KÄÄNNÖS: NewWorldOrder — Bilderberg 2011 Kesäkuu 7, 2011

WeAreChangen haastattelussa merkittävän sveitsiläisen pankkiirin kanssa 30. päivänä toukokuuta 2011, syvästi yhdistetyt suhteet sveitsiläisten pankkiirien korkean tason johdon ja Bilderbergin kerhon välillä ovat paljastettu. On tullut selkeäksi, että Bilderberg käyttää sveitsiläisiä pankkeja rahapesuun, hallituksien kaadon rahoitukseen, tappamiseen ja maiden vararikkoon saattamiseen.

Josef Ackermann, Deutsche Bankin CEO ja Bilderbergin ohjauskomitean jäsen, on nimetty yhtenä tärkeistä hahmoista, joilla on suunnitelmissa sensuroida internetti ja sulkea yksi viimeisistä paikoista, jossa sananvapaus häiritsee heidän suunnitelmiaan täydelliselle kontrollille.

Löydä täysi haastattelu alta:

K: Voitteko kertoa meille jotain osallisuudestanne sveitsiläiseen pankkiliiketoimintaan?

V: Olen työskennellyt sveitsiläisille pankeille monien vuosien ajan. Minut oli nimitetty yhden Sveitsin suurimman pankin yhdeksi huippujohtajaksi. Työni aikana olin mukana maksussa, suorassa maksussa käteisellä henkilölle, joka tappoi ulkomaan presidentin. Olin tapaamisessa, jossa oli päätetty antaa tämä käteisraha tappajalle. Tämä antoi minulle dramaattisen päänsäryn ja vaivasi omatuntoani. Se ei ollut ainoa todella paha tapaus, mutta se oli pahin.

Se oli käsin kirjoitettu maksuohjeistus ulkomaisen salaisen palvelun määräyksestä, antaen määräyksen maksaa tietty summa henkilölle, joka tappoi ulkomaan huippujohtajan. Ja se ei ollut ainoa tapaus. Vastaanotimme useita sellaisia käsinkirjoitettuja kirjeitä, jotka tulivat ulkomaisilta salaisilta palveluilta, antaen käskyn maksaa käteisellä salaisilta tileiltä rahoittaakseen vallankumouksia tai ihmisen tappamisia. Voin vahvistaa, mitä John Perkins oli kirjoittanut kirjassaan ”Confessions of an Economic Hit Man”. On todellakin olemassa juuri sellainen järjestelmä, ja sveitsiläiset pankit ovat mukana sellaisissa tapauksissa.

K: Perkinsin kirja on myös käännetty ja saatavilla venäjän kielellä. Voitteko kertoa meille, mikä pankki se oli ja kuka oli vastuussa?

V: Se oli yksi kolmesta sveitsiläisestä huippupankista siihen aikaan, ja se oli kolmannessa maailmassa olevan maan presidentti. Mutta en halua antaa liian monia yksityiskohtia, koska he löytävät minut hyvin helposti, jos sanon presidentin nimen ja pankin nimen. Riskeeraan henkeni.

K: Ette voi nimetä ketään henkilöä pankissa myöskään?

V: En voi, mutta voin vakuuttaa teille, että tämä tapahtui. Olimme useat henkilöt tapaamishuoneessa. Fyysisestä käteismaksusta vastuussa oleva henkilö tuli luoksemme ja kysyi meiltä, sallitaanko hänen maksavan niin suurta määrää käteisellä sille henkilölle, ja yksi johtajista selitti tilanteen ja kaikki muut sanoivat ok, voit tehdä sen.

K: Tapahtuiko tätä usein? Oliko tämä eräänlainen likarahasto?

