KÄÄNNÖS: PHOENIX JOURNAL 5 – TIIVISTELMÄ JA LUKU 1

LUOJA ATON/HATONN

14.11.2017

 

FROM HERE TO ARMAGEDDON

Tekijä: Ashtar

144 sivua (83)

Tämä Journal on moniulotteinen perspektiivi, joka on tarjottu täsmällisen selkeällä kielellä. Joitain mainitsemisen arvoisia varoituksia ”vastaanottajille”. Selvennys Ashtarin energiasta, eteerisistä olennoista ja eroavaisuudesta avaruusihmisten ja henki-ihmisten välillä. Maa alempien luokkien oppikouluna. Suuria oivalluksia ”ihmisen” tarkoitukseen ja tilaan, planeetan tilaan ja hallitusten asenteeseen ”korkeampia” olentoja kohtaan. Planeetan puhdistuksen ja evakuaatioprosessin demystifiointi. Kääntämällä peli pahuutta vastaan ymmärtämällä heidän menettelytapojaan. Ihmisrodun todellinen alkuperä. ”Pimeä veljeskunta” on todellinen. Sudenkuoppia on paljon, polku jyrkkä. Kristuksen opetukset antoivat meille esimerkin. Ydinuhka on todellinen. Hengen mahtavat voimat työssään ihmisessä tämän ”lopun ajan” aikana, jossa lopulliset päätökset täytyy tehdä. Jeesus Kristuksen lopputoteamus.

***********************************

PJ 5

LUKU 1

 HATONN

 SUN., SEP. 3, 1989    6:45 A.M.     YEAR 3, DAY 018

 SUN., SEP. 3, 1989

 

 KOMENTAJA HATONN ESITTELEE KOMENTAJA ASHTARIN

Hatonn läsnä. Tervehdys tänä kauniina sunnuntaiaamuna. Kanssani tänään on komentaja Ashtar. Olet ollut tietoinen hänen läsnäolostaan useiden päivien ajan, mutta hän odotti suopeasti käsikirjan osion valmistumiseen. Hän haluaa puhua teille, ja arvostaisin sitä hyvin paljon, Dharma, jos ottaisit hänet vastaan.

 

OPETUKSIA VASTAANOTTAJILLE (HATONN)

Meitä korkeammista taajuuksista olevia vastaanottavat eivät kykene samaistumaan meidän sirpaloitumiseemme. Nämä sanovat: ”No tuota, se Hatonn, jolta minä vastaanotan, on eri ilmaisusta kuin se, jolta Dharma vastaanottaa.” Kun olemme valmiita yhdistämään ohjeita tai havaintojen vastaavuuksia, eroavaisuutta ei ole ollenkaan. Hyvin usein ajatusmuoto ja sanat ovat identtiset.

Jos nämä eivät hyväksy jakamista, niin voitte olla varmoja siitä, että ongelmia on liikkeellä. Joko nämä pitäytyvät oman egonsa apartheidiin tai he pelkäävät, että heidän omat viestinsä eivät ole täydellisiä.

Sellaiset, jotka julistavat säännöllisesti päiviä, tunteja ja tapahtumia pikkutarkkojen yksityiskohtien kera suurelle yleisölle, ovat EGOON sidottuja. Nämä, jotka puhuvat pelkästään yleisluontoista kapulakieltä ja kaatavat siirappia ”katsojien” päälle, eivät aina julista asiaan liittyvän Siborin alkuperäistä ajatuksen heijastusta, vaan siistivät sitä sopimaan heidän ihmistarpeisiinsa ja näkemykseen tuosta Siborista (opettaja). Olkoon se niin. Teidän täytyy etsiä Totuutta kaikista näkökulmista. Jos kiinnitätte huomiota, sillä ei ole teillä väliä. Paljon Totuutta tulee esiin. Teidän täytyy olla oivaltavia.

Olemme täällä osallistumassa jättiläismäiseen tehtävään. Aikaa ei ole jäljellä edes harkita ”kirkko”-talojen ja temppeleiden rakentamista, esimerkiksi. Ainoat temppelit, joita tulette rakentamaan, ovat niitä maanalaisia laitoksia pelastamaan Jumalan jo rakentamien temppeleiden kulkuneuvot. Jumala on täydellisen kyvykäs rakentamaan ja luomaan omat temppelinsä ja on tehnyt niin – Vaikkakin rakennukset menevät huonoon kuntoon!

