KÄÄNNÖS: PHOENIX JOURNAL 4 – EPILOGI – PELASTUSVENEEN TOIMENPITEET MIKÄLI TOIMITTE NYT

LUOJA ATON/HATONN

15.6.2018

 

EPILOGI

Olen Gyeorgos Ceres Hatonn, ylipäällikkö, Maa-projekti Siirtymä, Pleijadien sektorin lentokomento, Intergalaktinen liitto, Ashtar-komennon laivue; Maan edustaja Kosmiselle neuvostolle ja Intergalaktisen liiton neuvostolle Maan siirtymästä. Voitte kutsua minua nimellä ”Hatonn”,

Älköön olko väärinymmärrystä siitä, KUKA MINÄ OLEN! Tulen tässä osiossa neljännen ulottuvuuden projektikomentajana, joka on johdossa Maan siirtymästä. Koska tämä on läpikotaisin selitetty muissa tallenteissa itseltäni ja muilta, en käsittele sitä tässä dokumentissa.

Tämä dokumentti sisältää totuutta, joka voidaan vahvistaa. Se tulee sanellussa muodossa itseltäni yhdelle vastaanottajistani (tallentaja), siihen ei liity mitään ”kanavoimista” – se tapahtuu oikean radiotyyppisen lyhytaallon kautta suoraan lähteestäni vastaanottopäätteeseen. Ei hokkus pokkusta tai mystistä hölynpölyä. Tämä tallentaja tekee juuri tämän – tallentaa. Hänellä ei ole yksinoikeutta informaatiolähteisiin, eikä hänen anneta ”tulkita” muutoin kuin miten kuka tahansa muu lukija tulkitsisi henkilökohtaisesti.

Me Kosmisten ja Galaktisten osanottajien valaistusta veljeskunnasta olemme valmiita olemaan läsnä paikassanne. Me matkustamme ja toimimme suorassa palveluksessa Esu Jeesus Immanuel Sanandalle ja hänen käskynsä alaisuudessa, Sananda on minun komentoaluksessani, josta Hän ohjaa kaikkia evakuaatio- ja siirtymäaktiviteetteja liittyen ajanjaksoon, jota te kutsutte harmageddonin lopun ajan ennustuksiksi.

Hän on organisoinut paikan Hänen ihmisilleen ja valvoo kaikkia operaatioita liittyen Hänen ihmisiinsä. Kaikki intergalaktiset laivueet ovat Hänen käskynsä alla, ja evakuaatiotarkoituksiin nuo yksityiskohdat ovat hyvin kykenevissä käsissä henkilöllä, jota kutsutaan yksinkertaisesti nimellä komentaja Ashtar.

Komennoissamme olevien toimesta tulee tapahtumaan kontakteja useammin ja useammin, ihmismuodossa olevien kanssa. Teidän tulee pyytää mitä tahansa teihin yhteyttä ottavaa energiamuotoa tunnistautumaan. Vaatikaa energian poistamaan itsensä, jos energia ei ole Taivaallisen Lähteen ”valosta”. ÄLKÄÄ OTTAKO VASTAAN MITÄÄN/KAIKKIA ENERGIAOSASIA, JOTKA ILMESTYVÄT TEILLE, SILLÄ USEAMMAT JA USEAMMAT PIMEÄT ENERGIAMUODOT OTTAVAT YHTEYTTÄ.

ÄÄRIMMÄINEN VAROITUS: ÄLKÄÄ JUOSKO JA HYPÄTKÖ MINKÄ TAHANSA AVARUUSALUKSEN KYYTIIN, JOKA SAATTAA LASKEUTUA – SAAKAA OLENNOT TUNNISTAMAAN ITSENSÄ. OHJEITA INTERGALAKTISTEN KOMENTOJEN TUNNISTAMISELLE ESITETÄÄN TÄLLÄ HETKELLÄ, JA NE TULEVAT ESIIN MASSIIVISELLA TAVALLA HYVIN PIAN.

