KÄÄNNÖS: MYÖS LIMUSIININ AJAJA AMPUI KENNEDYÄ – PHOENIX JOURNAL 51 – LUKU 13

GYORGOS CERES HATONN/ATON

27.10.2017

 

PHOENIX JOURNAL 51

LUKU 13

 

REC #2    HATONN

THU., JULY 2, 1992    11:22 A.M.    YEAR 5, DAY 321

TORSTAI, 2.6.1992

MYÖS LIMUSIININ AJAJA AMPUI KENNEDYÄ

Ymmärrän, että tämä on niin vanha ja väsynyt aihe kuin vain voin valita tänä päivänä, mutta kaikesta huolimatta – aiomme esittää sen jälleen. Pyydän anteeksi kyvyn puutteesta esittää värivalokuvia teille, mutta se ei ole hämmennyksen ja kulujen arvoista todistaa vain ”kättä” ampumisasennossa. Olen kertonut teille, että myös Kennedyn limusiinin ajaja ampui presidenttiä. Tätä on itse asiassa vähätellyt eversti Gritz, ketä kunnioitan täysin. Joka tapauksessa hän on väärässä, ajaja William Greer oli yksi ampujista ja itse asiassa ampui presidenttiä viimeisellä kuolettavalla laukauksella – E. Howard Hunt oli jo osunut häneen kuolettavasti ”ruohokummulta”. Joka tapauksessa katsotaan tilannetta, kuten millaisena R.R.:ltä peräisin oleva San Luis Obispon materiaali meille sen esittää.

LAINAUS:

 

WILLIAM GREER

Kello 12:30 päivällä, 22.11.1963, Abraham Zapruder seisoi betonitasolla Teksasin Dallasissa olevalla Dealey Plazalla hänen Bell Howell Super 8 -elokuvakameransa kanssa ja toivoi saavansa hyvän filmin presidentin autosaattueesta, kun se ajoi aukion halki. Se, minkä hän kuvasi, olisi pitänyt olla kaikkein tärkein valokuvaus maailman historiassa. Se, mitä hän kuvasi, ei ollut vain Yhdysvaltain presidentin salamurha, mutta myös yksi salamurhaajista.

Zapruder ja hänen sihteerinsä kiirehtivät CBS-TV-yhteistyökumppanin luo kameran ja filmin kera, jossa hinnasta sovittiin ja filmi annettiin TV-asemalle. Filmi annettiin valokuvauslaboratorioteknikolle, joka alkoi kehittää filmiä. Filmileike lähetettiin televisio-ohjelmana, luultavasti vain kerran, noin 10–15 tuntia sen jälkeen, kun se oli paljastettu.

Kuka tahansa, joka näki TUON leikkeen (ja heitä oli monia), kykeni näkemään, että presidenttiä ammuttiin edestä eikä takaa, kuten Warrenin komissio väitti. Tulin päätäntöön, että laukaus tuli limusiinin etupenkiltä ja salaiselta agentilta! Seuraavien 25 vuoden aikana tapasin ja juttelin useiden henkilöiden kanssa, jotka NÄKIVÄT hopeisen .45-kaliiberisen Colt-automaattipistoolin salaisen palvelun agentti William Greerin kädessä!

FBI ja salainen palvelu menivät välittömästi TV-asemalle. Laboratorion teknikko näytti filmin heille, ja se takavarikoitiin ja määrättiin tv-lähetyskieltoon. Hallitus väitti, ettei Zapruderin filmiä näytetty koskaan, kunnes vuonna 1972. Hallitus valehteli.

Kello 12:30 iltapäivällä ja ensimmäisen esityksen välillä oli vain aikaa kehittää filmiä. Ei ollut aikaa muuntaa filmiä. FBI, CIA ja salainen palvelu eivät edes tienneet, että TV-asemalla oli se, kunnes he näkivät sen lähetyksessä. TV-aseman henkilökunta ei edes tiennyt, että Greer oli tuolla filmileikkeellä!

Paitsi yksi! Aseman toimittaja oli ”asemissaan” salamurhapaikalla. Hän tiesi täsmälleen, mitä tapahtui, ja niin tiesi useampi viaton sivustakatsoja. Viattomilla sivustakatsojilla oli ällistyttävän lyhyt elämä sen päivän jälkeen. Toimittaja käytti tietämystään lahjoakseen tiensä johtoasemaan ja ankkurin paikalle CBS:n kanssa valtakunnallisella tasolla. Hänen nimensä oli DAN RATHER!

Larry King teki erikoisen 25. vuotispäivän soittolähetysohjelman 25 vuotta myöhemmin CNN-TV:llä presidentti Kennedyn salamurhasta. Aihe oli ”Mikä on kaikkein eläväisin muistosi marraskuun 22. päivästä, v. 1963?” Soittaja tunnisti itsensä laboratorion teknikkona, joka kehitti Zapruderin filmin tuona päivänä. Hän sanoi, että FBI ja salainen palvelu tulivat tv-asemalle sinä yönä ja pyysivät nähdä filmileikkeen. CNN:llä hän sanoi: ”En koskaan unohda kamalaa kauhun ilmettä heidän kasvoillaan, kun he näkivät presidentin pään räjähtävän.” Hevonpaskaa! He olivat siellä ja näkivät sen henkilökohtaisesti! ”Kamala kauhun” ilme tuli siitä, että he näkivät oman William Greerinsä murhaamassa presidentin. Greerin toiminta ei ole yhtään ilmeistä ja vaatii sen, että katsoja keskittyy Greeriin eikä Kennedyyn. Se meni ohi jopa laboratorion teknikolta!

