KÄÄNNÖS: ’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – PHOENIX JOURNAL #27 – JUMALAN JA LUOMISEN LAKIEN YMMÄRTÄMINEN Kutsutaan myös “Tasapainon Laeiksi” Laki #15

Jeesus Sananda, Lordi Mikael and St. Germain

Lokakuu 28, 2009

PHOENIX OPERATOR OWNER MANUAL

PHOENIX JOURNAL #27 – JUMALAN JA LUOMAKUNNAN

LAKIEN YMMÄRTÄMINEN

Kutsutaan myös ”Tasapainon Laeiksi”

LAKI # 15

15. TEIDÄN TÄYTYY NOUDATTAA JUMALAN VIISAUTTA LAJINNE VASTUUNTUNTOISTA JA TASAPAINOISTA LISÄÄNTYMISTÄ VARTEN.

Olemme kirjoittaneet MIEHEN ja NAISEN avioliiton sitoumuksen Jumalalle olevan yksi välttämättömistä komponenteista tulla myös VANHEMMAKSI Jumalalle, mikä tarkoittaa lajinne lisääntymistä. (KATSOKAA Laki #8: ”Ette saa syyllistyä aviorikokseen”.)

TAIVAALLINEN ja PYHÄ ”teko”, jonka JUMALA loi lajin lisääntymistä varten ja jota te kutsutte ”seksuaaliseksi liitoksi”. Jumala loi TÄMÄN TAIVAALLISEN LIITON suoritettavaksi YHDEN miehen ja YHDEN naisen välillä erityisesti lajin tasapainoisen tason ylläpitämistä varten jokaiselle planetaarisella järjestelmällä. ”Pudonneet” tai JUMALUUDEN vastustajat ovat täysin vääristäneet ja tehneet pahaksi tämän kerran ”pyhän” ja ”taivaallisen” teon, joka yhteen aikaan oli TEHTY täydellisellä RAKKAUDELLA ja OMISTAUTUMISELLA ISÄLLE kummankin osapuolen sisimmässä, joten sitä (seksi) kutsutaan nyt ”syntymäoikeudeksi”, jota voi tehdä usein, rankaisemattomasti ja USEIDEN jompaakumpaa sukupuolta olevien kumppanien kanssa ja vailla RAKKAUDEN huomioimista tai vastuuntuntoista lisääntymistä. Kuinka me ja ISÄ kyynelehdimme teille! Tämä YKSI Jumalan luomuksen väärinkäyttö on lähes tuhonnut lajinne! Lainataan taas kerran teoksesta: ”JA HE KUTSUIVAT HÄNTÄ IMMANUELIKSI: MINÄ OLEN SANANDA” – sivu 55:

”Avioliiton ja lisääntymisen teoilla täytyy olla puhtaan aikomuksen ja valmistautumisen korkein aste, sillä näiden sitoumuksien ja rajoituksien päällä lepää ihmisen säilyminen planeetalla lajina. Jos kaikki on tehty ja kaikkea noudatettu, oikeudenmukaisuus ja rauha tulee kaikelle ihmiskunnalle, ja elämä ihmismuodossa voidaan säilyttää.

”Jos ihminen jatkaa itsekästä ja harkitsematonta käytöstään, hän kaivaa omaa kuoppaansa. On piste, jonka ylitse planeetta ei pysty ylläpitämään ihmisen tekemää epätasapainoista järjestelmää. Ja silti niin se tulee olemaan, (lukekaa tämä huolellisesti!) että ihminen ei kuuntele ja tuo tuhon omalle lajilleen. Se tapahtuu noin kahden vuosituhannen kuluttua, että ihminen on saavuttanut itsetuhon pisteen. (Nyt on vuosi 1991, ystävät, oletteko täyttäneet tämän Jeesus Kristus Immanuelin ja MUIDEN ennen häntä olleiden profeettojen ennustuksen!?!) Ja niin profeetat ovat sen nähneet, ja se tulee tapahtumaan täyttymyksensä aikana ja minun täyttymykseni aikana.” Lainauksen loppu.

