KÄÄNNÖS: ’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – PHOENIX JÄLKIKIRJOITUS

Luoja Aton – Hatonn

Marraskuun 30. päivä, v. 2009

 

’KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – JÄLKIKIRJOITUS

HATONN

JÄLKIKIRJOITUS VALITUSOSASTON JOHTAJALTA

Huomatkaa, että kaikki käyttäjät/omistajat, jotka epäonnistuvat käyttämään tätä varustetta/informaatiota oikein, rikkovat takuun. Hyväksyn kaikki kohtuulliset valitukset ja annan lisäohjeita, jos niin vaaditaan – mutta käsikirjan ovat kirjoittaneet mestariopettajat, ja havaitsen, että ne ovat esitetty SUURELLA SELKEYDELLÄ. Jos valitukset kantavat ”harkitsevan” käyttäjän ”MIELIPITEITÄ”, niin ehdotan, että jätätte valitusosaston pois tästä, sillä TEIDÄN ”mielipiteenne” siitä, kuinka käyttää tai lentää tällä varusteella, ei muuta millään tavalla tässä tarjottua takuuta. Suurin osa teistä Maasta olevista osallistujista on varsin ilmeisesti unohtanut, kuinka käytetään kaikkia sielun korkeampia rakenneosia, esim. rakkautta, anteeksiantoa, intohimoa totuudelle, rauhaa, ymmärrystä ja Jumalallista aikomusta. Tämän asian on myös todistettu olevan niin ja paikkaansa pitävä testaamalla. Johto tarjoaa tässä jatkuvia kursseja ja esimerkkejä väärinkäytöstä, yrityksestä ja erheestä, mutta ohjeistuskurssi loppuu nopeasti, ja kurssien uusimisia ei tule olemaan tarjolla. Tämä on kertaluonteinen tarjous, ja kaikki, jotka harkitsevat pääsyä, ja/tai ostoa, liisausta tai vuokrausta, tullaan huomioimaan pois noston pisteeseen asti. Määränpäät vaihtelevat osallistujan/oppilaan saavutuksen mukaan. Maahansyöksyä, epäonnistumista olla läsnä luokassa ja epäonnistumista noudattaa käytännön ohjeita pidetään ”reputtamisena”. Paluu henkilökohtaisiin vaihtoehtoisten menettelytapojen omapäisiin opetuksiin tulee aiheuttamaan välittömästi pääsykiellon Phoenix-laivueen alukselle, sillä siitä tulee ilmeistä, että muiden kurssien ohjaajat ja keksijät ja osallistujat – TIETÄVÄT PAREMMIN – ja ehdotan, että odotatte höttöistä pilveänne. Joka tapauksessa huomatkaa, että Hän, jolle asetatte veressä kylvetyn pelastuksenne, matkustaa Phoenixilla! HÄN, jonka paluuta odotatte – matkustaa Phoenixilla! Määrätietoisuus on kiinni yksinomaan ostajasta/käyttäjästä. Puolinaiset keinot ovat hyväksyttäviä vain harjoituksen ja oppimisprosessin aikana noudattaen täysin määräysten ja kurssin sääntöjä.

Tämän asiakirjan mukaan tehty oikeanlainen käyttö on ainoa keino hankkia pääsy ”poisnosto” -alukselle päivänä, joka seuraa tätä ”lähtölaskennan” jaksoa. Pääsyä ei voi taata ”mahdollisille” toissijaisille lennoille. Vain niiden, jotka läpäisevät lento-ohjeistuskoulun, sallitaan käyttävän varusteita. Vain ne, joilla on läpäisevät arvosanat valtuutetuilta opettajilta, tullaan sallimaan kyytiin täyden kestoajan määränpäähän. Jotkut matkustajat astuvat kyytiin lyhyemmille määränpäille, mutta tullaan tiputtamaan pois nimilistasta nopeasti tahallisen ja täydessä aikomuksessa tehdyn varusteiden väärinkäytön takia. Testaaminen on suoritettu täysin, ja enempää ”testausta” ei tulla sallimaan – maailma nimeltään Maapallo reputti kaikki testausajot ja koeajot sekä on epäonnistunut lähettämään lintua maanpinnalta – ME TEEMME SEN NYT JUMALAN TAVALLA. NIITÄ JOTKA VASTUSTAVAT, PYYDÄN SIIRTYMÄÄN SIVUUN, JA ÄLKÄÄ TUKKIKO SISÄÄNKÄYNTIÄ LASTAUSRAMPILLE.

Koko käsikirja ja toimintojen ohjesäännöt ovat melko vähälukuiset ja pelkistetyt sekä kykenevät olemaan yhdellä dokumentin sivulla. Esimerkit ja määritteet ovat sisällytetty lukemisenne helpottamiseksi ja läpikotaista ymmärrystä varten.

Kaikkia sääntöjä tullaan noudattamaan, jotka valmistaja ja valtuutetut opettajat ovat antaneet. Testaus tapahtuu eristyksessä ja huijaamista ei sallita. Huijaaminen visailuissa katsotaan osana syyn ja seurauksen harjoitusta sekä tullaan käsittelemään yksilölliseltä pohjalta valmistajan ja opettajan harkinnan mukaan.

Minä, professori Hatonn, laivueen komentaja, jatkan tämänhetkisten tapahtumien ja huonojen uutisten professorina – voi, kärsikää suuresti.

Odotan näiden käsikirjojen ja ohjeiden tulevan repaleisiksi ja kuluneiksi opiskelusta ja uudelleenopiskelusta. Kaikkien roskiin heitettyjen käsikirjojen roskaajat huomataan, joten jos ette tahdo Phoenixia tai matkaa sillä, ehdotan, että tarjoatte hyvän kaupan käytetystä lehdestä/käsikirjasta ystävälle – tai etenkin viholliselle. Sillä jos kieltäydytte lukemasta materiaalia, oletan hyvin varmasti, että vihollisenne voisi hyvinkin olla kiinnostunut. Älkää aliarvioiko Jumalan testausmenetelmiä, sillä jokainen syöttö tai ulosotto huomataan asianmukaisesti jokaisen oppilaan palvelustallenteessa. Olkoon se niin.

Tervehdin teitä ja haluan toivottaa teidät tervetulleeksi kyytiin. Olen tavoitettavissa luokkatuntien jälkeen tuutoroinnille, jos niin vaaditaan. Tämän kurssin hinta maksetaan materiaalittomalla vaihtokaupalla – ei poikkeuksia, kiitos. Shekit ja IOU:t eivät ole hyväksyttäviä eivätkä C.O.D. tilaukset, paitsi kuten on asianmukaisesti ansaittu aiemmassa koulutuksessa.

Emme tee rahapalautuksia emmekä ”tee mitään PUOLESTANNE”, ja emmekä hyväksy mitään kotityötä tai opinnäytetyötä, joka on toisen osapuolen tekemä. Kiitoksia sääntöjen noudattamisesta, ja kaikki vastaväitteet tullaan asianmukaisesti huomaamaan ja HYLKÄÄMÄÄN.

Gyeorgos Ceres Hatonn, komentaja.

P.S.: Suositukseni johtoon kantavat suurta ”painoarvoa”, joten tämän osaston ohittamisella ansaitsee vain haittaa käytännön arvossa.

www.fourwinds10.com/journals/pdf/J027.pdf