KÄÄNNÖS: PHOENIX JOURNAL EXPRESS – helmikuu v. 1990

1/11/90 SANANDA

Sananda osallistuu keskusteluun. Näen, että meillä on jonkin verran kivulias aihe tänään. Sallikaa minun ensin muistuttaa teitä jostain, sillä naurettavien lausuntojen tähden tehdään suuria kiistoja.

Sana on kulkenut ympäri, että tämä kirjoittaja julistaa Jeesuksen olevan joko hävinnyt tai psyykkinen keksitty juttu tai vielä pahempaa, huijari, ja nyt joku uusi ”Sananda” on nokkamies. Voi hyvänen, te tuolla pienellä ja pimeällä planeetalla sen kaiken kauneutensa kera – te ette joko kuuntele tai näe.

Olette ”ennustuksen toteutumisen” ajassa – en vain tulisi palaamaan identtisenä ”Jeesuksena” sen enempää kuin palaisin identtisenä Quetzal Coatlina tai Buddhana. LOPETTAKAA hölmöytenne – jopa peukaloiduissa ”Raamatuissanne” kerrottiin, että Kristus kantaisi uutta nimeä asemansa osoittamiseksi. Se nimi on yksinkertaisesti ”Sananda”. Se on nimitys, ja te ette ymmärrä universaalia kieltä. Olen tullut ja mennyt monien vuosien ajan tällä myöhemmällä vuosisadalla – Sanandana – enimmäkseen korkeampiin opettamisen sijainteihin ja sellaisiin sijainteihin, joissa jäljelläolevat osat mantereista sisältävät muinaisten sivilisaatioittenne rippeet. OLISI HYVIN VIISASTA TODELLAKIN, JOS KIISTAT LAKKAAVAT JA IHMINEN KATSOO YMPÄRILLÄÄN OLEVAA AHDINKOA, JOHON HÄNET ON LASKETTU. ON SAATANASTA AIHEUTTAA PILKKAAMISTA JA TORJUMISTA, SILLÄ NÄISSÄ SANOISSA EI OLE MITÄÄN MUUTA PAITSI VALO JA TOTUUS. JATKAKAA KIISTÄMISTÄ, JA VIIKATEMIES HÄVITTÄÄ VALHEEN, JA SIITÄ TULEE TODELLAKIN RUMAA. OLKOON SE NIIN.

Kuinka odotitte minun tekevän sisääntulon, ja kuinka te valmistautuisitte? Luulitteko, että tulisin Jimmy Bakkerin tai Jimmy Swaggartin kautta? Entäpä Ramthan? Lazaruksen? Ei, tulisin taas ensin ihmisten sydänten sisällä. Lisäksi tapahtuisi ihmisen suuri uudestisyntyminen kääntyessään totuuteen Sanan kulkiessa eteenpäin – MINÄ OLEN SANA! Ei tämä pieni kirjuri, joka irtisanoisi asemansa – ”MINÄ” OLEN SANA. Älkää tyrmistykö niistä, jotka eivät usko – Jumala ei pakota – jokainen tekee omat päätöksensä. Te rakkaat, jotka ponnistelette lähettääksenne sanaa eteenpäin, älkää haaskatko aikaanne säälien niitä, jotka eivät kuuntele. Kun se levittyy ja kasvaa – he tulevat kuulemaan tai yksinkertaisesti jatkavat kumoamista. Jos kuuntelette – todella kuuntelette – heidän tarinoitaan, niin tiedätte niiden tietämättömyyden ja epätotuuden, ja heistä on yksinkertaisesti tullut kietoutuneita valehtelijan lonkeroihin.

Se tulee egoista, jotka olettavat olevansa ”liian isoja”, että niitä kohtaan voisi hyökätä, ja ne eivät joko tiedä, kuinka poistaa pahuuden osaset, tai ne havaitsevat sen olevan heidän tarpeensa tehdä niin ”alapuolella”. He ovat helpoimpia lankeamaan ansaan. Nämä ”tietävät jo kaiken”, ja heillä on suuria ”visioita”, joilla on yleensä enemmän yhteistä ”ihmisten seuraamien” – ”ihailijakerhojen” ja/tai rikkauksien haalimisen kanssa. Joitakin yksinkertaisesti narrataan.

Jos ”energia” kertoo teille kaiken, mitä ”haluatte” kuulla, epäilkää suuresti sitä suuta! Melkein kaikki totuutena tuleva on se, mitä KUKAAN EI HALUA KUULLA! JOKA TAPAUKSESSA SEN MUKANA TULEVAT RATKAISUT JA OHJEET – JA AINA LUOJAN ARMO JA RAJOITTAMATON ANTEEKSIANTO, RAKKAUS JA PAIKKA.

EDELLEEN TIETÄKÄÄ – JA TÄMÄ ON ERITYISESTI GG:LLE, JOKA ON MASENTUNUT ERÄÄN SUUREN MUINAISEN AVARUUSOLENNON ”SEURAAJIEN” VASTAUKSISTA. ENSINNÄKIN INFORMAATIO, PAITSI SIINÄ HAVAITUT NEGATIIVISET KOMMENTIT, EI KOSKAAN LÖYDÄ TIETÄÄN PUHUJALLE TAI KIRJOITTAJALLE. TOISEKSEEN TEIDÄN TÄYTYY POHTIA LAJITTELUPROSESSIA JA MENNÄ SISIMPÄÄNNE SEKÄ TUNNISTAA, ETTÄ PAHUUS ASETTAA TIESULKUJA PITKÄN MATKAA VALON EDELLÄ. EN TÄHÄN AIKAAN KOMMENTOI, MIKÄ SE ON, SILLÄ SE SELVITTÄNEE ITSENSÄ.

Se on se ”pieni ihminen”, joka nostaa lipun ja liikkuu. Ne tulevat olemaan oivaltavia, jotka murtautuvat jo vapaaksi perinteisten uskontokuntien dogmista ja idioottimaisista opeista – tutkikaa sellaisia kuin James Robison, joka on vetäytynyt baptistien uskontokunnasta ja KÄÄNTYNYT KRISTUSTA JA JUMALAA KOHDEN. Mutta teidän täytyy SAADA hänet kuulemaan, sillä häntä pommitetaan ja kuormataan tuomitsemisella ja kirjallisuuspinoilla. MUTTA IHMINEN ON NÄLKÄINEN TOTUUDELLE – JOKAISELLE EIKÄ VAIN VALITUILLE MUUTAMILLE, JOILLA ON VARAA KALLIISIIN SEMINAAREIHIN JA NOTKUVIIN PITOPÖYTIIN.

PUHUMME KIRJEENVAIHDOSTA DG:LTÄ.

SEKSI, AVIOLIITTO, AVIOERO, YHTEISASUMINEN JNE.

Dharma, meidän täytyy yksinkertaisesti kääntää pois huomiota työstä kaikkein kiireellisimpään, sillä jos emme anna vastauksia kysymyksiin, emme ole tehneet mitään muuta kuin tuoneet asiat pinnalle.

(DG): ”…keskitän kysymykseni nyt Luomakunnan Lakeihin, kuten on tuotu julki teoksessa ”JA HE KUTSUIVAT HÄNTÄ IMMANUELIKSI”. Suokaa minulle anteeksi, mutta olen hämmentynyt seksuaalisista aktiviteeteista, yhdessäasumisesta ja avioerosta. Olen varma, että muut haluaisivat ymmärtää, kuten minäkin, ja haluaisin pystyä selittämään sen loogisesti heille sen jälkeen, kun minä ymmärrän.”