Aloitetaan Jumalan ohjesäännöstä, avioliitosta ja lisääntymisestä MIEHEN ja NAISEN välillä. On hyvin selkeää, että tämä EI sano, että avioliitto ja ”seksuaalinen akti” olisi OK miehen ja miehen, naisen ja naisen, KAHDEN miehen ja YHDEN naisen, KOLMEN naisen ja YHDEN miehen jne. välillä. Jälleen, tasapainon lait ovat LOOGISIA, joka tarkoittaa sitä, että ne luotiin erityisesti ylläpitämään TASAPAINOA Luomakunnassa.

Eriasteisten tahallisten, järjestelmällisten ja pahantahtoisesti epäsiveellisten seksuaalisten käytösten takia ja jotka ovat tämän TAIVAALLISEN LIITON korruptio ja joita suurin osa ihmisistä on harjoittanut ja harjoittaa tasollanne, ylläoleva rakkaan Jeesus Immanuelimme antama VAROITUS käy ilmi tässä aikajaksossa silmienne edessä!

Seksuaalinen ”akti” oli suunniteltu tehtäväksi erityisesti YHDEN miehen ja YHDEN naisen välillä, jotka olivat sitoneet HEIDÄN TAIVAALLISEN RAKKAUTENSA YHTENÄ avioliiton liitossa JUMALAN määräämänä. Tämän RAKKAUDEN liiton kautta seksuaalisen sukupuoliyhdynnän akti lisääntymiselle miehen ja hänen vaimonsa välillä oli kaikkein pyhin ja kunnioitetuin vastuu, heidän RAKKAUTENSA jatke ja SITOUMUS JUMALALLE olla vanhempia HÄNEN lapsilleen hänen palveluksessaan.

Nyt muistakaa ”syyn ja seurauksen” laki. Tämän JUMALAN ohjesäännön seuraukset ovat keskuudessanne tänä päivänä. Ylikansoitus ja kuolettavien sukupuolitautien ja veren mukana kulkevien sairauksien leviäminen, kuten Syfilis ja AIDS, osoittautuvat olevan TEIDÄN itserankaisunne siihen pisteeseen asti, että se luo lähes täydellisen tuhon ihmisrodullenne Maassa.

Joten EI jätetä varaa väärinymmärrykselle. Seuraavat KÄYTTÄYTYMISET ovat erityisesti ja kiistattomasti VASTAAN TAI VASTAKKAIN JUMALAN JA LUOMAKUNNAN LAKEJA:

1. Mikä tahansa homoseksuaalinen seksuaalinen aktiviteetti kahden tai useamman miehen välillä on jyrkästi kielletty.

2. Mikä tahansa homoseksuaalinen seksuaalinen aktiviteetti kahden tai useamman naisen välillä on jyrkästi kielletty.

3. Mikä tahansa biseksuaalinen seksuaalinen aktiviteetti kahden tai useamman miehen ja naisen välillä on jyrkästi kielletty.

PITÄKÄÄ MIELESSÄ, ETTÄ VIITTAAMME ERITYISESTI ”SEKSUAALISIIN” AKTIVITEETTEIHIN, EMME RAKKAUTEEN, INTIIMIYYTEEN (sielun tason läheisyyden ja ystävyyden erityisyyden jakaminen), YHTEISASUMISEEN (asuinhuoneiston/kodin jakaminen yhdessä) JA YSTÄVYYTEEN samaa sukupuolta olevien välillä. Tarkoittaen, että EPÄSIVEELLINEN, RIETAS ja VASTUUTON ”SEKSUAALINEN AKTI” ON SE, JOKA ON ERITYISESTI JA JYRKÄSTI JUMALAA ja ELÄMÄÄ VASTAAN!

