KÄÄNNÖS: ’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – IHMISEN ’KUOLETTAVIMPIEN’ SYNTIEN TUNNISTAMINEN JA MÄÄRITTELY – 11. TURHAMAISUUS

Jeesus Sananda, Lordi Mikael ja St. Germain

Marraskuu 25, 2009

’PHOENIX KÄYTTÄJÄN OMISTAJAN KÄSIKIRJA’ – JOURNAL #27 – IHMISEN KAIKKEIN ”KUOLETTAVIMPIEN” SYNTIEN TUNNISTAMINEN JA MÄÄRITTELY

11. TURHAMAISUUS

Ensin määrittelemme turhamaisuuden: ”1. Turhamaisuuden olotila tai luonteenpiirre; omahyväisyys. (ylimielinen itsetunto) 2. Kunnianhimoinen esillepano; kerskailu. 3. Hedelmättömän, hyödyttömän jne. ominaisuus tai tila. 4. Se, mikä on turhamaista tai epäolennaista”. Nyt määrittelemme turhamaisen: ”1. Olla täynnä tai näyttää kohtuutonta ihailua itsestään, ulkonäöstään jne.; omahyväinen. 2. Aikaansaamaton; hedelmätön. 3. Olla vailla todellista pohjaa; tyhjä: turhia toivomuksia. 4. Kerskaileva; korea. TURHAAN – vailla tarkoitusta; vailla vaikutusta”.

Turhamaisuus on näin ollen päähänpinttymä fyysisen ulkonäön, kuvan tai muodon ihailusta, vaihtamisesta tai muuntamisesta, koska turhamainen tuntee itsensä arvottomaksi tai ALA-ARVOISEKSI SISIMMÄSSÄÄN ja piiloutuu usein pröystäilevän (teeskentelevä liiallinen esittely) itsensä näyttämisen tai ”paremmuuden” ylimielisyyden taakse. Narsismi taas on sitä, että kun kohtuuttomasti (liiallisesti, epäreilusti) ihailee itseään sisältä ja ulkoa itsekorotetussa statuksessa ja eristyksessä muista, koska tuntee itsensä PAREMMAKSI muihin verrattuna ulkonäöltään, älykkyydeltään ja tärkeydeltään.

Todisteet pakkomielteestä ”näyttää” kauniilta fyysisesti itsensä hyväksymien tai omaksumien yhteiskunnallisten standardien mukaan ovat hyvin huomattavia sekä miesten että naisten keskuudessa, pääosin länsimaisessa ”sivilisaatiossanne”. Fyysinen ”ulkonäkö” hallitsee monia ja tekee monille päähänpinttymän siitä, joka tarkoittaa heille hyvin useasti olla ”hyväksyttävä” muiden silmissä. MIKSI? Koska ANTI-KRISTUS on kertonut TEILLE ja antanut teille tarkat rajoitukset sille, mitä on ”kauneus”. Esimerkiksi kontrolloidussa mainosmediassanne teillä on viehättäviä henkilöitä, jotka ovat ”malleina” tuotteille. Tämä sen tähden, jotta teille annettaisiin halu näitä tuotteita kohtaan luomalla ”kuvia” paremmalle hyväksynnän arvolle vetoamalla luontaiseen viettiin sisällänne, jonka he ovat korruptoineet ja virheellisesti määritelleet uudelleen ”SEKSI” -vietiksi, (muistatteko ”libidon?”) ja näin he saavat teidät HALUAMAAN tuotetta, joka antaa teille väärän ”lupauksen” kauneudesta, ”seksi” -vetovoimasta, terveydestä, nuorekkuudesta, vauraudesta, statuksesta jne. HEIDÄN RAJOITETTUJEN STANDARDIENSA mukaan siitä, mitä TEIDÄN täytyy haluta, mikä on kauneutta, seksivetovoimaa, terveyttä, nuorekkuutta, vaurautta, statusta jne., joita nämä ”mallit” (teille on opetettu) esittävät, koska he ”NÄYTTÄVÄT” hyvältä.