Jos vastaanottajan ego ei kykene taipumaan epäselvyyteen tai hamstraa opetuksia ja viestejä yhteen kanavaan hyötyä tai henkilökohtaisia kehuja varten, on tämä silloin tehnyt väärin. Nimittäin kaikki voidaan erotella hyvin käytännöllisellä tavalla hyvien liiketoimintayritysten kautta. Jos joku väittää yksinoikeutta (jopa silloin, jos tuo yksi on yksinoikeudella), niin silloin on vakava ongelma, sillä tämä joku yrittää pitää toisen etsimästä totuutta muualta. Me Korkeammista Maailmoista emme ikinä julista ”yhtä”. Emme ikinä asettaisi sellaista taakkaa työtä tekevälle ihmiselle, vastaanottajana, emmekä riistäisi muilta etsijöiltä, jotka eivät kykene hankkimaan tietyn vastaanottajan kirjoituksia, kykyä löytää totuutta.

Vain otaksukaa, että Hatonn julistaa, että Dharma on ainut. Hänet saataisiin välittömästi ansaan ja murhattaisiin. Lisäksi, ajatellen hänen luotettavuuttaan, hän tulisi lopulta hulluksi sellaisen vastuun taakasta. Tuo, rakkaat, on jätetty Kristukselle, joka voi valita kävellä tasollanne. Hän, joka julistaa itsensä olevan Kristus, on todellakin järjetön ja hyvin typerä.

En viivyttele enempää, sillä haluan sinun vastaanottavan Ashtarilta – olet tehnyt niin monta kertaa menneisyydessä, ja haluan, että teet olosi mukavaksi ja tuttavalliseksi hänen energiansa kanssaan, sillä hän on muutoin kriittisesti mukana ja me kunnioitamme hänen ”aikansa” rajoituksia. Kiitos, oppilas.

••••••••••••••

 

KOMENTAJA ASHTAR

 Ashtar läsnä. Luotan siihen, että tunnistat minut, sillä olemme vanhoja ystäviä, sinä ja minä. Liikun hyvin nopeasti, joten hidasta minua tarpeen ilmentyessä, pikku sisar.

Älköön olko epämukavuutta sinun osaltasi, että asiat eivät näytä mahdollisuutta yhteiselle kommunikaatiolle nykyisessä ajassa. Voin toimia vielä terävämmällä tavalla käyttämällä samaa vastaanottajaa kuin komentaja Hatonn. Työskentelemme täysin integroidusti, ja vain sinun mukavuutesi tähden pyrimme eriyttämään palautetta. Se ei ole välttämätöntä.

Sillä informaatio ja ohjeet tulevia aikoja varten tullaan lähettämään tältä sektorilta planeettaanne. Liittyen tähän sektoriin planeettaanne, tulen kokemaan Atonin, Sanandan ja Hatonnin kanssa sekä myös Kortonin, Soltecin ja valittujen komentajien kanssa (jättämättä pois Semjasea, Asketia, Leahia ja muita Komennoissamme olevia naisia). En ole kiihkoilija. Meidän ei tarvitse pohtia sellaisia asioita, sillä meillä on erittäin tasapainoinen yhteisö, jonka sisällä toimimme.

Olemme nyt saaneet valmiiksi piirini kytkeytymisen päähäsi, Dharma, ja tiedän, että olet käynyt läpi suurta epämukavuutta ihmismaailmassanne. Se ei ole kuulosi, joka on niin heikentynyt, arvoisa, kuin on datan ”lataaminen minun ”tietokonekeskuksestani”. Sanandalla on nyt useampi, jotka kykenevät ja työskentelevät totaalisessa harmoniassa joukkueina. En ole vielä löytänyt sellaista tasavertaisuutta, ja sinä olet tarjonnut, komentaja Imnu, ja minä olen hyväksynyt. Nimittäin tällä tasolla tiedä, mihin olet kykeneväinen; se on Maan tiheys ja lihan ilmentymisen turvattomuus, joka saa sinut kiistämään kykysi täysin mitoin.

En halua rasittaa sinua enempää selityksellä, sillä tiedät täysin ja annan vain sinulle inhimillisen palautteen, jotta voit rauhoittua näennäisestä toimintahäiriöstä. Sinua seulotaan tietoisen tietämyksen kautta sopimuksemme mukaisesti kanssasi, toimivana ihmisenä, jotta sinua ei koskaan aseteta vaaraan.

