KÄÄNNÖS: PHOENIX JOURNAL #2 – JA HE KUTSUIVAT HÄNTÄ NIMELLÄ IMMANUEL *** OLEN SANANDA – EPILOGI

SANANDA JA JUUDAS ISKARIOT

 

 

EPILOGI

REC #1 COMMANDER HATONN

SUN., AUG. 13, 1989 8:00 A.M. YEAR 2, DAY 362

Tervehdys Loisteliaan loistossa. Kiitos, kun olet iloinen vastaanottaessasi läsnäoloni. Olen tyytyväinen, oppilas, näiden viime päivien työhösi. Hatonn palveluksessanne, ystävät.

Vaikuttaa siltä, että informaation pyyntötulvaan liittyen Luomakuntaan, Jumalaan ja minne ”SE” kuuluu ja ”MIHIN ’MINÄ’ KUULUN” voisi käyttää hieman enemmän yksinkertaistusta lähemmäs Maan tasoanne olevaa käsitystänne. Yritän hieman sitä, mutta oppilaat, teidän täytyy muistaa, että teillä ei ole muistia ”kokonaisuudesta”, kuten koetaan muilla ulottuvuustasoilla, joten näin ollen saadakseen täyden käsityksen, on jotain, mitä teidän täytyy kokea henkisesti eikä paperin palalla.

Annetaan pieni esimerkki. Jos uutistoimitus sanoo, että meteorikuuro tulee kello 12:00 keskiyöllä – voisiko 11:45 p.m tai 3:00 a.m. aikaan tulla yhtään meteoriittia? Lisäksi, jos tähyilee länteen, ehkäpä siellä on vain neljä; pohjoisessa sataviisikymmentäneljä ja suoraan yläpuolella yksi. Ovatko ne erilaisia? Eivät, ne ovat kaikki osia ”YHDESTÄ” nähdystä meteorinäytöksestä. On myös varsin vaikuttavaa, että TEILLÄ ON METEOREJA, JOTKA KULKEVAT SIVUSUUNTAISESTI. AJATTELISIN, ETTÄ METEORI-”KUURO” TARKOITTAISI VARSIN PYSTYSUORAA PUTOAMISTA MAATA KOHTI; EI TAIVAIDEN HALKI. OLKOON SE NIIN.

MERKKEJÄ PYYDÄTTE; MERKKEJÄ SAATTE! EI OLE MERKINANTAJAN VASTUULLA OLLA MYÖS YLEISÖ – ME TIEDÄMME OLEVAMME TAIVAILLANNE.

 

LISÄÄ LUOMAKUNNASTA

Takaisin Luomakuntaan. Palauttakaa mieleenne opetus, jonka olitte vastikään saaneet aiheesta kaksinaisuus vastaan ”yksi”. ON VAIN YKSI!

Minkä käsitätte monena on todella vain yksi, joten kun irrotatte Jumalan Luomakunnasta, olette asettaneet ongelmanne vaille ratkaisua.

LUOMAKUNTA ON KAIKEN YLÄPUOLELLA, JA JUMALA ON YHTÄ LUOMAKUNNAN KANSSA. OLETTE YHTÄ JUMALAN KANSSA JA NÄIN OLLEN MYÖS YHTÄ LUOMAKUNNAN KANSSA – JOTEN TEISTÄ TULEE YHDEN YKSIKKÖ JUMALAN JA LUOMAKUNNAN SISÄLLÄ. MITÄ TE PYRITTE TEKEMÄÄN, ON IRROTTAA ERILLISTEN ”ASIOIDEN” TAHOT, EIVÄTKÄ NE OLE ERILLISIÄ – NE OVAT ”YHDEN” PUOLIA. YHTEISLUOJAT, YHTEISORGANISOIJAT, YHTEISKOKIJAT, YHTEISAJATUSTUOTTAJAT, YHTEISNÄYTTELIJÄT JA NIIN EDELLEEN LOPUTTOMUUTEEN ASTI – OLEMISEN YMPYRÄ. ONGELMA ON YRITYKSESSÄ IRROTTAA; RATKAISU ON ”YKSEYDEN” SISÄLLÄ.