Myös 25 vuotta myöhemmin – vuoden 1988 marraskuussa – Life-lehti teki vuotispäivän erikoislehden Kennedyn salamurhasta. Lehdessä oli monia, selviä ja suuria valokuvia tuolta päivältä 25 vuotta aikaisemmin. Ne tulivat selvästi täydellisestä ja rikkomattomasta Zapruderin filmistä. Time-Life omistaa oikeudet Zapruderin filmiin.

Yksi valokuvista näyttää presidentin limusiinin kulkemassa Elm Streetiä pitkin Dealey Plazalla. Limusiini oli juuri tullut Stemmonsin moottoritien kyltin takaa. Presidentti Kennedy oli haavoittunut kurkun alueelta luodista, joka oli ammuttu ruohokummulta. Luoti oletettavasti kulki kyltin läpi. Kyltti oli poistettu seuraavana päivänä!

Tuossa valokuvassa on jotain todella väärin. Tuossa selvässä ja hyvälaatuisessa valokuvassa limusiinin tuulilasi on mustattu! Kuka tuon tekikään, teki todellakin huolimatonta työtä, koska mustattu alue ei edes noudata ruohon reunaa kovin hyvin. Mitä tuo mustattu tuulilasi piilottelee?

Jos katsotte Zapruderin nauhaa ”Dallas Revisited” ohjelmassa ”The Walter Cronkite Nova Special”, näette kuskin ovea vasten hopeisen .45 pistoolin William Greerin vasemmassa kädessä!

 

JACKIE PAKENI PISTOOLIA

Jacqueline Kennedyn reaktio ampumiseen oli täysin normaali ja looginen reaktio sellaiselle henkilölle, joka katsoo .45-kaliiberisen pistoolin piippua. Pistoolia, joka oli juuri lauennut ja roiskuttanut hänen aviomiehensä verta ja aivoja hänen päälleen. Hän liikkui vastakkaiseen suuntaan – ulos auton takakonttia pitkin. Kysykää keneltä tahansa taistelussa olleelta veteraanilta. Jos hän yritti välttää kiväärinluoteja ympäröivistä rakennuksista, hän olisi sukeltanut lattialle. Hän ei yrittänyt pelastaa osaa hänen aviomiehensä aivoista, kuten joku idiootti oli ehdottanut. [H: Ei, hän ei ”yrittänyt” poimia osaa aivoista, mutta kun hän pääsi ajoneuvon takakontin päälle, siellä lojui osa kallosta, jossa oli edelleen osa aivoista kiinni, ja hän tosiaan nappasi sen ja piti sitä hallussaan seuraavien usean tunnin ajan – joka sai kaikki ”suunnitelmassa” olevat täyden paniikin tilaan, kun he samalla yrittivät saada sen pois häneltä millä tahansa keinolla vain pystyivät – lopulta he saivat poistettua sen häneltä fyysisesti.]

Kuuluisa entinen kilpa-ajaja pitää autokoulua halukkaille kilpa-autoilijoille eteläisessä Kaliforniassa. Sivutoimena hän opettaa myös puolustavaa ajamista autonkuljettajille, joiden työnantajien elämät voivat olla vaarassa. Kun joku ampuu autoasi, pohjimmainen noudatettava sääntö on sama kuin normaali looginen reaktio – kaasu pohjaan ja äkkiä pois paikalta!

Dealey Plazalla, marraskuun 22. päivänä, v. 1963, Amerikan Yhdysvaltojen huippuajaja teki juuri päinvastoin. Hän jarrutti auton melkein täysin pysähdyksiin! Yksistään tämä on todiste osallisuudesta murhaan. Koska autoa ympäröivät kiväärimiehet epäonnistuivat, hän halusi heillä olevan toinen mahdollisuus. Kun he eivät edelleenkään saaneet hommaa hoidettua, Greer varamiehen asemassa teki oman juttunsa .45-kaliiberisen pistoolin kanssa.

Useat tutkijat uskovat, että toinen luoti ruohokummulta osui Kennedyyn juuri samalla hetkellä kuin .45:n luoti. Tämä on järkevä ja looginen mahdollisuus.

Limusiini purettiin ja romutettiin muutaman päivän sisällä. Mitä todistusaineistoa tuhoutui sen myötä? Mikä tarina paljastuisi auton luodinreikiä tutkiessa? [H: Luokiteltaisiinko tämä oikeuden ja todistusaineiston estämisenä ja tuhoamisena, jos TE tekisitte niin?]

William Greer jarrutti Lincoln-limusiinin niin äkkinäisesti, että salaisen palvelun miehiä kyydittänyt Cadillac melkein törmäsi Lincolniin. Monia kuvaruutuja poistettiin Zapruderin filmin julkisesta versiosta, että siinä on jatkuvan liikkeen illuusio.

Joka tapauksessa pätkitty filmi näyttää selkeästi, että limusiini pysähtyi melkein kokonaan. Clint Hill, joka oli Cadillacin astinlaudan päällä, sinkoutui pois ja laskeutui takapuolelleen limusiinin taakse. Hän todisti myöhemmin Warrenin komissiossa: ”Kuulosti siltä, että .45 laukaistiin limusiinissa.” Kun hän kompuroi limusiinin takaluukulle, hän tapasi Jackien pyrkimässä autosta ulos – pakenemassa Greeriltä. Hill työnsi hänet takaisin penkille, kun Greer kiihdytti autoa, ja matkusti Parklandin sairaalaan haarat levällään takakontin päällä pitäen käsituista kiinni.