Kaiken huomion kera, jota on annettu lapsuudesta asti vain ”fyysiselle” olemukselle, sisimmässä oleva henki kuihtuu ja ikävöi sallimusta, hyväksyntää ja vapautta. Tämä on siksi, koska Anti-JUMALA, jonka he ovat nyt sallineet sisimpäänsä, murskaa hiljalleen ja vain tuhoaa sisimmässä olevan kauneuden ja taivaallisuuden, joka on JUMALAN/ TÄYDELLISYYDEN ELÄMÄN HENKI. Hyvin harvinaista se on todellakin tänä päivänä ”ajassa”, että ne, jotka ovat menneet TIUKASTI vastustajan ”TURHAMAISUUDEN” peliin, pystyvät tunnistamaan hölmöytensä ja siten etsivät vapautusta tästä ”väärästä” arvottomuudesta ja rajoituksesta, jonka fyysisen ”kuvan” pinnallinen päähänpinttymä on tuonut. Teidän täytyy hyväksyä itsenne fyysisestä muodosta riippumatta. Jos tunnistatte, että kannatte liian paljon painoa kehoillanne, ja se ei ole ”terveellistä” teille, silloin teidän täytyy päättää muuttaa se asia ja sitten TEHDÄ se. Kunnes olette siinä asti, tarvitseeko teidän rakastaa itseänne (Jumalaa sisimmässä) vähemmän, koska näytätte tai ette näytä tietynlaiselta? EI! Keskustelkaa sisimmässä olevan HENKENNE kanssa ja löytäkää se, MIKSI kulutatte enemmän kuin mitä pystytte käyttämään. Oppikaa ymmärtämään, miksi teette jotain, ja silloin voitte työskennellä sisimpänne positiivisen hienosäädön eteen. Fyysinen terveytenne edustaa ”sisäistä” terveyttänne. Kehon vaiva on fyysinen ilmentymä siitä, mikä alkoi vaivana mielessä. Puhdistakaa ajatuksenne, ja kehonne tulee olemaan terve ja myös eloisa; se on todellakin niin yksinkertaista, mutta se kulkee ohitse suurimmalta osalta teistä. Sen ei tarvitse kulkea teiltä ohitse nyt enää, VAI MITÄ?

Haluaisimme puhua myös hieman siitä, mitä kutsutaan ”kosmeettiseksi” kirurgiaksi (teurastukseksi). Omat tilastonne osoittavat, että moni nainen tuntee itsensä vähemmän naiselliseksi tai puoleensavetäväksi, mikäli heillä on ”pienet” rinnat. MIKSI näin tapahtuu? Koska ISOMPIEN RINTOJEN ja UHKEIDEN naisten kuvia sysätään heidän eteensä, alkaen heidän lapsuudestaan, lähes kaikista ”kontrolloiduista” medioista. Nämä nuoret tytöt/naiset tuntevat, että jos heillä olisi ”isommat” rinnat, he olisivat jotenkin hyväksyttävämpiä MIEHILLE ja näin ollen myös NAISTEN kadehtimia. Toisaalta, te usein ette halua tulla mielletyiksi ”seksi” -objekteina, mutta silti haluatte sopia siihen, minkä teille opetetaan (ohjelmoidaan) olevan ”seksuaalisesti” fyysisesti puoleensavetävä naishahmo. Ettekö näe, rakkaat, että te sallitte lääkäreiden leikata kehojanne ja tehdä teille kipua ja kärsimystä sekä usein myöhemmin komplikaatioita vain sopiaksenne (teille) hyväksyttävään fyysiseen ”kuvaan”? Jälleen ihminen (vastustaja) on korruptoinut naisen ”rintojen” puhtauden tekemällä niistä IRSTAAN halun hirvittäviä ”seksuaalisia” esineitä. Naisen kehon, joka oli luotu JUMALAN kauniissa täydellisyydessä, kaunis viehkeys on leikattu FYYSISEN IRSTAAN HALUN ”paloihin”… rinnat, vagina, suu, kaula, jalat, pakarat jne. Tiedättekö, MIKSI rinnat annettiin NAISELLE? Ei seksuaalisina ”esineinä”, vaan hänen VAUVANSA imetykseen ja hoitamiseen, JUMALAN uudelle olennolle. Muistakaa tämä, naiset, kun seuraavan kerran ajattelette tekevänne itsellenne isommat rinnat! Te epäkunnioitatte JUMALAA sisimmässänne häpäisemällä teille ANNETUN fyysisen muodon ja toivomalla leikkaavanne sen sopivaksi johonkin kuvaan, joka on ”viehättävä”. KENELLE? MIKSI teidän täytyy sallia kurkustanne alas tyrkytettyjä kuvia täydellisyydestä? Vastaus, arvokkaat, on se, että ETTE SAA SALLIA muiden mielipiteitä ja ”kuvia” saamaan teidät tuntemaan itsenne arvottomiksi. Tässä on testi teille, naiset. Herättyänne aamulla menkää ”kokopitkän” peilinne eteen ja katsokaa itseänne alasti. Mitä näette? Voitteko katsoa peiliin ILMAN meikkiänne ja kampaustanne, housuliivejänne, topattuja rintaliivejänne ja hienoja hepeneitänne, ja NÄETTE JUMALAN? Jos ette, niin tunnistakaa ja YMMÄRTÄKÄÄ syntinne, keskustelkaa sisimmässänne olevan Jumalan kanssa, antakaa itsellenne anteeksi ja älkää katsoko uudelleen peiliin, kunnes NÄETTE ja tiedätte JUMALAN RAKKAUDEN JA KAUNEUDEN heijastuvan takaisin!