Koska Paul on kaikkein sinnikkäin kysyjä tästä aiheesta, antakaa minun näyttää esimerkki: Paulilla on puoli, joka on ystävällinen ja kaikkea antava, ja hänellä on puoli, joka on varsin julma ja itsekäs. Paulilla on puoli, että hän on isä, ja toinen puoli vihainen ja kaunainen lapsiaan kohtaan. Paul on opettaja, mutta toinen puoli on typerä eikä voi oppia. Paul on naimisissa, mutta toisella puolella ei ole kiintymyksiä ollenkaan. Paul on insinööri, mutta yksi puoli ei pysty tekemään hyvää voileipää. Teillä on jokaisella lukemattomia puolia. Voiko Jumalalle ja Luomakunnalle suoda niin paljon? Olkoon se niin, sillä niin se on.

Niin kauan kuin te irrotatte ja tunnistatte kuin olisi enemmän kuin YKSI, ette tule ymmärtämään – ette voi ymmärtää. KAIKKI on YHTÄ! Ei voi olla ketään, joka tuli ensin; SE ALKOI JA TULEE LOPPUMAAN YKSEYDESSÄ; SILLÄ EI OLE ALKUA TAI LOPPUA, ON VAIN OLEMINEN! KAIKKI kulkee eteenpäin (ulos) kokonaisuuden lähteestä, ja näin ollen kaikki tulee takaisin lähteeseen (sisälle) – aivan kuin kurottaisitte kätenne ja nostaisitte ruoanmurun ja asettaisitte sen suuhunne – käsi ja sormet kulkivat eteenpäin – edelleen osana YHTÄ ”sinua”, nostivat ruoanmurun ja toivat sen takaisin ja asettivat sen suuhunne; nyt kädestä, sormista JA RUOAN MURUSTA on tullut yhtä kanssanne – joka tapauksessa vuorostaan teistä on juuri silloin tullut yhtä ruoanmurun kanssa.

KAIKEN KOKONAISUUS ON VAIN KÄSITETTYJÄ PUOLIA YHDESTÄ! EI VÄHEMPÄÄ, ÄLKÄÄKÄ YRITTÄKÖ TEHDÄ SIITÄ ENEMPÄÄ, SILLÄ SE EI OLE ENEMPÄÄ EIKÄ NÄIN OLLEN VÄHEMPÄÄ.

Te Maan tasolta olevat katsotte ympärillenne ja käsitätte kaikki asiat erillisinä ilmaistuina energiamuotoina – tuoli, pöytä, kirjoituskone, keittokattila, – – – – – – -. Käsitätte saman rivin valitsemassanne unessa yöllä – ja se on YKSI. KAIKKI, RAKKAAT, ON KÄSITYSTÄ ”YHDEN” PUOLISTA. NÄIDEN ASIOIDEN KORKEAMPI YMMÄRTÄMINEN TULEE AVAUTUVAN ”OIVALLUKSENNE” KANSSA TIETÄMYKSEEN OIKEANA TÄYTTYMYKSEN AIKANA. MIETTIKÄÄ NÄITÄ ASIOITA, KYLLÄ, MUTTA TYÖSKENTELEMINEN NIIDEN KANSSA LIIAN UUTTERASTI VAIN SUMENTAA VASTAANOTTIMENNE. KAIKKI ASIAT UNIVERSUMIN SISÄLLÄ OVAT YKSINKERTAISIA, JÄRJESTYNEITÄ, VIISAITA, TÄYSIN MAHDOLLISIA, JA JOS PUHDISTATTE PIIRINNE, INFORMAATIO VOI VIRRATA SISIMPÄÄN.