Ei ollut koskaan tarkoitus, että presidentti Kennedyn ruumis kulkisi Parklandin sairaalaan. Hänen kuolleen ruumiinsa olisi pitänyt mennä suoraan presidentin lentokoneeseen ja suoraan Washingtoniin. Kuvernööri Connally, joka istui suoraan Kennedyn edessä, oli haavoittunut kahdesta kiväärinluodista. Hän huusi: ”Voi! Hyvä Jumala! HE aikovat tappaa meidät kaikki!” Koska Connally oli vain haavoittunut, oli tehty päätös pudottaa hänet kyydistä Parklandissa. Hän alkoi todistaa Warrenin komissiossa: ”Minä näin” – sitten muutti lausuntoaan: ”Minä tunsin” iskun luodeista. Totta kai hän ”näki” ja ”tunsi”. Hän oli pitkällään limusiinin keskimmäisellä penkillä, ja hänen kasvonsa olivat vain muutama tuuma .45:n alapuolella, joka oli Greerin kädessä.

 

CONNALLY/HUNT-JUONI

Spekuloidaan, että myös Connally oli tarkoitettu uhriksi salamurhajuonessa. Hän oli oletettavasti mukana taloussuunnitelmassa Huntin veljesten kanssa, joka olisi tuhonnut ”uuden maailmanjärjestyksen”. (Mutta se on toinen tarina – ”Jonathan Mayn tarina”.)

Koska Parklandin sairaala ei ollut ajoitettu etappi suunnitelmassa, lääkärit ja sairaalan henkilökunta ensiapupoliklinikalla olivat täysin yllättyneitä. Heidän tekemänsä alustava tutkimus presidentin haavoista oli varsin erilainen kuin ”virallinen” versio. Useilla lääkäreillä oli hyvin lyhyt elämä tuon päivän jälkeen.

Tohtori Robert McClellanin raportti totesi: ”Luoti meni sisään vasemmanpuoleisesta ohimosta ja räjäytti kolmen tuuman paksuisen palan irti alemmasta ja oikeanpuoleisesta takaraivonluusta.” Jos piirrätte viivan Kennedyn pään läpi alaoikeasta takaraivosta vasempaan ohimoon (Zapruderin filmin kuvakehyksessä 313), viiva kulkee suoraan .45:een Greerin vasemmassa kädessä.

”Virallinen” ruumiinavaus totesi, että Kennedyn pään takaosa oli ehjä eikä yhtään luita puuttunut. McClellan sanoi: ”Kuinka niin voi olla? Minulla oli palanen takaraivonluuta kädessäni.” Nuori poika oli löytänyt palan Kennedyn päätä Dealey Plazalla ja toi sen sairaalaan. [H: Hmm-m-m-m, ensimmäinen DNA-jäljennös näytettiin Salt Lake TV:ssä milloin? 50-luvulla? Voisiko olla, että ”jälkeenpäin” osana salamurhaa mukana ollut Kennedy oli valmiina odottamassa – tyhjän kallon kera, josta ”aivot” puuttuivat ja olivat iäksi kadonneet – koskaan löytämättä!!?? Se on älyttömämpää kuin kaikki muut valheet mutkittelevista luodeista ja yhdestä ampujasta? Oppilaat – käytättehän päitänne, sillä teidän tulisi olla parempia etsiviä tähän aikaan mennessä opinnoissanne! Kopioita on itse asiassa ollut olemassa jo pitkän aikaa, kun Kennedy teloitettiin (murhattiin).]

Zapruderin filmin näkemisen jälkeen, joka näytettiin TV:ssä pian salamurhan jälkeen, kerroin ystävälle, että Kennedyä ammuttiin edestä eikä takaa. Seuraavana päivänä (sunnuntai) hän puhui puhelimessa veljensä kanssa Washington D.C.:ssä. Hän työskenteli MERIVOIMIEN TIEDUSTELUVIRASTOSSA. Hän kertoi veljelleen sen, minkä minä kerroin hänelle – siitä, että laukaus tuli edestä. Tauon jälkeen hän sanoi tämän: ”Sisko, en voi kertoa sinulle, mitä todella tapahtui, mutta jos amerikkalaiset tietäisivät, mitä on tekeillä, he panikoisivat kaduilla.” Tämä vahvisti ensimmäisen päätelmäni edestäpäin tulleesta laukauksesta.

Jossain välissä ensimmäisen tai seuraavan päivän päivän aikana paikallinen poliisi ja reportteri nimeltään Buddy Walters katsoivat, kun FBI:n agentti poimi ammutun .45-kaliiberisen luodin Dealey Plazan ruoholta. Valokuva otettiin tästä hetkestä. .45-kaliiberin luoti on selkeästi erilainen kuin oletettu 6,5 mm:n Carcano-luoti. (Oswaldin oletettu ase piti olla 6,5 mm:n italialainen Mannlicher Carcano -kivääri. Tämä on niin huono ase, että italialaiset sotilaat kutsuivat sitä ”aseeksi, joka ei koskaan satuttanut ketään.”) .45-kaliiberinen luoti on lyhyt ja paksu, kun taas 6,5 mm:n luoti on pitkä ja ohut.

Toista ei voi millään erehtyä luulemaan toiseksi. Yksi todiste lisää .45-kaliiberisesta murha-aseesta.

Useita vuosia myöhemmin Mort Sahl TV -talk showssa Mort näytti Zapruderin filmin. Kun kuva pysähtyi kehykseen 313 ja kohdistui ajaja William Greeriin, Mortin vieras sanoi: ”En voi uskoa näkemääni.” TV-show peruttiin ja Mort ei koskaan työskennellyt enää TV:ssä.

”Torbittin dokumentissa” kirjoittaja on maininnut, että yksi salamurhaajista – koodinimeltään ”Zed” – käytti .45-kaliiberista pistoolia.

Ystävä vieraili sukulaistensa luona joulun tienoilla vuonna 1988 alueellamme. Annoimme hänelle kopion Zapruderin ”Dallas Revisited” -nauhasta. Hän oli varsin innoissaan siitä ja ei malttanut odottaa, että pääsi takaisin Teksasin Houstoniin näyttämään kasetin naapurilleen. Hänen naapurinsa oli ex-kuvernööri John Connallyn hyvin läheinen ystävä.

