KÄÄNNÖS: ’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – IHMISEN ’KUOLETTAVIMPIEN’ SYNTIEN TUNNISTAMINEN JA MÄÄRITTELY 3. YLENSYÖNTI

Jeesus Sananda, Lordi Mikael ja St. Germain

Marraskuu 9, 2009

’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – JOURNAL #27 – IHMISEN KAIKKEIN ”KUOLETTAVIMPIEN” SYNTIEN TUNNISTAMINEN JA MÄÄRITTELY

3. YLENSYÖNTI

Määrittelemme ensin ylensyönnin määrittelemällä sen, mikä on ylensyöjä: ”Liikaa syövä. 2. Se, jolla on suuri liiallinen ruokahalu tai kapasiteetti johonkin”. Avain ymmärtämiseen ylensyönnistä on se, että se on LIIALLINEN ja ylitse järkevän tarpeen oleva ruokahalu tai halu mille tahansa fyysiselle asialle. Se voi olla ruoka, tai joku voisi olla se, mitä nimitetään itsensä tai toisen tekemän ”rankaisun” kanssa mässäilyksi. Joku voi olla mässäilevä seksistä, sodasta tai vallasta ylitse muiden, joka tarkoittaa kahmia itselleen ”miellettyä” fyysistä nautintoa laajentamalla kapasiteettiaan, koska tuntee itsensä ARVOTTOMAKSI ja näin ollen PELKÄÄ, ettei ole ”tarpeeksi” sitä, mikä ikinä onkaan liiallisen ruokahalun kohde.

Ylensyönti on itserankaisun muoto, koska MIKÄ TAHANSA liiallinen ”sisäänotto”, kuten ruoka, seksi tai valta, usein todistaa olevansa juuri se asia, joka johtaa ylensyöjän tuhoon. Se on tämä ylitse järkevän tarpeen oleva LIIKAMÄÄRÄ, joka ei ole sulautunut olennon sisällä, vaan on itse asiassa VARASTOITUNUT, joka taas tuottaa SEURAUKSEN (muistatteko ”syyn ja seurauksen” lain?), niellen ja tuhoten ISÄNTÄNSÄ. Se on tämä ENERGIAN KAHMINTA ylitse kyvyn SULATTAA ja YHTENÄISTÄÄ se olemukseen, jonka ylensyöjä on ”vanginnut” ja joka KAIKEN energian luonteen mukaisesti pyrkii vapauttamaan itsensä ”staattisesta” tilastaan, jotta voisi LIIKKUA ja pysyä ELOSSA jopa silloin, vaikka se tarkoittaisi ISÄNTÄNSÄ tuhoa.

Kyllä, tästä liiallisesta vangitusta energiasta tulee hyvin paljon kuin ”loinen” ylensyöjälle. Nimittäin, oppilaat, energian EHJYYS heikentyy, jos se kasaantuu, varastoituu ja pysyy SEISAHTUNEENA TAI STAATTISENA kohtuuttoman aikajakson ajan. Aivan kuin on varastoidun RUOAN tai ENERGIAN luonto heikentyä kuten POLTTOAINE, jos sitä ei jollain tapaa säilötä. Ja vaikkakin ruoan tai polttoaine-energian elinikää on pidennetty erilaisilla säilömisprosesseillanne, laatu tai eheys ruoan tai polttoaineen pysähtyneisyyden tai horroksen tilan takia on siltikin yleensä madaltunut.

Jos TIEDÄTTE, että JUMALA/ATON Isänne antaa teille KAIKEN, jonka ikinä tarvitsette pysyäksenne HÄNEN palveluksessaan, miksi teidän tarvitsisi KAHMIA liikaa mitä tahansa energiaa SISIMPÄÄNNE, joka on osa ELÄMÄN HENKEÄ? Oikea vastaus on se, arvokkaat, että teidän ei tarvitse kuluttaa ylitse henkenne tai olemuksenne tarpeita ylläpitääksenne itseänne, JOS ISÄ SISIMMÄSSÄ on tunnustettu ja hyväksytty TODELLISENA RAJOITTAMATTOMANA VOIMANANNE. Teidän täytyy TIETÄÄ olemuksissanne, että teillä tulee AINA olemaan se, mitä tarvitsette pysyäksenne HÄNEN palveluksessaan!

Tehdään tämä selväksi niille, jotka saattavat olla nyt paniikissa ihmetellen, mikäli ”kehonne”, jonka ”miellätte” kantavan enemmän painoa kuin mitä haluaisitte, olisi tulos ylensyönnistä. Ensinnäkin monet teistä aliarvioivat sen, mikä on IHANTEELLINEN painonne. Teille jatkuvasti syötetty kuva: ”laiha, laiha, laihuus on in” on aiheuttanut monille teistä paljon tarpeetonta päähänpinttymää halun kanssa olla ”laihempi”. Tämä on TURHAMAISUUTTA, josta keskustelemme myöhemmin perusteellisesti ”kuolettavimmissa” synneissänne. JOKAISELLE teistä on annettu lahjaksi erilainen luusto kehollenne. Jos olette pieniluinen ja siro kooltanne, silloin luonnollisesti tarvitsette vähemmän painoa kannettavaksi kuin se, joka on isoluinen ja siro kooltaan. Kun siihen ei ole kajottu, niin suurin osa teistä on syntynyt loistavilla ja toimivilla metabolisilla mekanismeilla ylläpitämään ”ihanteellista” painoa ITSELLENNE. Moni teistä yksinkertaisesti syö PALJON enemmän kuin mitä kehonne tarvitsevat ylläpitämiseen terveellisessä harmoniassa. Ylensyönti taas on LIIALLINEN ruokahalu ja halu hamstrata PALJON enemmän KAIKKEA energiaa, kuin mitä voi kunnolla kokemuksessaan sulauttaa. Jokaisen TEISTÄ täytyy oppia tunnistamaan, mikäli syntinne itseänne kohtaan ovat joko turhamaisuuden tai ylensyönnin takia, MOLEMPIEN tai EI KUMMANKAAN.