4. Mikä tahansa anaalinen ja (sodomia) seksuaalinen sukupuoliyhdyntä kaikkien mies- ja/tai naishenkilöiden välillä on jyrkästi kielletty.

5. Kaikki ELÄINTEN kanssa suoritetut seksuaaliset aktiviteetit kenen ihmisen tahansa toimesta ovat jyrkästi kielletty.

6. Kaikki läheistä sukua olevien kanssa suoritettu seksuaalinen (insesti) aktiviteetti. Esimerkiksi: veli ja sisar, isä ja tytär, setä ja sisarentytär, täti ja sisarenpoika, serkku ja serkku, äiti ja poika, isoisä ja tyttärentytär – on jyrkästi kielletty.

7. Kaikki seksuaalinen aktiviteetti suoritettuna kenen tahansa (miehen tai naisen) aikuisen toimesta kenelle tahansa lapselle tai lapsen kanssa on jyrkästi kielletty.

8. Prostituutio – miehen tai naisen itsensä tarjoaminen toiselle seksuaalisiin suhteisiin vaihdossa MAKSUSUORITUKSEEN – on jyrkästi kielletty.

9. Kaikki sadistiset tai masokistiset seksuaaliset harjoittamiset suoritettuna kenen tai keiden tahansa toimesta itselleen tai muille on jyrkästi kielletty. Sadistinen: ”1. Taipumus saada iloa olemalla julma.” Masokistinen: ”1. Tila, jossa seksuaalinen mielihyvä riippuu suuresti koetusta fyysisestä kivusta tai nöyryytyksestä. 2. Taipumus johtaa nautintoa omasta kärsimyksestään.”

10. Kaikki voyeuristinen (tyydyttyy seksuaalisesti katsomalla seksuaalisia kohteita tai toimia) aktiviteetti tai kaikki osallistuminen pornografisiin (seksuaalisesti epäsiveelliseen ja irstaaseen) materiaaleihin, esim. elokuvat, lehdet, kirjat, ”taide” ja esineet, on jyrkästi kielletty.

Ymmärtäkää, että kyseessä PÄÄHÄNPINTTYMÄ epäsiveellisen ja irstaan fyysisen nautinnon kanssa, jota TEIDÄN jokaisen täytyy VALITA välttää ja nousta henkisesti yläpuolelle. Päähänpinttymästä ja korruptiosta seksuaalisten ajatusten, sanojen ja tekojen kanssa on tullut hypnotisoivan PAKKOMIELTEISTÄ ja myös hirvittävän alentavaa YHDEN ELÄMÄN HENGELLE! TÄMÄ EI OLE RAKKAUTTA MINKÄÄN MÄÄRITELMÄN MUKAAN. Ettekö näe tätä TOTUUTTA edessänne ja sisimmässänne? Seksuaalisen pakkomielteenne TÄYTYY LAKATA, jos aiotte kurottaa kuolevaisen kehonne ylitse JUMALAN VALTAKUNTAAN!

Moni teistä luultavasti ihmettelee tähän mennessä masturboimista: ”seksuaalisten elinten stimulointi itsensä toimesta”. Ensin lukekaa UUDELLEEN ylläoleva kappale. Masturbaatio on itseä tyydyttävä seksuaalinen teko ITSELLEEN, JA se on myös sitä, mitä suurin osa teistä pariskunnista tekee, kun harrastatte ”seksiä” yhdessä ja kutsutte sitä ”rakasteluksi”. Ainoa ero on se, että se on YHTEISEN masturbaation ”jakaminen” puolisonne kanssa. Yhteinen masturbaatio EI OLE TAIVAALLINEN SEKSUAALINEN LIITTO LISÄÄNTYMISEN JUHLIMISEEN. Kun on ”aikuinen” ja toivoo saavansa lapsia, seksuaalisen nautinnon hakeminen itsensä toimesta tai toisen kanssa on synti itseään kohtaan ja yksinkertaisesti, KOSKA KIISTÄTTE JA RAJOITATTE HENKISEN LUOVAN POTENTIAALIN SISIMMÄSSÄNNE.