Antakaa minun muistuttaa teitä ensin, että kahta asiaa täytyy pitää mielessä tätä lukiessa ja lukiessa selitystä. 1: Tämä dokumentti oli ”käännetty” kääröistä, jotka kirjoitettiin Nasaretin Immanuelin (Jeesus) aikana yli kaksi tuhatta vuotta sitten, ja 2: Tämä on pitkälti ”tapahtuneen jälkeen” ja Jumala antaa aina selityksen virheisiin, jotka tuottivat vitsauksen. Opetukset ovat ”kokemus”, ja ihmiskunta on asetettu oppimaan näistä kolmannen ulottuvuuden kokemuksista suurimmassa yltäkylläisyydessä missä tahansa. MUISTUTAN TEITÄ LISÄKSI, ETTÄ TIETÄMÄTTÖMYYS LAISTA ON HYVINKIN HYVÄKSYTTÄVÄÄ JUMALALLE – MUTTA HÄN EI MYÖSKÄÄN SALLI PIENOKAISTENSA PYSYVÄN SOKEINA PAHUUDESSA.

Jotkut sanovat: ”No, nyt on joku tullut ja antanut meille joitain uusia käskyjä, ja kaikki tämä on hölynpölyä.” Ei – ne ovat yksinkertaisesti lausuttu kirjoituksessa niin kuin ne ovat, ei enempää eikä vähempää. Mikäli te ja minä olemme tai emme ole samaa mieltä sisällön kanssa, sillä ei ole mitään väliä. Laeille on suuri syy, ja se ei ole se, minkä te hyväksytte sen olevan. Se ei ole joukko älyttömiä rajoituksia tekemään elämästänne onnetonta – OLETTE TUHONNEET ONNELLISEN ELÄMÄNNE TEILLE ANNETTUJEN SUURIEN JA IHMEELLISTEN LAHJOJEN VÄÄRINKÄYTÖN KAUTTA.

Dharma, yritän vastata näihin kysymyksiin laajuusjärjestyksessä. Tästä tulee pitkähkö, joten pyydän, ettet kiusaannu, sillä emme aio kirjoittaa Journaliin tänään – tai saatamme harkita tätä osaksi Journalia.

Sukellamme vain ensimmäiseen kysymykseen ja toivomme, että pidämme yleisömme tarpeeksi kauan, jotta he lukisivat tutkielman kirjoituksen lopussa, sillä jos ette lue, ette edelleenkään ymmärrä.

”Jos on naimisissa ja rakastaa kumppaniaan, onko Luomakunnan lakeja vastaan osallistua seksuaaliseen läheisyyteen, jos aikomuksena EI ole lisääntyminen, vaan vain yhteinen rakkauden jakaminen seksuaalisen läheisyyden kautta? Jos vastaus on kyllä, pyydän, että selität tämän takana olevan logiikan.”

Tämä kysymys tulee lukea huolellisesti, sillä vastaan kysymykseen täsmällisesti ilman huomiota sitä seuraaviin kysymyksiin: EI, jos tosiasiassa – se on täysin kahdenkeskistä, ja mukana ei ole pahaa manipuloivaa aietta. Lisäksi se on KYLLÄ, jos mukana ei ole täyttä kunnioitusta ja lapsen syntymisen mahdollisuudelle ei ole annettu huolellista harkintaa. Tosiasiat ovat, että ihminen on kadottanut kykynsä erottaa ”rakkaus” ”seksiaktista”. 999:ssä tapauksessa tuhannesta ”rakkaus” sellaisenaan ei koskaan astu yhtälöön. Kun mies ja nainen haluavat toisensa ykseyttä, heidän tulisi yrittää ensin tulla yhdeksi energian aikomuksessa. Teillä ei ole lähes yhtään intiimiyttä ihmissuhteissanne, kuten millä tavoin te nyt niitä harjoitatte. ”Seksi” ei ole intiimiyttä. Mitä Laki osoittaa, on tarve täydelliselle VASTUULLE teoistanne, eikä huolimattomasti hypätä ”heinien sekaan” peuhaamaan ympäriinsä vailla ajatusta vaikutukselle kumppaniin tai mahdolliselle lopputulokselle ihmissuhteesta. Sydämenne tietää eroavaisuuden. Joskus yksi tai toinen osapuoli saattaa – rakkaudessa – haluta ”mennä” toiseen, mutta tämä on todellakin harvinaista, sillä ”yhteisen” reagoinnin taso on suuresti eroavainen sekä sukupuolien että tunteiden välillä. On todellakin hyvin harvinaista, että yksi ”antaa” toiselle täydellisessä rakkaudessa – se on yleensä pikemminkin niin, että ”saatan saada jotain myöhemmin, jos teen nyt yhteistyötä.”

Asian ydin on tietenkin se, että seksuaalisella liitolla on tarkoituksensa, ja ihminen on unohtanut, että ”rakkaus” on paljon enemmän kuin kymmenen tai viisitoista minuuttia nautintoa. Rakkaudella ei ole todellakaan mitään tekemistä tämän kanssa, sillä se on vain kehon toiminto – lisäksi se on se tietty kehon toiminto, joka on romahduttanut koko sivilisaationne aina uudelleen ja uudelleen.

Jumala haluaa myös, että nostatte itsenne ajattelettoman eläimen tason yläpuolelle ja edellytätte ajattelevaista vastuuta teoistanne. Lopullisessa liitossa on jaettu tarkoituksen aikomus ja täydellinen toisen huomioon ottaminen, ja tämä kaikki pitää huolta itsestään varsin hienosti.

Onko ”anteeksiantoa” ”seksistä kaikissa väärissä paikoissa”? Tietenkin – teidät on harjaannutettu ja lahjottu sekä sysätty pahuuden hallitseman tämänhetkisen yhteiskunnan tekoihin. Ettekö näe? Vahinko on tehty ja ette voi millään muotoa muuttaa sitä, mikä on jo kulkenut edeltä. Se on ohi ja tehty. Ihminen ei kuunnellut eikä noudattanut Lakeja, ja nyt teillä on sotku edessänne. Anteeksianto ei ole kysymys – totuuden ymmärtäminen on asian ydin. Vastuu!

”Jos ylläoleva on kyllä, niin mitä jos yksi tai kumpikin osapuolista ovat steriloituja? Vai onko se Luomakunnan lakeja vastaan, koska siihen sisältyy itsensä tyydytys? Ja jos asia on niin, niin mikä on tämän lain logiikka, jos on naimisissa ja seksi on YKSI keino monista, joilla toinen ilmaisee rakkauttaan toiselle?”

