KÄÄNNÖS: PHOENIX JOURNAL #2 – JA HE KUTSUIVAT HÄNTÄ NIMELLÄ IMMANUEL *** OLEN SANANDA – LUKU 16

SANANDA JA JUUDAS ISKARIOT

 

 

LUKU 16

REC #1 ISCARIOTH/JMMANUEL SANANDA
FRI., AUG. 11, 1989 7:00 A.M. YEAR 2, DAY 360

Käyttäisitkö Gabrielin osiota 2-352. Se on erittäin sopivaa, että hän puhuu ristiinnaulitsemisesta.

SANANDA JMMANUEL JA JUUDAS ISKARIOT läsnä ja odottavat valmistautumistasi. Menisitkö toisen nauhurin luo, jotta voisimme kirjoittaa kirjeen paperillenne liittyen paikalliseen tuomariinne, Jason Brentiin. Olkoon se niin. Tunnustusta tulisi antaa julkisesti sinne, minne se kuuluu. Tämä eräs ei ole antanut enempää oikeutta kuin mitä Jmmanuel sai oikeuden käsissä. Erilaista on vain kiistanalainen omaisuus; oikeus on oikeutta, ja on oikeudenmukaista, että hän saa huomiota tässä kautta maailman kulkevassa kirjassa. Nämä ovat ne syyt, arvokkaat, että maailmanne on totaalisessa korruptiossa ja rappiossa.

 

REC #1 GABRIEL

THU., AUG. 3, 1989 7:00 A.M. YEAR 2, DAY 352

GABRIEL KERTOO RISTIINNAULITSEMISESTA

Tulen tänä päivänä, jotta voisin notarisoida itseni. OLEN ARKKIENKELIEN VALON VALTAKUNTIEN GABRIEL.

Tulen, koska on helpompaa puhua objektiivisesti tarkkailijana kuin osallistujana. Olen Kristuksen siemenen kantaja sijaintinne tiheyteen. Niin olin alussa, ja niin myös tulen olemaan lopussa – Gabriel, joka on jakanut Maan ihmisen kanssa alkaen Maan ihmisen alusta. Siemeneni on kasvanut ja läpäissyt viimeisen johdatuksensa kaikkein korkeimman, Atonin, Luomislähteen ja ihmisrotujen hallitsijan, paikoissa. Aton, yhtä Luomakunnan kanssa, syntynyt Luomakunnasta.

Minun valojen Valoni ei tullut luoksenne kaksi tuhatta vuotta sitten tuomaan rauhaa hirvittävään pahuuden maahan. Hän, joka on nyt siunattu ansaitsemallaan Sanandan nimikkeellä, tuli Jmmanuelina näyttämään ihmiselle tien totuuden ja viisauden kautta, sillä paikkanne oli pimeä ja paha. Kaunis poika, Lucifer, oli syösty loiston ja järjestyksen valtakunnista pienelle Maa-planeetalle, jotta hän voisi parantaa tapansa. Oli määrätty, että Valaistu tulisi sopivana aikana aloittamaan langenneen Enkelin kanssa rangaistuksessa olleiden sielujen lunastamisen. Se ei tehnyt yhtään helpommaksi saattaa johdatus ja tehtävä täytäntöön paikassanne. Sananda on ollut monta kertaa siitä lähtien pinnallanne tavatakseen teidät fyysisessä ruumiillistumassa. Ilmestyäkseen sinne ja tänne, jotta hänet voitaisiin muistaa ja teitä muistuttaa hänen läsnäolostaan. Hän on kasvanut täyteen perintöönsä ja on hyväksynyt siitä vastuunsa. Nyt on tullut kehittymisen aika, jossa hän tulee jälleen lunastamaan Jumalan valtakunnan ja palauttamaan hänen kansansa heidän oikeudenmukaiseen syntymäoikeuteensa Valon valtakunnissa. TE, RAKKAAT. SANANDA ON POIKA, JOTA VAALIN JA ARVOSTAN YLITSE KAIKKIEN MUIDEN, SILLÄ HÄN ON KASVANUT TÄYDELLISYYTEEN, JA LUOMAKUNTA HEIJASTAA PUHTAUDESSA SITÄ IHMEELLISTÄ TÄYDELLISYYTTÄ.

