Käännös: PHOENIX JOURNAL 5 – TÄÄLTÄ HARMAGEDDONIIN – LUKU 9 – ASHTAR – ”KOKEET”

Komentaja Ashtar

28.1.2019

PHOENIX JOURNAL #5 – ”TÄÄLTÄ HARMAGEDDONIIN” – LUKU 9

TALLENNE #1 ASHTAR

KESKIVIIKKO, 6. SYYSKUUTA, V. 1989 6:45 A.M. VUOSI 3, PÄIVÄ 021

Ashtar läsnä ja valmis jatkamaan. Puhdistathan tilasi, etteivät nämä kirjoitukset vaikuttuisi negatiivisesti.

KOKEET POLUN VARRELLA

SEKSUAALINEN ONNETTOMUUS JA RAHA

Kun tulee Valaistun polun seuraajaksi (Amerikan alkuperäiset intiaanit kutsuvat sitä Punaiseksi Tieksi), edessä siintää uskomattomia kokeita. Aion puhua niistä siinä järjestyksessä, kuin miten voimakkaasti ne vaikuttavat. PVV:t työskentelevät todellakin heikkouksienne parissa ja yrittävät vetää ihmisiä pois heidän hyvistä aikomuksistaan. He pelaavat yksilöiden egolla, ahneudella ja vallan janolla, ja minä varoitan teitä katsomaan ympärillenne ja näkemään vaikutuksen maailmaanne juuri tänä päivänä näillä erillään olevilla, mutta yhdistetyillä alueilla.

Kuten on aina ihmisen kohdalla, seksuaalinen hemmottelu ja ahneus rahalle ovat aina listan kärjessä, ellei yksilö ole jo kiinni jossain fyysisessä riippuvuudessa, joka tuottaa tarpeeksi ”tarvetta” ylittämään nämä kaksi asiaa; yleensä se kaikki on yhdessä paketissa.

Jossain vaiheessa Polkua, kuten me viittaamme siihen tästä eteenpäin, etsijä kohtaa nämä sudenkuopat.

Kun hän alkaa kulkea Polkua pitkin, on olemassa ilmiö, jolla on taipumus antaa hänelle suurempi ”vetovoima” tai viehättävyys. Hänellä on säteily ympärillään, joka on varsin magneettinen. Useimmissa tapauksissa tuo viehättävyys ei ole suoraan peräisin mistään henkilökohtaisen ja seksuaalisen luonteisen magnetismin kasvusta, vaan sen sijaan on olemassa lisätekijä, joka antaa voimaa ja tietämystä kyseisen henkilön auraan. Se on tämä lisävoima, jonka muut aistivat, mutta koska ihmiset tänä päivänä ovat niin tottuneita tulkitsemaan tämänlaisen vaikutuksen seksuaalisessa (fyysisessä) merkityksessä, he erehtyen näkevät etsijän haluttavana.

Siinä on todellakin parantunut viehättävyys, mutta se ei ole millään muotoa seksuaalisella tasolla. Se nostaa yleensä ruman päänsä esiin silloin, kun Polulla olematon mies rakastuu Polulla oleviin naisiin. Tai kuten on usein, Polulla olevat naiset tai muutoin tavalla tai toisella mukana olevat putoavat miehen ansaan, joka on korruptoitunut ja johtaa Polulla olevien joukkoa. Me emme anna nimiä tässä dokumentissa, mutta tiedän, että te kykenette nimeämään useita tapauksia, joista on tullut vahinkoa mukana olleille ihmisille.

Suurin osa mukana olevista asianosaisista ei ymmärrä tilanteen ulottuvuuksia ja sitä, ”miksi” nämä vaikuttavat olevan niin viehättäviä. Testaus on totta kai etsijää varten ja on myös hyvin tuhoisa.

