KÄÄNNÖS: ’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – IHMISEN ’KUOLETTAVIMPIEN’ SYNTIEN TUNNISTAMINEN JA MÄÄRITTELY – 4. HIMO

Jeesus Sananda, Lordi Mikael ja St. Germain

Marraskuu 11, 2009

’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – JOURNAL #27 – IHMISEN KAIKKEIN ”KUOLETTAVIMPIEN” SYNTIEN TUNNISTAMINEN JA MÄÄRITTELY

4. HIMO

Katsokaa ja nähkää, arvokkaat, se on ollut tämä yksi ”synti” itseänne ja ISÄÄ SISIMMÄSSÄ kohtaan, joka on tuonut lajinne tuhon partaalle armottoman ANTI-Kristuksen toimesta. Tämä yksi ISÄN RAKKAUDEN, JOKA ON KAIKEN LUOMAKUNNAN SISÄLLÄ OLEVAN ELÄMÄN HENGEN RAKKAUS, korruptio on tuonut taudin kehoillenne ja tyhjyyden sekä täyttämättömyyden sieluillenne.

Määritellään HIMO: ”1. Kehollinen seksuaalinen halu. 2. Liiallinen seksuaalinen halu, etenkin etsimällä välitöntä tai armotonta tyydytystä. 3. YLIvoimaisen valtaava halu: himo vallalle. 4. Saada intohimoinen tai kohtuuton halu”. Määrittelemme käyttäytymistä, joka ei ole vain liiallista ja ylivoimaista, vaan myös kuluttavaa JUMALAN ELÄMÄN HENGELLE SISIMMÄSSÄNNE. Himo on ”vihamielistä” JUMALALLE/ATONILLE sisimmässänne, koska se on luonnoton, liiallinen HALU, joka on sallittu kokea vain kolmannen ulottuvuuden fyysisellä tasollanne. ANTI-Kristus on viekkaasti istuttanut, muokannut, edistänyt ja kerännyt HIMON tunteiden myrkyn siemenet, jotta korvaisi ja tuhoaisi sen, mikä on KAIKEN ELÄMÄN HENGEN todellinen JUMALALLINEN olosuhteeton RAKKAUS.

Teistä on tullut niin hämmentyneitä sen myötä, mikä on HALUNNE SEKSUAALISIIN aktiviteetteihin, että uskotte sen olevan nyt RAKKAUDEN ILMAISU kumppanillenne. Jopa ne, jotka tietävät HIMOITSEVANSA, ja että se ei ole RAKKAUTTA, siltikin lopulta sekoittavat himoavan halunsa osana heidän RAKKAUTTAAN sitä kohtaan, jonka kanssa he nauttivat kumppanuutta. HIMO fyysiselle seksuaaliselle purkautumiselle ON HIMOA, rakkaat, oli se sitten ”YHDEN yön juttu” (voi hyvänen!) tai tehtynä sen kanssa, jonka miellätte olevan ”RAKASTAJA”. Perusteellisemmalle kuvaukselle henkisen luovan potentiaalinne korruptiosta ”seksuaalisen” käyttäytymisen väärinkäytön kautta, pyydän, että LUETTE TAI LUETTE UUDELLEEN JUMALAN JA LUOMAKUNNAN LAIT, jotka ovat jo painettu tekstiksi.

Joten täten käsite ”himo” edustaa luonnotonta, liiallista fyysistä HALUA, yleensä ”seksuaaliselle” liitolle, mutta joku voi himota myös VALTAA tai RAHAA tai muita materiaalisen ”illuusionne” ”asioita”. Pitämällä kiinni näistä (hengelle) luonnottomista haluista teistä tulee yksinkertaisesti raskaasti kiinnittyneitä todellisuuden ”illuusioonne”, ja täten pysytte RASKAINA tietämättömyytenne pimeydestä. Jos olisi YKSI asia, jota voisimme kannustaa teitä HALUAMAAN, ja sen ei tarvitse olla luonnotonta ja liiallista, se olisi HALUNNE TUNTEA JA PALVELLA TEIDÄN JA KAIKEN OLEVAISEN SISIMMÄSSÄ OLEVAA TODELLISEN JUMALUUDEN VALOA!

www.fourwinds10.com/journals/pdf/J027.pdf