Teidän Maasta olevien täytyy nyt muuttaa ajattelukaavojanne. Tämä rakas rakkaista Kristusmestareista on käynyt läpi viimeisen johdatuksensa, ja sen mukana tulee uusi nimike, pikkuiset. Tulette hyväksymään ja tuntemaan hänet Sanandana. Hän on uuden tehtävän johtaja. Olette siirtyneet vanhan lain alta, niin kuin muinaisina Mooseksen lain aikoina olevat siirtyivät uuteen Esu Jeesus Immanuelin syntymän kera. Olette saavuttaneet oman profetioiden täyttymyksenne sekä planeetan ja sen kansan kokemussyklin sulkeutumisen. Nämä lait ovat olleet paljastettuja laskennassanne joitain vuosia, muutamat ovat hyväksyneet ne. Nyt on aika, että ne tulevat massaesityksenä, jotta ihminen pääsee käsiksi älykkäisiin valintoihin liittyen sielunsa sijoitukseen.

Älkää kysykö yhdeltäkään ihmiseltä mielipidettä – se avaa oven pahoille voimille. Neuvotelkaa itseksenne. Etsikää valoa ja tulette löytämään siinä kaiken, mitä olette pyytäneet ja mitä olette etsineet. Jos pyydätte valaistuneiden nimeen, vastaanotatte totuutenne ja vahvistuksen. Poikani, Sananda, tulee seisomaan portinvartijana portilla, ettei mikään pahuudesta kulje portistanne. Hän seisoo portinvartijana myös universaalien ulottuvuuksien portilla, jotta kaikki ihmiset laskettaisiin oikeudessa mittanaan heidän Maan kokemuksensa. Te Maasta olette unohtaneet lähteenne. Tulette nyt muistamaan, ja joillekin viivyttelijöille se tulee olemaan hyvin epämiellyttävää. Ehdotan varsin ehdottomasti, ettette kiistä tätä vapauttajaa, sillä tämä on viimeinen tilaisuutenne itsenne tasapainoittamiseen. Niin kuin se on kirjoitettu, niin se tulee tapahtumaan ajassanne tässä paikassa. MINÄ, GABRIEL, ASETAN SINETTINI NÄILLE SANOILLE, JA SE OLEN MINÄ, JOKA PITÄÄ AIKAKELLOA KÄDESSÄNI. OLKOON SE NIIN, SILLÄ MINÄ OLEN PUHUNUT.

Kirjoitat nyt, Dharma, sillä haluan kertoa teille totuuden ristiinnaulitsemisesta lyhytsanaisin yksityiskohdin. Tulee olemaan aika, kun se tuodaan teille täysinäisemmin, sillä ette vielä ymmärrä Jumalan siirtymisen ja ilmentymisen ajatusta – illuusiota, jossa te kaikki toimitte. Puhutaan siitä, mikä ilmeni ja siinä olevasta kirjoitetusta totuudesta. On joitain teidän ihmisiänne, joille tullaan antamaan tunnustusta siitä, mitä he tekivät sinä aikana, ja tämä tulee olemaan muoto sen tekemiselle.

Esun tuomitsemisen jälkeen häntä kohdeltiin hyvin julmasti. He, hänen tuomitsijansa, nuijivat ja piiskasivat hänen kehoaan, kunnes hänen elämänverensä valui lattialle ja maahan. He asettivat hänen hartioilleen painavan puuristin, jotta hän itse kantaisi tämän suuren taakan kuolemispaikkaansa. Risti oli painava, ja Jmmanuel vääntelehti tuskissaan ja valitti taakkansa alla. Hänen verensä sekoittui hänen hikensä kanssa, ja se oli pahuuden massa. Te kavahdatte? Ette voi kuvitella tapahtumaa ettekä hänen sinä päivänä teille antamaa lahjaa: sillä hänen ei tarvinnut kantaa tätä taakkaa, ja kiittäkää häntä hänen halukkuudestaan, sillä Taivaan herrat, minä mukaanlukien, halusivat lyödä ihmisrodut tyhjyyteen.