Paul voi pyytää Ranosta selittämään se hänelle, mutta hän tulee saamaan vain Ranoksen selityksen omasta käsityksestään, Dharmalta hieman erilaisen käsityksen, ja Allen ja Oberli vain yksinkertaisesti katsovat hölmösti molempia teitä ja ihmettelevät, että mikä ihme teitä molempia vaivaa.

Kaikkien teidän täytyy hyväksyä se, että olette työskentelevä puoli kokonaisuudesta ja kuljette niin kuin mitä se puoli Jumalasta ikinä kokeekaan.

 

LAJITTELU

Nyt tulee vaikeampi osio. On koulutuksenne ja tarkoituksenne harjoittaa negatiivisia puolianne Jumaluuden (hyvyyden) täydellisyydessä, jos haluatte palata Jumalan luokse puhtaudessa ja täydellisyydessä. Jumala erittelee nyt puolensa, jotka kokevat Maan tasolla ihmismuodossa – yhdet pimeälle puolelle ja toiset valon puolelle sekä kaikki loputtomat tasot niiden välillä. Tämä on sen tähden, koska korkeammassa mielessä olevan havainnoinnin täytyy hoitaa ilmennettyjä ajatusmuotoja ja sysätä ne sivuun tai tuoda ne takaisin itseensä. ELÄMÄ ON KOKEMUKSEN PUOLI ILLUUSION SISÄLLÄ, JOKA ON TUOTU ESIIN HITAASSA VÄRÄHTELYSSÄ ILMENNETYKSI MATERIAKSI. TARKOITUS ON TOIMIA SELLAISELLA TAVALLA, ETTÄ TE PYSYTTE OLENTO-OSANA JUMALAN AJATUSMUOTOJA JATKAAKSENNE KOKEMISTA LUOMAKUNNASSA, SILLÄ TEIDÄT VOIDAAN SYÖSTÄ ULOS AJATUSKUVIOISTA – TÄYSIN – SUIHKIS, POISSA! JOS SIELUNNE KÄSITTÄISI TÄMÄN AIHEEN TÄYSIN, ETTE KOKISI MAAN TASOLLA – MAAN TASO ON ILMENNETTY PAIKKA TEILLE KOKEAKSENNE TÄSMÄLLEEN NIIN KUIN KOETTE – ”MATERIAN” AISTIMISEN TIHEYDESSÄ.

 

KAIKKI ON VAIN YKSI

KAIKKI, MITÄ TEIDÄN TÄYTYY PITÄÄ YLIMPÄNÄ, ON SE, ETTÄ KAIKKI ON VAIN YKSI. LIIKKUKAA ETEENPÄIN KOKEMUKSEN KANSSA OLLEN PUOLI SIITÄ YHDESTÄ. ETTE VOI ”AJATELLA” SITÄ SELVÄKSI, SILLÄ KAIKKI ON MYÖS SPIRAALI, YMPYRÄ, JA TEIDÄN TÄYTYY AINA PALATA TÄSMÄLLEEN SIIHEN PAIKKAAN, JOSSA OLITTE – TEIDÄN TÄYTYY HYVÄKSYÄ KASVU JA SPIRAALI KOHTI KOKONAISTA ”YHTÄ”, JOTTA ETTE JÄISI KIINNI TIETÄMÄTTÖMYYDEN PYÖRTEESEEN. VIISAUS; TIETÄMYS TOTUUDESSA ON TAVOITTEENNE, SILLÄ SE ON TODELLA SUHTEENNE JUMALAN JA LUOMAKUNNAN KANSSA YHTENÄ SEN KANSSA, JONKA TÄYTYY OLLA TAVOITTEENNE.