Taikasana on ensimmäisessä lauseessa – ”steriloitu”. Olette ”kulkeneet pitkän matkan”. Ihminen osoitti väheksyntänsä ja itsekkyytensä löytäessään sterilisaation. Tämä poisti kaiken vastuun hänen hauskanpidostaan ja leikeistään. Jälleen, te, ketkä harjoititte sellaista, todistatte yksinkertaisesti itsellenne olevanne valheen kansa. Tämä vaikutti olevan hyvin suotuisa asia tehdä estämään enempien lapsien teko, ja niin se ”joskus” tekee. Mitä se todella tarkoittaa, on se, että ”minä voin nyt hakea kaikkea sitä nautintoa vailla harkintaa millekään seurauksille hauskanpidostani ja leikeistäni.” Jos teidät on steriloitu, oletteko vähäisempiä jollain tapaa? Ette, itse asiassa sivilisaation sotkussa olette luultavasti muutamien ajattelevaisten ja vastuuntuntoisten ”rakastajien” joukossa. Anteeksianto? Jälleen, ei ole mitään anteeksiannettavaa, jos teitte nämä asiat todellisessa uskomuksessa – ”tietämättömyys” laista on täysin hyväksyttävää. Siltikin julistus: ”En tiennyt, mitä minä tein”, kun ette itse asiassa tienneet, on yksi asia – olla tietoinen täsmälleen siitä, mitä olitte tekemässä, ja teitte sen silti, silloin voi tarvita hieman enemmän anteeksiantoa sisimmässänne, ja saattaisitte vain ”mainita” sen Jumalalle. Miten päin tahansa, niin antakaa anteeksi itsellenne, sillä se on mennyttä, ja mikään ei voi muuttaa sitä. Hyväksykää se ja ottakaa se mielestänne, oppilaat, ja jatkakaa matkaa – tänäpäivä on se päivä, jota harkitaan, ei eilispäivän hyvyytenne tai huonoutenne.

Annan teille kuitenkin mainion vinkin: kun seuraatte valon polkua, tarve huonolle käytökselle ja itsensä hemmottelulle vähenee ja vähenee, ja asia pitää huolensa itsestään. Ihminen on sitä, mitä hän ajattelee – kun lakkaatte ajattelemasta ensin näitä asioita ja käännytte suuruuden aktiviteetteihin – ette löydä ongelmia asiassa.

Nämä ajatuksia, jotka ovat täyttämättömiä kaikin tavoin, on sysätty teille lapsuudesta alkaen mediassa jne. Se on tarkoituksellista, jotta se sysäisi teidät pohjamutiin ja valtaisi huomionne tarkoituksestanne. Olette orjuutettu kansa – täyttämättömään seksiin ja väkivaltaan, joka stimuloi seksuaalisia viettejä, ja luvattomiin suhteisiin, jotka antavat vanhalle adrenaliinille sysäyksen. Kaiken aikaa, kun planeettanne kulkee kuiluun ja leikitte yhdessä tai toisessa sängyssä ja saatte epätoivottuja lapsia tai murhaatte niitä – kaikki nämä teot kovettavat sydäntä ja tekevät ihmisistä villejä, sillä he kadottavat myötätunnon – TÄMÄ KAIKKI OMAN ITSENSÄ TAKIA.

Seuraavan kerran, kun ajattelette sitä ”YHTÄ” tapaa näyttää rakkautta kumppanillenne – harkitkaa vaihtoehtoja ja kokeilkaa niitä. Saatatte havaita, että jotain hyvin mielenkiintoista nousee esille. Ei, en arvostele tuota vuorovaikutusta, mutta Lakien totuudessa, kuten on annettu, minulla ei ole oikeutta kommentoida mielipidettäni ollenkaan. LUOMAKUNNAN TÄYTYY TÄYDELLISYYDESSÄ YLLÄPITÄÄ TASAPAINOA, JA IHMISELLE ON SALLITTU HÄNEN KOKEMUKSENSA TÄLLÄ FYYSISELLÄ PALLOLLA, JOTTA HÄN KASVAISI HENKISEEN TÄYDELLISYYTEEN – MITÄ TEETTE MATKAN VARRELLA ON SE, MIKÄ JOKO SAA TEIDÄT SINNE TÄYDELLISYYDESSÄ TAI SAA TEIDÄT YRITTÄMÄÄN UUDELLEEN, KUNNES SAATTE SEN TEHTYÄ OIKEIN – EI ENEMPÄÄ JA EHDOTTOMASTI EI VÄHEMPÄÄ.

”Miksi eroavaisuudet yhdessäasumisen ja avioliiton välillä, jos ihmiset ovat juuri yhtä sitoutuneita toisilleen rakkaudessa?”

Erinomaista todellakin. Ei mitään eroa. Siltikin jälleen kerran täytyy katsoa huolellisesti syytä ja seurausta. Miksi asutte yhdessä? Miksi menisitte avioliittoon? Ensimmäinen kysymys on aina: ”Miksi ette ole avioliitossa, jos teillä on sama sitoumus?” No, avioliittoon mennään niin huolimattomasti tässä yhteiskunnassa sekä myös yhdessäasumiseen. Se rikotaan sopimusmuodossa yhtä helposti kuin se on tehty. Se on vastuun puute toiseen näistä sopimuksista menosta, joka on se negatiivinen komponentti. Asutteko yhdessä saadaksenne vakituisen seksikumppanin? Väärin! Asutteko yhdessä tehdäksenne helpommaksi eron, jos päättäisitte olla välittämättä toisistanne? Väärin! Ensimmäisen vastauksen takia. Todelliseen avioliittoon meno rakkaudessa, elämän tarkoituksessa (jopa siinä tapauksessa, että se epäonnistuisi) ja huolellisella sekä vastuullisella ajatuksella ei ole sopimuksen mukainen pala paperia. Siltikin jälleen lisääntymiskomponenttien väärinkäytön takia – ongelmia yleensä nousee lapsien synnyttämisen ja taloudellisten ongelmien jne., jne. takia, eikä sillä ole mitään tekemistä ”sopimuksen” tai vastuun kanssa.

Tilastot eilen (TV:ssä) osoittivat, että ”elatusavuista” on 30 miljardin dollarin edestä merkittäviä maksuja. Kaikissa tapauksissa se on periksi antamista hetken himolle vailla halukkuutta kantaa vastuuta teoista. Lisäksi ehkäisy kaikissa tapauksissa on vastuun puutetta kantaa vastuuta teoista – ensisijaisesti itsekurista ja itsekontrollista. Väärin? Oikein? Arvelen, että voitte olla tuomareita – planeettanne lipsuu vastakkaiselle akselille, koska kärsitte seuraukset viiden ja puolen miljardin ylikansoituksesta. Voivatko muutamat vietetyt sekunnit Etelä-Afrikassa sijaitsevassa puskassa olla edes ”yhden” kuolevan, kärsivän ja viattoman lapsen arvoisia? Katsokaa heidän kasvoihinsa ja sen jälkeen vastatkaa minulle. Vastuu verrattuna muutamaan lyhyeen nautinnon sekuntiin. Joillekin vastaus on yksinkertaisesti ”kyllä”. No, nämä ovat seuraamukset.

