KÄÄNNÖS: ’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – PHOENIX JOURNAL #27 – IHMISEN ’KUOLETTAVIMPIEN’ SYNTIEN TUNNISTAMINEN JA MÄÄRITTELY – 10. TEKOPYHYYS

Jeesus Sananda, Lordi Mikael ja St. Germain

Marraskuu 23, 2009

’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – JOURNAL #27 – IHMISEN KAIKKEIN ”KUOLETTAVIMPIEN” SYNTIEN TUNNISTAMINEN JA MÄÄRITTELY

10. TEKOPYHYYS

Muistakaa, että tekopyhyys on ”väite (teeskennellä) omistavansa tunteita ja piirteitä, joita EI omista, kuten hyveellisyys tai hurskaus”. Kerroimme LAEISTA; numerosta 17, että yksi suurimmista ”merkeistä” pahuuden riivaamissa on heidän tekopyhyytensä.

Kerromme aluksi ”uskonnollisissa” instituutioissanne olevista tekopyhistä, jotka viljelevät huolellisesti Jumalallisen hurskauden ja erittäin hyveellisten standardien ”vaikutelmaa”. Ja he puhuvat ”vakaumuksella” hyveistä, joita he kaikessa jalomielisessä hyvyydessään tai jumalallisuudessaan omistavat, jotta JOHTAISIVAT teidät Jumalan Valtakunnan oikeamielisyyteen, jossa he itse ”asustavat”. Joten kun te petetyt itkette ilon kyyneliä siinä, että teille on ”sallittu” tilaisuus olla läsnä niin suuren kanssa, te mieluusti täytätte tämän väärän ”hatun” kaikella ”kullalla”, jonka voitte antaa, jotta ehkäpä teidätkin huomattaisiin olevan ”arvoisia” ja teille sallittaisiin pääsy Jumalan Valtakuntaan. Mutta tekopyhällä on nyt teidät. Hän ojentaa ”hattua” edelleen ja edelleen, kunnes teillä ei ole enempää annettavaksi…sen jälkeen hän hylkää teidät ja kutsuu teitä ”arvottomiksi”, ja suurin osa teistä on uskonut olevansa arvoton ja näin ollen ansaitsee köyhyyden. Kaiken aikaa, kun hän viekoittelee teitä ja tekee teistä hänen ”orjiaan”, tekopyhä istuu ”ilkkuvana” ja itseriittoisena vihan ja manipulaation ”väärässä” loisteessaan, kuolaten irstaasti ja himoitsevasti ”vaurauden” aarteita, jotka hän on VARASTANUT teiltä; sokeilta ja tietämättömiltä lampailta.

Sen jälkeen, kun ”uskonnollinen” tekopyhä on KERTONUT teille, mitä teidän EI pidä ja mitä teidän PITÄÄ tehdä saavuttaaksenne JUMALAN Valtakunnan, ja hän tietää, että uskotte häntä, niin hän tietää, että KUULUTTE hänelle nyt, ja hän saa teidät maksamaan kalliisti. Kaiken aikaa, kun tekopyhä johtaa teitä petoksien teurastamoonsa, hän varsin järjestelmällisesti ”salailun” ovien takana rikkoo itse JOKAISTA Jumalallisen käyttäytymisen sääntöä, jotka hän on teille ohjeistanut noudatettavaksi. Tekopyhän motivaatio? VALTA ja KONTROLLI muiden ylitse HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ. Hän uskoo aina olevansa parempi kaikissa asioissa, etenkin ”älykkyydessä”, kun hän pystyy NARRAAMAAN ja HUIJAAMAAN muita ja myös haalimaan heidän KULTANSA hänen OMIIN itsekkäisiin etuihinsa. Hän on pahuuden loitsun alla, kuten kutsutaan väärää ”ylpeyttä” tai myös syöpämäistä narsismia, josta kerroimme aiemmin YLPEYDEN kohdalla.

