymispohjaisen aineenvaihdunnan ja huonon läpivirtauksen takia. Jokaisessa tapauksessa kasvaimen ympärillä oleva pH oli happoinen ja heterogeeninen, ja korkeimman kasvaintunkeutumisen alueet vastasivat matalimman pH:n alueisiin. Kasvaininvaasio ei tapahtunut alueille, joissa oli normaali tai lähes normaali pH. Löydöksiemme toiminnallista tärkeyttä tukien suun kautta annettu natriumbikarbonaatti oli riittävää kasvattamaan kasvaimen ympärillä olevaa pH:ta ja estämään kasvaimen kasvua ja paikallista tunkeutumista esikliinisessä mallissa, joka tuki hypoteesia hapon kautta välittyvästä tunkeutumisesta.”

 

Haiman terveys

Jos kehosta tulee liian happoinen, se vahingoittaa haimaa, kuten muitakin elimiä. Haima on erityisen herkkä happoisille olosuhteille. Haima tuhoutuu hiljalleen ilman riittävää bikarbonaattitasoa. Kun haima menettää kyvyn tuottaa tarpeeksi bikarbonaattia, joka on oleellista haiman entsyymien oikeanlaiselle toiminnalle, sulamattomat proteiinit kulkeutuvat vereen, joka saa aikaan allergisia reaktioita ja tulehduksia.

”Veren sokeritason, insuliinituotannon, happopohjan tasapainon, haiman bikarbonaatin ja entsyymituotannon valvominen potentiaalisesti allergisoiville aineille altistavaa koetta ennen ja sen jälkeen paljastaa, että haima on ensimmäinen elin, joka kehittää estynyttä toimintaa erinäisistä rasituksista”, kirjoittaa tohtori William Philpott ja tohtori Dwight K. Kalita kirjassaan ”Brain Allergies”.

 

Ruokasooda

Ruokasooda on 100 prosenttisesti natriumbikarbonaattia. Kun sitä sekoitetaan hapon kanssa, ruokasooda reagoi ja tekee kuplia sekä luovuttaa hiilidioksidia. Se tekee näin, kun se törmää vatsahappoon, se tekee näin, kun puristat sitruunan sen päälle juomalasiin, ja se tekee tämän, kun käytätte viemärinavaajaa kylpyammeessa, jolloin sekoitatte bikarbonaattia sitruunahapon kanssa. Bikarbonaatti toimii niin hyvin lääkkeenä juurikin sen takia, että koska se muuttuu hiilidioksidiksi. Se on ollut aina kantani, että suullisten hoitokeinojen yhdistäminen transdermaalisten hoitojen kanssa on parempi kuin suonensisäinen annostelu, ellei kyseessä ole hätätapaus.

Lehti ”The Journal of Nutrition” suoritti tutkimuksen hiilihapotetusta ja hapottamattomasta kivennäisvedestä. Tutkimukseen osallistujia pyydettiin juomaan 1 litra joko hiilihapotettua tai hapottamatonta kivennäisvettä joka päivä kahden kuukauden ajan, jonka jälkeen seuraisi kahden kuukauden jakso toista vettä. Havaittiin, että hiilihapotetun veden juonti laski huomattavasti matalan tiheyden lipoproteiinikolesteroleja (jota pidetään yleisesti riskitekijänä sydänsairaudelle) sekä kasvatti huomattavasti korkeatiheyksisen lipoproteiinikolesterolin (HDL) määrää (jonka katsotaan yleisesti vähentävän sydäntaudin riskiä). Näiden ja muiden biokemikaalimuutosten, jotka hiilihapotetun kivennäisveden juonti saivat aikaan, arvioitiin vähentävän kolmasosalla naisten riskiä kehittää sydäntauti seuraavan vuosikymmenen aikana.

Voitte ostaa paketin ruokasoodaa alle dollarilla, joka tekee siitä halvimman kotilääkkeen, jota käytetään laajalti kiireisissä potilassaleissa ja ensiapupoliklinikoilla, kun veren pH karkaa pilviin. Hiilihapotettu vesi (täynnä bikarbonaatteja/CO2:ta) korvaa helposti kaikki statiinilääkkeet ja monet muut apteekin tuotteet, mutta lääkärinne ei halua teidän tietävän tätä.

