KÄÄNNÖS: PHOENIX JOURNAL #2 – JA HE KUTSUIVAT HÄNTÄ NIMELLÄ IMMANUEL *** OLEN SANANDA – LUKU 6

SANANDA JA JUUDAS ISKARIOT

 

LUKU 6
REC #2 ISCARIOTH/JMMANUEL SANANDA
TUE., AUG. 8, 1989 7:45 A.M. YEAR 2, DAY 357

Muistutan sinua, arvokas, ettei sinun tule pysähtyä miettimään näitä sinulle tuomiani asioita. On välttämätöntä, että kirjoitamme ne, ja sopivana aikana sisällöstä voidaan keskustella. Tämä on autenttinen tallenne, joka on säilynyt kääröissä, jotka ovat turvassa Pleijadeilla. Koko instrumentti on riitasoinnussa, ja se on lehden varsinainen tarkoitus. Olkoon se niin. Tehtävämme ei ole KIRJOITTAA UUDELLEEN vaan dokumentoida oikein. Siirrytään eteenpäin.

***********************************

KYSYMYKSIÄ KASTAJALTA

Jmmanuelin valmistautumisen ja oppilailleen opetuksen aikana Johannes (Kastaja) oli karkotettu vankilaan. Joka tapauksessa Johanneksella oli myös monia oppilaita, jotka samosivat maita. Sana Jmmanuelin opetuksista ja seuraamisesta kulki takaisin Johanneksen korviin. Kun se tuli Johanneksen huomioon, hän lähetti oppilaansa Jmmanuelin luo kyselemään nuorelta opettajalta.

He kysyivät: ”Oletko sinä se, josta tulee viisauden kuningas, kuten profeetat ovat kertoneet, vai tulisiko meidän odottaa jotakuta muuta?”

Jmmanuel vastasi ja puhui heille: ”Menkää ja kertokaa Johannekselle kuulemanne ja näkemänne. Sokeat näkevät ja raajarikkoiset kävelevät, lepraiset ovat puhdistettu ja sokeat kuulevat, kuolleet nousevat ja totuuden tietämystä etsiville se annetaan. SIUNATTUJA OVAT NE, JOTKA EIVÄT PAHASTU OPETUKSISTANI.”

Kun Johanneksen oppilaat olivat lähteneet, Jmmanuel alkoi puhua ihmisille Johanneksesta: ”Mitä menitte katsomaan aavikolla? Halusitteko nähdä ruo’on tuulen ravistelemana? Vai mitä varten todella menitte ulos ja nähdäksenne mitä? Etsittekö löytääksenne henkilön pehmeissä ja notkeissa vaatteissa? Katsokaa, ne, ketkä pitävät yllään pehmeitä vaatteita, ovat kuninkaiden, viranomaisten, rikkaiden, tekopyhien, oppineiden ja pappien taloissa. Vai menittekö siksi, että toivoitte näkevänne profeetan? Kyllä, kerron teille: hän on enemmän kuin profeetta. Johannes on se, josta on kirjoitettu: ”Nähkää, lähetän teille viestintuojan, joka valmistelee polkunne edessänne.”

”Totisesti sanon teille, kaikkien naisista syntyneiden joukosta ei ole noussut ketään muuta, joka olisi mahtavampi kuin Johannes Kastaja.

”Johannes Kastajan ajasta tähän aikaan asti Maa kärsii väkivallasta, ja väkivaltaa tekevät vangitsevat Maan. Sillä kaikki profeetat ja laki ovat profetoineet Johanneksen aikaa, ja jos haluatte hyväksyä; hän on Elias saapunut uudelleen, jotta polku tulisi valmisteltua.

”Hän, jolla on korvat, kuunnelkoon!

”Keneen vertaan tätä sukupolvea? Sillä ei ole väliä lapsille, jotka istuvat torilla ja kutsuvat leikkitovereitaan sanomalla: ”Laitamme musiikin käyntiin, ettekä halunneet tanssia; Teemme kurkuistamme kuivia valittamalla ja puheilla, ja ette halunneet surra.”

”Johannes, joka on Elias, ei syönyt eikä juonut; ja nyt sanotaan, että hän on ”riivattu”.

”Nyt olen tullut, syön ja juon, ja he sanovat: ”Katsokaa, mikä ahmatti ja viinin ryystäjä hän on, publikaanien (veronkerääjien) ja pakanoiden ystävä.” Ja siltikin viisaus on oikeutettu näytettyjen tekojen kautta.

 

YLISTETTY OLKOON LUOMAKUNTA

”Ylistetty olkoon taivaan ja universumeiden ja Maan luominen Hengen tietämyksen ja voiman paljastamisesta, jonka väärä opetus on piilottanut edistyviltä viisailta ja tiedosta täynnä olevilta nyt niille, jotka ovat vilpittömiä etsijöitä.