Tänä päivänä äärimmäisen seksuaalisen päähänpinttymän paikassanne alkaa monille nuorille seksuaalinen halu murrosiässä. Monilla tulee olemaan seksuaalista purkautumista tai unia nukkuessaan. Vanhempien HUOLELLISELLA ja RAKASTAVALLA opastuksella hyvän matkaa ennen tätä ja sen ajan aikana lapsi ei pelästy muutoksista kehossaan ja hyvin todennäköisesti tyydyttää halunsa masturbaatiolla joko uteliaasta tutkimuksesta tai helpottaakseen kehoaan. Kohtuullinen tai satunnainen masturbaatio, joka tehdään yksityisyydessä kenen tahansa lapsen tai aikuisen toimesta, ei ole haitallista tai elämää VASTAAN, KUNNES siitä tulee pakkomielteinen päähänpinttymä. Masturbaatio voi olla myös itserankaisun muoto, ja tämä on hyvin haitallista JUMALAN HENKEÄ KOHTAAN SISIMMÄSSÄ. Muistakaa tämä, vanhemmat, siitä voi myös tulla hyvin haitallista lapselle, jos hänen ”harjoittelunsa” kautta hänet opetetaan pelkäämään tai halveksumaan sukuelimiään tai hänet saadaan tuntemaan syyllisyyttä itseensä kohdistuvasta seksuaalisesta tutkimuksesta tai masturbaatiosta. Hänen täytyy oppia henkilökohtaisesta vastuustaan ja ymmärtää KAIKKI JUMALAN LAIT sisältäen ne, jotka määräävät lisääntymisestä. Mutta jos saatte lapsen tuntemaan itsensä pelokkaaksi, häpeäväksi tai syylliseksi omasta henkilökohtaisesta seksuaalisesta tutkimuksestaan, saatatte itse asiassa luoda hänelle PAKKOMIELTEISEN PÄÄHÄNPINTTYMÄN seksuaalisuuden kanssa. Jos lasta ei altisteta jatkuvalle ”seksuaalisesti stimuloivalle” medialle, hän kadottaa nopeasti kiinnostuksensa varhaisen itsetutkimuksen jälkeen, JOS HÄNEN LUOVAA potentiaaliaan on kannustettu, hoivattu ja tuettu HÄNEN VANHEMPIENSA ja OPETTAJIENSA toimesta. Henkisesti tietoisemmilla lapsilla ja aikuisilla ei ole joko paljoa kiinnostusta tai hiljalleen kadottavat kiinnostuksensa kaiken muotoisesta seksuaalisesta tutkimuksesta. On paljon terveellisempää hengelle, jos tämä seksuaalisista tunteista irroittautumisen prosessi on luonnollinen ja tapahtuu valinnan KAUTTA todellisen henkisen YMMÄRTÄMISEN ja tietoisuuden tähden.