Etsijälle on usein runsaasti mahdollisuuksia langeta seksuaalisesti, tämän muita kohtaan suuremman mielletyn viehättävyyden, kauneuden ja tyyneyden kera ja muiden alttiuden lukea omia reaktioitaan seksuaalisessa mielessä, jos hän niin valitsee. Liioiteltu hemmottelu ja lisääntymisen halun lahjan väärinkäyttö ovat johtavia ihmisen kukistajia, ja pahat esitykset siitä, että se on ”OK” ja ”vapaat avioliitot” ja ”kokemuksien ymmärtäminen, jos se ei satuta ketään”, vaikuttavat olevan tekosyy vastuiden väistelylle joko avioliittosopimuksessa tai sen ulkona. SE EI OLE OK, JA YKSIKÄÄN IHMISEN KIRJOITTAMA LAKI EI SAA SIITÄ OK. TUON YHDEN NAUTINNON VÄÄRINKÄYTTÖ ON JOHTANUT MAAILMANNE KUOLEMAANSA. SE EI OLE RAKKAUTTA, SE ON TAISTELU VALLASTA, KONTROLLISTA, NAUTINNOSTA JA OMAHYVÄISYYDESTÄ. SE TEKEE OMAHYVÄISEN AVUTTOMAKSI UUSILLE HYÖKKÄYKSILLE.

Liioitellut käyttäytymiset vetävät etsijän lopulta pois Polulta, koska tämä johtaisi hänen energiansa väsyttäviin tavoitteluihin, salaisiin järjestelyihin ja veisi hänen huomionsa sen kaltaisen hemmottelun puhtaasti fyysiselle tasolle. Monet, monet potentiaaliset etsijät ovat antautuneet tälle yksinkertaiselle ansalle ja ovat kadonneet hierarkialle ihmisrodun pelastuksen erittäin tärkeinä välineinä sekä vetäneet ”rikoskumppaninsa” mukanaan häviämisen kohtaloon.

Puhutaan nyt seuraavasta kuolettavasta ansasta – RAHASTA! Kun etsijä haalii enemmän ja enemmän kykyä auttaa veljiään, tilaisuus tulee esittämään itsensä poikkeuksetta tekemään rahaa hänen henkisistä pyrkimyksistään. Asian pääydin tässä ei ole se, kuinka paljon rahaa tulisi veloittaa henkisestä avusta, vaan että mikä on etsijän sydämessä oleva todellinen halu. Joillekin etsijille, koska heidän palveluksensa vaativat heidän edellyttävän tiettyjä kuluja, suhteellisen iso verotus on oikeutettu, eikä se edusta epäonnistumista tässä testausprosessissa. Muiden kohdalla jopa pieni veloitus edustaisi henkilökohtaisen hyödyn ottamista Jumalan lahjasta, joka on tarkoitettu jaettavaksi ilmaiseksi kaikille, aivan kuten Jumala antoi lahjan erittäin vapaasti, ja näin ollen tämä verotus edustaa testin epäonnistumista.

Jokaisen etsijän täytyy katsoa omaan sydämeensä tässä asiassa, sillä se on hänen oma arviointinsa, joka on kirjoitettu Taivaan kääröihin! Nuo elämän kääröt roikkuvat siellä aina kuin Damokleen miekka jokaisessa valinnan asiassa, ja se on aina sisimmässä oleva asia, joka siellä huomioidaan.

On mielenkiintoista, että nämä juuri mainitsemani kaksi testiä liittyvät ”valoihin”, jotka monien uskontojen munkit ja papit ovat perinteisesti vannoneet kautta vuosisatojen. Kaksi kaikkein merkittävintä valaa ovat olleet aina siveyteen ja köyhyyteen liittyviä. Kirkko, totta kai, salli sielun vältellä näitä kiusauksia, jotka varmasti olisivat asetettu tämän Polulle, ottamalla nämä kaksi valaa. Sielu tekee tosi asiassa allekirjoittamalla tällä tavoin nämä valat lupauksen, jonka se tuntee olevan hyvin sitova, ja tämän sidottuna olemisen tunteen tähden sielu vähemmän todennäköisesti lankeaa näihin tapoihin. Ilmeisestikään se ei ole aina tehokas, ja näinä myöhempinä päivinä pahuuden selkkauksessa se saa ”kirkot” kirjoittamaan uudelleen Lait sen sijaan, että menettäisivät kaikki opettajansa.