Kun hän palasi kotiinsa Houstoniin, hän laittoi kasetin nauhuriin ja kutsui naapurinsa kylään. Naapuri katsoi sen tyynesti ja sanoi: ”Joten nyt sinä tiedät. En halua keskustella siitä.” Hän kääntyi ja käveli talosta ulos.

Kerroimme paikalliselle eläköityneelle CIA:n työntekijälle ”Dallas Revisited” -nauhasta. Hän vahvisti, että ”Greer teki sen.”

Lars Hansson on amatööri ja ”yössä kiitävä” journalisti, joka on aina helpon rahan perässä. Viime aikoina hänestä on voinut tulla CIA:n vasikka. Hän varasti ”Dallas Revisited” -nauhan paikalliselta Kennedy-tutkijalta, joka oli viettänyt 17 vuotta tutkimassa tuota ”viimeistä kuolettavaa laukausta”. Hansson väittää, että hän teki nauhan ”Bo” Gritzille ja John Learille ja levitti sitä ympäri maata.

 

BUSH MUKANA

Bob Groden on toinen huijari. Kongressi palkkasi hänet Zapruderin filmin valokuvatulkitsija-asiantuntijaksi. Groden EI ole ”valokuvauksen asiantuntija”. Hänen oikea työnsä on kirjoittaa huijaavia kirjoja salaliittoteorioista ja johtaa teidät pois William Greeristä. Tarkka tutkinta Greeristä toisi päivänvaloon koko ”uuden maailmanjärjestyksen”. Greerin tutkinta vetäisi Kennedyn salamurhaan jopa George Bushin.

Groden ja Hansson näkyvät tiedotelehtisessä, jonka nimi on ”Conflict – the Dorff Report” (helmikuu, v. 1990). He käsittelevät ”Dallas Revisited” -nauhalla olevaa rytäkkää. Groden mainitsee: ”Mikä vaikuttaa olevan kromipäällysteinen .45-kaliiberinen automaattipistooli, on itse asiassa kromaus kuskin puolen ovessa, Nellie Connallyn vieressä”. Mitä Groden ei onnistu selittämään, on se, että miten ”ovessa oleva kromi” kulkeutuu Greerin vasempaan käteen, nousee ylös rintakehää myöten, osoittaa kohti Kennedyn päätä, kun Kennedyn pää räjähtää, sitten menee alas takaisin Greerin rintakehää myöten ja katoaa etupenkille, kun limusiini ajaa alikulkutunneliin. John Lear sanoo, että saman krominpalan täytyi olla myös jumissa Greerin pään sivussa kuvakehyksessä 313. Grodenin on valehtelija! [H: Voisiko olla niin, että tämä on syy Gritzin harkinnalle, että Greer ei ollut ”ampuja”? Vaikuttaa olevan jonkin verran disinformaation liehuttelua paljastajien ryhmän ”sisäpiirissä”. Muuten, tämä ei todellakaan ole mitään uutta tuon tietyn ryhmän sisällä, jotka eivät vaikuta kykevän päättämään mitään – edes UFOIHIN liittyvistä asioista.]

Sitten Lars Hansson aloittaa soutamisen ja huopaamisen Greeristä. Kuten vanha virsi kulkee: ”Ensin sanot tekeväsi ja sitten et – sitten sanot, että tulet tekemään ja sitten et tule tekemään – et osaa päättää nyt jne., jne.” Hansson ja David Lifton aloittivat sen jälkeen sarjan vaudevillekohtauksia yrittäessään vakuuttaa maailman siitä, että Greer ei ampunut Kennedyä. Tämä kuvataan Bill Cooperin kirjassa ”Behold a Pale Horse”, sivut 215–221 [H: Ei, ei kommenttia!]. Koko huijaus kulminoituu siihen, että Hansson esiintyy ”Inside Editionissa” ja jälleen kumoten itsensä sanomalla, että Greer AMPUI Kennedyn. Syy on ilmeinen, sillä Hanson lavastaa itsensä, jotta sen jälkeen Groden tulee hänen perässään ja tekee hänet naurunalaiseksi ja yrittää kumota hänet. Se ei toiminut. Kuka tahansa, jolla on älykkyysosamäärä vähintään huoneenlämmön verran, pystyi näkemään näiden CIA-huijareiden lävitse.

[H: Minun täytyy olla samaa mieltä, että niin sanotut ”tiedustelu”-agentit ovat kutakuinkin kaikkein typerimpiä ja naurettavimpia pölhöjä olemassa. Osa ”tavarasta”, joita on lähetetty meille pyrkimyksessä lakkauttaa meidät, on yhtä tekaistua kuin mikä tahansa kolmen dollarin seteli, ja siltikin he yrittävät. Arvelen heidän olevan niin koulutettuja, etteivät he jätä pilkkuakaan huomiotta ja kulkevat ”täysillä” kuvotukseen asti ja heistä itsestään tulee kananaivoja. Silloin ei ole kerrassaan mitään huvittavampaa kuin ohjelmoitu tiedusteluagentti.]