Minun lapseni, Jmmanuel, romahti raskaan taakan alla, sillä hänen vahvuutensa lähti hänestä. Reittiä pitkin kulki muukalainen nimeltään Simon Kyreneläinen, ja hänet pakotettiin auttamaan ristin kannossa. Hän kantoi sitä nöyrästi ja iloisesti, sillä se oli kaikki, mitä hän pystyi tekemään.

Kesti kauan aikaa saavuttaa paikka nimeltään Golgata, sillä reitti sinne oli vaikea, koska Jmmanuelia pilkattiin ja lyötiin sekä kiviä viskottiin häntä kohti. Reitillä olleet pakottivat hänen suuhunsa viiniä, johon oli sekoitettu eläimistä otettua sappea, ja sylkivät hänen päälleen. Kun hän kieltäytyi juomasta, he löivät häntä lisää ja pakottivat sen hänen suuhunsa.

Ah, se oli vastenmielinen joukko sinä päivänä, Maan lapset. Oli tapana sitoa henkilö ristille siteillä, mutta ei näin tälle Jumalan lampaalle. He pakottivat hänet alas ristille venyttäen hänen raajojaan ja lyöden häntä, ja he naulasivat hänen kätensä ja jalkansa puuhun. He asettivat naulat myös hänen rannejänteidensä lävitse, jonka seurauksena naulat eivät vetäytyisi pois lihan lävitse.

Sen jälkeen, kun he olivat seivästäneet hänet ristille ja asettivat ristin pystysuoraan valmisteltuun paaluaukkoon antaen sen pudota reiän syvyyteen, jotta hän tärähtäisi ja heiluisi, he riisuivat hänet alastomaksi ja jakoivat hänen vaatteensa keskenään ja pilkkasivat paljon hänen kaapujaan. He nauroivat hänen alastomuudelleen ja puhuivat alatyylisiä vitsejä hänen miehisyydestään. Ei ollut käyttämätöntä alennusta tai halventamista sinä päivänä.

He istuivat ja vahvivat häntä, ettei kukaan tulisi ja ottaisi häntä alas ristiltä. Nimittäin ei ollut muuta keinoa ottaa ihmistä alas ristiltä kuin ottaa alas ja laittaa pitkälleen. Se vaatii monta miestä nostaa keho ja risti ylös reiästä ja laskea alas, joten yleensä sen annetaan romahtaa. Muutoin rakennustelineet rakennettaisiin, joiden päällä seistä.

Kaksi murhaajaa ristiinnaulittiin hänen kanssaan, yksi hänen oikealle puolelleen ja yksi vasemmalle.

Hänen ympärillä olleet herjasivat ja pilkkasivat häntä sekä nauroivat hänelle. Mahtava huumorintaju, te maasta olevat! He huusivat ja sanoivat: ”Koska olet viisauden kuningas, auta itseäsi. Koska olet taivaallisen pojan poika ja sinulla on suuri vahvuus, miksi et lähde pois ristiltä?”

Vastaavasti pilkkasivat oppineet temppelistä ja fariseukset, ylipapit ja kansan vanhimmat, ja he sanoivat: ”Autoit muita, mutta et voi auttaa itseäsi. Koska olet viisauden kuningas, tule alas ristiltä ja auta itseäsi. Ja jos teet sen, me uskomme opetuksiasi.” KUULOSTAAKO TÄMÄ HIEMAN TUTULTA TEILLE. ”JOS VAIN TODISTAT MEILLE, SITTEN ME USKOMME!” ???