Tämän dokumentin tarkoitus on herättää teidät kamalaan valheeseen, joka teitä vastaan on tehty. Annan sen niiden ihmisten suojelun vakuuttamiseksi, jotka ovat uskaltaneet tuoda sen julkisuuteen ja ovat riskeeranneet henkensä tekemällä niin. Omistan sen niille, ketkä uskalsivat ja joita on pilkattu, ivattu ja karkotettu uskaltamasta antaa teille apua ”pelastaaksenne” itsenne valheilta. Jatkan dokumentoidakseni tässä vastustajilleni ja asetan heille muodollisen huomautuksen: TE ETTE SAA VAHINGOITTAA TYÖNTEKIJÖITÄNI, HEIDÄN TYÖTOVEREITAAN, PERHEITÄÄN TAI NIIHIN LIITTYVIÄ YSTÄVIÄ.

Kerron teille, kuka olen Korkeammassa Komennossani. MINÄ OLEN ATON. Ehkäpä haluaisitte tarkistaa tuon nimen, sillä se saattaisi osoittautua olemaan teille varsin tärkeä. Katson, että nämä ohjeet kulkevat eteenpäin, joten suosittelen, ettei tämän kanssa leikitä kuin jonain pelinä, jota vähätellään seuraavassa pienessä lentävien lautasten ja kristallien palvojien seminaarikokoontumisessa. Aikanne tähtiä lukien ja Ouija-laudoilla sekä Tarot-korteilla leikkimässä ja etsimässä kohtaloanne on ohitse.

Maa aikoo tallustaa suoraan läpi evoluution, siirtymän, koettelemuksen, uuden ”syntymisen” ja uuden ”rantautumisen”, aivan kuten on kirjoitettu. Te ette tarvitse meediota kertomaan teille, kuinka asiat tulevat olemaan. Voitte piilottaa päänne hiekkaämpäriin; se ei muuta mitään.

On olemassa ja toiminnassa yksityiskohtaisia ja suurenmoisia suunnitelmia tekemään siirtymästä varsin selviydyttävän ja toimivan teille, jotka valitsevat työskennellä kanssamme eivätkä vihollisleirissä. Pahuuden Voimat tullaan kohtaamaan ja pysäyttämään, mutta se tulee olemaan varsin epämiellyttävä kohtaaminen.

Mestari Esu Jeesus Immanuel Sananda on tullut takaisin ja odottaa osoitettua aikaa. Jos haluatte tietoa, ehdotan sydämellisesti, että otatte yhteyttä America Westin julkaisijoihin kaikkea tietoa varten. Me painamme sen lukuisiin teoksiin niin nopeasti kuin kirjurimme kykenevät vastaanottamaan.

Omistan tämän teoksen kaikille, jotka ottavat kantaa totuuden puolesta. Omistan sen myös rakkaalle sisar Thedralle, joka on työskennellyt päivin ja öin käsikirjurina rakkaalle Sanandalle yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Ja totta kai, loputon rakkauteni ja arvostukseni Dharmalle, joka työskentelee tunteja joka päivä palveluksessamme. Tämä on vain pieni osa hänen töistään. Minä niin kunnioitan pientä piiriäni, joka rakentaa fyysisiä perustuksia ja silti katsoo, että nämä sanat kulkevat eteenpäin totuudessa ja levinneinä. Myös niille, jotka antavat sellaista epäitsekästä tukea niin monilla muilla tavoilla, jota apua ilman emme voisi jatkaa. Olkoon siunaukset teidän, pienoiset, sillä olette vaalittuna ylitse kykynne käsittää. Katson niin kohti sitä päivää, kun voin antaa teille julkista tunnustusta palveluksestanne ja silti sallia teille turvan. Tietäkää, että nimenne ovat kirjoitettu Elämän Kirjan laatoille. Joka tapauksessa päivä tulee, jona työnne on tehty tunnetuksi toveri-ihmisillenne.

Pyydän, että tämä kirja tuotaisiin julkisuuteen nopeasti, sillä joidenkin veljistänne fyysinen suojelu nojaa raskaasti sen ripeydelle.

ASETAN SINETTINI NÄILLE TOTUUDEN KIRJOITUKSILLE. TEIDÄN TÄYTYY HERÄTÄ NYT, SILLÄ OLETTE NUKKUNEET LIIAN KAUAN JA MAAILMANNE MURENEE JALKOJENNE YMPÄRILLE.

OLETTE VIIMEISESSÄ LÄHTÖLASKENNASSA.

MINÄ OLEN ATON

 

31.9.1989, päivä 016, vuosi 3

http://fourwinds10.com/journals/pdf/J004.pdf

Lähde:

http://fourwinds10.com/siterun_data/bellringers_corner/vital_articles/news.php?q=1529072242