Elokuva ”JFK” on muistomerkki ihmisrodun typeryydelle. Ensinnäkin, kaikille, jotka osaavat lukea, Garrisonin tarina on ainakin 20 vuotta vanha. Toiseksi, kerrassaan mitään mainintaa ei tehdä todellisesta voimasta salamurhan takana – Gehlenin organisaatio; Werner Von Braun, Walter Dornberger, Reinhart Gehlen ja Kalifornian natsit; Reagan, Nixon ja William Clark. [H: No, ei se ollut NIIN huono, ystävä – heiltä vain meni ohi muutama asia, ja siltikin se oli paras, joka aiheesta on sallittu. Huomioin joka tapauksessa, että siitä tulee ilmeistä, että Bush halveksuu Reagania ja hänellä oli itse asiassa kytköksiä ammattitappajan, Hinckleyn, kanssa, joka ampui Reagania. Bushin pojalla oli tapaaminen päivällisellä tämän henkilön kanssa juuri välikohtauksen aikana. Tutkikaa sitä – ja ehdotan, että aloitatte JOURNALEISTA.] (Toimittajan huomautus: katso luvun loppu viittauksia varten.) Kolmanneksi, Bob Groden vietti kaksi viikkoa Dealey Plazalla tekemässä uudelleenfilmausta Zapruderin filmistä! Valheet kulkevat niin ohuiksi, että ne loukkaisivat kanin älykkyyttä! [H: Jopa yhtä niistä Jimmy Carterin kuuluisista ”tappajajäniksistä”!] ”JFK”:n todellista tähteä varten katsokaa elokuva ”The Catholic Bible Salesman”. Hyvä yritys, Stone. Hyvä yritys, Groden!

* * * *

Dharma, vaihdetaan aihetta, mutta pysytään R.R.:n materiaalissa listattuna numerolla ”7” sarjassa. On niin sopivaan aikaan – että FEMA kontrolloi nyt Kaliforniaa ja muita osavaltioita tänä päivänä, että luulen lukijoidemme nauttivan siitä enemmän kuin Bushin osallisuudesta ”Nixonin” virkasyytteeseen, Watergatesta ja olemisesta Dallasissa yllä mainittuna kohtalokkaana päivänä. Totta kai muistakaa – Nixon oli myös siellä – mutta ”…en muista, missä olin sinä päivänä”!!!

 

CSTI ja FEMA

CALIFORNIA SPECIALIZED TRAINING INSTITUTE

ja FEDERAL EMERGENCY MANAGEMENT AGENCY

Minulla (R.R.) oli noin kuusi vuotta sitten ystävä ja ryyppykaveri, joka ”sotauralla”. Hänelle määrättiin tehtäviä California Specialized Training Instituten (CSTI) kanssa, joka sijaitsi Camp San Luisissa. Hän lannistui ja tunsi vastenmielisyyttä oppiessaan, että tietyt osiot hänen armeijastaan harjoittelivat taistelemaan uudessa sodassa hyvin epätavallista vihollista vastaan, Amerikan Yhdysvaltojen kansalaisia! Suunnitelma nimeltään ”Rex 84” Federal Emergency management Agencyltä (FEMA) jäädyttäisi perustuslain ja asettaisi sotatilalain! Tämän suunnitelman tekijät lukivat mukaansa San Luis Obispon asukkaat Luis O. Giuffrida, William P. Clar ja Edwin Meese. Ystäväni jätti armeijan pettyneenä. Hän ei ollut ollenkaan iloinen uuden armeijan politiikkaan.

Toukokuussa vuonna 1986 Christic Institute of Washington D.C. teki kanteen liittovaltiota vastaan RICO-säännöstöjen alla, joka nosti syytteet monille Yhdysvaltain hallituksen jäsenille salamurhasta, laittomasta asekaupasta ja laittomasta huumekaupasta Keski-Amerikassa. Kerroin ystävälleni tästä oikeusjututsta ja mainitsin joitain mukana olevia nimiä; Oliver North, Richard Secord, Albert Hakim (Cal Polyn opiskelija), Theodore Shackley, Thomas Clines ja Frank Terpil. Nämä kolme viimeistä nimeä järkyttivät häntä todella. Nämä miehet olivat mukana CSTI:n rakentamisessa ja olivat siellä ohjeistajina!

Vuonna 1987 opin ev.luutn. James ”Bo” Gritzin monista matkoista kaakkoiseen Aasiaan etsimässä sotavankeja ja taistelussa kadonneita. Luutnantti Gritz toi takaisin monien sotavankien kertomuksia, keitä pidettiin edelleen vankina Laosissa ja Kambodzassa. Hyvin poikkeuksellista; joka kerta, kun hän oli saamassa kontaktin sotavankien kanssa, heidät oli mysteerisesti siirretty. Hän ajatteli sen olevan vain huonoa tuuria, kunnes hänet lähetettiin Burman ”kultaiseen kolmioon” tarkistamaan raportit, että kenraali Khun Salla oli sotavankeja.

No, Khun Salla ei ollut sotavankeja, mutta hän kertoi ”Bolle”, että hän ajatteli hallituksemme olevan typerä ostaessaan niin paljon heroiinia häneltä.

Bo oli järkyttynyt!! Hänen epäonnistumisessaan tavoittaa sotavankeja alkoi olla järkeä. Juuri ne henkilöt, jotka hallituksemme oli nimittänyt tuomaan sotavankimme takaisin, olivat välikäsiä, jotka salakuljettivat huumeita Khun San kanssa! Videonauhalla Khun Sa nimesi puolustusministeriön apulaissihteeri Richard Armitagen hänen parhaaksi asiakkaakseen. Hän nimesi myös Theodore Shackleyn ja Thomas Clinesin osana Yhdysvaltain hallituksen huumesalakuljetusryhmää. Samat Shackey ja Clines mainittuna Christicin oikeusjutussa ja sama Shackley ja Clines, ketkä auttoivat Ronald Reagania perustamaan CSTI:n!

Shackleyn, joka oli silloin CIA:n apulaisjohtaja George Bushin alaisuudessa, avustajansa Thomas Clines ja Frank Terpil ovat monen vuoden ajan olleet vastuussa huumeiden salakuljetuksista, salamurhaohjelmista ja antiterroristiharjoituslaitoksista (tai terroristien harjoituslaitoksista), kuten CSTI. Terpil-Wilson-ryhmän Terpil, joka möi C-4-räjähteitä Libyan Muammar Gaddafille, auttoi myös perustamaan harjoituskoulun terroristeille (tai antiterroristeille?) Libyassa. Presidentti Reagan tilasi ilmaiskun Libyaan vastatakseen terroristien harjoitusleiriin. Tätä harjoituskoulua ei perustanut KGB, vaan CIA. CSTI-ystäväni stoalainen hiljaisuus kertoi minulle, että olin ”asian ytimessä”.