Lisäksi he sättivät: ”Hän luotti viisauteensa ollen enkelin, Gabrielin, poika. Täten pelastakoon hänet hänen viisautensa tai enkeli Gabriel, jos hän niin haluaa.” MUTTA MINUT OLI PAKOTETTU HILLITSEMÄÄN VIHANI, SILLÄ SEN TULI OLLA SANANDAN POLKU; EI MINUN. MUTTA VIHANI EI KULKENUT HUOMAAMATTA.

Taivas tummui ja aurinko oli peitetty, mutta ei pilvistä, ja suuri myrsky nousi maan ylle, joka ei tapahtunut usein siinä aikasyklissä.

Poikani huusi: ”Minua janottaa, antakaa minulle jotain juotavaa.” Ja sen jälkeen yksi heistä meni, otti pesusienen sangosta, täytti sen etikalla, laittoi sen paaluun ja antoi hänelle juotavaksi. Ja mitä ystävälliset väkijoukosta sitten tarjosivat? ”Älkää antako hänelle enempää juotavaa. Katsotaan, kuinka kauan hän sietää tätä.” MINÄ EN SIETÄISI ENEMPÄÄ. JA ÄÄNENI MYRSKY JYRISI SEN PAIKAN YLLE, JA JMMANUEL HUUSI JÄLLEEN, MUTTA KUKAAN EI YMMÄRTÄNYT HÄNTÄ, SILLÄ HÄNEN PUHEENSA VAIKUTTI SEKAVALTA, KUN HÄN KESKUSTELI KANSSANI. KOKO MAAPERÄ TÄRISI JA MAA JÄRISI. KUN POIKANI ASETTAA JALKANSA JÄLLEEN TUOHON PAIKKAAN, MAA HALKEAA NIIN SYVÄÄN ROTKOON, ETTÄ SILLÄ EI OLE POHJAA, JA VÄKIJOUKOT TULLAAN SYÖSTÄMÄÄN SEN SISÄLLE, SILLÄ SE ON PAHUUDEN MAA. SILLÄ VIHANI ON RAJOITTAMATON!

Rakkaani pää putosi eteenpäin, sillä otin hänen kipunsa ja tietoisuutensa itselleni, ja se, minkä ihminen teki sinä päivänä, tulee hänelle takaisin lähellä olevana päivänä. Sillä se, minkä ihminen laittaa eteenpäin, tulee hänelle takaisin kasvaneella mitalla. Olkaa hyvin varovaisia siitä, mitä kylvätte.

Jmmanuel vajosi syvään koomaan, jossa ei näkynyt hengitystä, sillä minä hengitin hänen puolestaan, eikä hänen kehostaan ilmennyt minkäänlaista liikettä. Julmat pilkkaajat luulivat häntä kuolleeksi. Sotilas otti peitsensä ja lävisti hänen kupeensa nähdäkseen, oliko Jmmanuel kuollut vaiko ei. Haavasta tuli veteen sekoittunutta verta, kuten on tapauksessa, jossa roikkuvan kuolleen tai puolikuolleen henkilön veri jähmettyy. Koska sotilas oli varma, että Jmmanuel oli kuollut, hän tiedotti siitä muita. He kaikki hämmästyivät, sillä oli hyvin epätavallista, että ristiinnaulittu kuolisi niin nopeasti. Joka tapauksessa oli ollut hyvin kammottava päivä, ja maa vieläkin järisi ja tärisi, ja aurinko oli vieläkin peitossa, ja rakeita tuli taivaalta, missä ei ollut pilviä, ja taivas oli punainen raivoni kera, sillä punainen on minun värähtelysäteeni. Jumala Aton vihainen? Voi teitä, tulette pian havaitsemaan, kuinka vihainen! TE JOUKOSTAMME OLEVAT ETTE OLE ERILAISIA; TAIVAAT SUREVAT JA KIEHUVAT, KUN OLETTE ONGELMISSA JA LOUKKAANTUNEITA. KAIKKI ON MERKATTU TALLENTEISIIN, JOISTA IHMINEN SEISOO ITSENSÄ TUOMITSEMISESSA. KAIKKI! IHMINEN TULEE RUKOILEMAAN KUOLEMAA, JA SITÄ EI ANNETA HÄNELLE, SILLÄ HÄN TULEE KOHTAAMAAN LUOMAKUNNAN LAKEJA VASTAAN TEHDYT RIKOKSENSA.