”Kyllä, on ollut hyvin ystävällistä Luomakunnalta, josta tulivat Jumala ja hänen taivaalliset poikansa, että he lakkauttivat vallan väärinkäytön ihmisrodun keskuudessa.

”Kaikki asiat ovat annettu ihmisille, ja kukaan ei tiedä Luomakunnan salaisuutta, ei kukaan ihminen ja näin ollen paitsi Jumala tai hänen seuraajansa. Ja kaikki asiat ovat annettu MINULLE Jumalan toimesta, jonka suojelusenkelit opettivat minulle lait ja luonnon tietämyksen sekä Luomakunnasta kantautuvat lait.

”Tulkaa luokseni kaikki te, jotka etsitte ja janoatte tietämystä sekä totuutta, niin minä vastaanotan teidät ja palautan teidät ennalleen. Ottakaa mukaanne uusien opetuksien opettelemisen taakka, sillä siinä on tunnustus ja tulette löytämään rauhan siinä elämänne ajan. Tulette havaitsemaan, että hengen kehittyminen on hellävaraista, ja sen taakka hyvin kevyt.”

 

AVIOLIITTO JA YHTEISASUMINEN

Jmmanuelia painostettiin koko ajan kysymyksillä liittyen avioliiton lakeihin ja kaikkeen siihen liittyvään. Suurin osa katui kysymystään. Näistä kirjoituksista keskustellaan syvemmin tulevana aikana, Dharma, sillä ne ovat kaikkein väärinkäytetyimpiä ja sotketuimpia kaikista opetuksista. Nämä ovat universaaleja lakeja, joita on ”kirjoitettu uudelleen” hyvin säännöllisesti, jotta ne sopisivat ihmisen päähänpistoihin. Siltikin sellaisille säännöille on hyvin looginen ja järkevä syy, joka vaihtelee vanhempia vailla olevien lapsien syntymisestä kurjiin tauteihin sekä rikkoutuneiden mielien sysäämisestä toisille. Älkää väitelkö siitä tässä, koska tämä ei ole formaatti sille; muistakaa, että me käännämme kääröjä. Kuten teille kerrottiin ennen tätä; ei ole mitään estämään toisen vastakkaista tai samaa seksuaalista kytköstä olevan ”RAKASTAMISTA” – se on ”FYYSISEN HIMON JA HARJOITTAMISEN KÄYTTÄYTYMINEN”, jota halveksutaan. RAKKAUDELLA ei ole rajoja sielun välittämisessä ja tunteessa. Fyysiset aktiviteetit tulevat hyväksyttävyyden rajojen alaisiksi lukemattomista ”kunnollisista” perusteluista. Olkoon se niin.

Hän puhui näin: ”Teille on annettu käsky: ”Teidän ei tule tehdä aviorikosta.”

”Siitä huolimatta ihmiset tekevät aviorikoksia ja harjoittavat haureutta mennen tällä tavoin vastoin luonnon lakeja. Mutta on kirjoitettu: ”Häntä, joka tekee aviorikoksen ja haureutta, tullaan rankaisemaan, sillä erehtyväiset ovat arvottomia elämälle ja sen laeille, sillä heidät tulisi steriloida.” Jos miehet tai naiset, jotka eivät ole naimisissa, asuvat yhdessä keskenään, heitä tulisi rangaista, sillä erehtyväiset ovat arvottomia elämälle ja sen laeille, ja myös heidät tulisi steriloida.

”Jos kaksi miestä liittoutuvat toinen toisensa kanssa intiimeihin seksuaalisuhteisiin, heitä tulisi rangaista, sillä erehtyväiset ovat arvottomia elämälle ja sen laeille, joten heidät tulisi steriloida ja lisäksi ajaa pois ja karkottaa ihmisten edestä.

”Jos kuitenkin kaksi naista asuvat yhdessä toinen toisensa kanssa, heitä EI tulisi rangaista, sillä he eivät kulje vastoin elämää ja sen lakeja, koska he eivät ole siittäviä vaan kantavia.

”Kun siittäjä ja siittäjä yhdistetään, elämä on häpäisty ja tapettu, mutta jos kantava ja kantava yhdistetään, ei tapahdu häpäisyä, ei tappamista eikä luomista. Mutta irstaan nautinnon aktiviteetit ovat väärin, sillä tämä on hoivauksen ja rakastamisen hyväksikäyttöä.

”Totisesti sanon teille, ei ole eläintä taivaan alla, joka ihmisen tavoin kulkisi vastoin Luomakunnan ja luonnon lakeja. Mutta ettekö ole enemmän kuin eläimet?