Se, minkä olette nimenneet ”seksuaaliseksi energiaksi” tai ”libidoksi”, on itse asiassa TEIDÄN sisimmässänne olevan JUMALAN Hengen luovan ja hoitavan potentiaalin korruptio. ANTAKAA MEIDÄN TOISTAA TÄMÄ: TEIDÄN ”SEKSUAALINEN ENERGIANNE/LIBIDONNE” ON ITSE ASIASSA SISÄLLÄNNE OLEVAN JUMALAN HENGEN LUOVAN JA HOITAVAN POTENTIAALIN KORRUPTIO! Katsotaan, kuinka teidän Funk & Wagnals -sanakirjanne määrittelee Libidon: ”1. Seksuaalinen halu tai impulssi. 2. Vaistomainen halu tai sysäys kaikkien ihmisen aktiviteettien takana.” Luitteko tuon selvästi, ystävät? VAISTOMAINEN HALU TAI SYSÄYS KAIKKIEN IHMISEN AKTIVITEETTIEN TAKANA! Juju on, arvokkaat, SEKSI ei ole VAISTOMAINEN halu tai sysäys, jonka JUMALA oli luonut, vaan TÄMÄ oli teidän LUOVA ja hoitava sysäyksenne TUNTEA ja JUHLISTAA JUMALAA SISIMMÄSSÄNNE, LUODAKSENNE YHDESSÄ ELÄMÄN AINA PALJASTUVAN LAAJENTUMISEN JA SEIKKAILUN! Todella rakastava TAIVAALLINEN LIITTO, mies/nainen kokemassa luovaa potentiaaliaan LISÄÄNTYMISEN seksuaalisen aktin kautta, oli luotu olemaan TAIVAALLISEN RAKASTAVAN OMISTAUTUMISEN LIITTO ja JAETUN YKSEYDEN LAHJOJEN JUHLINTA…JA JUMALASTA LUODUN UUDEN ELÄMÄN JUHLINTA. Harvoin tunnetaan TODELLISTA RAKKAUTTA, välittävää ystävyyttä, hellyyttä ja läheisyyttä kumppaneitaan kohtaan teidän tasollanne. Useimmat ovat yksinkertaisesti unohtaneet, mitä RAKKAUS on. Luulette ehkäpä, että te ja kumppaninne olette yksi ”harvinaisista” poikkeuksista? Tässä on testi teille. Kuinka pitkään avioliittonne ja sitoumuksenne kestäisi, jos tänään LAKKAUTTAISITTE täysin kaiken seksuaalisen aktiviteetin kukin toisensa kanssa? Miettikää tätä huolella. Annatteko todella itsenne kumppanillenne seksuaalisesti ja muilla tavoin, koska haluatte miellyttää heitä? Miellyttääksenne teitä molempia?

Miellyttääksenne itseänne? Ajattelette, että seksuaalinen orgasminne on huuma? TE JOPA RAJOITATTE HUUMAN!

Ette nimittäin ole halunne ettekä tunteenne. TE olette JUMALAN ELÄMÄN HENKI ja henkenne ON HALLITSIJA ylitse halujenne ja tunteidenne. Ettekö näe, että olette yksinkertaisesti valinneet tietämättömyyden ja hämmennyksen illuusiossanne TEHDÄ tunteistanne ja haluistanne HALLITSIJOITA ylitse HENKENNE…JUMALUUTENNE?!?

Tämä luovan potentiaalinne korruptio OLI LUOTU, MUKAUTETTU JA MUOVATTU ANTIKRISTUKSEN TOIMESTA. TE YKSINKERTAISESTI OSTITTE VALHEEN TOTUUTENA, JA TEISTÄ ON TULLUT RIIPPUVAISIA ”SEKSIN” HALUSTANNE. Ette usko, että ”seksuaalinen” halunne on luotu? Katsokaa ympärillenne tänä päivänä. Mainostava medianne sekä lehtenne, televisionne ja elokuvanne LUOVAT HALUNNE TEILLE mukauttamalla ja muovaamalla teitä väärien ”KUVIEN” kautta siitä, mitä kauneus on, mitä on ”seksuaalinen vetovoima” – toisin sanoen ohjaamalla huomiotanne jatkuvasti siihen, ”miltä” näytätte fyysisesti, atleettiseen kyvykkyyteenne, seksuaaliseen vetovoimaanne ja puoleensavetävyyteenne. Miksi tämä ”halun” luominen toimii ja on toiminut? Koska Antikristus muovaa ”vääriä kuvia” ja sen jälkeen pelaa PELOLLANNE olla liian epäviehättävä, arvoton, epäsuosittu ja yksinkertaisesti MUIDEN hylkäämä, joiden TE sallitte TUOMITA TEIDÄT IHMISOLENTOINA! ANTIKristus pitää teidät SIDOTTUINA ”väärillä” lupauksilla, jotka halunne OLLA ELÄMÄN ARVOINEN ovat luoneet, joten olette liian kiireisiä yrittämässä sopia ”väärään” muottiin, ja näin ollen ette kehitä luovaa henkistä potentiaalianne sisimmässänne! Kuinka TE kehtaatte tuntea itsenne ARVOTTOMAKSI uskomalla väärien ”KUVIEN” hölynpölyä! MUISTAKAA TÄMÄ TOTUUS! OLETTE JUMALAN TEMPPELI!