Kukaan ei ole huutamassa, että opettakaa nämä hyvät olennot lopettamaan vastuuton käytös – se kuuluu: ”opettakaa heille ehkäisyä!” Pidättyväisyys ON ainoa positiivinen ehkäisykeino. Kukaan ei sano, että: ”opettakaa ja vaatikaa lapsilta pidättyväisyyttä sellaiseen käyttäytymiseen”, vaan se on: ”antakaa heille seksuaalikasvatusta ja näyttäkää heille mekaanista ehkäisyä”. SE ON SE ”KÄYTTÄYTYMINEN”, JOKA ON VÄÄRIN – EI ”RAKKAUS” TOVERI MIEHELLE TAI NAISELLE TAI LAPSELLE. ONKO SE RAKKAUS, JOKA SAA ISÄN RAISKAAMAAN TYTTÄRENSÄ TAI POIKANSA? EI TIETENKÄÄN – SE ON TÄYDELLISTÄ PAHUUTTA, JA SILTI SE ON KÄYTTÄYTYMINEN, EI AJATUS. JOS IHMINEN AJATTELEE SELLAISTA ASIAA, HÄNEN TULISI MENNÄ POLVILLEEN JA PYYHKIÄ AJATUS – SE ON SE TEKO, JOKA TUHOAA. JOS KAIKKI KOROSTAMINEN EI ESIINTYISI NÄISSÄ AKTIVITEETEISSA KAIKEN MUOTOISISSA MEDIOISSANNE – AJATUSTA EI OLISI MISSÄÄN TAPAUKSESSA.

ITSE ASIASSA IHMINEN ON TULLUT USKOMAAN, ETTÄ NÄMÄ ASIAT OVAT HÄNEN ”OIKEUTENSA”. NO, HÄN TIETÄÄ, ETTEIVÄT NE OLE – JOTEN HÄNESTÄ TULEE KATALA JA PAHA ELÄMÄÄN TEKOJENSA KANSSA.

Yhdessäasuminen ja avioliitto – samansuuruisella vastuulla ja tasavertaisella panoksella, joka jakaa eikä ”sysää” kumppanille, on sama määritelmässä. Sana yhdessäasuminen tuo kuitenkin mieleen seksuaalisia suhteita vailla sopimuksen hyötyä, kun avioliiton teon tulisi olla halu ykseydelle ja kumppanuudelle eikä ”seksille” sen etummaisena aikomuksena. Joka tapauksessa suurinta osaa avioliitoista ei ole rakennettu muulle kuin ”seksille”, ja ne lähes välittömästi epäonnistuvat, sillä kukaan ei voi elää yllenne sysätyssä valheessa – jopa se juurikin hakemanne nautinto tulee pettämään teidät.

Se ei ole se ”eläminen” samassa asumuksessa, joka saa teidät ongelmiin – se on se, mitä te harjoitatte samassa sängyssä, joka on syyllinen. Ystävät voivat elää yhdessä suurissa määrin, ja heillä voi olla suurta intiimiyttä vailla niin paljoa kuin kosketus. Ja silti, katsokaa synonyymisanakirjastanne ja tulette havaitsemaan, että intiimiyden hyväksytty määritelmä on parittelu, yhdyntä jne. Nimittäin jopa sana on korruptoitunut. Intiimiys tarkoittaa sen asian jakamista, joka on kaikkein arvokkainta ja salaisinta sielullenne – se, ystävät, ei ole ”pyrähdys heinien seassa”.

Olemme keskustelleet monia ja monia kertoja – homoseksuaalisesta ”rakkaudesta” ja homoseksuaalisesta ”käyttäytymisestä”. Sodomian teko on puhtaasti rietas ja kivulias teko – puhtaasti rietas. ”Rakkaus” yhdeltä sukupuolelta toista ihmistä kohtaan ei vaadi ”seksuaalista” kontaktia – vaikkakin se voi olla hyvin intiimiä todellakin, sillä ei ole mitään muuta niin vaalittavaa kuin vaalia todellista ystävää. ”Rakkaus” ei varmastikaan ole mahdollisuus antaa sille, jota väitätte rakastavan ja arvostavan, AIDS:n kaltaisen kuolettavan taudin.

Minä en luonut tautia – IHMINEN LOI! En julistanut, että sitä tulisi levittää auliisti sodomiaa harjoittavien ihmisten ja saastuneista neuloista sekoittuvan veren kautta. Ihminen teki näin! Nämä ovat kaksi vallitsevaa tarttumisen keinoa. Joka tapauksessa siitä tulee melkein merkityksetöntä hetken jälkeen, sillä kun kerran se on suuressa yleisössä, se leviää mitä teitä pitkin tahansa. IHMINEN TIESI TÄSMÄLLEEN, MITÄ HÄN TEKI, KUN HÄN TARKOITUKSELLA LOI ONGELMAN – ÄLKÄÄ SYYTTÄKÖ JUMALAA!

”Voitteko selittää avioerolain ja että mitä tulee jostakin, kuten minusta, joka on mennyt naimisiin eronneen ihmisen kanssa?”

Ei ole tarkoitus näyttää kuluneelta fraasilta – eläkää elämänne onnellisina loppuun asti. Menitte naimisiin, erositte, menitte uudelleen naimisiin sydämienne ja maan lakien mukaan. Ette voi tehdä mitään muuttaaksenne sitä. Ette ehdottomasti liikkuisi ajassa taaksepäin vahingoittavaan tilanteeseen yrittääksenne korjata jotain, mikä oli väärin alkujaan. Se yksinkertaisesti on tehty. Tehkää se, mitä voitte parhaan kykynne mukaan, jotta tekisitte ”vastuullisen” ja ”intiimin” ihmissuhteen tämänhetkisen puolisonne kanssa.

Se on tosiasia, että monet päätökseen viedyt avioliitot ja joiden ”parit” tulevat tähän totuuteen – ovat edelleen kamalan vääriä toisilleen, ja he eivät ikinä saa rauhaa ihmissuhteessa. Monia maan lakien myötä hajotettuja avioliittoja tulee olemaan, sillä niitä ei oltu todella viety päätökseen Jumalan ja Luomakunnan rakkaudessa alkujaan.

Nyt minun täytyy liikkua pidemmälle taakse ajassa pisteeseen, jossa nämä säännöt olivat ensin tehty ”julkisiksi”. Jos aikoina ennen Jeesusta ja hänen aikana olisi naisen kanssa tullut avioero, oli niin, että nainen tulisi olemaan täysin rahaton, ja hänellä ei ollut keinoa pitää huolta itsestään eikä lapsistaan, sillä mies yleensä kävelisi pois kaikesta vastuusta. Melkein kaikissa tapauksissa syyt jättämiselle olivat naisen kyvyttömyys tuottaa perillinen tai periksiantaminen seksuaalisiin nautintoihin toisen naisen kanssa. Jälleen täydellinen vastuun puute teoista.

Se ei ole avioero välttämättä, joka on virheellinen – se oli valmistautumisen ja vastuun puute alkuperäisessä avioliitossa. Kumppanit valittiin virheellisesti ja avioliitot tehtiin virheellisesti, ja mikään ei ole muuttunut kautta vuosisatojen, paitsi että vastuusta on tullut pienempi ja menetelmistä erilaiset. Nainen pystyy huolehtimaan itsestään paremmin tänä päivänä – mutta ei, jos hänellä on lapsia ja miehistä ei ole tehty äitejä ja äideistä ei ole tehty isiä. IHMINEN on unohtanut, että kahdella sukupuolella on ollut tarkoituksensa.

Edelleen, tämä ei ole tuomitakseen teitä, jotka olette vaihtaneet kumppaneita – useimmat ovat tehneet niin varsin kunniallisesti. On kuitenkin toinen tapaus, missä ihminen ”äänestää” lait ja muuttaa säännöt, kun totuus on se, että ette voi ”äänestää” LUOMAKUNNAN LAKEJA. Voitte tehdä toimenpiteestä laillisen maiden silmissä – se ei tee siitä oikeaa totuudessa. Se varsin ehdottomasti ei ole haluni nähdä yhtään henkilöä elämässä huonon ihmissuhteen helvetissä. Ehdottaisin kuitenkin, että jos käsittelisitte ”seksuaalisen” puolen ja ”taloudellisen” vastuun kunnolla – avioerojen määrä olisi mitätön.