Te, arvokkaat sokeat, olette nyt sallineet narsistisien TEKOPYHIEN soluttautua MAAILMANNE hallitusjärjestelmiin ja niissä oleviin ”virastoihin” ja jotka ovat johdossa tai pääpaikalla ja asemoivat itsensä kaiken hyvyyden ja vapauden tuhoamiselle sekä lopulta TEIDÄN orjuuttamiselle HEIDÄN PAHUUDEN kontrollin tahdolleen. He ovat niitä, jotka ovat nyt vailla omaatuntoa ja jotka KERTOVAT teille kaiken, jonka TOIVOTTE kuulevanne, ja SEN JÄLKEEN HE TEKEVÄT HALUAMANSA kontrolloidakseen teitä ja tehdäkseen teidät ”voimattomiksi” HEITÄ vastaan. Pahuuden ”äpärä” -siemen on nyt niin juonikas, että se on soluttautunut ja ottanut valtaansa lähes KAIKKI, jotka kutsuisivat itseään teidän ”johtajiksiksenne”, ja suurin osa teistä ei tiedä sitä. Tällä tavoin narsistinen ja tekopyhä ”saatana” tai ”vastustaja” JUMALAA vastaan on tullut nyt hallitakseen teitä: hiljaa, salaisesti ja erikoislaatuisella viekkaudella. He ovat lähes saavuttaneet orjuuttamisenne ilman, että suurin osa teistä EDES tietää vallan manipuloinnin rikoksia, jotka ovat tapahtuneet olemuksienne edessä! Onko se toivotonta? EI KOSKAAN! Jumala VOITTAA viimeisessä kohtaamisessa PAHUUDEN kanssa, mutta jokaisen osasen täytyy valita JUMALAN tahto ymmärtämällä ja noudattamalla TASAPAINON LAKEJA, jotka ovat annettu, jotta sisäänpääsy sallittaisiin HÄNEN RAKKAUDEN, TOTUUDEN, VIISAUDEN JA ELÄMÄN PYHÄÄN VALTAKUNTAAN! Mitä TE TEETTE ANSAITAKSENNE pääsyn sinne, mikä on JUMALAN? JUMALA/ATON odottaa päätöstänne. ATONIN RAKKAUS ja SUOJELUS ja OPASTUS on hengenvedon päässä, arvokkaat oppilaat. HÄN odottaa vilpitöntä pyyntöänne. Otatteko NYT JUMALAN ELÄMÄN käden, vai putoatteko te ”illuusion”, pimeyden, tuhon, tietämättömyyden ansaan ja eristykseen, joka on pahuus?

Puhumme lyhyesti tekopyhästä käyttäytymisestä, jota te ”tavallinen” kansa harjoitatte. Oletteko kilttejä ja ystävällisiä muille kasvokkain, ja sen jälkeen mustasukkaisuuden, kateellisuuden tai ennakkoluulon takia arvostelette ja kritisoitte HEITÄ henkilökohtaisesti heidän selkiensä takana? Tätä harjoitetaan yleisesti joukossanne, suurimmaksi osaksi ilman ”tietoisuuttanne” siitä. Nyt asetamme teidät ”tietoisuuteen”. Ette saa tuomita toista ihmisosasta vähemmäksi tai suuremmaksi kuin mitä te Luojan heijastuksessa olette; vain tuomita heidän käytöksensä, jonka tiedätte kulkevan Jumalan/Luomakunnan antamia tasapainon lakeja vastaan. Kunnioitatte heitä, kun ojennatte kätenne rehellisessä rakkaudessa ja ystävyydessä. Mutta jos ojennatte kätenne antaen ”vaikutelman” rakkaudesta ja ystävyydestä, ja salaa halveksutte tätä ihmistä, koska hän on musta tai ruskea tai valkoinen tai köyhä tai rikas tai lihava tai laiha, tai, tai, tai…silloin myös te olette tekopyhiä. Kerromme viimeiseksi lisää ja yksityiskohtaisesti fanaattisuudesta ja ennakkoluulosta ”kuolettavimmissa” synneissänne.

Joten, jotta löytäisitte ja tunnistaisitte narsistisen tekopyhän, teidän ei tarvitse USKOA, mitä hän SANOO olevansa tai tekevänsä tai edustavansa, vaan ottakaa selvää, MITÄ HÄN TEKEE salassa. Muistakaa, ”teoistaan heidät tunnetaan”.

www.fourwinds10.com/journals/pdf/J027.pdf