Tässä kauhun ja ”kaikki, mikä tuntuu hyvältä – tee se” ajassa se on kuolettava pyrkimys. Jos nämä testaukset eivät ole vaivanneet teitä, niin varokaa, sillä ne tulevat. Ehkäpä olette jo tavanneet ne ja käsitelleet ne. Rukoilen, että työntekijämme voivat siirtyä eteenpäin ja ilman, että heidän tarvitsisi vetää teidät kuopasta ylös jatkamaan työtämme.

Teidän täytyy löytää tasapaino. Kiusaukset täytyy kohdata kasvokkain, eikä kenenkään tule sallia itseään harhautua Polulta. Ratkaisu seksuaaliselle houkutukselle on nähdä seksuaalinen todellisuus sen todellisessa valossa eikä tavoilla, joita valkokankaillanne esitetään. Sillä kahdella yhdistyneellä sielulla jakamassa näkemystä perheestä ei selvästikään ole seksuaalisia suhteita. Temppu, hyvät, on löytää tasapaino ja kokea kaikki elämän alueet ymmärryksen kera niiden todellisesta ytimestä. Ilolla, naurulla ja fyysisellä nautinnolla on kaikilla paikkansa ihmiskokemuksessa, mutta asianydin tässä on se, että nuo asiat täytyy kokea asianmukaisissa olosuhteissa ja oikeista syistä. Kohdatkaa suoraan se, ”milloin” te vaaditte ja ”mitä” te vaaditte kumppanilta, saadaksenne paremman tasapainon, ja katsokaa, ettette tee mitään lytätäksenne tai vetääksenne tämän pois hänelle osoitetuista tehtävistä. TE ette ansaitse olemalla yksinkertaisesti siellä tai tuolla.

Jumala ei luo mitään, mikä on luonnostaan pahaa tai luonnostaan hyvää. Se on ihminen, joka määrittelee tavan, jolla lahjoja käytetään. Jumala on yltäkylläisyys, ja välttää käyttämästä rahaa ja ympäröidä itsensä rahalla ostettavilla kauneuksilla, on typerää – se on loukkaus Jumalan lahjalle. Omahyväiset hienoudet toisen tekemästä työstä ovat surullista. Ihminen voi käyttää vasaraa rakentamaan tai tuhoamaan; hän voi käyttää veistä parantamaan tai tappamaan. Määrittelevä tekijä on motiivi ihmisen sydämessä, ja täten se on ihminen, joka määrittelee hyvän ja pahan maailmassa.

Niin se on sekä rahan että seksuaalisen onnettomuuden kanssa. Se on ihminen, joka määrittelee, tuleeko hänestä turmeltunut ja negatiivinen, vai tehdäänkö hänestä työkalu luomisen ja rakkauden palvelemiseksi.

ENTÄPÄ HIEMAN ITSETUNTOA

Monilla sieluilla ei ole vahvaa tai positiivista minäkuvaa. He ovat tyytymättömiä omaan olemukseensa, ja tämä heijastuu luonteeseen, jolla on taipumus kehittää huonommuuden tai arvottomuuden tunteita – tai molempia. POSITIIVISEN MINÄKUVAN PUUTE ON KENELLE TAHANSA ETSIJÄLLE ÄÄRIMMÄISEN EPÄSOPIVAA! Hänen täytyy olla tyytyväinen itseensä siitä yksinkertaisesta syystä, että koska Polku, jota pitkin hän on päättänyt kävellä, on hyvin yksinäinen. Hänen vaaditaan kävelevän sitä pitkin yksin tiettyjen aikajaksojen ajan, ja jos hän ei kykene löytämään tyytyväisyyttä olemalla pelkästään itsensä kanssa ilman muuta seuraa, hän todennäköisesti romahtaa päätöksessään palvella rotua. Hänen luotettavuutensa tulee myös olemaan kyseenalainen.