V: Kyllä. Tämä oli erityinen rahasto, hallinnoitu erityisessä paikassa pankissa, jonne kaikki koodatut kirjeet tulivat ulkomailta. Kaikkein tärkeimmät kirjeet olivat käsin kirjoitettu. Meidän täytyi ratkaista ne ja niissä oli kärsky maksaa tietty summa käteisenä tileiltä ihmisten murhaamisten, vallankumousten, lakkojen ja kaikenlaisten puolueiden rahoituksiin. Tiedän, että tietyt ihmiset, jotka ovat Bilderbergejä, olivat mukana sellaisissa käskyissä. Tarkoitan, että he antoivat käskyt tappaa.

K: Voitteko kertoa meille, minä vuotena tai vuosikymmenyksenä tämä tapahtui?

V: Valitsen olla antamatta teille täsmällistä vuotta, mutta se tapahtui 80-luvulla.

K: Oliko teillä ongelmia tämän työn kanssa?

V: Kyllä, hyvin suuri ongelma. En kyennyt nukkumaan monien päivien ajan ja hetkeen sen jälkeen, kun lähdin pankista. Jos annan teille liian monia yksityiskohtia, he jäljittävät minut. Useat salaiset palvelut ulkomailta, pääasiassa englantia puhuvat, antoivat käskyt rahoittaa laittomat toimet, jopa ihmisten tappamiset sveitsiläisten pankkien kautta. Meidän täytyi maksaa ulkomaisten voimien ohjeilla henkilöiden tappamista varten, jotka eivät noudattaneet Bilderbergin tai IMF:n tai Maailman Pankin määräyksiä, esimerkiksi.

K: Tämä on hyvin hätkähdyttävä paljastus, jonka teette. Miksi tunnette halua sanoa tämä nyt?

V: Koska Bilderberg on tapaamisessa Sveitsissä. Koska maailman tilanne menee pahemmaksi ja pahemmaksi. Ja koska isoimmat pankit Sveitsissä ovat mukana epäeettisissä aktiviteeteissa. Suurin osa näistä operaatioista ovat taseen ulkopuolella. Se on moninkertaisesti sen, mikä on virallisesti julistettu. Sitä ei tarkasteta ja se tapahtuu vailla mitään veroja. Mukana olevilla lukemilla on paljon nollia. Se on valtavia määriä.

K: Joten se on miljardeja?

V: Se on paljon enemmän, se on triljoonia, täysin tarkastamatta, laitonta ja verojärjestelmän ohessa. Periaatteessa, se on kaikkien ryöstöä. Tarkoitan, että suurin osa normaaleista ihmisistä maksavat veroja ja noudattavat lakeja. Mitä tapahtuu tässä, on täysin sveitsiläisiä arvojamme vastoin, kuten neutraalisuus, rehellisyys ja hyvä luottamus. Tapaamisissa, joissa olin mukana, keskustelut olivat täysin vastoin demokraattisia periaatteitamme. Nimittäin, suurin osa sveitsiläisten pankkien johtajista eivät ole enää paikallisia, he ovat ulkomaalaisia, enimmäkseen anglosakseja, joko amerikkalaisia tai brittejä, he eivät kunnioita neutraalisuuttamme, he eivät kunnioita arvojamme, he ovat suoraa demokratiaamme vastaan, he käyttävät sveitsiläisiä pankkeja vain laittomia tarkoituksiaan varten.

Josef Ackermann

He käyttävät valtavia määriä rahaa, joka on luotu tyhjästä, ja he tuhoavat yhteiskuntamme ja tuhoavat ihmiset maailmanlaajuisesti vain ahneuden tähden. He etsivät valtaa ja tuhoavat kokonaisia maita, kuten Kreikka, Espanja, Portugali tai Irlanti, ja Sveitsi tulee olemaan yksi viimeisistä jonossa. Ja he käyttävät Kiinaa työskentelevinä orjina. Ja henkilö kuten Josef Ackermann, joka on Sveitsin kansalainen, on huippumies saksalaisessa pankissa, ja hän käyttää valtaansa ahneudelle, eikä kunnioita tavallista kansaa. Hänellä on varsin muutama oikeusjuttu Saksassa ja nyt myös Valloissa. Hän on Bilderbergi, eikä välitä Sveitsistä tai mistään muusta maasta.