Mainostajat myyvät aina ”heidän kuvaansa” siitä, mitä te kutsutte ”romanssiksi”, ja teitä kannustetaan ajattelemaan, että se tarkoittaa intohimoista ”seksuaalista” täyttymystä. Sanakirjanne kuvailee romanssin: ”1. Rakkaussuhde. 2. Rakkauden tyyppi sukupuolten välillä, jota sävyttää omistautumisen korkeat ihanteet ja vahva intohimo. 3. Seikkailukas, sankarillinen tai eksoottinen luonto: kaukana olevien paikkojen romanssi.” Kun himoitsette romanssia, joko tiedätte sen tai ette, se ei tarkoita ”seksuaalista” suhdetta, rakkaat, se tarkoittaa RAKKAUSSUHDETTA, himoitsette kokea sisällänne JUMALAN ELÄMÄN RAKKAUDEN, B>himoitsette tuntea olevanne ”ELOSSA”,/B> esim., lämpimiä ja voimakkaita tunteita, intoa ja kiihkoa. MIKSI? Koska olette tylsistyneitä ja henkisesti täyttymättömiä itseluotujen elämänne ”rajoitusten” kanssa. (Rajoitusten, jotka ”kontrolloitu” media on asettanut teille ensi kädessä.) Ette ole tasapainossa ja etsitte sytyttääksenne LUOVAN POTENTIAALIN SISÄLLÄNNE. ROMANSSI on lupaus SEIKKAILUSTA ja ILOSTA kokea ELÄMÄN HENKI, LUOJAN, sisällänne. Nimittäin, ROMANSSI ei ole seksuaalinen seikkailu tai paikka johon mennä; se on halunne tuntea ja TIETÄÄ JUMALA sisällänne. Voitte kokea romanssin jakamalla omistetun ja seikkailullisen ELÄMÄN RAKKAUDEN kumppaninne kanssa. Riippumatta siitä, mitä medianne ”ylimainonta” kertoo teille, muistakaa tämä, halunne romanssiin on halunne MUUTOKSELLE rajoitetusta ja henkisesti täyttymättömästä olemassaolosta, RAJOITTAMATTOMAN Luovan Henkisen Potentiaalin B>sisimmässänne/B> tunnistamiseen ja KOKEMISEEN.

Seuraavan kerran kun teille tulee ”seksuaalinen” halu, katsokaa ympärillenne, että mitä katsoitte, mitä luitte tai mihin osallistuitte, joka tämän halun loi? Miehet, kun näette fyysisesti ”kauniin” naisen, onko ENSIMMÄINEN ajatuksenne ihailu ja arvostus tästä ihanuuden LAHJASTA, ja pohdiskeletteko HÄNEN HENKENSÄ ihanuutta ja kauneutta? VAI mietittekö sen sijaan ensin nautintoa, jonka saisitte, mikäli pääsisitte tekemään ”seksuaalisen liiton” hänen kanssaan? Ja sama pätee teihin naisiin, jotka kutsuvat itseään ”vapautetuiksi”, joka yleensä tarkoittaa ensimmäiseksi ”seksuaalisesti” vapautettuja ja samoja tasavertaisia ”oikeuksia” kuin miehillä, jotta he saisivat monia ”sattumanvaraisia” seksuaalisia kohtaamisia.