Tämä on jälleen osoittamaan teille se, mikä on mennyt väärin, jotta se toisi huomioonne hämmennyksen, ylikansoituksen ja ekologisen järjestelmän planeetalla, joka tarvitsee hoivaamista. Nimittäin, mikäli tämä halutaan mieltää vankilaplaneetaksi tai ei, se on se – se on niin, sillä ette voi lähteä tästä paikasta – te ihmisinä ette voi elää avaruudessa ettekä matkustaa muille asutettaville planeetoille – muut planeetat, joille saattaisitte päästä, edeltävät kaikki kokemustanne ja ovat uudelleenpuhdistumisvaiheessa.

Ovat Lait sitten miellyttäviä tai eivät, LUOJAN ASETTAMILLE LUOMAKUNNAN LAEILLE oli suuri syy – planeettanne oli tehty ylläpitämään noin 500 miljoonaa ihmistä, muutama sinne tai tänne – olette nyt määrältänne yli 6 MILJARDIA. En välitä, mitä ajattelette pidättyväisyydestä ja lisääntymisen säännöistä – tosiasiat ovat – tämä on se, mikä on saanut teidät tuhon partaalle. Ihminen on lakannut käyttämästä aktia ”rakkautena” ja ”luomisena” ja käyttää sitä himoa, kontrollia ja valtaa varten – kaikki vailla vastuullisia asenteita kumppania tai luotuja ongelmia kohtaan.

Jumala kertoo teille nyt, mikä meni väärin, jotta kun sana tulee esiin, niin tulette ymmärtämään, sillä aika tulee jälleen koittamaan, kun tapahtuu uudelleenrakentaminen, ja mikäli ette ole valmiita, halukkaita ja kyvykkäitä noudattamaan Lakeja, kuten mitkä on annettu – päädytte tähän samaan kamalaan onnettomuuteen.

Dharma, tästä tulee liian pitkä saatettavaksi päätäntöön ilman taukoa, ja tässä vaikuttaisi olevan hyvä paikka tauolle.

Olen suuressa kiitollisuudenvelassa arvokkaalle pienelle D.:lleni, joka on huolellisesti ajatellut ja rukoillut näistä kysymyksistä – niitä ei ole pyydetty kevyesti kaikkien teidän puolesta, ja hyväksyn ne samalla syvällä ja vilpittömällä toivolla, että niihin vastattaisiin samalla tavalla. KAIKKEIN YLIMPÄNÄ – MUISTAKAA, ETTÄ MENNYT ON MENNYTTÄ – PALJON TEILLE TUODUSTA ON NYT HYVIN SUORAAN SANOEN TULLUT LIIAN MYÖHÄÄN – KUKAAN EI KUUNNELLUT HUOLELLISESTI ALKUJAAN. JOKA TAPAUKSESSA TE KAIKKI OLITTE TEKIJÖITÄ, SILLÄ TÄMÄ ON VAIN YKSI TUHANSISTA KERROISTA, JA NYT ISÄ NÄYTTÄÄ MEILLE SEN, MISSÄ VASTAUKSEMME JA TEKOMME EIVÄT OLLEET OIKEIN JA SEN, MINKÄ TÄYTYY TULLA TAKAISIN TASAPAINOON KULKEAKSEEN UUTEEN JA IHMEELLISEEN HOHTOON JA SALLIAKSEEN TÄMÄN VERRATTOMAN LUOMUKSEN PARANTUA JA SYNTYÄ UUDELLEEN. OLKOON SE NIIN.

JÄTETÄÄN TÄMÄ TÄHÄN HETKEKSI, JA OTAMME LOPUT KYSYMYKSET HIEMAN MYÖHEMMIN. ADONAI.

SANANDA SIVUSSA ODOTTAMASSA KUTSUJANNE.

 

1/11/2 SANANDA

Sananda jatkaa. Kiitoksia.

Jatkamme DG:n kysymyksiin vastaamista.

”Miksi miehen täytyy antaa maksu hopeassa tai ? naimalleen naiselle turvaksi, jos nainen on tasavertainen miehelle hengessä? Onko se sen takia, että koska suurimmassa osaa tapauksissa nainen synnyttää hänen lapsensa ja tarvitsee hänen suojeluaan ja turvaa?”

Kyllä, tämä on osin totta, mutta on myös muita syitä. Älkää unohtako, että kyseisen dokumentin kirjoittamisen aikana – oli yleensä ”järjestettyjä” avioliittoja, ja itse asiassa myötäjäisiä odotettiin naiselta miehelle.

Huomatkaa lisäksi, että hinta tuli laskea sellaisella tavalla, että naisen jokaista elinvuotta vasten sata palaa hopeaa tulisi olla perusta mitattuna hänen tietämyksensä, kykyjensä ja vahvuutensa mukaan ja edellyttäen, ettei hänen terveydessään ollut puutetta. Lisäksi hintaa ei pidetty ostona vaan turvana naiselle, mikäli tulisi tilanteita, jotka aiheuttaisivat hänelle puutteita. Lisäksi summa menisi kaikkein luotetuimmalle edustajalle, joka käsittelisi hänen omaisuuksiaan.

Tämä palvelisi siis summana, mikäli aviomies kuolisi tai olisi muuten poissaoleva ja suhteellisessa merkityksessä – toimisi sellaisena kuin mitä te kutsutte nyt vakuutukseksi. Siihen aikaan oli ymmärrettiin pidemmälti vailla vaatimusta – että varoja laitettaisiin sivuun lisäksi lapsille, jotka syntyisivät avioliiton sisällä. Tämä oli asetettu yksinomaan turvaksi ja ”vastuuksi” huolehtijalta.

Kaikenlaiset ”kamalat” väärinkäsitykset tulivat näistä säännöistä. Esimerkiksi oli myöhemmin unelmoitu, että veljen tulisi ottaa veljensä leski vaimoksi ja itse asiassa synnytyttää lapsia ”hänen veljelleen”. VÄÄRIN! Minusta näyttäisi olevan jokin hyvin paha tekosyy saada se, mikä on vain naisen annettavana, maksuna huolehtimiselle veljen osalta. Näettekö, miten ihminen peukaloi kaikkea arvokasta ja kirjoittaa ne uudelleen sopiakseen itselleen? Looginen päättely ja tosiasia on se, että kukaan ei voi tehdä mitään sellaista kuin saada lapsi – toiselle.

Oli pohjimmiltaan oletettu, että jos mittaatte ikävuosien määrän, jona nainen olisi naimisissa, ja hänen arvonsa, niin hän voisi elää tasavertaisen määrän vuosia aviomiehen poismenon tai uudelleenmenon naimisiin jne. jälkeen sen aikajakson sisällä. Jälleen kerran – vastuu ja kunnioituksen osoitus panoksen tasavertaisuudelle, vaikkakin panoksien tyypit ovat erilaiset.

”Koska suurin osa meistä tällä planeetalla on tehnyt joitain näistä ja muita syntejä Luomakunnan lakeja vastaan, kuinka Luomakunta voi antaa meille anteeksi? Ja kuinka me ’sovitamme asiat’?”