Ja sama koskee teitä, jotka olette ”miespuolisissa” ihmismuodoissa. Koette turhamaisuutta jonkin verran erilaisesti kuin naiset, mutta suurin osa teistä silti kärsii arvottomuuden ala-arvoisuuden tunteita, kun katsotte alastonta vartaloanne ja kasvojanne. Olemme nähneet teidät! Jumala on kuunnellut TEITÄ! Vuoropuhelu sisimmässä menee suunnilleen näin: ”JOS VAIN olisin pidempi, minulla olisi leveämmät hartiat, isompi penis, karvoja rintakehällä ja/tai naamassa, litteämpi vatsa, hoikempi keho, enemmän lihaksia, enemmän hiuksia, siniset silmät, ruskeat silmät, valkoisemmat hampaat, ruskettunut iho, vaalea iho, ja, ja…olisin hyväksytty”. Sen jälkeen vuoropuhelu jatkuu suunnilleen näin: ”JOS VAIN minulla olisi enemmän rahaa, uusi auto, parempi asema työssä, ja, ja…olisin hyväksytty”. Tunnistatteko ketään tässä…te mieslajin edustajat? Näettekö, arvokkaat, asetatte itsenne tilanteeseen uskomalla ”kuvien” valhetta, ja epäonnistutte aina tavalla tai toisella. HYVÄKSYKÄÄ ITSENNE SISIMMÄSSÄNNE, KUNNIOITTAKAA fyysistä kehoanne, joka teille on lainattu. Sillä tämä on ihmeellinen, kaunis kulkuneuvo, jonka ISÄ on antanut JUMALAN SISIMMÄSSÄ OLEVALLE HENGELLENNE kokemaan luovan henkisen tapahtumisen ihmeet kolmannen ulottuvuuden fyysisessä illuusiossa!