Special Forces Associationin kautta paikallinen eläköitynyt ”vihreä baretti” sai haltuunsa eversti ”Bo” Gritzin osoitteen Sandy Valleyssa, Nevadassa. Menimme Christic Instituten jäsenen kanssa katsomaan Bota ja toimme hänelle videonauhat Keski-Amerikassa tapahtuvista murhista ja huumeiden salakuljetuksesta. Bo oli hämmästynyt. Hän sanoi: ”No mutta, he sanovat saman asian kuin minäkin.” Totta tosiaan, ”vasemmistolainen” Christic Institute ja ”oikeistolainen” Bo Gritz antoivat saman kertomuksen huumeiden salakuljetuksesta, salamurhista ja laittomasta asekaupasta. Tulimme lopputulokseen – ON AIKA, ETTÄ ”OIKEA” JA ”VASEN”, DEMOKRAATIT JA REPUBLIKAANIT, LIBERAALIT JA KONSERVATIIVIT, MUSTAT JA VALKOISET RYHDISTÄYTYVÄT JA YMMÄRTÄVÄT, KUKA MEITÄ HUIJAA! On valtava määrä tietoa saatavilla Sandy Valleyn ”Center for Actionista”, Christic Institutesta, Mae Brussel Research Centeristä, Barbara Honeggerilta (”October Surprisen” tekijältä) ja monilta muilta henkilöiltä ja organisaatioilta.

Kun palasimme Nevadasta, aloitin oppimaan kaiken CSTI:sta ja FEMA:sta, minkä vain kykenin. Paras informaatio on Dave Emoryn ”Radio Free America #32” -radiohaastattelussa ääninauhalla. Tämä nauha on noin 3 tuntia pitkä ja kertoo, kuinka CSTI alkujaan muodostui. Lyhyt yhteenveto, te muistatte Vietnamin sotaa vastaan tehdyt protestit ja mielenosoitukset. Nämä mielenosoitukset hermostuttivat suuresti kuvernööri Ronald Reaganin. Hän, olemalla veteraani ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa, sisällissodassa ja intiaanisodissa, ajatteli, että nämä protestit olivat hyvin epäisänmaallisia, joten hän loi CSTI:n käsittelemään näitä ”toisinajattelijoita”. CSTI kykeni myös kontrolloimaan protesteja ydinvoimaa vastaan Diablo Canyonissa, ympäristöprotestoijia, kuten ”Earth First”, aborttioikeusprotestoijia, rotuvähemmistöprotestoijia, kuten Uhuru ja SLA. Hän varautui protesteihin seuraavaa ”Vietnamia” vastaan – Nicaraguan maahanhyökkäystä. Tämä maahanhyökkäys oli jo järjestetty, ja sitä kutsuttiin nimellä ”operaatio Night Train”.

Vuonna 1968 ilmestyi ”The King Alfred Plan” novellissa ”The Man Who Cried ’I Am'”. Kirjoittaja, John Williams, väittää sen olevan tosi dokumentti ja että hänen täytyi kirjoittaa novelli sen ympärille saadakseen sen julkaistua. Se oli suunnitelma kerätä, karkottaa ja eliminoida 20 miljoonaa mustaihoista Yhdysvalloissa. Vuonna 1970 se ilmestyi Luis Giuffridan teesinä U.S. Army War Collegessa. Kuvernööri Reagan piti siitä niin paljon, että hän teki Giuffridasta CSTI:n komentajan Camp San Luisissa, jossa teos oli hahmotelma ”operaatio Cable Splicerille”. Vuonna 1981 presidentti Reagan teki Giuffridasta FEMA:n johtajan (jonka korvasi Stickney), missä ”King Alfredista” tuli ”Rex 84”. ”Rex” tarkoittaa ”Readiness Exercise” ja on myös latinaksi ”King”. Tämä suunnitelma, jonka oli tehnyt Giuffrida ja jota avusti kansallinen turvallisuusneuvonantaja William Clark, valtakunnansyyttäjä Edwin Meese, eversti Oliver North ja muut, vaati perustuslain jäädytystä, sotatilalain julkistamista ja niiden karkottamista, jotka sitä vastaan protestoivat.

Iran-Contra-tutkinnan aikana kongressimies Jack Brooks yritti kysyä Oliver Northilta tästä suunnitelmasta jäädyttää perustuslaki ja julistaa sotatilalaki. Puheenjohtaja, senaattori Daniel Inouye, keskeytti ja vaiensi hänet välittömästi.

Tämä suunnitelma on vieläkin voimassa tänään. Lainaus Bo Gritzin uutiskirjeestä:

Yhdysvaltain kongressi harkitsee nyt lakiehdotusta (HR 4079 ja S. 2245, National Crime Emergency Act), joka julistaisi KANSALLISEN HÄTÄTILAN viiden vuoden ajaksi, jos se kirjoitetaan laiksi. Olemassa olevien presidentin määräysten alla Yhdysvaltojen perustuslaki voidaan jäädyttää ja sotatilalaki julistaa kansallisen hätätilan olosuhteissa.  Federal Emergency Manage­ment Agency (FEMA) on valmiina valvomaan sellaista määräystä.