Liikutte eteenpäin hetkestä, joka on ”nyt”. Sitä ei edes odoteta, että voitte napsauttaa sormianne, ja kaikki on erilailla ja olette täydellisiä. Yksinkertainen huomio ja välittäminen asioiden korjaamiseen on jo tuottanut ”anteeksiannon”. Jopa termi ei ole varsin oikein, sillä ei ole mitään ”antaa anteeksi” sellaisenaan. Olette yksinkertaisesti tehneet virheitä – joka loppujen lopuksi on kaikki, mitä ”synti” on – täydellisyyden puute. Lisäksi kaikki ihmiskunnan synnit kaikille ihmisille ovat puute kyvystä täydelliselle täydellisyydelle.

Jos ette ole tarkoituksella satuttaneet ketään – kulkekaa yksinkertaisesti polkuanne, älkää istuko ja unelmoiko mahdollisista loukkaantumisista itsenne rankaisemiseksi. Itsensä rankaiseminen on heikoin kaikista yrityksistä, sillä yleensä tuomitsette itsenne lopussa liian ankarasti. Jättäkää merkittävät tuomitsemiset itsellenne ja Jumalalle tuomitsemisen aikana. Tiedätte, jos tahtoen loukkasitte toista aikomuksella. Suuri asian ydin muutoksessa on lakata vaikertamasta siitä, mikä on tehty ja mennyttä, ja ottakaa se, minkä voi muuttaa ja kulkekaa eteenpäin. Jos asiaa ei voi muuttaa, olkaa tarpeeksi viisaita jättääksenne sen.

”Tuhoaako Luomakunta mitään sen Luomuksistaan? Viittaan Saatanan pahoihin yksilöihin, tarkoitan, että mitä tulee niistä, jotka ovat valinneet ”pimeän” polun?”

Ei! Ja tässä se on todellakin valitettavaa ihmiselle, että jälleensyntymisen tosiasia oli poistettu pyhistä opetuksistanne. Poistamalla termin ja tiedon – pyyhitte pois kokemuksen varsinaisen syyn ylipäänsä. Uskokaa minua, oppilaat, se oli kaikissa pyhissä kirjoissa ja se oli tarkoituksella poistettu, jotta yhden ryhmän kontrolli toisista säilyisi. Käsittelen sen hyvin laajalti tulevassa Journalissa.

Kolmannen ulottuvuuden fyysinen kokemus on ”näytelmä”, jossa teidän on tarkoitettu tarkoitettu täyttämään pohjimmiltaan kaikki roolit. Sielunne on synnytetty, ja se kasvaa ja kypsyy kokemuksien kautta sekä tämänhetkisessä tiheydessä että korkeammissa ulottuvuuksissa, jotta se kasvaisi jälleen Jumaluuden totaaliseen täydellisyyteen ja tullakseen jälleen YHDEKSI Luojan kanssa.

Kristusinkarnaation jokaisessa tapauksessa se oli lahja näyttämään teille TOSIASIA sielun kuolemattomuudesta ja todellisen ELÄMÄN yltäkylläisyydestä ja jatkuvuudesta. Kristusenergia ihmisenä kokisi ja osoittaisi, että ihminen voi todella elää Jumalan ja Luomakunnan Lakeja mukaillen kaikissa olosuhteissa, ja itse asiassa niin tekemällä se toisi tasapainon ja hyvyyden hyvin nihkeään ja nuhruiseen olemassaoloon. On vieläkin omahyväisempää ja elitistisempää julistaa, että Jumala olisi lähettänyt vain YHDEN. Lisäksi umpikujan aikana ajassa, jossa maailma voisi upota aavistuksen alemmaksi pahuuteen ja kärsimykseen, yksi tulisi aina esiin osoittamaan totuuden suunnan ja toisi jälleen esiin SANAN sekä tekemään sen, mikä on välttämätöntä ajassa ja sinä hetkellä olevassa olosuhteessa muistuttaakseen ihmistä hänen totuudestaan ja tarkoituksestaan sekä Laeista ja että kuinka hänen täytyy elää. Nimittäin jos ihminen olisi palannut Luomakunnan Lakeihin Jeesuksen aikana, olisitte suoriutuneet saamaan uudelleen tasapainon notkollaan olevalle planeetalle. Ihminen oli epätoivoisessa kiipelissä, mutta planeetta ainakin asutuksen ja ekologian osalta olisi voinut pysyä tasapainossa ja korjannut epäkohtansa. Ihminen yksinkertaisesti kasvoi määrässä ja vähentyi omassa tasapainossaan ja huolenpitovastuussaan kaikesta elämästä – kaikista yhteyksistä. Siispä tietyssä pisteessä olette asetettu itsetuhoon. Se ei tarkoita täydellistä ”tuhoa”, ja elämän sieluenergia ei tuhoudu koskaan.

Osoitan muistutuksen teille, jotka olette tehty tietoisiksi kysymyksistä ja vastauksista Hatonnilta TD:lle, ja selvennän muutaman seikan niiden kanssa, jotka eivät ole.

Kun Lucifer Arkkienkelivaltakuntien päänä ja joka oli suosittu ja kaunis Jumalan luomus oli karkoitettu Jumalan läsnäolosta – ”ryhdistäytyäkseen” – hän otti seuraajansa ja juoksi hillittömästi Universumissa – runnellen paikat, johon he asuttautuivat. Itse asiassa Maa itsessään täytyi ”kunnostaa”, jotta siitä tulisi asutettava uusille luomuksille. Maa oli lisäksi paikka, johon Saatana oli karkotettu (Jumala muutti Luciferin nimen Saatanaksi). Lucifer tarkoittaa kirkasta ja kaikkein loistavinta aamutähteä – suurinta täydellisyyttä. Kun pahuus astui sisään, hän selvästikään voinut enää kantaa sitä merkkiä kaulassaan.

Lucifer uhmasi Jumalaa, ja hänet poistettiin Jumalan läsnäolosta parantaakseen tapojaan. Monia enkelilaumoja lähti hänen mukanaan. Myöhemmin epäonnistumisen jälkeen tapojen parantamisesta tai muualle lähtemisestä hän jälleen uhmasi Jumalaa, ja tällä kertaa hänet oli ”heitetty alas” kohtaamisessa Arkkienkeli Mikaelin kanssa, ja hänet viskattiin pellolle. ”Heitetty alas” ja ”pudonnut” eivät tarkoita suuntaa vaan pikemminkin ”putoamista Armosta”. Hänet lähetettiin Maahan ja muille vastaavan tiheyden planeetoille, ja hän on tuhonnut tasapainon ja tuonut toinen toistaan katastrofeja ihmisille. Tosiasiat ovat, että hän hulttiojoukkoineen meni ensin Orionin tähdistöön ennen Maata. Niin kuin kaikki planeetat aurinkokunnassanne eivät ole Maan kaltaisia – eivät myöskään ole kaikki planeetat ja paikat Orionissa. On olemassa vieläkin paikkoja näissä tähdistöissä, jotka ovat täysin pahoja. Ne ovat kuitenkin käytännössä – vankeja planeetalle, elleivät ainakin tähtijärjestelmälle. Kun teknologia muistetaan ja se kasvaa, kyvyt matkustaa kasvavat, ja siirtokuntia aloitetaan, jonka tähden syklit alkavat uudelleen ja uudelleen.