SULATTAKAA TÄTÄ MUUTAMA PÄIVÄ, YSTÄVÄT, NIIN SITTEN VOIMME KESKUSTELLA ASIASTA JÄLLEEN. EHDOTAN JOKA TAPAUKSESSA, ETTÄ LAKKAATTE VÄÄNTÄMÄSTÄ SIITÄ, HYVÄKSYKÄÄ SE, JA SIITÄ TULEE TEILLE SELKEÄÄ. KAIKKI VIISAUS, KAIKKI TOTUUS JA KAIKKI TIETÄMYS ON JOKA TAPAUKSESSA JUMALAN. NÄIN OLLEN JOS ODOTATTE SAAVANNE KAIKEN JUMALALTA, TEIDÄN TÄYTYY OLLA HALUKKAITA ANTAMAAN KAIKKI JUMALALLE. OLKOON SE NIIN.

Oberli, on aika yhdistää kokemuksia Larryn ja Janen kanssa, sillä he kirjoittavat paljon ”uuden maanne” historiaa, ja tulette näkemään, että paljon voidaan yhdistää tuomaan ”kokonainen” kuva. On paljon pieniä ”puolia” juoksemassa ja työskentelemässä kohti samaa kaiken kattavaa tavoitetta, joten aletaan muodostaa ”yksikköä”. Heidän puolensa on muinainen sekä myös mitä on tullut esiin viime viikolla, vain nimet ovat erilaisia. SANASTA TULEE ”YKSI”. Ihmeet ja ylistykset ovat kaikkialla ympärillänne, älkää hukatko sitä ruusua, jolla on avain. Olette kypsiä puutarhassa sadonkorjuuta varten, ja mestari puutarhuri on matkalla.

Nämä muut lajikoituvat muun energian keskittymisen opastukselle ja ohjaukselle kuin mitä minä olen, mutta Maan ihmisen projekti on kaikki YHTÄ. Emme voi tehdä Maan ihmisen puolesta ja emme voi tehdä sitä ilman Maan ihmistä; lisäksi Maan ihminen ei voi tehdä sitä ilman meitä ulompien ulottuvuuksien vapauksista. Ihmeellinen kokemus todellakin. Kuten minkä tahansa suurenmoisen suhteen kanssa, hyvä kommunikointi totuudessa ja jakaen kokonaisuudessaan vailla panttaamista toiselta ovat niitä, jotka niittävät ihmeellisen yltäkylläisen sadon ylistyksessä. KOKONAISUUDEN VELJESKUNTA – TOTUUDEN JA RAKKAUDEN KAUTTA KULKEVAN VALON, VIISAUDEN JA TIETÄMYKSEN IHMISVELJESKUNTA ON REITTI (POLTTOAINE).

Annetaan tämän olla lyhyt opetus tänä päivänä, Dharma, sillä olemme ylittäneet tervetulomme mielestäsi ja sormistasi tässä osiossa nimeltään ”viikko”. Veljenäsi, oppilas, olen niin kovin tyytyväinen joukkoihini. Olette tehneet hyviä töitä ja niin mahtavan palveluksen toveri-ihmisellenne. On kunnianarvoista tulla kutsutuksi veljeksesi, ja olen ikuisesti palveluksessanne.

SALU, SALU, SALU

VOIMAKKAASSA MINÄ OLEN, JOKA ON JA JOSTA OLEN -LÄSNÄOLOSSA
LÄHDEN TÄLTÄ TAAJUUDELTA.

KOMENTAJA GYEORGOS CERES HATONN

PLEIJADIEN KOMENTO, SEKTORI TS 7251-3

JÄTTÄEN VIRTAPIIRIN – LOPPU

Vastaanottajan jälkikirjoitus: näen, että on sopivaa lisätä tämä osa juuri valmiiksi saadun lehden loppuosioon. On suuri väärinkäsitys, joka liittyy Luomakuntaan ja Jumalan suhteesta siihen. Tämä selitys vaikuttaa lisäävän selkeyttä. Olen nöyrästi kiitollinen saadakseni tämän etuoikeuden palvella.

Kiitos,

Dharma

www.fourwinds10.com/journals/pdf/J002.pdf