Esimerkiksi, kun joku on ”ylensyöjä rangaistuksena”, tämä tarkoittaa sitä, että hän hamstraa itselleen ITSEkunnioituksen ja OMAN arvon puutteiden sekä jatkuvien, liiallisten ja ainaisten kokemuksien takia, jotka aiheuttavat hänelle kohtuutonta stressiä ja ilottomuutta. Hänestä tulee ”ylensyöjä” oman itseluodun UHRIUDEN kokemuksen liiallisesta toistosta.

Ylensyönnistä tulee todellakin ”järjetöntä” käyttäytymistä siinä, että ylensyöjä kokee transsitilan tai jähmettymisen ylensyöntinsä kohteesta. Hän piilottelee arvottomuuden tunteen kivultaan, ja järjettömän hamstrauksen myötä hän turtuu tunteiltaan. Tämä, kuten voitte nyt havaita, on paljoltikin sama halu ”piiloutua” riittämättömyyden, rakastamattomuuden tai muutoin elämää ansaitsemattomuuden tunteilta kuin sellaisen elämässä, joka on riippuvainen huumeista tai alkoholista. Teillä on nyt yhteiskunnassanne MONIA nuoria miehiä ja naisia, jotka tuntevat itsensä niin ARVOTTOMIKSI, että he toistuvasti ahmivat itseensä ”järjettömästi” ja sen jälkeen itseinhossa oksentavat sen kaiken pois. Tämä ”riippuvuus” -käyttäytyminen on nimetty ”bulimiaksi”. Siitä on tullut ”uusi” tauti nuorille ihmisillenne, jotka kamppailevat pärjätäkseen ja eivät voi koskaan ”olla vertaisia” JOHONKIN fyysiseen tai muuhun kuvaan ”väärästä” täydellisyydestä, mikä on heille joko annettu tai jonka he ovat itse ottaneet. Mikä on ero bulimikon ja enemmän syövän välillä, joka syö enemmän kuin tarvitsee ja säilyttää liiallisen painon kehollaan? Molemmat syövät TÄYTTÄÄKSEEN tyhjyyden sisällään, usein rakastamattomuuden tunteesta itseltään tai muilta. Bulimikko tosin voi piilottaa ruoka-addiktionsa ”maailmalta” ylläpitämällä ”solakkaa” ruumiinrakennetta, kokien näin ollen sekä ylensyöntiä että turhamaisuutta. Se, joka ylisyö ja saa liiallista varastoitua painoa, kokee riippuvuuden ruokaan monista syistä, mutta hyvin usein syyt pyörivät sisällä olevan tyhjyyden ”täyttämisellä” ja/tai antamalla suojaavan ”kilven” (liiallisella painolla) tunnepohjaista ”hyökkäystä” vastaan itseltä tai muilta. Tämä voi tuntea myös turhamaisuutta ja voi joutua mukaan ylensyönnin oravanpyörään ja näin ollen yrittämään erilaisia laihdutuskaavojen ”ohjelmia”, dieettejä, liikuntaa, alitajuisia nauhoja ja muita niin kutsuttuja ”ihme” -ohjelmia pudottaakseen painoaan. Kunnes molemmat (ruoasta riippuvaiset ”tyypit”) kykenevät tunnistamaan ja ymmärtämään, MIKSI he KÄYTTÄVÄT ruokaa ”täyttääkseen” tarpeen ja oppivat sen, mikä se ”tarve” todella on, riippuvaiset eivät pysty PARANTAMAAN riippuvaisuuttaan.

Näettekö, rakkaimmat, että nämä määrittelemämme ”synnit” ovat oikeasti sisimmässänne olevan ANTI-Kristuksen syövän ”oireita”, jotka ahmivat, vangitsevat ja rajoittavat luovaa ELÄMÄN HENKEÄNNE. Henkenne taistelee luomaanne luovuuden rajoituksen KAHLEIDEN totaalista TUSKAA. Teidän täytyy tunnistaa NYT nämä oireet ja KYSYÄ ISÄLTÄ SISIMMÄSSÄNNE antamaan teille HÄNEN VOIMANSA, HÄNEN VIISAUTENSA JA HÄNEN RAKKAUTENSA auttaakseen teitä sysäämään pois nämä RAJOITUKSEN kahleet luovan henkisen tapahtumisenne yltä!

www.fourwinds10.com/journals/pdf/J027.pdf