”Hän, joka tyydyttää halunsa irstaalla haureudellaan maksun tai fyysisten aistien nautinnon tähden, tulisi täten steriloida, jottei hänen sallittaisi lisääntyä, ja lisäksi hänet tulisi häätää ja kieltää ihmisten edestä.

”HÄN, JOKA KÄYTTÄÄ HYVÄKSI JA LIITTOUTUU (YHTEISASUU) LAPSEN KANSSA, ON ARVOTON ELÄMÄLTÄ ITSELTÄÄN JA SEN LAIELTA, JA HÄNTÄ TULISI RANGAISTA NIIN, ETTÄ HÄN MENETTÄÄ ELÄMÄNSÄ. VASTAAVASTI HÄN, JOKA TYYDYTTÄÄ HALUNSA INSESTILLÄ ON NÄIN ARVOTON, JA HÄNTÄ TULISI KOHDELLA SAMALLA LAILLA. HÄN, JOKA YHTEISASUU ELÄIMEN KANSSA ON VASTAAVASTI ARVOTON, JA HÄNTÄ TULISI KOHDELLA SAMALLA LAILLA.”

***(Nyt, Dharma, tulee hyvin vaikea asia niellä käsitteenä, ja se on yksi säännöistä, jotka ovat kirjoitettu uudelleen niin monet kerrat sopiakseen ihmiselle, että se on kadottanut kaiken käsitteellisen tarkoituksensa. Se pyörii ”vastuun” ympärillä lapsesta, joka on luotu vanhasta tai uudesta suhteesta. Se tapahtuu aina mielihyvän etsimisen kera, että kaikki lait rikotaan joko itsetyydytyksen etsinnän tai ahneuden kautta. En tee lakeja, ja se ei ole tärkeää, mikäli te Maassa olevat pidätte niistä tai ette. On riittävät perustelut, joille nämä Luomakunnan lait pohjautuvat ja ovat tasapainoitettu. Tulette huomaamaan, että monta kertaa sanonta ”menettää – elämä” on mukana. Kyllä, se on niin vakavaa, oppilas, siitä on vain kauan aikaa oltu lain kirjoittamisesta asti piittaamatta, ja se on ollut piilossa. On ”jälleentulemisen” aika näiden asioiden oikaisemiselle, jotka ovat aiheuttaneet ihmisen sivilisaationne putoamisen alennustilaan. Näiden väärinkäyttöjen kautta olette tuoneet itsenne tuhoon. Se ei miellytä myöskään minua, mutta olkoon se niin. Tilinteon aikana nämä tietämättömyydessä tehdyt asiat arvostellaan varmasti oikeudenmukaisesti, ja ketään ei heitetä satunnaisesti tulen ja tulikiven monttuihin. Teidän ei tarvitse kiirehtiä ja päästä sopimukseen virheistänne, tulette käyttämään viisautta kaikissa asioissa.)**

 

AVIOERO

”Hän, joka menee naimisiin eronneen miehen tai naisen kanssa, on syyllinen, ja hänet tulisi steriloida, sillä he ovat arvottomia elämälle ja sen laeille, ja molemmat tulisi karkottaa ja kieltää ihmisten edestä.

”Hän, joka saa aikaan lapsen ja ei ole naimisissa naisen kanssa, on arvoton elämälle ja sen laeille, ja häntä tulisi rangaista niin, että hän menettää elämänsä, ja hän, joka luo lapsen tästä liitosta ja hylkää sen lapsen, saa nimensä lyödyksi pois Elämän Kirjasta.

”Totisesti, totisesti sanon teille: ”Luomakunta ja luonto olivat antaneet nämä lait, ja niitä tulisi noudattaa, tai ihmiset tuovat kuoleman itselleen ja kaikelle ihmiskunnalle.

”Huomioidaan tässä, että on rajoja, joiden ylitse planeetta ei voi ylläpitää ihmisiä merkittävissä lukumäärissä lisääntymisen väärinkäytön kautta. Maa pystyy elättämään ja ylläpitämään viisisataa miljoonaa kaikkia ihmisrotuja tasapainossa ja harmoniassa luonnon kanssa, ilman riistämistä ja epätasapainosta niittämistä. Mutta jos näitä lakeja ei noudateta, kahdessa tuhannessa vuodessa tulee olemaan kymmenen kertaa viisisataa miljoonaa ihmistä, ja Maa ei kykene antamaan ravintoa ja tukea selviytymiselle. Kaikki tasapaino katoaa, ja tuhoa ei voi välttää.

”Tulee nälänhätiä ja katastrofeja sekä suuria maailmansotia, ja kulkutaudit kontrolloivat Maata, ja ihmisrodut tappavat toinen toisiaan, ja vain muutama tulee selviytymään.