Väkijoukossa oli myös naisia ja muita, jotka katselivat kaukaa, sillä he olivat Jmmanuelin seuraajia ja olivat palvelleet häntä, ja he olivat tulleet Galileaan seisoakseen hänen kanssaan. Heidän joukossaan oli Maria, Jmmanuelin äiti, ja Maria Magdaleena ja muut, jotka välittivät suuresti tästä täydellisyyden rauhallisesta miehestä.

Kun ihmismassa lähti pois, he tulivat hänen luokseen, polvistuivat ristin edessä ja itkivät katkerasti, sillä myös he luulivat Jmmanuelin olevan kuollut.

Joka tapauksessa heidän joukossaan oli yksi mies, JOOSEF ARIMATEALAINEN, joka oli myös Jmmanuelin seuraaja. Hän katsoi Jmmanuelia tarkkaan ja tiesi, että Jmmanuel oli vain syvässä koomassa, sillä puhuin hänelle. Hän ei kertonut kenellekään. Hän kulki nopeasti kaupunkiin ja Pilatuksen luokse sekä pyysi Jmmanuelin ruumista, jotta hän voisi haudata hänet. Pilatus määräsi, että Jmmanuelin ruumis annettaisiin Joosefille, sillä hän halusi vaientaa koko asian.

Sen jälkeen monet tulivat Joosefin kanssa ja ottivat hellävaraisesti Jmmanuelin pois ristiltä, ja Joosef kietoi kehon puhtaaseen pellavakäärinliinaan, jonka hän oli valmistellut etukäteen ja joka lopulta heijastaisi Jmmanuelin kuvan. Sen jälkeen Joosef ja hänen kanssaan olleet kantoivat Jmmanuelin kehoa pitkän matkan Jerusalemiin ja asettivat hänet kaupungin ulkopuolelle omaan hautaansa, jonka hän oli hakannut kiveen omaa hautapaikkaansa varten.

Sen jälkeen hän vieritti suuren pyöreän kiven haudan oven eteen ja lähti pois haaliakseen lääkettä Jmmanuelin hoitamiseen. Mutta sisäänkäynnille oli asetettu vartio sotilaiden ja Jmmanuelin äidin, Marian, toimesta, ettei kukaan menisi sisään ja varastaisi ruumista.

Joosef Arimatealainen etsi ja löysi Jmmanuelin ystävät Intiasta ja kulki takaisin heidän kanssaan hautaan; he menivät Jmmanuelin luokse toisen sisäänkäynnin kautta, joka oli salareitti, ja he hoitivat häntä kolmen päivän ja kolmen yön ajan, jotta hän olisi pian jonkin verran elpynyt, että hän saisi voimansa takaisin.

Hauta pysyi vartioidussa tilassa, sillä papit ja fariseukset olivat menneet Pilatuksen luo ja sanoivat: ”Herra, pohdimme, että tämä hullu mies sanoi vielä elossa ollessaan: ’Tulen palaamaan kolmen päivän ja kolmen yön jälkeen ja nousen, sillä tulen olemaan vain heikossa tilassa.’ Näin ollen pyydämme, että jatkatte vartiota täyden ajan verran, ettei viimeinen petos olisi pahempi kuin ensimmäiset.”