Länsimaisessa sivilisaatiossanne lähes jokainen pieni tyttö ja poika haluaa ”näyttää” joltain muulta, jonka he ovat nähneet elokuvassa, ”kadulla” tai mainoksessa. Heille on opetettu ohjelmoidun median ja mainonnan kautta olla hyväksymättä itseään kauniina yksilöllisenä JUMALAN heijastuksena, koska heille on kerrottu, että heidän fyysiset piirteensä eivät riitä esitettyyn ”ihanteeseen”, mitä on hyväksytty ”kauneus”. Ei ole mikään ihme, että kosmeettinen ja siihen liittyvät teollisuudet tekevät miljardeja ”dollareita” teillä, koska he (Anti-Jumala) luovat ”kuvan” ja ruokkivat turhamaisuutta, joka on tulos tuntemisesta, että ”he” eivät koskaan varsin ”riitä”, ja täten he etsivät parantaakseen sitä, mikä on nyt HEIDÄN mieltämyksensä fyysisestä epätäydellisyydestä. Jopa moni teistä, jotka yhteiskuntanne määrittelee ”kauniiksi”, ollessaan nuori on hyvin usein sysätty sivuun, kun he alkavat näyttää ”ikääntymisen” merkkejä. Ja ne, jotka riippuvat vain ”ulkonäöstään” ollessaan nuoria, tulevat havaitsemaan olevansa PELÄSTYNEITÄ IKÄÄNTYMISESTÄ ja näin ollen tulevat TYHJIKSI SISÄLTÄ ja KATKERIKSI niiden hylkäyksen takia, jotka juurikin ”muokkasivat” ja ”hyväksyivät” heidät, kun he olivat fyysisesti ”nuoria” ulkonäöltään.

MITÄ voitte tehdä, vanhemmat, jotta auttaisitte lastanne ohjaamalla heitä positiivisesti kohti SISÄISEN KAUNEUDEN ja HENKISEN vapauden polkua ja pois yhteiskunnan tyrkyttämistä hyväksynnän ”rajoituksista”? Teidän täytyy rohkaista lasta ensin ymmärtämään hänen YKSEYTENSÄ KAIKEN KANSSA…JUMALAN/ATONIN, muiden ihmisten, mineraali-, kasvi- ja eläinkuntien, muiden planeettojen, KAIKEN ELÄMÄN JA KAIKEN LUOMAKUNNAN kanssa. Opettakaa lapselle JUMALASTA ja HÄNEN RAKKAUDESTAAN HÄNEN KAIKKIA osasiaan kohtaan. Opettakaa lapselle Jumalan vapaan tahdon lahjan luonnosta ja HENKILÖKOHTAISESTA VASTUUSTA, JOKA JOKAISELLA ON kunnioittaa sisimmässä olevaa JUMALAA ja PALVELLA VAIN HÄNEN TAHTOAAN, koska Hän on meidän OIKEUDENMUKAINEN ja viisas henkinen Luoja/Hallitsija ja VIISAUDEN KUNINGAS. Opettakaa heille VASTUSTAJASTA, ja KUINKA SE on huijannut monia Jumalan lapsia. Opettakaa lapselle, että se, minkä he voivat mieltää eristyksenä, on vain ”ILLUUSIO” eristyksestä ja että monet muut, joita he tapaavat, eivät ymmärrä tätä TOTUUTTA, koska he ovat henkisesti tietämättömiä ja Jumaluuden ”vastustajan” narraamia ja täten eivät ole vielä henkisesti tietoisia. Opettakaa lapsi kunnioittamaan ja olla suvaitseva KAIKKIA muita ihmisosasia kohtaan ollen osasia JUMALASTA ITSESTÄÄN ja LUOMAKUNNASTA. Ja silti opettakaa lapselle, että hänen täytyy MYÖS tunnistaa ja olla suvaitsematta KÄYTTÄYTYMISTÄ (tietämättömiä ja ennakkoluuloisia mielipiteitä, väärinkäsityksiä ja tekoja), joka häpeämättömästi rikkoo Jumalan ja Luomakunnan tasapainon LAKEJA. Joten opettakaa lapselle, että hänen täytyy puolustaa itseään Jumalan lain kunnioituksessa, jos joku näistä tietämättömistä/henkisesti heikoista haluaa tehdä hänelle tai jollekulle muulle vahinkoa (ajatuksessa, sanassa tai teossa). Opettakaa lapselle HÄNEN voimastaan yhteisluoda JUMALAN kanssa ja että miksi hänen täytyy valvoa ajatuksiaan, sanojaan ja tekojaan tunnistaakseen syntinsä, jotta hän voisi luoda JUMALALLISEN maailman palveluksessa JUMALAN TAHDOLLE. Sen jälkeen teidän täytyy opettaa lapselle aina näkemään, kehittämään ja kunnioittamaan ITSENSÄ ja KAIKKIEN MUIDEN SISIMMÄSSÄ OLEVAA henkistä ja rakastavaa KAUNEUTTA – joka on KAIKKIEN JUMALAN lasten SYNTYMÄOIKEUS. Opettakaa lapselle totuus, että henkinen ykseys, kauneus, voima, viisaus ja rakkaus SISIMMÄSSÄ ei ikäänny koskaan eikä kuole, eikä sitä voi viedä pois keltään, koska HENKI ON SE, MIKÄ ON TOTTA; SE ON ELÄMÄN HENKI, JOKA ON OLEMASSA KAIKEN LUOMAKUNNAN SISÄLLÄ ILON ja RAKKAUDEN kukoistuksen jatkuvassa tapahtumisessa.