”Totisesti sanon teille: ”Tulee tapahtumaan itkemistä ja hampaiden kiristystä, kun niin suuri määrä ihmisverta imeytyy maan hiekkoihin, että siitä syntyy uusia elämänmuotoja, joka tuo viimeisen kammottavan kauhun ihmiskunnalle.”

”Kaikki hyvät asiat annettiin teille, ja te vastaanotitte lait, joiden mukaan teidän tulee elää. Teidän tulisi noudattaa näitä ja muita lakeja, jotta menestyisitte Maassa ja että teillä olisi rauha perheissänne; poistakaa vanhan lain voima, että naisten tulisi olla miesten alaisia, sillä nainen on tasavertainen mieheen nähden hengen näkökulmasta, ja hänellä on tasavertaiset oikeudet ja velvollisuudet. Lakeihin on tullut monia vääristymiä sen jälkeen, kun Jumala ja taivaalliset pojat olivat ne antaneet, sillä ihminen on rakentanut ne itselleen sopiviksi.

”Kun mies menee naimisiin naisen kanssa, hän maksaa kaikkein luotetuimmalle edustajalleen naisen omaisuuden käsittelystä, hintana turvasta, ettei nainen kärsisi välttämättömyyksien puutteesta. Hinta tulisi laskea sellaisella tavalla, että jokaista naisen elinvuotta kohden sata palaa hopeaa tulisi olla perusta, joka mitataan hänen tietämyksensä, kykyjensä ja vahvuuden mukaan sekä edellyttäen, ettei hänen terveytensä ole puutteellinen. Hintaa ei tule pitää ”ostona”, sillä ketään ihmistä ei tule myydä tai ostaa, vaan turvana naiselle, ettei hän kärsisi puutteesta.

”Avioliiton side miehen ja naisen välillä tulisi sallia vain silloin, jos molemmat ovat henkisesti kelpoisia ja kyvykkäitä ohjaamaan avioliittoa lain mukaisesti.

”Teidän tulisi mennä avioliittoon miehenä ja naisena vain silloin, jos hinta on maksettu vaimolle, ettei häväistystä tapahtuisi mieheltä ja että naisesta huolehditaan riittävästi.

”Jos ennalta määrätyn sopimuksen mukaan hintaa ei ole maksettu, lakia sovelletaan: miehen täytyy tyydyttää naisen tarpeet liittyen kaikkiin hänen välttämättömyyksiinsä.

”Vaimon kyvyttömyys kantaa lapsia tai miehen kyvyttömyys siittää lapsia ei ole syy avioerolle, eikä mies tai nainen ansaitse muita mielipiteitä tai toimia.

”Ainoa syy avioerolle on aviorikos, joka on oman perheenjäsenen hengen tai kehon tuhoaminen tai vaarantaminen. Jos henkilö on eronnut omien aviorikostoimiensa myötä, hänet tulisi steriloida, sillä hän on arvoton elämälle ja sen laeille, koska hän on vastannut itsekkäisiin ja irstaisiin nautinnon etsimisen vietteihin ja on sysännyt sivuun kaiken vastuuntuntoisen käyttäytymisen.

 

PERUSTA NÄILLE LAEILLE

”Avioliiton teolla ja lisääntymisellä täytyy olla puhtaan aikeen ja valmistautumisen korkein aste, sillä näillä siteillä ja rajoituksilla lepää ihmiskunnan säilyminen lajina planeetalla. Jos kaikki on tehty noudattaen, niin oikeudenmukaisuus ja rauha tulevat koko ihmiskunnalle, ja elämä ihmismuodossa voidaan säilyttää.

”Jos ihminen jatkaa hänen itsekästä ja harkitsematonta käytöstään, hän kirjoittaa oman kuolemantuomionsa. On piste, jonka ylitse planeetta ei voi ylläpitää ihmisen tekemää epätasapainoista järjestelmää. Ja silti niin se tulee tapahtumaan, että ihminen ei kuuntele ja tuo tuhoa hänen omalle lajilleen. Se tapahtuu noin kahdessa vuosituhannessa, jolloin ihminen on saavuttanut itsetuhon pisteen. Ja niin profeetat ovat sen näkeneet, ja niin se tapahtuu täyttymyksensä aikana sekä minun täyttymykseni aikana.

*****************************************

Dharma, pidetään tauko. Tämä oli hyvin tärkeä osio, sillä se on epätoivoisen vitsauksenne syy tämänhetkisessä ajassa. Rauha teille, sillä sydämenne ja mielenne ovat kivussa ja suruissaan. Totuus on hyvin vaikea kohdata, rakkaat – hyvin vaikea. Se tulee nyt selityksen muodossa, sillä on liian myöhäistä muuttaa siitä hitustakaan. Salu

www.fourwinds10.com/journals/pdf/J002.pdf