Kun ihmisrodun oppaat päättävät antaa tärkeän tehtävän inkarnoituneelle sielulle, heidän täytyy olla ensin tyytyväisiä siihen, että Maan elämän oikut eivät heitä häntä pois Polulta, että ystävien menetys tai eriytyminen rakkaasta ei riko hänen määrätietoisuuttaan jatkaa korkealla tiellä. Joten oppaat testaavat sielua ankarasta tällä alueella – hyvin ankarasti, kuten suurin osa teistä hyvistä tulee huomaamaan. Kaikkein yleisin testausmenetelmä on sellainen, joka nousee melkein luonnostaan hyvin pian sen jälkeen, kun kuka tahansa asettaa itsensä Polulle: se on minkä tahansa suhteen rikkoutuminen tai ankara koettelu, mikä yksilöllä on voinut olla palvelemisen päätöksen aikana.

Se ei toimi ”olla vain ajelehtimassa valmiiksi”, sillä siinä tapauksessa te käytätte jo suhdetta mukavuutena ja utilitaristisena kojeena. (sic, sic.) Ottakaa hetki ja katsokaa suoraan sitä, minkälaisessa suhteessa olette kokemassa! Oletteko antaja vaiko ottaja? Onko se sopivaa ja mukavaa teidän jatkaa, jne., jne.? Katsokaa huolellisesti nähdäksenne, mikäli vaikutuksenne on avustusta totuudessa tai pahaa aikomusta pitää turvapeitteenne tiukasti itsenne ympärillä.

Monet tätä JOURNALIA lukevat etsijät tulevat todistamaan juuri tehdyn asianytimen tarkkuutta, sillä moni heistä on nähnyt henkilökohtaisen suhteensa – joko avioliiton tai muun läheisen kytköksen – perustajan, tai lähestulkoon niin, erimielisyyden kivikossa liittyen henkisen kehityksen ja osallistumisen tärkeyteen. Tyypillisesti ”toinen” kumppani aistii, että etsijä on jotenkin asettanut henkiset asiat suhteen yläpuolelle, ja yleensä tämä on niin. Jos tuo toinen kumppani ei kykene hyväksymään sellaista asianlaitaa, silloin hän usein esittää etsijälle uhkavaatimuksen: ”Se on joko minä tai kaikki tämä henkinen ’juttu'”, joka on tyypillinen hokema – sellainen, jonka moni etsijä tunnistaa. Lisäksi joissain tapauksissa teillä on hajaantumista siinä, mitä henkisiä opasnuoria te seuraatte, ja myös tuota käytetään aseena – ”No, minä uskon toiseen opettajaan, joten me käytämme minun opettajaani.” Pyrkimys on kivulias ja koetteleva.

Jos etsijä ”antaa periksi” säilyttääkseen suhteen, silloin hänen polkunsa tulee olemaan erilainen siitä, mitä olisi voinut tapahtua, jos hän olisi sitoutunut ratkaisuunsa. Ehkäpä kumpikaan vaihtoehto ei ole toistaan ”parempi” – mutta pyydän teitä pohtimaan tätä asiaa hyvin huolellisesti.

Jos etsijä valitsee hylätä kumppanin, joka ei kykene elämään sovussa henkisen sitoumuksen kanssa, hänelle tuleva karma ei olisi tarpeeksi iso pidättelemään häntä. Todellakin, siinä tapahtuu yleensä niin, että vaikkakin karman täytyy laskeutua nopeasti ja tulla kohdatuksi, henkisen polun valinnasta tuleva palkinto kuittaisi enemmän kuin tarpeeksi tuon tietyn karman kohtaamisesta tulevan vaikeuden. Katsokaa huolellisesti suhdettanne ennen valintaa – onko teillä, ehkäpä, jo vaaleanpunaiset ja sokaisevat lasit nenällänne?