Tulee aina ”tilaisuus” muutokselle ja paluulle Luojan joukkoon.

Saatana ja hänen hulttiojoukkonsa iskivät kaikkiin nuoriin siirtokuntiin ja aiheuttivat ennen kuulumatonta hävitystä. He tuhosivat elämänmuodot Venuksella ja Marsilla kulkiessaan tiensä läpi Galaksin. Tämän takia syntyi oheistuote tai huomio ”liskojen” roduista. Puhutte näkymättömästä maailmasta, ja lisko on ”pimeyden” voimien edustaja. Tämän takia Venus on ”rakkauden planeetta” viimeisimmässä mytologiassanne, sillä se on edelleen olemassa neljännen ulottuvuuden ”kunnollisuuden” tilassaan.

Luoja tarjoaa aina ”paluuehdon”, joka sitoo minkä tahansa pahuuden toipumispaikkaan ajanjakson ajaksi. Sen jälkeen saatanalliset vaikutteet sallitaan jälleen – koeaika, niin sanotusti. Pimeän tien valitseville annetaan tilaisuus kokea taas jälleen ja toivottavasti muuttaa tapansa. Katsokaa, myös te kaikki olette kävelleet noissa kengissä. MITÄ TE TEETTE? OLLAKO VAIKO EIKÖ OLLA, SIINÄPÄ VASTA KYSYMYS!

Näille ”pimeydestä” oleville annetaan totuus ja kyky ”muuttua”. Valitsemalla pitää saatanalliset tiet heidät jätetään seuraamuksille, ja kun sielut tulevat jälleen, ne asetetaan taas ulottuvuuksiin, jotka sopivat kasvun tasoon. Täysin pahat jätetään ilmaisemaan ”tyhjyyteen” – valon poissaoloon, joka tarkoittaa itse asiassa viisauden ja tiedon puutetta. Kummin päin tahansa käykään, planeetta pohjimmiltaan puhdistetaan elämänmuodoista, ja energiat menevät sinne, missä niiden sopiva paikka voisi olla. Saatana on sidottu (ei anneta vaikuttaa) jäljelläolevia kohtaan – planeetta muuttuu ja toipuminen alkaa. Planeetan korkeammat olennot ja hänen muuttuneet olentonsa liikkuvat eteenpäin korkeampaan ulottuvuuteen, ja alempi minä (keho – kuin miten sen ajattelisitte) on jätetty kunnostautumaan, vajonneet mantereet nousevat ja vanha menee kierrätykseen.

Lopullinen yhteenotto on tulossa, sillä Saatana on ”huono häviäjä”! ”Jos en saa sitä, niin sitten ei kukaan.” Siinä pisteessä se täytyy pysäyttää, tai hän varmasti tuhoaisi ilmennetyn ”näyttämön” kokonaisuudessaan ja näytelmä pysähtyisi, ja räjähtäneen planeetan jälkiseuraukset Universumissa ovat tuhoisia naapureillenne.

Kun olette keskellä ilmentymisen ”kokemista”, ei ole keinoa, jolla voitte todella ymmärtää ”kokemuksen illuusion”. Luoja on järjestänyt sen sillä tavalla, jotta kokisitte ja oppisitte totuutta. Muistutan teitä, että astraalitasot ovat todellakin hyvin mauttomia – ette pysty kuvittelemaan, mitä ”tylsä” itse asiassa on, kunnes muistatte sen kokemuksen. Teidän täytyy matkustaa pitkä, pitkä tie tikapuita pitkin, jotta voisitte tehdä taas päätöksiä jne. Se on varmasti omaksi parhaaksenne kiinnittää nyt huomiota ja sen jälkeen suunnistaa suoraan kotiin. Se on todellinen häviö, kun korkeampi sielunmuoto on kadonnut fyysisyyteen, sillä seuraavassa ”pois lähdössä” tulee olemaan hämmennystä. Tämä on sen takia, että sielu ei itse asiassa taannu, mutta varmasti pystytte ajautumaan sivuraiteille.

Siunaukset ovat suuria teille, jotka etsitte ymmärrystä – etenkin sen tähden, että ette johtaisi muita harhaan polullanne antamalla vääriä vastauksia. Se on vastuu – ei, että tekisitte sen heille, mutta että tunnette vastuuta – etenkin, kun lähetätte eteenpäin SANAN. Vie ”aikaa” tulla arvostelukykyiseksi, ja asia ei ole niin, että ette voisi selvittää omia vastauksianne, vaan se on niin, että tarvitsette yksinkertaisesti vahvistuksen oikeista vastauksistanne ja hieman lisää oivaltamista sinne, missä vastaukset ovat vieläkin hämärän peitossa. Teillä hyvin läheisesti kanssamme työskentelevillä on tänä aikana ”toinen jalka erittäin paljon Maan todellisuudessa kiinni ja toinen jossain kosmisessa maailmassa”. Lisäksi se on hyvin kivulias tilanne – ei ollenkaan ihmeenomainen eriytyminen maallisista huolista – vain lisää vastuuta, vahvaa visiota ja pitkiä, kovia tunteja työtä. Kuten Little Crow lausui: ”Ette saavuta mitään tiedolla, paitsi epäsäännöllisiä unettomia öitä ja todellakin raskaan kuorman vastuuta.” Mutta teille annetaan rauha sisimmässänne, joka ylittää kaiken teissä – se ei poista kaikkia epäröintejä, surua, turhautumisia, kaipuita jne., mutta tulette jossain pisteessä tietämään rauhan sisimmässänne. Kaipaatte ”vanhoja tapoja”, kun oli OK saada uusia ja kauniita huonekaluja ja kaunista vaatetusta – joten voikaa hyvin ja jatkakaa niiden hankkimista. Tämä näin, jotta ihminen voisi nähdä, että olento valossa on myös huikea ja menestyvä.

Kun tyytyväisyys koittaa, niin tapahtuu muutos päivittäisille arvoille ja asioille, jotka ”olivat tärkeitä”; niille usein ei ole mitään painoarvoa. Sallikaa sen tapahtua ja älkää kamppailko ja potkiko omia takamuksianne jokaisessa käännöksessä tai päätöksessä. Olette IHMISIÄ (HU-MAN) – SE TARKOITTAA KORKEAMPAA UNIVERSAALIA IHMISTÄ – NYT ON YKSINKERTAISESTI AIKA TEIDÄN MUISTAA SE.

Teillä kaikilla tulee olemaan uskomattoman kamalat ajat siinä, missä te tuomitsette ja valitatte ja annatte rukkaset ja olette täysin surkeita – se ei tarkoita sitä, että seuraavan päivän tarvitsee mennä pieleen. Vaan se tarkoittaa, että kasvatte ja ilmaisette ihmisyytenne turhautumista.

Teidän täytyy nousta ”pelon” yläpuolelle – se ei tarkoita sitä, että ajoittain ette olisi täysin kauhun ja terveen pelon kalvamia. Nämä voivat olla varsin huikeita varoitusvälineitä – mutta teidän täytyy nousta ”pelon” yläpuolelle, sillä ”pelko” on kaikkein tuhoisin ja heikentävin tunne – jopa suurempi kuin ”viha”. Pelko lamaannuttaa. Perusta kaikelle toimettomuudelle on pelon motivoimaa, ja pelko ei voi selviytyä rakkauden läsnäolossa.