Kaasukuplat hiilihapotetussa vedessä luodaan lisäämällä hiilihappoa tavalliseen veteen. Hiilihapotettu vesi ei sisällä fosforihappoa, joka vie luista kalsiumin ja saa veren happoiseksi. Hiilihapotetulla vedellä on yksi ainesosa, joka limonadeista puuttuu: bikarbonaatti. Bikarbonaatti minimoi kalsiumin häviämisen luustosta. Koska veren happoisuus ei ole liiallista, kun juodaan hiilihapotettua vettä, bikarbonaatin takia enemmän kalsiumia pysyy luissa.

Puhumme vakavasti otettavasta lääkkeestä, kun puhumme natriumbikarbonaatista. Varhainen ja säännöllisempi natriumbikarbonaatin käyttö yhdistetään korkeampien varhaisten elvytysmahdollisuuksien ja parempien pitkäaikaisten neurologisten lopputulosten kanssa ensiavussa. Natriumbikarbonaatti on erittäin hyödyllistä painelu-puhalluselvytyksen aikana.

Päätäntö

livin3livin4

Tämä on parhaiten myyvä kirjani natriumbikarbonaatista, ja se on tärkeää luettavaa kaikille lääkäreille ja ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita ylläpitämään terveyttään ja nuoruuttaan. Kirja on saatavilla myös EBook-muodossa.

Onkologit ovat hölmöjä tehdessään pilaa bikarbonaatista (CO2), koska ensinnäkin he eivät tunne lääkinnällistä tiedettä, tämän terveellisen ja välttämättömän kaasun tärkeyttä, ja he eivät tiedä, että veressä bikarbonaatti ja CO2 vaihtuvat käytännössä valon nopeudella, kiitos entsyymi hiilihappoandryaasin rinnallamme. Tämä sallii hiilidioksidin ja veden nopean muuntumisen bikarbonaatiksi ja protoneiksi tai toisin päin.

Onkologit eivät tiedä, kuinka tämä kaikki liittyy terveisiin soluympäristöihin, koska lisää happea pääsee soluihin, kun veressä on runsaasti CO2:ta (bikarbonaattia). Heillä ei ole aavistustakaan, miksi tämä on tärkeää syövän ehkäisyssä, syövän hoidossa ja syövän parantamisessa. Hiilidioksidi (bikarbonaatti) on ravintoaine sekä myös hengityksen ja soluissa tapahtuvan energiatuotannon tuote, ja sen puute itsessään on lähtökohta kehossa tapahtuville häiriöille.

Tohtori Alina Vasiljeva ja tohtori David Nias kirjoittivat: ”1800-luvun loppupuolella tiedemiehet Bohr ja Verigo löysivät asian, mikä vaikutti omituiselta lailta; vähentynyt hiilidioksidin määrä veressä johtaa kehossa olevien solujen vähentyneeseen happimäärään, joka lukee mukaansa aivot, sydämen, munuaiset jne. Hiilidioksidin (CO2) havaittiin olevan vastuussa sidoksesta hapen ja hemoglobiinin välillä. Jos hiilidioksidin määrä veressä on normaalia alhaisempi, tämä johtaa vaikeuksiin vapauttaa happea hemoglobiinista. Täten Verigo-Bohrin laki.”

Matala happitaso ja matala hiilidioksiditaso kulkevat yleensä käsi kädessä kliinisissä olosuhteissa. Hiilidioksidin terapeuttinen kasvattaminen hengittämällä tätä kaasua ilmaan laimennettuna on usein tehokas keino parantaa veren ja kudosten hapettumista. Bikarbonaatin ottaminen suullisesti ja kylvyissä kasvattaa CO2-tasoa (bikarbonaattia) veressä, kuten tekee myös hitaasti hengittäminen.

Lähde: http://www.fourwinds10.net/siterun_data/health/holistic_alternative_medicine/news.php?q=1464356723