En pysty olemaan tarkempi tässä, koska etsijöille annetut ”ekstrat” ovat hyvin yksilöllisiä ja räätälöity täsmälleen yksilön valintoihin. Vaikeaa, Ashtar! En tehnyt sääntöjä enkä Universaalin Luomakunnan Lakeja, minä vain harjoitan niitä ja näin ollen tiedän, mitä te kykenette tai ette kykene kestämään – oppaanne on Esu Jeesus Immanuel Sananda; olisiko Hänet poistettu helposti Hänen tehtävästään?

LUMOUS VASTAAN USKO

Oletetaan nyt, että etsijällä on jo runsaasti uskoa, joten nyt teihin osuu uusi ammus ”lumousta”. Tämä tietty testi on äärimmäisen tärkeä, koska se saa monen varomattoman etsijän pois Polulta.

Yritän luonnehtia mielen asennetta, joka edustaa tämän testin epäonnistumista. On olemassa niitä, joista tulee liian lumoutuneita informaatioon sen itseisarvostaan, kun he ovat ensin löytäneet kanavan yhteen korkeammista tasoista tai ensin kehittäneet oman ”lähteensä” tiedolle. Heistä tulee aivan liian innostuneita. He ajattelevat: ”Eikö tämä olekin ihmeellistä! Voimme nähdä kaikki nämä menneet elämät; voimme puhua olennoille muilla tasoilla; voimme saada selville asioita, joista kukaan muu ei tiedä!” Lisäksi he voivat löytää itsensä opettajan tai meedion vaikutuspiiriin imaistuna, joita he pitävät hyvin erityisinä. Tuon johtajan persoona saattaa asettaa suuremman tärkeyden näille etsijöille, jotka saattavat ”ihannoida” häntä ylitse kaiken suhteellisuuden siihen nähden, mitä hän todella yrittää tehdä.

Totta kai, kuten on mainittu aiemmin ohjenuorissa, teidän täytyy olla havainnoivia ja nähdä ohitse kulkevat vihjeet. Jotkut johtajat sallivat ja kannustavat oppilaitaan tai seuraajiaan ihannoimaan heitä, ja tämä on vakava epäonnistuminen niin sanotun johtajan osalta. Mutta todella punnitseva etsijä kykenee määrittelemään sellaisen typeryyden ja ymmärtämään sen, että tärkeää on se, minkä palveluksen hän voi tehdä muille ja ymmärrys, jonka hän voi saavuttaa suurten henkisten ja kosmisten lain merkeissä. Henkisen Polun harjoittamisella ei ole muuta pätevää oikeutusta.

ISKU EGOLLE

Lopultakin käsittelemme EGOA! Monia sieluja, jotka ensin tullessaan osaksi hengellisiä arvoja noudattavia ryhmiä, houkuttaa ajatella itsensä erityisinä, aivan kuin jotenkin olisivat parempia tai henkisempiä kuin veljensä, jotka elävät edelleen ”normaalia” elämää. Tiedättehän, jotenkin saippualaatikkonne on ylevämpi kuin veljellänne. Millään käsityksellä ei voisi olla salakavalampi lopputulos sen tosiasian takia, että itsensä muiden edelle asettamisella on täsmälleen käänteinen vaikutus: oppaat, jotka valvovat etsijöiden edistymistä erityisellä huolella, siirtävät kenet tahansa yksilön listan pohjalle, joka olettaa ja ajattelee itsensä olevan pyhempi tai henkisempi tai arvokkaampi kuin yksikään veljistään, riippumatta siitä, miten alas noiden veljien värähtelytaajuudet ovat pudonneet. Totuus asiasta on hyvin yksinkertainen; Jumala rakastaa kaikkia Hänen lapsiaan tasavertaisesti. Jumalalla ei ole suosikkeja, sillä tavallaan kaikki ovat Hänen suosikkejaan.