Tunnistakaa, että tämä ”seksuaalinen halu” on oikeasti teidän TÄYTTYMÄTÖN luova potentiaalinne kirkumassa päästä vapaaksi itse langetetusta fyysisen seksuaalisen AKTIN ”rajoituksesta” tai rajasta. Akti: ”1. Esittää osaa; esiintyä jonakuna toisena. 2. Palvella väliaikaisesti tai sijaisena. TEESKENNELLÄ”. Seksuaalinen akti rajoittaa, sijaistaa ja imitoi TEIDÄN LUOVAA JA HENKISTÄ AVAUTUMISTANNE TUNTEA JUMALA. Kun todella ymmärrätte ja tunnistatte tämän totuuden, luova henkinen avautumisenne ei voi enää kauempaa OLLA TURHAUTUNUT JA RAJOITTUNUT hölmöön ja todella henkisesti täyttämättömään ”seksuaalisen aktin” toistoon.

Tarkoittaako tämä, että teidän odotetaan itsenne ja JUMALAN puolesta PYSÄYTTÄVÄN NYT kaiken seksuaalisen aktiviteetin? VAIN jos se on TEIDÄN valintanne, joka on tehty ILOSSA ja TODELLA ymmärtäen, ja näin ollen saatte irtoamisen vapauden tästä ”RIIPPUVUUDESTA” ja haluamattomuuden lisääntymiseen. Suurimmalle osalle teistä, etenkin aikuisille, ”seksuaalisesta käyttäytymisestä” on tullut nyt koukuttavaa, joten teidän täytyy käsitellä sitä sellaisena. Poistakaa niin paljon ”houkutusta” läsnäolostanne kuin mahdollista, aivan kuin alkoholistin täytyy poistaa itsensä ”baareista” ja poistaa alkoholi kodistaan. Olkaa hellävaraisia itsenne kanssa ja noudattakaa huolellisesti yläpuolella olevaa KYMMENEN listaa, jotka ovat ”JYRKÄSTI KIELLETTYJÄ” seksuaalisia käyttäytymisiä (mukaanlukien aviorikos). Jos olette sinkku tai naimisissa ja teillä on riippuvuus ”seksuaaliseen aktiin”, käyttäkää satunnaista masturbaatiota pienemmäksi pahaksi, ”jos teidän täytyy”. Jos olette onnellisesti naimisissa ja olette molemmat ”nauttineet” riippuvaisuudestanne yksiavioiseen yhteiseen seksuaalisen aktinne masturbaatioon, kummankin osapuolen täytyy tulla irroitetuksi, jotta riippuvaisuus lähtisi pois.

Joten olkaa hellävaraisia itsenne ja kumppaninne kanssa, mutta olkaa tietoisia ja vastuuntuntoisia ”seurauksista” (kuten raskaus) ja sinnikkäitä tavoitteessanne (itsellenne) vapautua ja irrottautua KAIKISTA fyysisen ilmentymän asioista. Yksinkertaisesti TUNNISTAKAA ilman, että rankaisisitte itseänne syyllisyydellä ja häpeällä, että tämä on synti luovaa elämän henkeä vastaan sisällänne. Hyväksykää, että teillä on halu, koska olette ”riippuvaisia”, ja monet teistä ymmärtävät sen rakkautenne ”jatkeena”. Älkää rankaisko itseänne tai toista, antakaa ”halun” hajota luonnollisesti kummankin puolison sisällä. Kun aloitatte TEIDÄN luovan henkisen potentiaalinne avautumisen ja löytämisen seikkailun, tulette olemaan yllättyneitä, koska jossain pisteessä havaitsette, että ”seksuaalinen akti” ei enää vetoa teihin kumpaankaan. Tulette olemaan irrotettuja, ja teillä ei ole enää mielenkiintoa siihen!

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J027.pdf