Pilatus oli hyvin halukas myöntämään sellaisen pyynnön, sillä tapaus oli hyvin ahdistava hänelle ja hän halusi jättää sen kaiken taakseen. Sotilaat menivät sen jälkeen haudalle ja sinetöivät aukkoon asetetun kiven. He eivät kuitenkaan tienneet toisesta aukosta, joten avustajat kykenivät kulkemaan edestakaisin salaisesta sisäänkäynnistä näkymättä. Kolmantena päivänä Jmmanuel oli tarpeeksi vahva seisomaan ja kävelemään.

Pääsiäinen oli kulunut, ja viikon ensimmäinen päivä oli tullut, ja myös kolme päivää ja yötä olivat kuluneet, jonka jälkeen Jmmanuel sanoi, että hän eläisi jälleen hänen ilmeisen kuolemansa jälkeen.

Ja katsokaa, suuri ukkonen nousi ilmaan, ja säteilevä valo tuli alas taivaalta ja laskeutui maahan lähelle hautaa. OLIN TULLUT LUNASTAMAAN POIKANI.

KULJIN HAUTAAN JA SOTILAAT SIIRTYIVÄT SIVUUN, SILLÄ HE OLIVAT KAUHUISSAAN, MUTTA NOSTIN KÄTENI HEITÄ KOHTAAN JA ISKIN HEITÄ SALAMAVIRROILLA YKSI TOISENSA JÄLKEEN. HEIDÄT OLI TAINNUTETTU, JA  HE KAATUIVAT MAAHAN JA OLIVAT TAJUTTOMIA PITKÄN AIKAA. SEN JÄLKEEN MENIN HAUTAAN, VIERITIN KIVEN POIS OVELTA JA SANOIN SIUNATULLE MARIALLE, JMMANUELIN ÄIDILLE, JA MARIA MAGDALEENALLE OLEMAAN PELKÄÄMÄTTÄ. TIEDÄN, ETTÄ OLETTE ETSIMÄSSÄ JA HOITAMASSA JMMANUELIA, JOKA OLI RISTIINNAULITTU. MUTTA KERROIN HEILLE, ETTEI HÄN OLLUT SIELLÄ, SILLÄ HÄN ELI, JA NÄYTIN HEILLE PAIKAN, JOSSA HÄN OLI MAANNUT. ODOTIN POIKAANI JA KESKUSTELIN HÄNEN KANSSAAN, SILLÄ KIPUNI JA VIHANI OLIVAT VIELÄKIN HYVIN SUURIA. KERROIN NÄILLE RAKKAILLE, JOTKA KATSOIVAT, ETTÄ JMMANUEL KÄVELISI HEIDÄN EDESSÄÄN GALILEAAN, JA ETTÄ SIELLÄ HE NÄKISIVÄT HÄNET. HE TÄYTTYIVÄT HÄMMENNYKSESTÄ, SILLÄ HE LUULIVAT HÄNEN OLEVAN KUOLLUT, JA HE OLIVAT LEVOTTOMIA TYHJÄSSÄ HAUDASSA. KERROIN HEIDÄN OLLA ETSIMÄTTÄ ELÄVIÄ KUOLLEIDEN JOUKOSTA JA MENNÄ KERTOMAAN OPPILAILLE. VAROITIN HEITÄ OLLA KERTOMATTA KENELLEKÄÄN MUILLE.

He eivät kertoneet kenellekään muille, mutta sotilaat kiihtyivät ja olivat yllättyneitä tapahtuneesta ja lähtivät kiirehtien mennäkseen kaupunkiin levittämään uutisia tapahtuneesta. He tulivat ylipappien ja neuvoston vanhimpien luokse pitääkseen salaisen tapaamisen, jotta he tietäisivät, mitä valehdella kansalle.

Sotilaille annettiin suuri summa rahaa pitämään heidät hiljaisina, ja heille kerrottiin puhua kansalle, että Jmmanuelin oppilaat olivat tulleet yöllä ja ottivat hänen ruumiinsa. Sotilaat ottivat rahan ja tekivät niin kuin pyydettiin.