Se tapahtuu juuri tässä, että Kristustotuuden varoitukset ottavat todelliset mittasuhteet: Hänen, joka tulee ensin, TÄYTYY olla viimeinen; siunattuja ovat nöyrät, sillä he perivät Maan. Kuka tahansa, joka meditoi näiden näennäisten arvoitusten takana olevasta merkittävyydestä, näkee varmasti, että ne ilmaisevat etsijöiden mielessä kaikista suurinta totuutta. Nimittäin sitä, että Polun tarkoitus on opettaa palvelemaan eikä johtamaan; antamaan eikä ottamaan; rakastamaan eikä halveksumaan. Tehokkaasti voi johtaa vain palveluksen kautta, te voitte vastaanottaa rakkautta vain antamalla rakkautta, ja te voitte vastaanottaa yltäkylläisesti vain, jos te annatte yltäkylläisesti. Näennäisiä ristiriitoja? Ei – totuutta.

Tässä kaikista suurimmassa testissä epäonnistuvien täytyy menettää oikeus olla niiden joukossa, joille on annettu suuri etuoikeus palvella ihmisrodun ja hänen maailmansa siirtymää.

KUINKA SE ”ON”!

Hyvin keskeistä draamaa esitetään pienellä planeetalla, Maassa, jossa te asutte, kaikista miljardeista planeetoista ja kuista, joita on siroteltu halki tätä galaksia kuin kosmista pölylähetystä tähtien elävien kappaleiden joukossa.

Voi, veljet, se on erottelun näytös. Se on ylväämpien erottelu ihmiskunnan pohjemmasta osasta. Tämä on, jotta voitaisiin edistyä kokemuksessa; että kuolinkouristuksissa oleva planeetta voitaisiin tuoda siirtymään ja elpymiseen – uudelleensynnytykseen.

Kun lopullista päätöstä jokaisen yksilön sydänpaikassa ei voida viivyttää enempää, kun jokaisen täytyy tehdä oma valintansa olla joko oman henkisen kehityksensä puolella tai sitä vastaan, silloin tapahtuu se, että ihmisrotu halkeaa kahteen osaan – ei harmaata aluetta – ei ”vain olemista”! Se tulee olemaan ravistava kokemus syvällä sielun olemuksessa miljardeille ihmisille, sillä he tulevat olemaan niitä, jotka täytyy erottaa ikuisesti toisista, joita he ovat rakastaneet monien elinaikojen ajan elämänvirrallaan. Mutta kukaan ei pakene valintaa – EI KUKAAN!

TUON VALINNAN AIKA ON TULLUT. NÄMÄ VIIMEISEN LUONTEISET OPETUKSET JA SANAT TUODAAN PIAN ESIIN, JA VALINNAN AIKA ON SAAVUTTANUT TOIMINNAN PISTEEN. KUKAAN EI VOI TEHDÄ SITÄ TEITÄ VARTEN – NÄMÄ TOTUUDET OVAT KAIKKI, JOILLE TEIDÄN TÄYTYY ANTAA TUKENNE – AIKA ON TULLUT!

Muutamassa aikaosiossa, joita te kutsutte vuosiksi, ehkäpä kuukausia, paljon voidaan saada aikaan, monia voidaan pelastaa hajoamiselta, joka odottaa niitä, jotka eivät kykene asettamaan jalkojaan ylöspäin johtavalle polulle. Jos te ette vie Sanaa eteenpäin, se voi pysty saavuttamaan kaikkia ajoissa. Ei ole suurempi asia kirjoittaa Sanaa kuin julkaista Sanaa tai tehdä elokuvaa tai dokumenttia. Se on ryhmätyö, tai muutoin se ei tule tehdyksi. Loputtomat siunaukset teille, jotka riskeeraavat ja uskaltavat, sillä opetuksia ei haluta totuutena – valhe on elänyt liian pitkään pudotakseen helposti. Joka tapauksessa teillä ei ole mitään muuta kuin saattaa se saatavaksi – ihmisen, yksilön, täytyy punnita totuus.

Fyysisessä hajoamisessa, vaikkakin se ei tuhoa minkään sielun ainetta (ellette tuo mukaan sijaintinne tuhoutumista partikkelisäteiden ja/tai ydinkaaoksen kautta), se poistaa yksilöllisyyden, jonka niin monet elämät ja niin suuri vaivanäkö ovat luoneet. Ne, ketkä vedetään takaisin yhteiseen lähteeseen, eivät koskaan näe heidän edistyneempiä veljiään samojen silmien kautta.

