KÄÄNNÖS: PHOENIX JOURNAL #2 – JA HE KUTSUIVAT HÄNTÄ NIMELLÄ IMMANUEL *** OLEN SANANDA – LUKU 7

SANANDA JA JUUDAS ISKARIOT

 

LUKU 7

REC #3 ISCARIOTH/JMMANUEL SANANDA

TUE., AUG. 8, 1989 1:00 P.M. YEAR 2, DAY 357

Kiitos, Dharma, jatketaan, sillä meillä on paljon käsiteltävää.

Käsittelemme nyt toista aihetta, josta on keskusteltu paljon ja joka on ymmärretty totaalisesti väärin ja joka on ”järjestetty” varsin sopivasti ihmisen sääntöjen myötä. Kyse on siitä, mitä te kutsutte ”sapattipäiväksi”.

*************************************

SAPATTIPÄIVÄ

Eräänä päivänä, kun Jmmanuel ja jotkut hänen oppilaistaan kävelivät maissipellon läpi, oppilaat vetivät joitain korvia maissivarsista ja söivät niitä. Siellä oli aina ”mukana olijoita”, jotka seurasivat ”vakoillakseen” Jmmanuelia ja hänen oppilaitaan. Uskon tilanteen olevan hyvin paljon kuin uutislehtireportterinne, jotka eivät anna yhtään rauhaa merkkihenkilöillenne tänä päivänä.

Joka tapauksessa, kun fariseukset näkivät, että oppilaat olivat vetäneet maissin esiin, he puhuivat Jmmanuelille: ”Katsokaa, oppilaanne tekevät jotain, mikä on laitonta sapattipäivänä.”

Mutta hän vastasi: ”Ettekö ole lukeneet, mitä Daavid teki, kun hän ja hänen kanssaan olleet olivat nälkäisiä? Kun hän meni Jumalan taloon ja söi siellä näytteillä olleen leivän, jota he eivät saaneet syödä eivätkä hänen kanssaan olleet, vaan jota vain pappien oli sallittu syövän? Olkoon se niin! Vai ettekö ole lukeneet lakien kirjasta, että papit menevät temppeliin sapattipäivänä, mutta silti he ovat vailla syyllisyyttä? Totisesti sanon teille, te kyykäärmeiden sukupolvi: ”Kivi muuttuu leiväksi, ennen kuin yhtään työtä ei tehdä sapattipäivänä.”

”Laki siitä, että sapattipäivä tulisi pitää ”pyhänä”, on vain ihmisen tekemä laki vailla logiikkaa, ja niin ovat myös monet ihmisen tekemistä laeista, jotka ovat vastoin Luomakunnan lakeja. Väärät profeetat ja pyhien kirjojen vääristäjät ovat niitä, jotka ovat syyllisiä näihin hölmöihin ja vääriin lakeihin, jotka ovat ristiriidassa Luomakunnan ja Luonnon lakien kanssa. Täten on ihmisen laki pitää sapattipäivä pyhänä ja olla menemättä töihin sinä päivänä. Laki, joka jättää logiikan on laki, joka on tulos ihmisen hengen väärästä opettamisesta. Totisesti sanon teille, että yksikään päivä ei ole ”pyhempi” kuin mikään muu päivä, vaikkakin se olisi nimetty ”sapatiksi”, eikä mikään laki käske, ettei yhtään työtä tulisi tehdä sapattipäivänä. Kuinka osoitatte sen, mikä on sapattipäivä? Tietääkö lehmä, ettei sen tule antaa maitoa sapattipäivänä? Eivätkö maatilaeläimet tarvitse ruokaa ja hoivaa sapattina? Luonnon sykli ei pysähdy sapatin takia, ja näin ollen ihmisen laki on todellakin hölmö.

”Ei, sapattipäivä on kuin mikä muu päivä tahansa, jossa päivittäisiä askareita voidaan tehdä ja itse asiassa täytyykin tehdä, ettei vastuista laistettaisi ja tarpeetonta kärsimystä asetettaisi viattomille eläimille. Ihmisellä on oma tahtonsa, ja hän on myös sapattipäivän herra, kuten oli kirjoitettu vanhoissa pyhissä kirjoituksissa ja laeissa, joita väärät profeetat, vääristäjät ja fariseukset eivät olleet peukaloineet.”

Sen jälkeen hän meni heidän synagoogaansa, jossa hän jatkoi ihmisten opettamista.

Ja katsokaa, mies saapui kituliaan käden kanssa. Ja he kysyivät häneltä sanoen: ”Onko lain mukaista parantaa sapattipäivänä?” Tämän he kysyivät rakentaakseen oikeusjutun häntä vastaan.

Hän vastasi heille: ”Te tekopyhät, jos teillä olisi silmät, korvat ja ymmärrys, niin voisitte nähdä, kuulla ja ymmärtää; mutta te olette sokeita ja vailla ymmärrystä, sillä teiltä puuttuu tietämys nähdä, kuulla ja ymmärtää luontoa, ja teiltä puuttuu myös valistus liittyen Luomakunnan lakeihin, joka sallisi teidän nähdä, kuulla ja ymmärtää, että Luomakunta ei pidä sapattipäivää ”pyhänä”. Joka päivä Luomakunta kääntää tähdet taivaalla, kontrolloi aurinkoa, tuulia ja sateita sekä ruokkii kaikki olennot Maassa.

”Vedet juoksevat kanavoissaan, ja kaikki ottaa luonnollisen suuntansa tänä sapattipäivänä, kuten myös seuraavana sapattipäivänä, sillä sen oli luonut Luomakunta. Mutta eikö ihminen ole enemmän kuin kaikki olennot ja kasvit, koska hän on herra ylitse niiden kaikkien noudattaessaan TODELLISIA lakeja? Te käärmeiden sukupolvi, te pyhien kirjoitusten vääristäjät, jotka oman rahan ja vallan ahneutensa takia levittävät vääriä opetuksia. Kuka joukossanne, jolla olisi yksi kuoppaan pudonnut lammas, ei ottaisi sitä kiinni ja vetäisi sitä pois? Kuinka paljon enemmän ihmisellä on väliä kuin lampaalla ja teidän petollisilla ja väärillä opetuksillanne!”

Sen jälkeen hän puhui miehelle, jolla oli kitulias ja hyödytön käsi: ”Ojenna kätesi!” Ja hän ojensi sen, ja se oli jälleen ehyt.

Fariseukset lähtivät ulos ja neuvottelivat jälleen, kuinka he voisivat murhata Jmmanuelin, koska hän paljasti heidän valheensa ja väärät opetuksensa sekä lisäksi teki niin kaikkien ihmisten edessä. Kun Jmmanuel kuuli nämä aikeet, hän lähti pois. Monet seurasivat häntä ja hän paransi kaikki parannuksen tarpeessa olleet.

Hän pyysi heitä pysymään hiljaa, sillä hän pelkäsi, että hänet vangittaisiin ja hänen tarvitsisi kärsiä marttyyrin kuolema. Hän jatkoi kuitenkin estottomana kulkemistaan mailla opettaen ja paljastaen viisautta ihmisille kaikissa seikkailemissaan maissa.

**************************************

Dharma, pidetään tässä tauko, sillä haluan, että tämä osio erotellaan toisesta osasta. Seuraava osio on hyvin henkilökohtainen minulle, Juudas Iskariotille, ja toivon sen olevan esimerkkinä teille. Salu, jätän tämän osion.

www.fourwinds10.com/journals/pdf/J002.pdf