Ja niin teidän, JUMALAN rakkaat vanhemmat, täytyy myös ELÄÄ LAKIEN ja JUMALAN TAHDON mukaan, jonka olette opettaneet lapselle, jotta antaisitte JUMALAN/ATONIN esimerkin tasapainosta ja totuudesta, jota lapsi hyvin varmasti tulee seuraamaan. Joten kun olette tehneet velvollisuutenne JUMALALLE/ATONILLE vanhempina ja olette antaneet (parhaassa ymmärryksessänne ja tietoisuudessanne) lapselle JUMALAN TAHDON rakkauden ja kurin sekä TASAPAINON LAIT ja olette myös antaneet esimerkin teoillanne ja käyttäytymisellänne, SEN JÄLKEEN teidän täytyy antaa lapsi Jumalalle, jotta tämä voisi valita omalla vapaalla tahdollaan kokemuksensa ja oppia henkilökohtaisesta vastuustaan ELÄMÄN ilmentymisessä.

Onko väärin haluta näyttää PARHAALTANNE? Ei todellakaan. Teidän täytyy yksinkertaisesti ja rehellisesti ymmärtää, MIKÄ teitä todella motivoi. Olla siisti ja puhdas ”asussanne” ja ulkonäössänne antaa kunnioitusta itselleen ja JUMALALLE niin kauan, kuin ette salaa halveksu ja ole häpeissänne ulkonäöstänne ja hae muuttaaksenne sitä tai piilottaaksenne sen kauneuden heijastumaa. Jos olette hyväksyttäviä ja annatte kunnioitusta itsellenne sellaisena kuin OLETTE fyysisessä muodossa, oli se sitten mies, nainen, musta, valkoinen, pitkä, siro, punahiuksinen tai harmaahiuksinen, olette hyväksyttäviä ja annatte kunnioitusta JUMALALLE/ATONILLE. Kaikki muut? He ovat Jumalan/Atonin yksilöllisiä heijastumia myös; mitkä heidän rajoittuneet ”ihmis” -ennakkoluulonsa ja mielipiteensä ovat, niillä EI ole ollenkaan merkitystä teille. Muistakaa, että ”suuressa” kuvassa TE ette ole fyysinen kehonne, vaan TE olette JUMALAN osanen asumassa valitsemassanne fyysisessä ilmennetyssä muodossa, jotta sallisitte itsenne kokea tässä ihmeellisessä luomuksessa. KAIKKI ovat JUMALAN/ATONIN kauniita olentoja; jokainen on erilainen. Eikö se ole IHMEELLISTÄ?!? Myös Jumala nauttii Hänen olentojensa moninaisuudesta Luomakunnassa. Miksi ajattelette olevan niin monenlaisia elinmuotoja vain teidän pienellä planeetallanne? Ettekö nauti kaikkien olentojen ja luomusten moninaisuudesta ja yksilöllisyydestä TÄMÄN Luomakunnan sisällä, kuten jokainen kukan tyyppi, jokainen sateenkaaren väri, jokainen vuodenaika, jokainen hyönteinen, jokainen eläin ja jokainen ihmisolento?