Pimeyden Veljeskunnan suunnalta tulevat kaikki pyrkimykset edistämään jakaumaa ja niin, että suurin määrä epäonnistuu siirtymään eteenpäin henkisyyteen ja Valoon. Me pyrimme, yhtä tunnollisesti, tuomaan niin monia kuin mahdollista uuden kokemuksen rakkauteen ja loisteeseen – ihmiskunnan uuteen ja ihmeelliseen kokemisen aikaan.

Te, jotka vastaanotatte tämän tallenteen, voitte heittää energianne kummalle tahansa puolelle, sillä se on valintanne – teidän vapaan tahdon valintanne! MUTTA TEIDÄN TÄYTYY PÄÄTTÄÄ NYT!!**!! SE ON NYT, ETTÄ IHMISROTU PYYTÄÄ EPÄTOIVOISESTI APUA. SE ON NYT, ETTÄ ETSIJÖIDEN OMISTAUTUMISTA JA USKOA KOETELLAAN JA KOETELLAAN UUDELLEEN TODEN TEOLLA.

VETOAN TEIHIN, ÄLKÄÄ PETTÄKÖ VELJIÄNNE; ÄLKÄÄ PETTÄKÖ ROTUANNE – LAJIANNE, SILLÄ SILLOIN, RAKAS YSTÄVÄNI, OLETTE EPÄONNISTUNEET ITSELLENNE.

Rauha ja siunaukset ovat kanssanne ikuisesti niiltä kaikilta korkeammilta olennoilta, jotka valvovat ja välittävät ihmiskunnan ponnisteluista. MINÄ JA MAANMIEHENI SEISOMME VALMIINA PALVELEMAAN, AVUSTAMAAN JA AVUSTAMAAN MITEN TAHANSA – MUTTA TEIDÄN TÄYTYY PYYTÄÄ, SILLÄ ME EMME VOI TOIMIA ILMAN PYYNTÖÄ, SILLÄ SE ON KOSMOKSEN LAKI.

TÄTEN PYYDÄN, ETTÄ TOISTEN OPETTAJIEN OSIOT LISÄTÄÄN TÄHÄN KIRJAAN, JOTTA JOKAISEN KOLLEGANI HENKI SAADAAN TEILLE SAATAVILLE. ÄLKÄÄ LAITTAKO LIIKAA; VAAN ESITTÄKÄÄ USEITA, SILLÄ TEILLÄ RYHMÄSTÄMME ON OLLUT MONIA OPETUKSIA LIITTYEN PAHUUDEN LÄSNÄOLOON. OLKOON SE NIIN.

MINUN KIITOLLISUUTENI JA ARVOSTUKSENI, DHARMA, HYVIN TEHDYSTÄ TYÖSTÄ. ASETAN KÄTENI PÄÄSI PÄÄLLE, JOTTA SINULLE ANNETTAISIIN LEPOA JA RAUHAA. KIITOKSENI KULKEVAT TEILLE, JOTKA OTTAVAT OSIOT JA ESITTÄVÄT NE – NE KULKEVAT ETEENPÄIN KESKELLÄ OLEVAN VALON VOIMAN KERA. ASETAN TOTUUDEN SINETIN NÄILLE KIRJOITUKSILLE. OLKOON SE NIIN, SILLÄ TEIDÄN AJASSANNE TULEE ILMESTYSTEN AIKA, JA ENNUSTUKSET TULEVAT TÄYTEEN SYKLIIN.

LÄHDEN JA SIIRRYN VALMIUTEEN. TERVEHDYS TEILLE!

MINÄ OLEN ASHTAR

Lähteet:

http://www.fourwinds10.net/journals/pdf/J005.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/bellringers_corner/vital_articles/news.php?q=313c765857910f092fe7f4658f2e9b14