Panaman kanavan suunniteltiin alun perin kulkevan Nicaraguan halki 1900-luvun alkupuolella. Tämä on kaikkein käytännöllisin sijainti kanavalle. Tänä päivänä Panaman kanava on vanhentunut. Yksikään supertankkeri, lentotukialus tai taistelulaiva ei mahdu siihen. Nicaragualle suunnitellaan uutta kanavaa. Ainoa taloudellinen keino, jolla se voidaan rakentaa, on ADM:ien kautta – atomiräjäytysten. Synkronisoitu räjäytys maanjäristysaktiivisella alueella käyttämällä 250 miljoonaa tonnia TNT:tä vastaavia ydinräjäytyksiä 30 mailin matkalta räjäyttää välittömästi tarpeeksi suuren kanavan, että se sallii supertankkereiden ja lentotukialusten kulkea toistensa ohitse. Luuletteko tämän aiheuttavan protesteja ja mielenosoituksia? [H: Tässä on hieman vahvistusta teille kaikille, jotka ovat kieltäneet antamamme. Absurdia? Ei, suunniteltua ja valmista! Annoimme teille täyden kuvauksen siitä, kuinka se tarkalleen ottaen suoritettaisiin.] (Toimittajan huomautus: katsokaa luvun loppu viitteitä varten.)

Ymmärtääkseen CSTI:n ja FEMA:n välttämättömyyttä täytyy pohtia ällistyttävää määrää informaatiota peiteoperaatioista, joka on saatavilla niille, ketkä sitä välittävät etsiä. Huumeiden salakuljetusta maailmanlaajuisella asteikolla. Salamurhia, jotka kulkevat ajassa Kennedyihin ja Martin Luther Kingiin. AIDSin kehittäminen ja jakelu. Satojen natsien tiedemiesten, lääkäreiden ja tiedusteluagenttien assimilointi ”projekti Paperclipin” alla. Mielenhallintaohjelmia, kuten MK/ULTRA ja sen käyttö salamurhaajiin, kuten Mark David Chapman, John Hinckley, Patrick Purdy ja monet muut. 900 elementtiä Yhdysvaltojen ja Britannian hallituksissa. ”Lokakuinen yllätys” siitä, kuinka Bush ja Casey lensivät Pariisiin tekemään sopimuksen pitää lähetystön panttivankeja, kunnes vuoden 1980 vaalit olisivat ohitse. [H: Älkää ohittako tänä päivän aikaisempaa kirjoitusta. Bushin omat tutkijat ovat nyt todenneet Bushin syyttömäksi ja julistivat, että hän ei ollut Pariisissa ”Lokakuun Yllätyksen” aikaan – oletteko ”yllättyneitä”?] Säästöpankkiskandaali, johon liittyy presidentin pojat – ja muita.

Monien vuosien ajan peiteoperaatioita on suoritettu, jotka valtuuttaisivat FEMA/REX 84 -suunnitelman. Tuoreessa kirjassa israelilainen Mossadin agentti kertoo, että hänen virastonsa tiesi kuukausien ajan, että terroristihyökkäystä oli suunniteltu Beirutissa olevia amerikkalaisia kohtaan. Merijalkaväen parakkien vartijoita käskettiin olemaan palveluksessa LATAAMATTOMIEN ASEIDEN KERA! Yhdysvaltain tiedusteli TIESI, ETTÄ HYÖKKÄYS OLI VÄLITÖN, EIKÄ TEHNYT MITÄÄN PYSÄYTTÄÄKSEEN SITÄ. [H: Kylläpä tosiaan – lisää vahvistusta sille, etten pelleile tiedustelunne kanssa JOURNALEISSA. En yksinkertaisesti tiedä, mitä muuta tarvitsette vahvistusta varten.] (Toimittajan huomautus: katso luvun loppu viittauksia varten.)

Toinen suunnitelma FEMA:n toteuttamiseksi oli jälleen yksi yritys salamurhata Reagan vuoden 1986 kesäkuussa, Italian Venetsiassa, ampumalla alas hänen ”Marine One” -helikopterinsa. Tämä suunnitelma peruutettiin, koska toukokuussa Christic Institute nosti kanteensa Yhdysvaltain hallitusta vastaan ja nimeten monia henkilöitä, joiden tuli osallistua kesäkuiseen salamurhaan. Abbu Nidal ja Monzer Al-Kassar olivat ”syyrialaisia terroristeja”, joiden tuli suorittaa salamurha. He olivat kumppaneita OLIVER NORTHIN, RICHARD SECORDIN JA ALBERT HAKIMIN KANSSA VARUSTAMALLA PUOLALAISET AK-47:T JA PORTUGALILAISET AMMUKSET VASTAPUOLELLE. Nämä aseet vaihdettiin myöhemmin kokaiiniin. Luuletteko, että muutamalla syyrialaisella terroristilla voisi olla etukäteistietoa presidentin helikopterin aikataulun salaisesta matkareitistä kokonaisen kuukauden etukäteen, ilman juonittelua ”salaisen hallituksen” kanssa? Tänä päivänä George Bush on erittäin, erittäin hyvää pataa syyrialaisten kanssa – [vai ettekö ole huomanneet?]

Abbu Nidal ja Monzer Al-Kassar liittyivät joulukuiseen v. 1988 Pan-Am 103:n pommitukseen, joka tappoi 259 miestä, naista ja lasta. Pommituksen tarkoitus oli eliminoida CIA:n ryhmä, joka loikkasi CIA:sta ja suunnitteli ”tuovansa päivänvaloon” CIA:n ja ”salaisen hallituksen”!