Ajoitus on hyvin lähellä, että me laivueesta alamme tehdä itsestämme tunnettuja näkyvässä muodossa. Tässä ajassa se on vieläkin liian vaarallista, varsin suoraan sanoen teille, jotka pohjaudutte Maahan. Tehtävänne ei ole viihdyttää massoja avaruustarinoilla, vaan sen sijaan antaa ohjeita evakuaatiota ja siirtymän välttämättömyyksiä varten. Niin paljon typerää hölynpölyä on suollettu pyrkimyksenä mustamaalata meitä. Hatonn on kouluttanut sinut hyvin siinä, että olet pimeiden veljien ympäröimä, mutta he harvoin pääsevät tarpeeksi lähelle ”laskelmoidakseen kaappauksen” sinua kohtaan.

Se voi vaikuttaa hyvin vaivalloiselta puhdistaa tilasi vastustajistamme uudelleen ja uudelleen, kyllästymiseen saakka, mutta hyvin tärkeää, ja se on ainoa tapa avata piirit vastaanottamaan apua ja selkeyttä omassa vastaanottamisessasi.

Herätämme sinut haalimaan kirjat ja kirjoitetun materiaalin vain yhtä tarkoitusta varten, suojeluksesi. Jos esimerkiksi selviytymisen ohjenuoralista on täydellinen ja jo julkistettu, niin käytämme sitä listaa, jotta sinua ei pidetä tähtäimessä ainoana tietämyksen pisteenä. Lisäksi pyrimme aina tunnustamaan ihmismuodossa olevien panoksia palveluksessaan. Nämä tallenteet tulevat olemaan osa historiallista datan perustaa tälle evoluution aikajaksolle.

Jotkut, kuten Juudas Iskariot, ovat odottaneet kauan saadakseen Maan kokemuksensa puhdistettua. Muut ovat antaneet tietämättään lahjoja toveri-ihmisilleen; he ovat saapuneet nyt osallistumisen pisteeseen, jossa heidän palveluksensa tunnustetaan. Haluaisin esimerkiksi tunnustaa sellaisia kuin Arthur Robinson, Ph.D. ja Gary North, Ph.D., jotka ovat välittäneet tarpeeksi koostamaan selviytymissuojapiirustukset ja tarjoamaan teille, jotta teillä voisi olla mahdollisuus selviytyä. Minä myös kunnioitan heidän omaisiaan ja niitä, joihin he ovat kiintyneet, sillä heissä on suuri avustus asiaan, jossa on niin suuri työkuorma.

Lisäksi se antaa meille parlamentin esittää virallisen huomautuksen teidän, meidän perusyksikkömme, vastustajille. Joka kerta, kun suojan sallitaan tulla läpäistyksi, teistä tulee haavoittuvia. Teistä on vain muutama jäljellä, jotka eivät ole turmeltuneet jossain määrin. Siinä on aina kyse yhteydestä egoon ja haluun miellyttää tilassanne olevia sekä saada ylistystä itselleen. Ei ole mitään väärää siinä, että arvostaa itseään tai vastaanottaa arvostusta ja ihailua ympärillänne olevilta. Sydämen halukkuus jakaa ja antaa on kaikki, joka vaaditaan, ei aina varsinainen antamisen teko.

TEIDÄN TÄYTYY OLLA AULIITA LUOVUTTAMAAN KAIKKI IHMISEN TARVE TUNNUSTUKSELLE, AIVAN KUIN ETTE OLISI KOSKAAN OLLEET OLEMASSA TASOLLANNE. SE EI TARKOITA SITÄ, ETTÄ SE TULEE TÄTEN OLEMAAN, SE TARKOITTAA SITÄ, ETTÄ TEIDÄN TÄYTYY OLLA VALMIINA JA AULIITA, JOS NIIN VAADITTAISIIN. KUN TARVITSEMME VÄLITÖNTÄ PALAUTTEEN INTEGRAATIOTA, TEIDÄN EI TULE VIIVYTELLÄ HETKEÄKÄÄN ITSESSÄNNE AJATELLEN JAKAMISESTA. SITÄ EI VOI OLLA. TEILLÄ ON VAIN LYHYITÄ HETKIÄ, JONA ”TOIMIA”. KIRJAIMELLISESTI VELJIENNE ELÄMÄ ON KYSEESSÄ. EI SAA OLLA YHTÄÄN EPÄRÖINTIÄ ANTAA VÄLITTÖMÄSTI SE, MITÄ VAADITAAN.