Tämä on syy sille, miksi puhdistaessa ”tilaanne” pyytäen pimeyttä poistamaan itsensä Taivaallisen Lähteen nimeen – kutsutte ”rakkauden” ja poistatte näin ainoan aseen, joka ”pimeillä” on lamaannuttaa teidät. Kunnioittakaa negatiivisuutta, mutta älkää rypekö siinä.

Teidän, arvokkaat, on mahdotonta nostaa päätänne ja katsoa ympärillenne nähdäksenne sen, mikä ON, ja pidättäytyä työntämästä päitänne takaisin ämpäriin. Se on todellakin sotku – kauhistuttava sotku, ja ensin kiemurtelette, että olisitte ulkona marssiaskeleista. Mutta KUUNNELKAA – KUUNNELKAA TODELLA sitä, mitä muut sysäävät teille ”järkeilevällä ja arvovaltaisella äänensävyllä”, ja tarkistakaa paikkaansapitävyys. Esimerkiksi jos joku sanoo: ”No, minä olen yksi ja ainoa ’kanava’ *:lle” (yhdelle suurista energioista, esimerkiksi yhdelle mahtavista Cohaneista tai Enkeliolennoista), kunnioittakaa heidän mielipidettään ja menkää omaa tietänne. Jumala ei ikinä pyytäisi olentoa kantamaan Maan taakkaa yksin, eikä hän riistäisi planeetan vastapuolella olevilta lapsilta pääsyä totuuteen. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö puhujalla voisi olla suurta totuutta jaettavaksi, mutta se tarkoittaa, että fyysinen ego on astunut mukaan kuvaan.

Voin antaa lisäesimerkin ylläolevasta väitteestä. Jos Dharma olisi ainoa kirjurini, en ikinä rasittaisi häntä sellaisella väitteellä – EN KOSKAAN! Sitä vastoin olevat väitteet ovat tarkoitettu estämään teitä kuulemasta toista. Esimerkiksi Dharma ei välitä siitä, luetteko ja kuunteletteko jokaista muuta suuta planeetalla vaiko ette – pitkässä juoksussa hänen totuutensa on ”se totuus”, ja se täsmää muiden kanssa ja on täsmäämättä joidenkin toisten kanssa. Voi niitä, jotka pitävät ”fanejaan” panttivankeina valheelle.

Suurin osa ”ryhmistä” ja doktriineista ovat melko varmoja siitä, että heidän totuutensa eivät vastaa tätä totuutta, ja itse asiassa suurin osa ei todellakaan tee niin. Sen sijaan, että mukautuisivat ja panostaisivat vieläkin enemmän, he joka tapauksessa asettuvat kumoamaan. Te ette yksinkertaisesti saa horjua. Se on hyvin vaikeaa Dharmalle, sillä hän rakastaa heitä ja kokemuksen jakamista. Hän aina kyseenalaistaa, jos olemme ristiriidassa, ja no, hänen täytyy kuitenkin etsiä totuutta, ja te tulette tunnistamaan totuuden.

Kaikki valaistuneet ovat tehneet suuria panoksia, mutta tulevat aina hyvin epäileviksi, jos seuraajien ja lukijoiden keskuuteen jakamisessa on pelkoa, sillä he pelkäävät arvostelemista siitä, minkä he projisoivat. Jos tiedätte totuutenne olevan totuus – olette hyvin iloisia jakamaan kaikkien vastaanottavaisten kanssa. Se on todellakin hyvin ihmeenomainen lajittelutyökalu. Jos ”kanavoija” kieltäytyy missä tahansa sallimasta hänen ”energiapuhujansa” keskustella ja jakaa ryhmässä toisen ”kanavoijan” ”energiapuhujan” kanssa, teillä on TODELLINEN VÄÄRÄ PROFEETTA KÄSISSÄNNE! Ette löydä ketään, joka kulkee tätä reittiä vähiten epäröivänä kohtaamaan tai keskustelemaan minkään ”näkymättömän” energiamuodon kanssa. Punnitkaa hyvin, oppilaat, sillä nämä ovat etsimiänne vinkkejä. Minulla on tarjota teille monia viitteitä näiden sanojen kera. Ihmistasolla saattaa esiintyä kyvyttömyyttä tunnistaa, mutta EI KOSKAAN energialähteen tasolla.

Muistan hyvin epämiellyttävän päivän, kun tapahtui suuri selkkaus Hatonnin kanssa, jossa yksi läsnäoleva puhui Moryalle. Mukana ollut ihmisolento ei tunnistanut, kun Aton astui kuvioihin, mutta Morya tunnisti ja sanoi: ”Kiitos Isä hyvin tärkeästä ja rakastavasta opetuksesta”. Darryl Anka ei tunnistanut Hatonnia, mutta hyvin varmasti Bashar tunnisti, ja tapahtui mahtava ristiinkeskustelu. Hyvin usein jos kanavoija puhuu oman itsensä puolesta, hän putoaa täydelliseen hämmennykseen, ja huijauksesta tulee täysin silminnähtävä.

On hyvin anteeksiantavaa korkeammilta energioilta niitä kohtaan, joiden ryhmistä on tullut isoja organisaatioita, sillä mitä arvokkaan ”kanavoijan” tulisi tehdä? Kuka maksaa noiden kaikkien ”organisoijien” laskut, jos ”energia” ei ilmestykään seminaariin? Onko se tapahtunut? Tuhansia ja tuhansia kertoja, ja pieni ”kanavoija” tekee parhaansa onnistuakseen ja jottei kukaan olisi pettynyt. Vähän ajan kuluttua häntä ei enää paina ”liiketoiminta”, ja lopulta pahuus tuhoaa koko paketin – se on kuvio eikä poikkeus. Tämä on todellakin hyvin vaikeaa noille ”kanavoijille”, yleensä mukana ei ole ollut alkuperäistä ”syntiä”. Vaikkakin suurimmassa osassa tapauksia se oli ollut huiputusta alusta alkaen. Älkää haaskatko aikaanne huolehtimalla heistä, sillä totuus tulee esiin ja pahuus nielee itsensä. Noiden ryhmien vastaväitteet voivat vain avustaa työssämme.

Ihminen on utelias siitä, mitä kritisoidaan, kielletään ja sensuroidaan, ja hän etsii uutterasti, kunnes löytää kaiken asiasta – älkää ikinä kiusaantuko niistä, jotka viskovat kiviä, etenkin julkisessa mediassa jne., sillä he tekevät teille suuren palveluksen. Me puhumme totta, ja teillä ei ole mitään pelättävää, sillä on tarkoitettu, että se löytää korvat ja silmät.

Se ei saata olla sitä, mitä ”toivotaan” kuulevan, mutta se tulee olemaan totta, ja ihmisten sydämet tulevat tietämään sen! Olkoon se niin ja selah!

Dharma, ole hyvä ja sulje tämä, sillä Hatonnille on kysymyksiä, ja olen puhunut pitkään. Luotan siihen, että olen tuonut enemmän rauhaa kuin hämmennystä, sillä on aikeeni sallia ymmärrystä eikä enempää epämukavuutta.

Siirryn sivuun, mutta pysyn aina palveluksessanne.

OLEN SANANDA – ESU JEESUS JMMANUEL

http://www.phoenixarchives.com/express/1990/0290/01-04.pdf