Jotta tälle artikkelille annettaisiin uskottavuutta, tämä kirjoittaja haluaisi mainita, että hän on henkilökohtaisesti tekemisissä monien tähän sisällytettyjen henkilöiden ja tapahtumien kanssa. Henkilöiden Intelligence Support Activityssa (NSA), Office of Naval Intelligencessa, Valkoisen talon henkilökunnassa, Christic Institutessa jne. [H: Hänellä ei joka tapauksessa ole ollut eikä ole nyt mitään kontaktia Hatonnin ja kirjurini kanssa, kunnes tämä materiaali saapui. Hän on edelleen täysin tuntematon kirjurilleni.] Yksi tapaus sattui yli 36 vuotta sitten. Olin Yhdysvaltain merijalkaväessä Korean sodan aikaan, Yhdysvaltain kuudennen laivueen kera Välimerellä. Keskustelussa ranskalaisen ladyn kanssa Ranskan Marseillessa hän kertoi minulle, että hänen aviomiehensä kuoli Dien Bien Phussa, Ranskan Indokiinassa (Vietnam). [H: Kuinka moni teistä lukijoista tiesi, että Vietnam OLI RANSKAN INDOKIINA?] Hän oli hyvin katkera. Hän sanoi: ”Olemme siellä vain heroiinin takia.” Sitten hän todella järkytti minua. Hän sanoi: ”Hallituksenne rahoittaa sotamme Indokiinassa.” Miksi tuimme Ranskan sotaa? ”Palaa kakkua varten” – HEROIINIA! Tämä sota kehittyi Vietnamin sodaksi, jossa yli 58 000 amerikkalaista ja miljoonia kaakkoisaasialaisia kuoli.

1989 kenraali Khun Sa vei maasta 3000 tonnia heroiinia. Yhdysvaltain hallitus on edelleen hänen paras asiakkaansa. Luuletteko, että hallitus aikoo menettää voitot tuhansista tonneista kokaiinia ja heroiinia vangitsemalla huumeiden käyttäjät, hinnalla puoli miljoonaa dollaria per pauna? Herää, Amerikka! 80 prosenttia lapsienne käyttämistä huumeista tulevat Yhdysvaltain hallituksen kanavoiden kautta. CSTI JA FEMA VANGITSEVAT MYÖS PROTESTOIJAT, MIELENOSOITTAJAT, KODITTOMAT, ASEIDEN OMISTAJAT, ASEISTAKIELTÄYTYJÄT JA VERONKIERTÄJÄT!

Ranskan Marseille oli maailman heroiinipääkaupunki 50- ja 60-luvulla. Sieltä heroiini tuli Amerikkaan, the French Connection. Osa kanavista olivat mafia, Kuuba, armeija ja avomerellä sijaitsevat öljynporauslautat Meksikonlahdella. Öljynporauslautat suunnitteli ja omisti Teksasin Houstonissa oleva yhtiö nimeltään Zapata Offshore Oil. Heroiini oli lastattu mailien päässä merellä kalastusveneistä porauslautoille. Heroiini kulki öljynporauslautoilta rannikolle tavanomaisen miehistön ja varusteveneiden mukana ja vältti näin ollen tullin ja tarkastukset. Zapata Oilin pääjohtaja oli George Herbert Walker Bush. CIA:n johtajana Bush oli maailman suurimman huumeiden salakuljetusoperaation komentaja; presidenttinä hän on armeijan sotilaspäällikkö, joka lukee mukaansa CSTI:n ja FEMA:n. [H: Ja FEMA:n ”pää” on KISSINGERIN JA KUMPPANEIDEN SÄTKYNUKKE.] (Toimittajan huomautus: katso kappaleen loppu viittauksia varten.)

Tänään (joulukuu, v. 1990) 300 000 palvelusmiestä ja -naista kohtaavat selkkauksen Saudiaavikolla, josta voisi hyvinkin kehkeytyä kolmas maailmansota. Yhtään laukausta ei ole vielä ammuttu, mutta vastustus, mielenosoitukset ja protestit kasvavat läpi maan. Tarvitseeko CSTI:n ja FEMA:n olemassaololle olla yhtään lisää perusteluja?

 

LAINAUKSEN LOPPU

* * *

Tämä voi olla lainauksen loppu ylläolevalle materiaalille, mutta se ei varmastikaan ole tarinan loppu, vai mitä? ”Plagioiko” tämä henkilö JOURNAL-MATERIAALIA VANHALTA HATONNILTA, vai onko tämä mahdollisesti TOTUUS, lukijat? ON ISO JOUKKO, JOKA TIETÄÄ TOTUUDEN – MUTTA EIVÄT SAA TEITÄ KUUNTELEMAAN, NÄKEMÄÄN TAI TOIMIMAAN!

Minulla on ollut nyt seitsemän lähdettä kertomaan minulle, mukaan lukien tämä, (kaikilla kontakti järjestelmän ”sisällä”) että suuria ”juttuja” on suunnitteilla 23. tai 25. kesäkuuta varten!! HUPS!??! Suosittelen, että valmistaudutte, koska ”toiminnasta” tulee aina inhottavampaa sitä mukaa kuin liikutte eteenpäin.

Tarpeeksi tälle kirjoitukselle. Kiitoksia.

Hatonn toivottaa teille hyvää päivää.

 

VIITTAUKSET:

JOURNALIN numero on lihavoitu ja kaarisuluissa, jota seuraa vastaava sivujen numero. KATSO KIRJALISTA TAKAKANNESTA JOURNALIN NUMEROITA VARTEN.

KAL 007: (44) 43, 50, & 128.

William Greer: (3) 29.

Mielenhallinta: PROTOKOLLAT: (14) 184-210; (20) 150, 159-183; (29) 71, 75, 98, 103-179.

USA/FEMA: (31) 163-166.

NEUVOSTOLIITON MANIFESTI: (13) 77-81; (23) 20, 26, 40, 52 & 60.

Hinckley, Bush, Reagan (29) 22; (30) 118.

SAN ANDREAKSEN SIIRROS, PANAMAN KANAVA, NICARAGUA: (30) 125.

BEIRUT, MERIJALKAVÄEN PARAKIT: (43) 67.

http://www.fourwinds10.com/journals/pdf/J051.pdf

http://fourwinds10.com/siterun_data/bellringers_corner/vital_articles/news.php?q=1509118622