 

EI KUNINKAALLISIA TÄÄLLÄ YLHÄÄLLÄ    

Käytämme nimiä vain teidän mukavuutenne tähden näissä Korkeammissa Taajuuksissa. Tunnistaudumme ainoastaan energiakuvioista. Emme vain ole kantamatta ”kuninkaallisia” titteleitä, vaan ne ovat meistä vastenmielisiä. Yksinkertaiset ”Ashtarin” tai ”Hatonnin” kutsut hälyttävät meidän taajuuspiirimme ”päällä-kytkintä”. Toimimme ainoastaan asiantuntevuuden ja työtehtävän virassa, emme yksi olento toisen yläpuolella. Nämä, jotka asettavat sellaisia ”kuninkaallisia” titteleitä olemuksillemme, tekevät niin egonsa myötä, jotta he voisivat lausua itsensä julistamaa tärkeyttä työskennellä kanssamme.

Näin ollen täytyy joka tapauksessa olla keino kuvaukselle, ja joskus sanojen merkityksiä on esitetty väärin. Esimerkiksi sana ”papitar” tarkoittaa yksinkertaisesti välittävää toimijaa. Te teette siitä jotain kuninkaallista höpötystä, joka tarkoittaa mahtavaa koreutta ja heikentää itse nimitystä. ”Komentaja” on vain tehtävän määritys; ei mikään korkea leima ”nokkimisjärjestyksestä”, jonkalaisia teillä on. Se määrittää vastuualueen ja annetun auktoriteetin osion. Ei enempää eikä vähempää. Mikä tahansa energia, joka tulee luoksenne sellaisella nimellä kuin ”Hänen Kuninkaallinen Kaikkivoipa Korkeutensa”, niin varokaa. Lisäksi pitäkää huolta siitä, ettette niele sitä, mitä toveri-ihmisenne teille kertoo. Usein vallassa olevat asettavat nimiä väärin saadakseen teidät vähättelemään muita.

Joskus jopa minuun viitataan ”herrana”. Tuo on mestariopettajan tai merkittävän arvoisen johtajan nimike. Teillä täytyy olla jokin keino tunnistaa meidät, ja teillä on vain ”sanoja”, joilla tehdä niin. Valitettavasti Pimeä Vastustaja on korruptoinut sanat, joten teillä ei ole enää oikeata määritelmää. Aivan kuten ”Jeesuksen” kanssa, tuo on kreikkalainen sana, joka tarkoittaa ”Voideltua”. Se ei pitänyt paikkansa Immanuelin (joka kantaa nyt ”Sanandan” tunnusnimeä) tapauksessa eikä myöskään hänen Nimeensä liittyen. Se on kasvanut olemaan hyväksytty Hänen nimenään ja virheellisesti niin. Sitä on lisäksi käytetty niin paljon väärin, että se kuulostaa epätodelta massoille, koska tuohon nimeen on liitetty vääriä ”tarinoita”. Häntä kutsuttiin Immanueliksi (kirjoitettuna Jmmanuel). Hän on täyttänyt nyt kaikki johdatukset ja on saavuttanut Hänen täydellisyytensä. Luoja kutsuu Häntä Sanandaksi – eikö se ole tarpeeksi hyvä teille?

Hänet tunnetaan monilla ja monilla nimillä. Energiamuodolle ei ole väliä, millä nimellä te kutsutte häntä, sillä Hän vastaa kutsun energiavärähtelyyn. Teidän täytyy katsoa riittämättömän ilmentymänne rajojen ylitse. Niin se on.

Dharma, olet kasvanut hyvin, oppilas. Veljenne kuulivat viestini kaksi vuotta sitten, ja olet hyväksynyt harjoituksesi; olemme hyvin tyytyväisiä sinuun. Annamme suurta kiitollisuutta ja arvostusta. Sinä ja kanssasi olevat olette tehneet uhrauksia saadaksenne työnne täytäntöön. Me kunnioitamme ja tervehdimme heitä. Heidän työnsä eivät ole vähemmän tärkeitä, on vain niin, että ”yhteisöjoukkueena” töillänne täytyi olla etuoikeus. Annan nöyrän kiitollisuuden sinulle ja Oberlille ja niille arvokkaille, joka työskentelevät rinnallanne. Annan myös tunnustusta ja kiitollisuutta niille, jotka ovat astuneet sivuun ja sallineet aikaa oppimisprosessille.

Se ei tule olemaan yhtään kevyempää. Teillä on vielä vähemmän aikaa osallistua elämän peleihin ja liittyviin asioihin, mutta tätä varten olette tulleet Maahan tänä siirtymän aikana.

Siirryn valmiuteen. Komentaja Hatonn ilmaisee taajuuden vapautusta. Sananda antaa siunauksensa teille rakkaille.

 

SALU, SALU, SALU

MINÄ HYVÄSTELEN,

OLEN ASHTAR

 

Lähteet:

http://www.fourwinds10.com/journals/pdf/J005.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/bellringers_corner/vital_articles/news.php?q=1510680315