K: Sanotko, että jotkut näistä mainitsemistasi ihmisistä tulevat olemaan tulevassa Bilderbergien tapaamisessa St. Moritzissa, kesäkuussa?

V: Kyllä.

K: Joten he ovat tällä hetkellä valta-asemassa?

V: Kyllä. Heillä on valtavia määriä rahaa käytettävissä ja käyttävät sitä tuhotakseen kokonaisia maita. He tuhoavat teollisuutemme ja rakentavat sen Kiinaan. Toisaalta he avasivat portit Euroopassa kaikille kiinalaisille tuotteille. Euroopan työskentelevä populaatio ansaitsee vähemmän ja vähemmän. Todellinen tavoite on tuhota Eurooppa.

K: Ajatteletko, että Bilderbergin tapaamisella St. Moritzissa on symbolista arvoa? Koska vuonna 2009 he olivat Kreikassa, 2010 Espanjassa ja katsokaa mitä niille on tapahtunut. Tarkoittaako tämä, että Sveitsi voi odottaa jotain pahaa?

V: Kyllä. Sveitsi on yksi kaikkein tärkeimmistä maista heille, koska täällä on niin paljon varallisuutta. He tapaavat siellä, koska erillään muista asioista he haluavat tuhota kaikki arvot, joita Sveitsi edustaa. Nimittäin se on este heille, olla olematta EU:ssa tai Eurossa, ei täysin Brysselin kontrolloitavissa ja niin edelleen. Arvoihin liittyen, en puhu isoista sveitsiläisistä pankeista, koska ne eivät ole sveitsiläisiä enää, suurin osa niistä ovat amerikkalaisten johtamia. Puhun todellisesta sveitsiläisestä hengestä, jota tavallinen kansa vaalii ja kannattaa.

Toki sillä on symbolista arvoa, kuten sanoitte liittyen Kreikkaan ja Espanjaan. Heidän tavoitteensa on olla eräänlainen yksinomainen eliittiklubi, jolla on kaikki valta, ja kaikki muut ovat köyhtyneitä ja alhaalla.

K: Ajatteletteko, että Bilderberin tavoite on luoda eräänlainen globaali diktatuuri, jota ohjaavat suuret korporaatiot ja jossa ei ole enää itsenäisiä valtioita?

V: Kyllä, ja Sveitsi on ainoa paikka jäljellä, jossa on suora demokratia ja se on heidän tiellään. He käyttävät ”liian iso kaatuakseen” kiristystä, kuten UBS:n tapauksessa laittaa maamme suureen velkaan, aivan kuten he tekivät monien muiden maiden kanssa. Lopuksi ehkäpä he haluavat tehdä Sveitsin kanssa sen, minkä he tekivät Islannin kanssa, kaikki pankit ja maa vararikossa.

K: Ja toisivat sen myös EU:hun?

V: Totta kai. EU on Bilderbergin rautaisen otteen alla.

K: Minkä luulisitte pysäyttävän tämän suunnitelman?

V: Se on syy, miksi puhun teille. Se on totuus. Totuus on ainoa keino. Asettakaa tämä tilanne valoon, paljastakaa heidät. He eivät pidä valokeilassa olemisesta. Meidän täytyy luoda läpinäkyvyys pankkiteollisuudessa ja yhteiskunnan kaikilla tasoilla.

K: Mitä sanotte on, että on olemassa kunnollinen puoli sveitsiläisessä pankkiliiketoiminnassa ja on muutama iso pankki, jotka käyttävät väärin rahajärjestelmää laittomiin aktiviteetteihinsa.