Sanommeko, että on ”väärin” pitää ”meikkiänne” ja tyylikkäitä kampauksianne sekä kehoillanne hienoja ja kauniita vaatekappaleita? Emme ollenkaan. Teidän täytyy yksinkertaisesti tunnistaa, MIKSI te teette näitä asioita. Jos RAKASTATTE SITÄ, mikä ja MITÄ olette SISIMMÄSSÄNNE ja ULKOA alastomuudessanne, silloin nauttikaa meikkaamisen ja pukeutumisen huvituksistanne, koska TE nautitte siitä, se on HAUSKAA, teillä on siihen varaa ja se antaa teille iloisuutta tehdä niin, mutta ei siksi, että halveksutte kehoanne ja tuette sen ”miellettyjä” epätäydellisyyksiä”! Tai koska haluatte ”tehdä vaikutuksen” muihin korujenne ja vaatekappaleidenne hienoudella, että olette jollain tavalla myös ”hienompi”. Esimerkiksi teillä on nyt ”suunnittelija” kaikelle. (Kuten autot, huonekalut, kodinkoneet, vaatetus, kosmetiikka.) No, jotkut ”suunnittelijoista” ovat luoneet enemmän ”mainetta” ja ihailua kuin toiset. Tiedättekö, että monet yksinkertaisesti kopioivat muita luonnoksia? Ja monet teidän ylistetyimmistä ja maineikkaimmista suunnittelijoistanne käyttävät harjoittelijoidensa luovia luonnoksia? Kyllä, ja he asettavat oman nimensä vaatekappaleelle. Hieman ”varastelua”, sanoisimme. Mikä on asian ydin? Jos kyseessä on vaatekappale, nauttikaa kauneudesta, hienosta laadusta ja vaatekappaleen sopivuudesta, koska nautitte vaatekappaleesta, mutta älkää siksi, että haluatte mainetta ja hienostelua, puhumattakaan turhamaisuudesta, että suunnittelijan merkki tulisi huomatuksi ja tekisi teistä jollain tavalla ”paremman kuin” tai sosiaalisesti hyväksytyn ”muiden” silmissä. Näettekö osoittamamme eroavaisuuden, rakkaat? Juoksette sokeana etsien hyväksyntää kaikilta paitsi itseltänne. Haluamme yksinkertaisesti teidän tunnistavan hölmöytenne asioissa, joita teette ja haluatte, ja oikaista sen TEILLE ja JUMALALLE/ATONILLE meidän ISÄLLEMME SISIMMÄSSÄNNE! Vapauttakaa itsenne turhamaisuuden siteistä, ja tulette olemaan yhden ISON askeleen lähempänä saavuttamaan JUMALAN VALTAKUNNAN!

Sanommeko, että on ”väärin” palauttaa väri harmaisiin hiuksiin päässänne ja muulla tavoin kosmeettisesti ”piilottaa” katseilta ne asiat, joita pidätte ikääntymisen ”merkkeinä”? Ei välttämättä ”väärin”, vaan yksinkertaisesti tosiasia, että luotte tiettyjä kehon rappeutumisen muutoksia, mutta ette pysty hyväksymään niitä, ja LÄHES JOKAINEN TEISTÄ on kauhistunut ikääntymisestä tai VANHANA olemisesta fyysisessä muodossanne. Miksi? Koska teille on opetettu jälleen vastustajan toimesta, että jotenkin olette vähemmän IHMISolentoja ja vähemmän ”puoleensavetäviä”, kun olette ”vanhoja” ja teidät hylätään (ja usein hylätään) kyvyttöminä edesauttamaan ihmiskuntaa. TIEDÄTTEKÖ, HYVÄT OPPILAAT, ETTÄ SE ON JUURI SE PELKO (saatanan istuttama) MIELISSÄNNE, JOKA ALOITTAA IKÄÄNTYMISEN ”KELLON” TIKITTÄMISEN OLEMUKSISSANNE? TE, USKOMALLA, ETTÄ ELÄTTE VAIN KORKEINTAAN NOIN 100 VUOTIAAKSI, ALOITATTE OMAN IKÄÄNTYMISPROSESSIN SISÄLLÄNNE, kun olette pieniä LAPSIA. Ja nyt vastustajan teidän kauttanne luodun ankaruuden, saasteiden ja myrkkyjen takia teillä ei ole tasollanne todellakaan halua pysyä kauempaan, joten kehonne aloittaa rappeutumisprosessinsa. Miksi jotkut ovat eloisampia ja terveempiä kuin toiset pitkin elämäänsä? Ne, jotka ovat eloisia ja terveitä, ovat RAKASTUNEITA ELÄMÄÄN JA KUNNIOITTAVAT SISIMMÄSSÄ OLEVAA ELÄMÄN HENKEÄÄN. Heidän kehonsa ikääntyvät yksinkertaisesti siksi, koska myös he mieltävät elinajan rajoituksen aikaisesta mielipiteenmuokkauksesta, mutta he vain ikääntyvät ehkäpä arvokkaammin ja loistokkaammin henkisen ILON ja RAKKAUDEN puhtauden asteen takia, jonka he ovat tunnistaneet ja kehittäneet sisimmässään ja ovat ANTANEET hyväntahtoisesti TOISILLE.