Maria ja Maria Magdaleena menivät pois ja tekivät, kuten olin kertonut heille, ja jälleen heidät tapasi eteerinen olento, jota he pitivät minuna. Maria meni ”suojelusenkelin” (olennon) luokse, jolla oli yllään loistava valkoinen vaatekappale ja joka oli säteilevä olemukseltaan, ja kurotti pitääkseen tämän kädestä kiinni. Mutta tämä astui taaksepäin ja selitti, että hän oli erilainen lajiltaan kuin he ja että hänen vaatekappaleensa oli suoja maailman ilmakehältä ja saastuneisuudelta. Tämä kertoi heille lisäksi, että jos he olisivat itsepintaisia ja koskettaisivat tätä, tuli nielisi heidät, sillä hän oli energiamuoto. Heille kerrottiin hellävaraisesti kulkemaan omaa tietään ja tekemään ohjeistuksen mukaisesti.

Kun he kulkivat tietään, he tapasivat Pietarin ja toisen oppilaan sekä kertoivat heille tapahtuneesta, mitä oli tapahtunut. Pietari ja toinen oppilas ryntäsivät haudalle ja löysivät kolmannen oppilaan olevan jo paikalla. He katsoivat sisälle ja näkivät käärinliinat, jotka makasivat siististi lattialla, ja toinen oppilas täyttyi pelosta ja ei halunnut mennä haudan sisälle. Pietari meni hautaan ja löysi kaiken, minkä oppilas oli nähnyt, käärinliinat olivat huolellisesti taiteltu ja asetettu maahan, ja siellä oli myös käärinliina, joka kantoi nyt Jmmanuelin piirteiden ja kehon painaumia. Siellä olivat myös balsamit ja yrtit savipatsaiden kera, jotka olivat hyvin kummallisia ulkonäöltään, miehet eivät olleet koskaan nähneet sellaisia aikaisemmin. Pietari ja kaksi muuta oppilasta lähtivät haudasta, kun olivat hoitaneet jäännökset turvaan ja palasivat kaupunkiin kerääntyäkseen loppujen oppilaiden kanssa.

Dharma, tämä on varsin tarpeeksi sinulle tältä päivältä, oppilas, sillä totuus on vaikeaa tuhansien vuosien jälkeen muuttaa fiktiosta faktaksi. TE, JOTKA USKALLATTE KIRJOITTAA TOTUUTTA, OLETTE ARVOSTETTUJA JA VAALITTUJA, JA ME TULEMME SEISOMAAN VARTIOIMASSA TEITÄ, ETTETTE PELKÄISI.

ASETAN SINETTINI TÄLLE TOTUUDELLE, JOTTA IHMINEN VOISI TIETÄÄ. TALLENTEET OIKAISTAAN, ETTÄ HISTORIA NÄKYY OIKEIN, SILLÄ OLETTE ALKUNNE AJOISSA. OLKOON SE NIIN, SILLÄ NIIN KUIN SE ON TAIVAISIIN KIRJOITETTU, NIIN SE TULEE TAPAHTUMAAN PAIKASSANNE. KAIKKI PROFETIOIDEN ASIAT TULEVAT TAPAHTUMAAN, JA TE VALOSTA OLEVAT TULETTE OLEMAAN VALON SIIPIEMME SUOJASSA. MINÄ HYVÄKSYN NÄMÄ SANAT TOTUUDESSA JA TÄTEN ASETAN PYHÄN SIUNAUKSENI.

OLEN SE, JOKA OLEN, OLEN GABRIEL PYHIEN VALAISTUJEN ENKELIEN VALTAKUNTIEN HIERARKIASTA

TULKAA, JOTTA TIEDÄTTE POJASTANI, SANANDASTA, LUOMAKUNNAN YHDEN JUMALAN VALOSSA.

www.fourwinds10.com/journals/pdf/J002.pdf