V: Kyllä. Isot pankit kouluttavat henkilökuntansa anglo-saksilaisilla arvoilla. He kouluttavat heidät olemaan ahneita ja armottomia. Ja ahneus tuhoaa Sveitsin ja kaikki muut. Maana meillä on suurin osa kaikkein kunnollisimmin toimivista pankeista maailmassa, jos katsotte pieniä ja keskikokoisia pankkeja. Ne ovat vain ne isot, jotka toimivat globaalisesti, jotka ovat ongelma. Ne eivät ole enää sveitsiläisiä, eivätkä pidä itseään sellaisina.

K: Ajatteletteko, että on hyvä asia, että ihmiset paljastavat Bilderbergin ja näyttävät keitä he oikeasti ovat?

V: Ajattelen Strauss-Kahnin tapauksen olevan hyvä tilaisuus meille, koska se osoittaa näiden ihmisten olevan korruptoituneita, sairaita mieliltään, niin sairaita, että he ovat täynnä paheita, ja nuo paheet ovat piilotettu heidän käskystään. Jotkut heistä, kuten Strauss-Kahn, raiskaavat naisia, muut ovat sadomasokisteja tai pedofiilejä, ja monet ovat satanismiin. Kun menette joihinkin pankkeihin, näette nämä satanistisymbolit, kuten Rothschildin pankissa Zurichissa. Näitä ihmisiä kontrolloidaan kiristämällä heidän heikkouksiensa takia. Heidän täytyy noudattaa määräyksiä, tai heidät paljastetaan, heidät tuhotaan tai jopa tapetaan. Strauss-Kahnin maine ei ole vain tapettu massamediassa, hänet voitaisiin tappaa myös kirjaimellisesti.

K: Koska Ackermann on Bilderbergin ohjaavassa komiteassa, ajatteletteko hänen olevan suuri päättäjä siellä?

V: Kyllä. Mutta on monia muita, kuten Lagarde, joka tulee luultavasti olemaan seuraava IMF johtaja, myös Bilderbergin jäsen, sitten Sarkozy ja Obama. Heillä on uusi suunnitelma sensuroida internetti, koska internetti on vieläkin vapaa. He haluavat kontrolloida sitä ja käyttävät terrorismia tai mitä tahansa syynä. He voisivat jopa suunnitella jotain kauhistuttavaa, jotta heillä olisi tekosyy.

K: Eli tämä on pelkonne?

A: Se ei ole vain pelko, olen varma siitä. Kuten sanoin, he antoivat määräykset tappaa, joten he kykenevät kauhistuttaviin asioihin. Jos heillä on tunne kontrollin menetyksestä, kuten Kreikassa ja Espanjassa oleva kansannousu nyt, ja ehkä Italia tulee olemaan seuraava, sitten he voivat tehdä uuden Gladion. Olin lähellä Gladio verkostoa. Kuten tiedätte, he lietsoivat amerikkalaisella rahalla maksettua terrorismia kontrolloidakseen poliittista järjestelmää Italiassa ja muissa eurooppalaisissa maissa. Liittyen Aldo Moron murhaan, maksu oli tehty saman järjestelmän kautta, kuten mistä kerroin teille.

K: Oliko Ackermann osa tätä maksujärjestelmää sveitsiläisessä pankissa?

V: (Hymyilee) … te olette journalisti. Katsokaa hänen uraansa, ja kuinka nopeasti hän pääsi huipulle.

K: Mitä ajattelette, mitä voisi tehdä estääkseen heidät?

V: No, on monia hyviä kirjoja, jotka selittävät taustan ja yhdistävät palapelin palaset, kuten Perkinsin tekemä, josta mainitsin. Näillä ihmisillä on todellakin palkkamurhaajia, joille maksetaan tappamisesta. Jotkut heistä saavat rahansa sveitsiläisten pankkien kautta. Mutta eivät pelkästään, heillä on järjestelmä asetettu kaikkialle maailmaan. Ja paljastaa yleisölle nämä ihmiset, jotka ovat valmiina tekemään mitä tahansa säilyttääkseen kontrollin. Ja tarkoitan, mitä tahansa.