Tiedättekö, että kykenisitte luomaan kehon, joka ELÄISI lähes loputtoman määrän vuosia laskentatavallanne, JOS VAIN TIETÄISITTE MIELENNE SISÄLLÄ SEN OLEVAN TOTTA? Fyysisen muodon veljemme Pleijadeilla elävät yli noin 1000 vuotta laskentatavallanne fyysisessä muodossaan. Yhtenä aikana muinaisissa Atlantiksen ja MU:n (Lemuria) sivilisaatioissanne esi-isänne elivät myös ollakseen yli 1000 vuotiaita iältään laskentatavallanne. MUISTAKAA, ETTÄ KUOLEMATON SIELUNNE EI KOSKAAN IKÄÄNNY, OPPILAAT. Toisaalta useimmat ”fyysiset” ilmennetyt kehot rappeutuvat, mutta eivät aina  PELON takia, vaan usein siksi, koska nämä yksinkertaisesti väsyvät ja tylsistyvät ”samaan” muotoon, joten he luovat muodon rappeutumisen ja siirtyvät ”uusiin” maailmoihin ja muotoihin LUOMAKUNNASSA. JUMALAN valtakunnan ”korkeammissa” maailmoissa muodostanne tulee korkeapitoista solumaista ”valoa”, ja voitte muuttaa sen tahdollanne, sillä se on YHTÄ SISIMMÄSSÄ OLEVAN HENKENNE kanssa.

On usein sanottu, että ”kauneus on katsojan silmässä”. Joten KATSOKAA JUMALAN/ATONIN ”silmien” kautta KAIKKIEN loisteliaiden ja huikeiden olentojen sekä luomusten lajien kauneutta LUOMAKUNNASSA. Vain Anti-Jumala tai Vastustaja syöpämäisen ”ylimielisen” narsismin kautta pyrkii tuomaan ”rumuuden” illuusion ja määrittelee, rajoittaa ja vangitsee sen, mikä on ”kaunista”, jotta tyrkyttäisi teille ERISTYKSEN rajat ISÄ/ÄITI ATONISTA ja LUOMAKUNNASTA. Vastustaja ei voi tehdä tätä, jos ETTE SALLI sen antaa epäkunnioittaa itseänne ostamalla sen VALHEEN ”kauneuden” standardista.

Joten turhamaisuuden sulkemisen myötä jaamme turhamaisuuden muodon, joka on hyvin mielenkiintoinen ja jonkin verran humoristinen meille. Katselemme monia, jotka jopa valitsevat lemmikkinsä vastustajan asettamien hyväksyttävien ”kauneus” -standardien mukaan. Nämä esimerkiksi valitsevat usein kissarodun, kuten persialainen tai colourpoint, mutta ei eläimen rakastamisen tähden, vaan koska he haluavat ”kalliin” sosiaalisesti määritellyn ”kauneuden” vastaamaan heidän mattoaan ja/tai heidän itse tyrkyttämäänsä ”kuvaa” itsestään, jonka he haluavat ”heijastaa” heitä ”ihaileville” ystävilleen ja kumppaneilleen. No mutta…se vain näyttää, mihin asti menette halussanne antamaan vaikutelman, että olette jotain MUUTA kuin olette!

www.fourwinds10.com/journals/pdf/J027.pdf