K: Paljastamisen kautta voisimme pysäyttää heidät?

V: Kyllä, kertomalla totuuden. Olemme vastakkain todella armottomien rikollisten kanssa, myös isojen sotarikollisten. Se on pahempaa kuin kansanmurha. He ovat valmiina ja pystyvät tappamaan miljoonia ihmisiä, vain pysyäkseen vallassa ja kontrollissa.

K: Voitteko selittää näkökulmastanne, miksi massamedia lännessä on enemmän tai vähemmän täysin hiljaa liittyen Bilderbergiin?

V: Koska on sopimus heidän ja median omistajien välillä. Siitä ei puhuta. He ostavat ne. Myös jotkut median huippuhenkilöistä ovat kutsuttu tapaamisiin, mutta heille kerrotaan olla raportoimatta mitään minkä he näkevät ja kuulevat.

K: Onko Bilderbergin rakenteessa sisäpiiriä, joka tietää suunnitelmat, ja sitten on enemmistö, joka vain noudattaa käskyjä?

V: Kyllä. On sisäpiiri, joka on satanismiin, ja sitten on naiivit tai vähemmän informoidut ihmiset. Jotkut ihmiset jopa ajattelevat, että he ovat tekemässä jotain hyvää, ulkopiiri.

K: Paljastuneiden dokumenttien ja omien lausuntojensa mukaan Bilderberg päätti vuonna 1955 luoda EU:n ja Euron, joten he tekivät tärkeitä ja pitkälle kantavia päätöksiä.

V: Kyllä, ja tiedätte, että Bilderberg oli perustettu Prinssi Bernardin toimesta, SS:n ja Natsipuolueen entinen jäsen, ja hän työskenteli myös IG Farbenille, jonka tytäryhtiö tuotti Sykloni B:tä. Toinen tyyppi oli Occidental Petroleumin johtaja, jolla oli läheiset suhteet Neuvostoliiton kommunisteihin. He työskentelivät molemmilla puolilla, mutta nämä ihmiset ovat oikeasti fasisteja, jotka haluavat kontrolloida kaikkea ja kaikkia, ja kuka kulkee heidän tielleen, eliminoidaan.

K: Onko selittämänne maksujärjestelmä normaalien toimintojen ulkopuolella, lokeroitu ja salassa?

V: Noissa sveitsiläisissä pankeissa normaalit työntekijät eivät tiedä tämän tapahtuvan. Se on kuin oma salainen osasto pankissa. Kuten sanoin, nämä toiminnot ovat taseen ulkopuolella, vailla valvontaa. Jotkut sijaitsevat samassa rakennuksessa, jotkut ovat ulkopuolella. Niillä on oma turvansa ja erityisalue, jonne vain valtuutetut ihmiset voivat mennä sisään.

K: Kuinka he pitävät nämä rahansiirrot kansainvälisen Swift järjestelmän ulkopuolella?

V: No, jotkut Clearstream listauksista olivat tosia alussa. He vain sisällyttivät väärät nimet saadakseen ihmiset uskomaan, että koko lista on tekaistu. Näette, että myös he tekevät virheitä. Ensimmäinen lista oli tosi ja voitte jäljittää paljon asioita. Nimittäin, on ihmisiä ympärillä, jotka löytävät epäsäännöllisyyksiä ja totuuden ja he kertovat sen. Jälkeenpäin on totta kai lakijuttuja, ja nämä ihmiset ovat pakotettu olemaan hiljaa.

Paras keino pysäyttää heidät on kertoa totuus, asettaa valokeila heidän päälleen. Jos emme pysäytä heitä, päädymme heidän orjikseen.

K: Kiitoksia tästä haastattelusta.

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=27971

Full credit due to WeAreChange

June 8, 2011

http://www.truthwinds.com//siterun_data/government/new_world_order/news.php?q=1307631820